Aprikos skönhet

Igår köpte jag den aprikosa kavajen som jag tittat på så länge. Och idag fick jag gå och byta den till en storlek 34:a. Haha inte köpt 34:a på flera år, men den va väldigt stor i modellen och satt mycket bättre i en mindre storlek. Den kommer bli perfekt i vår tillsammans med ett par ljusa jeans och ett slappt vitt linne med höga heels til. Åhh va jag plötsligt längtar värmen.


VIB 03:or

Idag va vi på innebandy i Bombardier arena. Va hur kul som helst! A-laget hade match och i periodpauserna spelade John och hans lag match. Dagen till ära ville John stå i mål. Va helt underbart att se dom små killarna springa runt på plan och va duktiga dom va. Dom visste ju precis hur dom skulle spela. Johns lag vann med 2-1.









Min stjärna ♥

The Hills

Sitter med min ubermysiga filt och tittar på The Hills, en serie jag absolut inte tittat så mycket på tidigare. Först nu jag börjat fastna för den, massa söndags dramatik :) Idag står innebandy på schemat. John ska spela på Bambardier arena. A-laget har match och då ska Johns lag få visa upp sig innan och spela i pausen. Ska blir kul att se! Nu är det dax för frukost.



Foto: MTV

Falkenberg i Påsk

Vilken himlans trevlig dag det blev. Sprang runt på stan med Paula och letade stövlar till henne och tillslut hittade vi ett par som var superfina. Efter det hade jag ju lovat Danne att följa med på Bandy. Herregud va väl den lamaste matchen någonsin, om man nu kan kalla det match. TB vann med 19-1. När bandyn va slut tog vi en sväng förbi ett hus vi ska kicka på nästa vecka, verkar jättemysigt men möjligtvis för litet. Återsår att se. Spännande! Kvällen bjöd även på pizza och vin hos Kjelle & Annika. Alltid lika mysigt att vara där. Världens finaste "svärföräldrar" Och idag bestämde vi oss för att åka till Falkenberg i Påsk. Jippie! Jag längtar redan, Falkenberg är som en liten fristad dit man kan åka och bara vara.











Falkenberg i sommras.

God morgon alla fina!

Hoppas ni sovit gott, det har jag. Nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och ska strax ge mig ut på en promenad i vinterkylan med min nya mini Ipod. Sedan blir det nog en sväng på stan med Paula och efter det bandy med älsklingen. Hur ser eran lördag ut?





Min nya gröna träningskompis.
Foto: Apple

Friday dinner

 

Räksallad med passionsvinegrette


Fast för evigt

Satan va jag blev på bra humör, känner mig sådär sjukt sprudlande lycklig som man vill göra hela tiden. Kom hem och mötes av min strålande prins som jag älskar så otroligt mycket. Sedan drog han iväg på bandy och jag satte på bra musik på Spotify och ska strax ta en dusch. Sedan blir det räkor och lite annat gott i soffan och senare ikväll lite film. Den här helgen kommer bli rikigt bra tror jag, inte som planerat men det lämnar ju utrymme för spontanitet.
Har inte hunnit berätta hur det gick hos naprapaten, jag fick strömbehandling och ultraljud. Det verkar som att han kommer kunna hjälpa min onda rygg. Scoliosen går ju inte att trolla bort men förhoppningsvis smärtan. Ska tillbaka näsa vecka igen.




Ha en underbar kväll alla fina! Kärlek ♥


Fast för evigt

God morgon!

Jag är uppe med tuppen, helt sjukt tidigt. Till råge på allt har jag världens största överläpp till följd av ett fint munsårsutbrott. Nu ska jag iväg till min Naprapat.


Cooking Dinner



Om en timme kommer mina tjejer och jag är i full gång med matlagningen. Ikväll blir det den thailänsk klassiker.

Maxi Skirt


 

Jag är lite smått förälskad i den här maxi kjolen från Asos. Va säger ni? Gillar ni maxi kjolar eller inte?


Vinterpromenad

Jag och Jojo tog en riktig långpromenad idag efter jobbet, hela 85 minuter. Vi gick bort mot Viksäng och hamnen och sedan tillbaka. Va riktigt skönt att komma ut och ännu skönare att komma in i värmen och äta lite. När vi va påväg hem börjad min överläpp domna bort, kändes jätteskumt. Som när man vart hos tandläkaren och bedövningen precis börjat släppa. Jag och kyla ni vet, ska se hur jag ser ut nu. Helt knallröd och kokhet i ansiktet. Hot hot!
Ha en myspyskväll, nu ska jag hoppa in i duschen och duscha riktigt varmt och länge.

Såpor

Ibland bara älskar jag att titta på helt meningslösa såpor. Som tex. Tough love, helt meningslöst men sååå underhållande!


Hälsotips

Om du blir sugen på något på kvällen ta lite färsk frukt och keso. Mycket nyttigare än godis och riktigt gott. Idag blev det annanas. Ett tips är att alltid ha lite färsk frukt hemma.


Söndag och jag är tröttis

Så va ännu en helg snart slut. Förstår inte varför det alltid går så fort. Men jag har hunnit med allt jag velat i helgen förutom att träna en gång. Får ta igen det i veckan. Känns riktigt skönt att ha börjat träna igen. Min kropp mår så mycket bättre av det och när man tränar äter man automatiskt nyttigare.
Idag har vi tagit sovmorgon, kollat på film; This is it. Vilken fantastisk människa M.J var. Helt otrolig, så musikalisk och kreativ. Sedan har vi vart på husvisning och efter det har jag rensat och rensat och rensat. Men nu är jag klar med min garderob och klädkammare. Ska bara skriva upp allt jag har. Anton är hos oss just nu han ska sova här, vi tittar på Johan Falk och har armhävningstävling. Inte jag, jag kan inte göra armhävningar med min handled. Men Daniel & Anton, vet helt ärligt inte om någon vann. Båda gav upp ;) Nej nu ska jag ta vara på det sista av min söndag. I morgon är Jojo tillbaka på jobbet. Har saknat den lilla trollfian.





Lyckades samla ihop en rätt stor hög med kläder som ska säljas.


Sis & Jag

Igårkväll hade jag och min älskade syster en riktig myskväll. Vi fikade först hemma hos mormor och morfar sedan åkte vi hem till mig. Vi lagade nå riktigt roligt, Fried rice i annanas. Gott som tusan var det, man får passa på när daniel inte är hemma. Kändes helskumt att lägga in två annanashalvor med folie på blasten i ugnen. Sedan kollade vi på nya Wallander Dödsängeln och åt honungspomelo. Imorgon är det två veckor kvar tills sis flyttar till USA, det gör lite ont i mitt hjärta när jag tänker på hur mycket jag kommer sakna henne. Världens bästa syster ♥








The Road

Helt fantastiskt bra film. Ni bara måste se den, så mörk och genom deppig och man får en ordentlig tankeställare. Är så tacksam över det jag har ♥


Saturday feeling





Naturlig med en enkel fläta kör jag på idag. Nu bär det av hem till mamma och hennes andra källare. Ha en tip top lördag alla fina!

Rödtjut & Fläskfile med bearnaise



En riktig klassiker & hur gott som helst! Bästa starten på helgen.

Vår på Gina














Har kommit in massa snyggt på Gina, älskar den dova aprikosa färgen och den ljusa gråa. Kan bli mina favisar i vår & sommar. Snyggt när man är lite solbränd!

Träningsvärk? Javisst!

Herregud va jag måste vara otränad, har så mycket träningsvärk att jag knappt kan hosta eller skratta. Hur ska det då bli imorgon nu när jag tränat igen? Det gör nog gott inte bara för figuren det här med träningen. Min rygg är inte alls nå bra just nu, och det känns nästan som att jag får ännu mera ont bara för att jag vet att det är en hel vecka kvar tills jag ska till Naprapaten.
Har precis ätit en hos köttfärsås och sitter nu och tittar på Made in Sweden, Danne har åkt till Arlanda för att hämta Kjelle som vart i London. För övrigt så fyller han år idag. Grattis bästa Kjelle! Tänk att det är ett år sedan vi va i USA. Satan va kul det var! Längtar tillbaka, en av de bästa resor jag gjort.
















Vintersol

Nu sitter jag i soffan nyduschad med pyjamas och raggsockar och ska dricka en kopp varm Jokk Vintersol. Kom inte hem förns klockan halv nio idag. Jag och mamma va och tränade styrketräning idag. Va riktigt skönt och nu jäklar ska jag komma i mitt livs form. Jag är så peppad! Och sanningen är ju att min rygg börjar protestera. Så idag ringe jag faktisk och bokade tid hos Naprapaten, har ju bara tänkt göra de i över en månad. Ne nu ska jag fortsätta läsa min Friskis tidning sedan blir det sängen. Enda nackdelen med att träna, du får ingen tid kvar alls av kvällen.


Måndagsbio

Blev Bio ikväll helt appropå. Jättemysigt, sånt borde man göra oftare. Bion va fullsatt, gissa vad vi såg?



Japps, Snabba Cash såklart. Grym film, spännande. Rekomenderas!


Orkide

 

 

 

Minns ni orkideén jag fick av en kund strax innan jul? Den är helt otrolig. Den blommar för fullt 14 blommor har den och flera knoppar. Jag är så stolt!


Ciabatta

Idag bjöd jag min älskling på en riktig mysfrukost med nygräddade ciabatta och massa goda pålägg. Är inte så ofta vi tar oss tiden att sitta ner och äta frukost tillsammans på helgen. Oftast är det någon som ska iväg och vi stressar runt som två tokar. Men inte idag!


Nordic Light

Här skulle jag mer än gärna spendera min alla hjärtans dag.  Hotelet har speciela Mood-rum som är inredda med en ljussäng. Man väljer själv vilken färg och intensitet man vill ha. Coolt!



Bild: Nordic Light

Home Spa







Kolla in smurfen, min nya Mud Mask från MUS

Cleaning out my closet

När vi började idag kunde man inte ens gå in i mammas förråd och än mindre se vad som fanns där inne. Enbart en massa kartonger. Men vi har rensat och sorterat, tippen, loppis, Röda Korset. Och tillslut blev det riktigt bra, nu är det bara matkällaren kvar den tar vi nästa helg. Imorgon har jag tänkt göra klart mina kläder också och kolla igenom vad jag ska sälja på loppis. Är ju så skönt att får rensa ut och få ordning. Föresten imorse skulle jag ta ett par nya linser då mina är slut. Fick hem nya för ca en vecka sedan och nu hittar jag dom inte. Dom är spårlöst försvunna, så otroligt irreterande. Jag som hade ganska lite pengar denna månad och nu fick jag lov att betälla nya linser igen. Suck!
När jag kom hem från mamma tänkte jag vila lite, då jag kände mig lite småhängig. Men de gick över och jag har städat badrummet, köket och bytit ut alla julstjärnor mot vanliga myslampor. Nu tänkte jag köra en kroppsskrubb och ansiktsmask. Sedan blir det myskväll med älsklingen för hela slanten.



Tröttmössa

Ska strax hoppa ner i vår underbara säng. Är helt otroligt trött, har vart hemma hos Jessica och tittat på Let´s Dance. Jag tycker det är kul att titta på det, önskar att jag aldrig slutade dansa. Är ju så jädra kul och vilka kroppar dansare får. Sen ville hon att jag skulle vara där medans det va några grabbar och tittade på hennes lägenhet. Dom kom typ en och en halv timme efter utsatt tid. Great! Imorgon blir en jobbig dag, jag & Jessica ska hem till mamma klockan tio redan och rensa i hennes förråd. Hur ska detta gå ;)

Garderober

Idag började jag min garderobsfixning. Blir kanske inte så mycket kläder som ska säljas eller skänkas denna gång. Utan nu är tanken mer strukturera upp och kolla vad jag har och vad jag kanske behöver. Hann klart med min lilla garderob i sovrummet. Så nu är väl en femtedel klart. Men herregud va med underkläder jag har! En hel del jag aldrig ens använt.
Nu har jag duschat och hoppat i mina favomysbyxor och gjort thé. Jag och älsklingen ska ha lite kvalitetstid och kolla en film. Ha en fin kväll!


Temla



Idag bjöd Jojo på det här årets första semla. Jag älskar verkligen semlor, mycket mandelmassa ska det vara! Mums!

Raggsockar



Idag har jag lufsat runt på jobbet med raggsockar i mina vackra tofflor. Tjusigt värre!

Tulpaner


Jag älskar tulpaner och börjar alltid köpa dom såfort julen är slut. Känns så fräscht och fint med lite färg! Nej nu ska jag hem till Jojo på onsdagsmiddag med mina favo tjejer. Ha en mysig onsdagskväll!

Mys

Sitter och kollar en kärleksfilm på 3:an Something New och har en supermysig tisdagskväll.




Jobba jobba jobba

Önskar jag att jag gjort idag. Hade väldigt lugnt på jobbet och det finns ju inget man blir tröttare av. Nu sitter jag i soffan och tittar på nyheter och magen kurrar rejält. Så är väl bara att bogsera sig till köket och sätta fart med maten. Ikväll bjuder jag på Fetakyckling med grönsaksgratäng ;)

Make Up Store

Titta vilka fynd jag gjort, precis va jag och min vintertrötta hud behöver. 99:- st på Bellme

 

Mud Mask


 

Peeling Mask


Evelina



Grattis min finaste vän på födelsedagen♥

Oxveckor

Då va vardagen tillbaka på riktigt. Ganska skönt faktiskt emellanåt gillar jag att ha rutiner. Om man fyller dom med bra saker vill säga.
Idag va en ganska lugn dag på jobbet så vi passade på att städa bort alla tomtar och troll och dammsuga & moppa. Så skönt! Nu har vi precis kommit hem från pappa där vi fick middag och matlåda :) Tack så mycket! Sedan blev pappa & Jonte fina ihåret. Syrran va där också med alla sina papper. Usche kan inte fatta att de inte ens är en månad till hon åker. Har kanske glömt säga det men hon ska jobba som au pair i USA ett år. Satan va jag kommer sakna min fina syster. Men hon kommer ju få så kul och jag har en stor anledning att besöka USA.

Budapeststubbe

Igår va jag och syrran en sväng på IKEA och trängdes. Verkade som halva västerås va där. Efter IKEA köpte vi med oss världens godaste budapestssubbe och åkte hem till mamma och fikade. Hon hade så mysigt hemma full jul. Och jättefint utan massa kartonger i travor.



Finaste sis



En fryslort



Såååå god!

Festens baksida!




Buller och bång!

























Tack för en superkul kväll alla sötnosar ♥

Happy Saturday

Idag kommer bli en riktigt bra dag, det känner jag på mig. Har ätit frukost och städat undan lite här hemma, ibland är det inte bra att bo stort för man kan sprida ut allt mer.
Nu ska jag strax hoppa i duschen och sedan fara ut till IKEA och handla lite ljus och servetter och annat som måste fyllas på. Påvägen hem tar jag och syrra och stannar till på en fika hos mammi.
Ikväll blir det drinkar med två favoriter ♥ Inte alls va jag planerat men jag kunde bara inte tacka nej!



Kolla va blond jag var, och vilken fin lugg. Blev nästan lite sugen på saxen ;)

Brie, doftljus & Let´s Dance

Jag tjuvstartar med lite vindruvor och brieost innan maten eftersom Bröderna Lilja helt huxflux drog på innebandy. Jag har förberett maten som inte alls är nå fredagsaktig utan korv & pasta med senapssås. Verkar gott iaf, recept ur min nya kokbok Matnyttigt! Nej nu ska jag titta på Let´s Dance som precis börjat. Ha en mysig fredagskväll alla fina!


Trevlig helg






Dagens Vill ha




Clutch från French Connection
Du hittar den hos Asos

Nytt i garderoben

Danne skulle klicka hem lite nya kläder från H&M och eftersom han är världens bästa blev det även en klänning och en top till mig. Världens bästa kille ♥





Dessa hittar du på H&M

MD Formulations



Även fast det svider rejält på kontot som redan ekar tomt har jag nu beställt hem en ny ansiktsrengöring från MD Formulations. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och min hud är inte alls lika bra nu när jag vart utan den i tre veckor. Dessvärre behöver jag ny fuktkräm också men det får vänta tills nästa månad. Mina ansiktsprodukter handlar jag på Hudoteket.

Face Off

Här sitter jag "au natural" och precis gjort mig en latte. Lite vardaglig lyx. Nu tänkte jag bläddra igenom La Redoutes vår/sommarkatalog som damp ner i brevlådan för nån dag sedan. Känns tidigt med vår och sommarkläder nu. Men jag längtar.


Julgransplundring

Idag fick granen åka ner. Kulor och lampor ligger nerpackade i Julkartongerna och Västerås finaste gran ligger styckad i tre svarta soppsäckar. Den hade börjat barra nåt otroligt. Den såg väldigt ståtlig och fin ut, men såfort man peta på den blev det en matta av barr på golvet. Och när vi ändå hade dammsugaren framme passade vi på att storstäda här hemma. Finns väl inget bättre än en nystädad lägenhet.



Vår fina grann i all sin prakt



Inte så ståtlig längre



Barrmatta

Filofax

Året har redan börjat och jag har ingen ny kalender. Funderar på en hederlig Filofax, smidigt att bara byta dagboksblad varje år. Kanske denna?


Filofax

Vill ha

Jag vill ha en pälsmössa, inte en sån med öronlappar för det har jag redan. Vore ju lovley nu när det är -20 ute. Nån som har nå tips?


Kallt

Fy va kallt det är ute nu. Man vill verkligen inte ge sig ut i onödan. Idag var tanken att jag skulle gå ut med Maria och en massa andra underbara människor men min förkylning håller i sig och jag är på tok för trött för det. Istället får det blir ännu en myskväll. Ska äta tacos och grönsaksdip och kolla på nån skräprulle. Bara njuta av att jag är ledig imorgon.


Facial Mask

Då var det måndagkväll igen då. Satans va fort veckorna går, men det är bra för då är det snart vår. Jag älskar vintern, tycker det är så vackert. Men finns det något bättre än våren? Är inte bara naturen som spricker upp, människorna likaså. Som solar!

Idag var det iallafall jobb igen och självklart var jag trött som få imorse. Jag skulle kunna snooza hur länge som helst. Sängen är ju så underbar och skön på morgonen när man har någon annanstanns man ska vara.  Va rätt lugnt på jobbet och när jag slutat åkte jag & Danne ut till Maxi för att fylla på kyl & frys. Skönt att ha det gjort! Nu har jag precis tagit en lång varm dusch och lagt en ansiktsmask. Ska försöka göra det oftare, min hud har verkligen börjat protestera mot vintern och alla sötsaker och onyttigheter. Nej nu ska jag fixa lite te och en macka innan det är dags att hoppa i sängen.

Bedtime



Idag vaknade jag inte förns klockan tolv, man har ju vänt på dygnet nu när man vart ledig i fyra dagar. Kommer inte i säng förrns klockan tre. Hur ska det gå ikväll? Känner mig inte ett dugg trött, men det lär jag väl göra imorgon. Idag har jag och Danne iaf fått arslet ur vagnen och bytt tyg på den del av soffan som va fel. Gick på 10min så man undrar ju varför man inte gjort det för längesen. På eftermiddagen tog jag och Jessie en tripp till vår älskade mormor & morfar. Vi fikade och jag hade med mig lite tårta sedan jag fyllde år. Eftersom jag försöker hålla mig borta från sådant tyckte jag mormor & morfar kunde hjälpa till att äta upp den :) Nu ikväll har vi tre haft filmkväll. Den första filmen vi såg va riktigt skum, minns inte vad den hette heller. Inget att rekomendera. Nu gick precis Jessie hem och vi sitter och tittar på Collareral. Efter det måste det bli sängen.

The Cove

Såg just en av de bästa dokumentärer jag sett. The Cove handlar om delfinslakt. Varje år slaktas 23.000 delfiner brutalt. Ni måste bara se filmen. Besök The Cove Sverige här.


2 Januari 2010

Sov rätt länge och vaknade med ett huvud som kändes som en ballong. Är verkligen inge kul att vara förkyld. Men efter lite nässpray, alvedon och lite massage från älsklingen känns det bättre. Så pass bra att jag bjöd på frukost, ost/skink toast, juice, passionsfrukt och espresso i mina nya fina espresso muggar. Idag har jag bara tänkt ta det lugnt och inte göra mycket alls. Kanske en promenad senare om det slutat snöa. Nu ska vi se på New Moon :)



Min goda frukost



The Twiglight Saga


My birthday night

Igår kväll tänkte jag och älsklingen ha en riktig myskväll. Med godis film pizza och massa mys. Vi var tom så lata att vi beställde pizza på hemkörning. Big misstake! Det tod över 3 timmar för pizzan att levereras och när vi väl fick dom va dom oätliga. Jag blrv illamående, den va så tjock och osten va säker en halv centimerter tjock, Blää nä Emillios köper jag inte pizza på igen. Men vi hade jättemysigt ändå, tittade på en rätt annorlunda svensk film Orginal. Sedan såg jag Blodspår med Clint Eastwood. Klockan blev nästan tre innan vi gick och lade oss. Älskar att sitta uppe jättesent och bara titta på strunt och bara känna att man har det så jäkla bra. Jag & min älskling ♥



En oätlig pizza!



Fredagsmys



Jag tycker det är så mysigt att ligga och titta upp i våra takfönster.



Idag är ingen vanlig dag

Nej för det är min födelsedag!
Känns faktiskt inte så illa att fylla 27 år, och jag kan inte tänka mig en bättre födelsedag. Blivit ordentligt firad, dock uteblev skönsången och frukost på sängen. Men jag hade en resorb på nattduksbordet när jag skulle sova. De ni? Tack sis ;) Gårdagen va helt fantastisk god mat, underbart sällskap, sång, dans pressenter och skumpa!
Idag har vi kollat film, ställt till med kalas och sitter just nu och väntar på att pizzan ska komma. Ska ha en riktigt skön kväll bara slappa och kolla film och ha det mysigt.
Har fått himlans massa fina pressenter, Vitguld halsband av älsklingen, Underkläder av Mamma, Ittalaglas och pengar av Pappa, Carita & John, Body Butter, Body Scrub, Kokbok och Glöggmuggar från Sagaform av Jessica, Ittala Kivi lyckta och 4st Filippa K Espressomuggar av Kjell, Annika & Anton, Bok av Fam Engström, Pressentkort på BikBok av Mormor & Morfar, Kokbok av kusinerna, 4st Filippa K Espressomuggar av Maria & Micke. Helt perfekt!

Nyårsafton 2009



Min klänning



Nyårsdukningen



Kockoutfiten



Alla hjälptes åt



Tomat- och avokadobrushetta med skaldjur och dragoncremé



Skål



Älsklingen får en puss



Jag fick ett jättefint vitguldhalsband




Filé med parmesanpotatis och citrongräddsås



Min fina älskling



Världens bästa syster



Jag & mitt nya halsband



Vår Citronparfait med grenadinesirap & granatäpple rann ut över hela borde. Men gott va det ;)



Fyverkerier



Gott nytt år!



Nyårspuss



Åh jag fick mera paket :)



4st Filippa K Espressomuggar



Sen hamna vi i dimman hos finaste Jojo



Jag med världens underbaraste tjejer ♥



Jag & min trollfia



Gummsigumms ♥

Tack alla för en underbar nyårsafton. Ni betyder allt för mig. Kärlek ♥


Gott Nytt 2010

Gott Nytt 2010, hoppas ni haft en underbar nyårsafton!


RSS 2.0