The Dark Knight

Nu har jag äntligen sett The Dark Knight.
Måste säga att det var en av de bästa filmer jag sett på riktigt länge.
Heath Leadger va helt otrolig i sin roll som Jokern. 







Se filmen ni som inte gjort det, riktigt bra!
TTTTT

Min helg

Ja efter att ha sussat några timmar sitter jag i soffan och nyser. Tänkte berätta lite om min helg som har vart super trevlig.

I fredags va jag på Flavias 30 års-fest på Å2. Det va bjöds på god mat och dryck. Va riktigt trevligt och efter festen va slut möte jag upp min älskling & Jimmy och gick förbi Konrad en sväng. Jag tycker alltid att det spelas så bra musik där.

 


 

Lördag då, jo då var det ju dax att åka till Stockholm och gå på Cirkus med Daniel föräldrars företag Turfcenter. Jag måste erkänna att jag var lite, eller sjukt trött till en början då de andra började dricka vin på tåget kl 12. Va inte direkt vad jag ville ha utan höll mig till vatten :-)
Väl framme i Stockholm skulle vi ta taxi till Cirkus, resan tog 40 minuter och vi hann kliva av taxin för att sedan kliva på den igen efter ett tag då det va total trafikkaos.
På Cirkus skulle vi se på UgglaRehborgUlveson. Det va en rolig revy och man fick skratta en hel del. Det medverkade även två otroligt gryma luftakrobater. 
Efter revyn tog vi Djurgårdsfärjan och gick till en underbar italiensk restaurang Agaton i gamla stan. Maten var underbar! Vi drack åt drack åt drack åt i många timmar. 
När vi var så mätta att vi inte fick ner en bit till gick vi vidare till sista stoppet på en pub. Där fick Daniel en så stark shot med tabasco i att han höll på att krevera. Tyvärr missade jag det hela.
Vi tog sista tåget hem och jag tror alla var riktigt nöjda med kvällen. Det var jag iallafall.

 


 

 

Jahapp

Trots tappra försök har skiten tagit över min kropp. Jag mår långt ifrån bra och får tyvärr bli hemma idag. 
Jag är så himla trött, har knappt fått en blund inatt. 
Ska fortsätta med alla mina kurer så jag fort blir bra. 
Nej nu måste jag lägga mig ner innan jag trillar.



Ont i halsen

Jag har fått ont i halsen. Fruktansvärt ont. Så nu har jag gjort allt för att kurera mig. Druckit apelsin juice, ätit apelsin, druckit multivitamin, druckit äckliga echinacea droppar och gurglat saltvatten. Så nu jäklar!

Har iaf haft en toppen helg, återkommer om den senare.

Äppelpaj

Igår var jag hos pappa och fick med mig två påsar äpplen hem. 
Så idag har jag bakat äppelpaj. 
Så gott och visst innehåller den inga kolhydrater ;-)



Klant

Idag efter jobbet hoppade jag över träningen för att åka ner på stan och hitta något nytt tills på lördag. Jag gick runt och hittade en kjol och sedan även två mysiga hösttröjor och en mössa. Jag ställer mig i kön och ska betala. Medans expediten larmar av mina kläder inser jag att jag glömt mitt kontokort på jobbet. Klant! Så det var bara att be om ursäkt och be henne hänga undan kläderna och gå ut med svansen mellan benen. 

Förvånar mig själv

Nu har jag gjort något som jag aldrig trodde skulle hända. 
Jag har vart ute och powerwalkat nu på morgonen innan jobbet!

Tjohoo!


Middagstips

Gjorde en jättegod fisk till middag ikväll som jag tänkte tipsa om.

2 vita fiskfileér
1 gul lök
lite smör
salt
peppar
muskot
11/2 dl grädde
1 dl riven västerbottenost

Ugn 200 grader

Hacka löken och stek i smör, krydda.
Lägg fisken i en ugnsform strö över lite salt. 
Häll sedan över löken, därefter osten och grädden.
Grädda i ca 20 minuter.

Supergott!



Åhåjaja

Jag är nyss hemkommen från ett styrkepass på gymet. Idag blev det axlar och bröst och självklart mage som jag kör varje gång. Gud va mina armar känns som spagetti, pjuhh! Det är bland det bästa jag vet att köra slut på mig totalt och sedan har man hur mycket energi som helst när man kommer hem. 



Nu ska jag laga fisk och titta på Sjukhuset. Puss hej! 

Hästar & mat

Igår åkte jag med familjen Lilja/Broberg till deras släktingar ute på Ekerö. Måste säga att det var en väldigt lyckad fest, med massor av helt underbart god mat och trevligt folk. Familjen var även väldiga djurälskare och hade flera hundar och hästar. Riktigt stolt är jag över mig själv då jag tom va in i hästboxen och klappade hästen tom på bakre låret. Jag är ju som sagt fruktansvärt hästrädd. Vem vet någon gång kanske jag tom rider på Hevenley som hon så fint hette.

Idag har vi legat kvar hela morgonen i sängen och bara myst och kollat på min absoluta favofilm. SEX AND THE CITY, och vet ni tom min älskling tyckte den va bra. Tror att de flesta killar tycker de,dom har bara fått för sig att det ska vara en riktigt tjejfilm som dom hatar :-) Nu ska jag återgå till mina potatisar och köttbullar i köket. Senare i em ska vi gå och titta på en två på Stora Gatan. Efter det blir det att åka hem till mormor. Undrar om jag hinner ut på en promenad idag?

Fredagsmys

Här sitter jag i vårat kök med ett glas rött vin i handen och tittar på när min älskling lagar mat. Vilken lyx. Ikväll har jag beställt kött och hemlagad potatisgratäng med massor av vitlök och grädde.
Till efterrätt har vi köpt massor av olika glassorter, älskar glass. 
Sen blir det såklart en film, Wall-E. 

 

Nystädat

Pjuhhh, idag skulle jag egentligen tränat efter jobbet. Men jag beslutade att utseendet på vårat hem var viktigare. Så nu har jag diskat, dammsugit, dammat, skurat och plockat. Och det känns typ som att jag precis avslutat en träningspass. Men nu är det så rent och luktar så gott!
Snart kommer min älskling hem från innebandyträningen och han kommer bli så överraskad och tycka att hans flickvän är världens bästa!  

Oj nu skriker magen efter mat. Blir blommkålsris och lax med broccoli.

Förbanade Ipod

Idag när jag kom till jobbet och skulle ta ut något i min väska såg jag att min Ipod var igång.
Brukar alltid ha den på hold läge när jag inte använder den, men inte idag inte!
Och nu kan jag inte få av den, den vägrar verkligen gå att stängas av. 
Den ligger där och spelar Annas transmusik.
Det värsta är att när jag kommer till gymmet ikväll kommer batterierna vara slut.



Kanske är dax för en ny, tips?

Onsdagsmiddag-Dubbeldejt

Dagens onsdagsmiddag blev en dubbeldejt. Idag var det min tur att bjuda och jag bjöd på pepparflsäkfilé med kantarellsallad och hallon och lakritskaka till dessert. Båda två ur mina nya kokböcker, älskar kockböcker och att testa massa nya recept. Ibland lyckas det ibland inte.
Till desserten mös vi med en film. VARG, en svensk film med Peter Stormare. Jag tyckte den va bra, och norrlänska, jag bara älskar det. Så underbart!


Blir en 3:a av 5 möjliga.

Underbart



Victoria Bckham bär upp sin nya frisyr fruktasvärt bra.
Den är verkligen smickrande till hennes nätta ansikte och underbara ögon.
Va tror ni blir det samma succe som när hon klippte page?
Jag älskar det ♥

Bild: Aftonbladet

Söndagsmys


Kalasdagen


LyxJojo

Frisyren kräver lite hjälpmedel

Liin, Linda & Jossan

Anne, jag & Jojo

Födelsedagsbarnen

Henke ligger och öppnar paket

Struten med sitt lego

Bara lilla jag

Tant träääänce Anna

Mia & Lars

TokFrazze & Jag

Jag & Lina

Virre & Jojo

Tokar

Jag & Mia (Mia ser toki ut :-))

Johanna & Liin

Henke

Jag & Min Jojo

Tack alla för en super lyckad kväll ♥




Stadshagen

Ja då var vi hemma igen från husvisningen. Herregud säger jag bara, hur kan folk bo så och låta sina hus förfalla på det sättet. Dessutom försöka fixa till det själv och klåpa till det ännu mer. Till det här huset behövs ett fotbollslag av snickare och nån miljon för att finansiera det. Huva, det krävs en rejäl funderare.

Imorgon tar vi nästa, denna gång på Vega, förhoppningsvis är det i betydligt bättre skick. Synd för huset skulle kunna bli hur mysigt som helst. Stod ett jätte stort päronträd på gården. Hur härligt som helst. Frågan är bara om man har ork och pengar att göra iordning det.

Nu ska jag mysa i soffan och titta på vad jag vill, Daniel är nämligen på innebandy träning och kommer hem runt sex halv sju.

Mat

Kom på en sak jag inte tycker om med söndagar. Varje söndag efter en fest ligger jag och min sambo och tjatar i sängen om vem som ska fixa mat. Jag brukar anse att det inte är mer än rättvist att Daniel gör det då jag nästan alltid gör det i veckorna.

Jag är hungrig, typ sjukt hungrig. Och då menar jag inte på min LCHF kost. 

Älskar söndagar

Söndagar är en av mina favoritdagar. Man kan ligga i sängen hela dagen, äta skräpmat och bara gå runt i fula mysbyxor med lördagens partymake utsmetad runt ögonen. 

Gårdagen blev tok lyckad. Hade super kul hos Struten och på Annas Tant Trääänce. Längtar tills jag får stå på en dansgolv och bara låta musiken sätta mig i trans och dansa med alla underbara som delar den känslan.  Lägger upp bilder från gårdagens fester lite senare.

Nu ska jag kolla på Idol repriserna. Förresten har ni smackat blåbärssorbet? Jag älskar det och åt nyss upp ett halvt paket liggandes i sängen!

Kalas kalas kalas

Detta måste vara kalasens dag! Nu ska jag fort iväg på min morbrors kalas, sen blir det hem och fixa sig för Struten & Henkes fest och därefter bär det av till Annas Tant Träääänce på Pluto! Kommer bli så sjukt skoj.

Ne måste kila TaxiSis väntar på mig. Föresten är så sjukt nöjd med mina alla fördelsedagspressenter, speciellt Strutens!



Mysfredag

Nu ska jag cykla hem i solen till mina två älsklingar ♥
Vi är barnvakt ggr 2 ikväll. John är hos oss några timmar medans pappa & Carita är på bio och Anton ska sova hos oss då Annika & Kjell är i Falkenberg.
Ser verkligen fram emot en lugn kväll. Imorgon kommer bli allt annat än lugn, men riktigt kul.

Trevlig fredagskväll!

Goldwell

Igår kväll hade Goldwell  visning och champagene mingel på VARDA.
Det var en super trevlig kväll och trots champagne intaget kom jag hem med båda fötterna i behåll.
Kändes riktigt kul att få se lite trender och få inspiration.
Samanfattning av höstens hår.

Breda raka luggen är helrätt igen.
Grafiska klippningar.
Finish i nacken på tjejer. ( Alltså pojkkorta nackar)
Hela färger.







Bilder från www.goldwell.se

Nytränad :-)

ÄNTLIGEN har jag vart och tränat. Fy tusingen va skönt och roligt det var. 
Och stegräknaren visar 6787 steg, helt ok.



Nu ska jag laga räksallad och titta på sjukhuset. 
Puss


White trash

Kära läsare om ni såg mig nu skulle ni undra hur jag tänkt, eller om jag ens tänkt.
Jag ser ut som någon katten släppat in!
Gamla träningsbyxor fulla av vit målarfärg och till det en vit nopprig tunika med ett stort hål på magen.
Toppa det med ett par foppatofflor. Så ser jag ut på jobbet. Classy!

Sanningen är att jag är trött på att slita ut mina privata kläder på jobbet.

Fire of sweden

Har du inte turen att bo i ett hus/ lägenhet med en öppen spis, kan du installera en sån här.



Det är en öppen spis som drivs av bioalkohol.
Du får en riktigt eld som både är mysig och ger värme, utan att du behöver skorsten.
Jag skuklle mycket väl kunna införskaffa en sådan till mitt kommande boende.

Fireofsweden

Söta underbara lillebror

Idag var jag på fika hemma hos min pappa & Carita då insåg jag hur stor min lillebror blivit. 
Det går så satans fort att man ibland inte hinner med. 
Hur som så älskar jag honom mer än något. 

Min solstråle♥

Blommkålsmos

Eftersom jag börjat med min Low Carb-High Fat kost betyder det att jag äter så lite kolhydrater som möjligt. Jag utesluter alltså pasta, ris, potatis, bröd, socker osv. Självklart inte helt, men så mycket jag kan. Idag gjorde jag blommkålsmos till fläskfilen ist för potatisgratäng. Blev faktiskt riktigt gott med lite vitlök och smör i.



Köksdetaljer



  



  



Blue beautey

Då var det söndag igen då. Varför är det så att helgen går så fort? 
Vi köpte hem mat igår. Daniel på Gränden och jag på Kolgrillsbaren. Kan ju säga såhär, jag köper aldrig mer mat där. Jag fick så ont i magen och kramper att hela lördagskvällen blev förstörd. Antingen var det scampin som var dålig eller köttet som inte var klart. Och det smakade inte ens gott. Nej fy!

Men igår hände även en del roliga saker. Jag var och lunchade på stan med Liin, och fick träffa hennes och Henkes underbara lilla blåögda solstråle Zander. Vilken kille! Helt underbar. Tänk när man får en egen :-)
Hann även med en tripp till Blommsterlandet för att inhandla lite nya blommor och krukor till köket. Är så trött på alla konstgjorda vi har. Blev superfint tillsammans med nya gardinen. 
Efter det var mina svärföräldrar på fika besök, är alltid lika trevligt. Dom är så snälla och goa.

Nu ska vi äta frukost, sen blir det tvättstugan för hela slanten. Tänk när man bor i hus, du behöver man inte ägna en hel dag åt att vara i tvättstugan.
Trevlig söndag!



Kräftskiva med jobbet

Välkommen!

Marie blandar drinkar :)

The chef
Kräftor!

Bläää!

Skål!

Irisch coffe & glass

Hair massage.

Tack för ikväll, va super duper trevligt! Nattsi natt.


Husdrömmar

Jag och min älskade sambo är ju på jakt efter vårt drömmhus. Nästa helg ska vi titta på en oslippad diamant i bra omdråde ganska nära stan. Att få renovera och inreda det tillsammans ska bli riktigt spännande och jag verkligen längtar. Vårt hus, va fint det låter :-)

Föresten så såg jag att ett hus jag var med och bjöd på för 4-5 år sedanär till salu igen. Jag blev fullkommligt förälskad i det huset, nu är det till salu för nästan 1,5 miljon mer än vad det kostade då. Det är dock inte längre mitt drömmhus. Ett drömhus för mig handlar inte om hur det ser ut, utan känslan man får när man kommer in i det.

Misslyckat

Min efterrätt till onsdagsmiddagen som jag ansträngt mig så sjukt hårt med misslyckades. Totalt! 
Smakade som jordgubbsyoghurt och digestive. Fan.

Pink

Nu har jag skuttat runt två dagar med mina kryckor. Jisses va jobbigt det är! Har träningsvärk i både armar och rygg.
Tänk att man ska vara en sådan klant och inte kan jag skylla på någon annan heller. 
Nu bara hoppas jag att foten blir bra fort, så jag kan börja träna igen. Ca 10 kilo ska bort till Nyår. De ni  ;-)

Nej dags att stänga Macen och krypa under täcket. 
Slö tittar lite på So you think you can dance. Damn vilka kroppar dom har och vad jag saknar att dansa!
Natti natt. 

Time Wise Microdermabrasion

Idag testade jag mitt Microdermabrasion kit från Mary Kay för första gången. Tycker peelingen va jätteskön, och nu är mitt ansikte babylent. Ska försöka använda den var tredje dag och se om det blir någon skillnad på min hud. Jag har ju blandhy med rätt stora porer. Den sägs minska porerna och släta ut huden.
Värt ett försök är det iaf!



RSS 2.0