Drömhuset dag 2!

Idag har det hänt mycket i huset, det har skrapats fönster, panel dörrar, rivits kök & badrum, tagit ner en vägg, börjat riva golv i gästrummet, fixat på tomten och kört 5 vändor med träd och buskar till tippen. Vi har fått massa hjälp vilket är helt underbart! Är så glad att vi har så mycket underbara släktingar och vänner.


Micke river badrum


Patrik skrapar fönster


Nicke, mamma & Verran skrapar för fullt


Mia sliter med altandörren


Medans Stinis sover sött


Älsklingen river i köket


Så var väggen borta


Jonte hjälper till att skrapa


och kasta skräp i containern


John klättrar i vår gungställning


Färdigskrapat för idag

Drömhuset dag 1!


Fullpackad bil


Nu är det vårt :)


Matrum/Vardagsrum


Vardagsrum


Kök


Badrum


Badrum


Entré


Gästtoalett


Kontor


Sovrum


Master Bedroom


Master Bedroom


Gästrum


Klädkammare


Tvättstuga


Entrén


Framsidan


Tomten


Baksidan


Terrassen


Danne röjer buskar


Kaffepaus


Här fäller vi en tall


Pappa surrar fast ett band högt upp i trädet


Här fäller vi björken


Lilla Stinis kom på besök

Då va vi äntligen husägare och första renoveringsdagen avklarad. Vi har röjt upp massor på tomten och bla fällt sex träd. Sedan har vi tvättat av huset och förberett för att börja målningen utomhus. Kommer försöka ta mycket bilder och lägga upp här så ni får vara med under arbetetsgång. Det kommer bli en himla stor förvandlig kan jag lova. Och det kommer hända mycket på en gång.









7 år!



Grattis min fina lillebror på din födelsedag. Du är helt fantastisk och jag älskar dig mest ♥

2 days

Har precis kommit hem från onsdagsmiddagen hos Maria och ska strax hoppa i säng. Nu är det bara två dagar kvar tills vi får vårt hus, som jag längtar :)


Watermelon



Kan vara bland det godaste som finns.

H&M Höst

Fick hem lite nytt från H&M idag.


2 Superfina halsband till den enkla outfiten


2 ringar och 2 armband i härliga höstfärger


Och lite fin svart spets

Träning & Mat



Idag efter jobbet, åkte jag och mamma och körde ett hårt pass på gymmet. Va hur skönt som helst och nu börjar jag få tillbaka peppet efter semester. Älskar att träna! Och eftersom Danne är borta blev det en riktigt nyttig middag, räkor, matvete och en god sallad! Supergott!

Nedräkning

Då va man tillbaka på jobbet efter semester och det känns faktiskt bra. Visst är det skönt att ha semester men just nu längtar jag mest till fredag då vi får huset. Ska bli såååå spännande. Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och kolla lite serier, min fina Rufs är bortrest på jobb och kommer inte hem förns på torsdag. Och jag gillar inte att sova själv!

Söndagsregn

God morgon alla fina! Hoppas ni sovit gott, det har jag fast nu när jag vaknat känner jag mig lite halvkrasslig. så det får bli en dag i soffan med film maraton. Och sedan lite Kan Jang på det så ordnar det nog sig. Imorgon är det ju dags att börja jobba igen, och det känns faktiskt som jag vart ledig längre än två veckor. Skönt!

Little Kiss Me

På Taxfreen över till Tyskland passade jag på att köpa en ny parfym, tycker det alltid är lika svårt. Och jag är inget stort fan av lätta sportiga dofter utan gillar lite tyngre sötare parfymer. Mitt val blev tillslut Little Kiss Me från Salvador Dali.


Poolparty hos Familjen Engström

Igår va det äntligen dax för Poolparty ute i Hökåsen, vi pratade redan om det förra året men då blev det aldrig av. Dessvärre va det lite kallt igår så det blev dåligt med badande, endast Thommy & Niklas vågade sig i. Himla trevligt va det, vi åt och drack gott och va inte hemma förns klockan halv tre.


Thommy & Nicke spelar


Välkommstdrink


Lilla Figo är på upptäcksfärd


Matdax


Anders visar hur man ska se ut på gymmet


Discolights


Sötaste Figo vilar lite


Semestern är snart slut

Och idag längtar jag tillbaka till havsbadet i Falkenberg.


Kvällsmys

Här hemma håller vi knappt reda på dagarna, men det är väl det som är det underbara med semester. Nu blir det film Case 39, någon som sett den?


Design White

Idag har vi köpt vitvaror till köket och tvättmaskin och torktumlare. Vitvarorna är från ASKO och kommer bli hur snyggt som helst. Jag bara längtar tills allt är på plats. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Bosch. Tänk att ha en egen tvättstuga. Snacka om vardagslyx! Kan inte fatta att om en vecka är vi husägare. Jag och världens bästa ♥



These boots are made for walkning



Boots från LaRedoute

Beställde först de bruna mocka bootsen för de ljusa va slut, dagen efter hade dom ljusa kommit in igen så då beställde jag dom också och tänkte skicka tillbaka de bruna. Men nu när jag väl fått dom kan jag inte bestämma vilka som är snyggast så jag behåller båda. Dom va ju på rea så det vart billigt ändå för två mockaboots.

Fixardag!



Skönt att vara hemma igen så det blir lite rutin igen med löpningen och maten. Kom nyss hem från en runda i rocklundaspåret och efter halva började det småregna, jag sprang vidare och kände mig lycklig. Nu ska jag hoppa in i duschen slänga in tvätt i maskinen och försöka packa upp. Vi har hur mycket som helst med oss hem den här gången. Hoppas ni får en fin dag!

Hemma!

Då va vi hemma igen, helt underbart har vi haft det. Men visst är det väl alltid lika skönt att komma hem till sig?! Nu blir det lite mys med nya Wallander och en god smoothie till kvällsmat. Ha en fin kväll!


Middag hos Marie

Igår hade jag och Danne fullt upp, vi började dagen med massage som va helt underbart. Tycker dom är superduktiga på Västerås City Spa. Sedan åkte vi runt och letade gol och kakel/klinkers. Vi hittade båda två och det kommer bli grymt bra och helt annorlunda mot vår lägenhet. På eftermiddagen hann vi med en fika hos pappa och badade lite. Va ju galet varmt igår. Och igårkväll va jag och mina kollegor hos Marie på middag. Gudars vilken god mat hon fixat, 3-rätters :) Nu har vi precis vaknat och ska strax åka iväg till finaste Falkenberg. Får se när vi hörs nästa gång! Ha det bäst sålänge!
















Jockes 30års fest





























Tack för en grym fest!

Nu är det semester!

Yeiiiii va skönt det är. har precis ätit frukost tillsammans jag och min favokille. Nu ska vi strax dra iväg till Västerås City Spa och få lite massage. Sedan är hela dagen fullbokad, leta golv, kakel, beställa vitvaror till köket, fika hos pappa, Patrik kommer på besök och till sist middag hos min kära kollega Marie! Hoppas ni får en lika fin dag som jag :)



Imorgon...

Myssöndag

Fy tusan va skönt att vi har semester och inte måste gå till jobbet imorgon. Då kan jag med gott samvete ta en myssöndag och bara kolla film och slappa. Lägger upp bilder från festen imorgon! Ha en skön söndag!

Grillning!

Haha hörrni igår skulle jag och Jojo sätta oss på en filt och grilla och titta lite på bilarna tänkte vi. Det gick väl sådär kan man säga, vi försökte med två engångsgrillar innan vi tillslut gav upp och gick hem till Jojo och grillade på hennes ballkong. Gott som tusan var det. Sedan satt vi och pratade gamla minnen och kom aldrig ut igen.














SEMESTER!

Åh gud va härligt nu har VI SEMESTER! Två veckors ledigt då jag ska gör så lite jag kan och bara ta det lugnt.
Grilla, bada, springa, sola, mysa, läsa och bara va. Nu ligger vi i sängen och ska sova, imorgon väntar stor 30års-fest. Men nu ska jag först se ett avsnitt av The Hills! Sov så sött!


Sista dagen!

Japps idag är det sista arbetsdagen innan semestern. Och det känns hur skönt som helst! Och hur trött jag än va imorse tog jag mig upp och ut och jogga. Och efteråt va jag jättepigg och det kändes så skönt! Tycker det är absolut skönast att träna på morgonen. Nej nu måste jag äta upp min fil med musli och jordgubbar innan det är dax för jobbet!


Joakim 30år

30år fyller Jocke idag och vi har precis kommit hem efter att ha firat honom. Han bjöd på mat och tårta idag och på lördags väntas en stor jäkla fest! Hann förbi stan en sväng efter jobbetoch fyndade den perfekta klänningen tills på lördag på rea. Ibland är rea riktigt bra! Fick föresten en superkul bok av Yngve & Kina med familj. Vi & vårt bröllop heter boken, man ska skriva i allt som har med oss och vårt bröllop att göra. Superkul pressent :) Jag älskar sånt!


Jocke med sin supergoda egengjorda tårta!


Vår roliga pressent

Jag gjorde det!

Jag kom upp tidigt och och gjorde min runda och 100 sit-ups när jag kom hem. Är så skönt när man väl gjort det! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Strålande väder idag med :) Ikväll ska vi fira Jocke som fyller 30år idag!

Monsoon

Idag fick Maria världens sötaste kläder av oss i onsdagsgänget till lilla Stinis. Sedan hade Armo bakat tårta eftersom han ännu inte firat Jojo & Maria som fyllt år. Riktigt god var den, och jag tog bara en liten bit;) Nu ska jag hoppa i sängen för imorgon ska jag banne mig upp tidigt och träna. God natt!


Stinis söta kläder från Monsoon


Supergod sommartårta

God morgon!

Endast tre arbetsdagar kvar till semestern nu, känns underbart! Och idag strålar solen igen, sitter och kollar igenom lite post och ska alldeles strax åka till jobbet. Hoppas ni får en fin dag!


Underbara ljuvliga Thailand.

Running

Idag är jag glad, sprang 3,9km på 28min. Vilket är en grym förbättring för min del, efter det gjorde jag 100 sit-ups. Jag älskar att springa, det är så skönt! Och det känns så himla bra efteråt. Måste bara köpa ett knäskydd, de senaste gångerna har jag lånat Jojos. Här hemma tittar vi fotbill, inte så intressant om jag får säga vad jag tycker. Jag ska hänga lite tvätt sedan ska jag kolla runt lite på nätet och leta badrummsinspiration. Ha en fin kväll!

Värme

Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men när man ska sova vill jag ha det svalt. Inatt va det olidligt varmt för första gången. Vi kan ju inte ens öppna fönstret i sovrummet, eftersom det inte finns en spärr på det. Så idag va vi runt på hela Erikslund och letade efter en fläkt, inte en enda fanns det. Vi vill ha en golvfläkt men det fanns bara bordsfläktar. Så vi får väl stå ut med värmen ett tag till och faktiskt gör jag det gärna om det bara fortsätter vara såhär uderbart sommarväder.

Söndag

Igår va jag och Jojo på Björnön och badade och solade lite. Men innan vi gjorde det tog vi ett varv i spåret. Tusan va varmt det var men det gick riktigt bra. På eftermiddagen var jag och Daniel ut till mormor & morfars stuga föra att fira mormor som fyllde år i torsdags. Det bjöds på fika & tårta men jag nöjde mig med kaffe och lite goda bär.


Superfina blommor Jessie skickat till mormor


Världens bästa mormor ♥


Rosa rosor


Vita rosor


Superfina lila blommor


Lilja


Jag & Fina mamma

Inredningsdrömmar


Underbar Himelsäng från Ellos


Superfint gardintyg till sovrummet också från Ellos

Solens vecka

Vilken underbar vecka vi har haft. Eller hur? Strålande sol och supervarmt. Idag va jag & Jojo först en sväng på stan och köpte henne en bikini sedan köpte vi med oss lite mat och cyklade hem till pappa. Dom är bortresta på semester men vi intog terassen och poolen. Fy tusingen va skönt det var. Nu har jag precis kommit hem och ska vila en stund, sedan får vi se vad som händer. Kanske grillar lite eller går ner på festivalen, kommer nog bli en toppenskön kväll!


Jojo gör bomben


Haha vilka snyggon!


Jojo i sin nya söta bikini


Soldyrkare




Tessan, Jojo & Maria

Igår kväll hade jag, Jojo & Mia tjejkväll. Vi åt räkor, drack, vin & drinkar. Sedan va vi ner på festivalen och dansade på sigmatorget. Det spelades helt underbar psytrance och det va sjukt kul. Synd att det slutade så tidigt. Sedan skulle va bara hem till mig en sväng igen men vi blev kvar här hela kvällen. Det va en väldans trevlig kväll som vi absolut måste göra om snart!


Jojo får fina ben


Jojo & Mia


Bästa sommarmaten



En sommrig Tessan


Sigmatorget blev tranctorget


Världens bästa ♥


Morgonträning!

Då jag försöker bli av med lite kilon hade jag lite ångest att jag inte hunnit träna i veckan så imorse gav jag & Jojo oss ut halv sju och sprang 2,5km sedan gjorde jag 100 sit-ups när jag kom hem. Så nu känner jag mig på rätt spår igen. Nu ska jag duscha och fixa lite här hemma innan jag åker till jobbet. Ser ut att bli en helt underbar dag idag!

Festival!

Idag efter jobbet va jag & Jojo nere på festivalen. Va helt underbart, åt mat och tog ett glas vin i den varma kvällssolen. Kan det inte alltid vara såhär? Imorgon ska vi och Mia ner på stan och dansa lite . Ska bli så kul, va ju väldans längesedan Mia va med oss ut. Kommer bli grymt kul!






Eclipse

Gud måste verkligen hoppa i sängen nu. Ska nämligen upp vädlans tidigt imorgon, klockan 06.00. Ska till min naprapat klockan 07.20, han ska iväg på semester och tryckte in mig bland alla företagskunder han hade imorgon. Ikväll va jag, Jojo, Mia & Maria iväg och såg Eclipse. Måste säga att jag inte vart överförtjust. Visst den va inte dålig men kändes som en transportsträck till nästa film. Nej nu måste jag verkligen sova. God Natt!


RSS 2.0