Gott Slut & Gott Nytt År

Nu har vi precis fått i oss lite mat och ska strax börja förbereda mig inför kvällen. Hörrni va skönt det är när man har allt förberett man kan ju slappa och ta det lugnt hela dagen. Har tom hunnit med 20 min i solariumet och vart hos Jojo och fått håret fixat. Det kändes väldigt lyxigt att slippa göra det själv. Tack min fina Jojo, du är bäst ♥ Nu ska jag göra naglarna nyårsfina. Hoppas ni alla får en underbar Nyårsafton och ett ännu bättre 2011. Tror nästa år kommer bli grymt, har mycket kul och spännande som väntar. Ni hänger väl med?


En liten sneakpeak på mitt hår.

Förbereda

Nu är vi klara med allt vi skulle göra idag inför morgondagens stora fest. All mat är lagad eller förbered, huset är städat och långbordet dukat. Nu blir det film och godis i sängen. Mysigt!


Dukat och Klart!


New York New York

Yes! Då har jag äntligen bokat resan till New York. Den 10:e Februari åker vi. Åhhhh vad jag längtar! Kommer bli helt underbart!




Nyårsplanering

Hej finingar!
Hur har ni det, hoppas ni haft en bra Jul allesammans. Nu har jag precis gjort klart första delan på nyårs desserten. Va en lite krångligare dessert än jag först trodde, men jag tror den kommer bli en riktig succé. Är klurigare än man tror att planera, förbereda och laga trerätters middag för 21 personer. Men samtidigt väldigt kul. Ville bara titta in och säga hej, nu måste jag fortsätta med min planering. Här hittade jag lite olika nyårsdukningar jag gillade. Som ni förstår är det vitt och silver som gäller. Ha en fortsatt skön måndagskväll!


Bild: Hemmakanalen.se


Bild: Sia


Bild: Inredningsbloggen.se


Annandags Bandy

Trött som få sitter jag i min nya ubermysiga morgontock jag fått av Paula och dricker en kopp nesspressokaffe och hoppas det ska få igårng trötta mig. Ska strax iväg på lite traditionsenlig Annandags bandy. Iår ska vi äta brunch där också, så det blir nog himla trevligt. Nej dags att sätta igång, ha en fin Annandag Jul!

Merry Christmas















Hoppas ni alla haft en mysig JUL, min dag har minst sagt gått i ett. Fått umgås med alla i min fina familj, ätit god mat, kollat på Kalle, ätit lite till och fått fina klappar. Förhoppningsvis är detta sista Julen som vi åker runt överallt. Nu ska jag pussa på min fina man. God Natt! Och Sis God Jul, LOVE YOU AND MISS YOU♥

Dan före Dopparedan

Nu är allt klart och jag sitter och myser med min älskling i soffan. Det har handlats, bakats, lagats godis, slagit in klappar och klätt granen. Superfin blev den, vitt och silver blev det iår. Så som resten av huset. Hoppas ni alla haft en mysig kväll, nu ska jag fortsätta min.




Fin julkula från favoriten SIA

Dagens Tips!

Kom hem ganska sent idag och slängde ihop en snabb middag med tortelini och bacon. Valde en bacon jag aldrig sett förut, kotlettbacon. Supergoda och man slipper allt fett som annars finnas på bacon.


New Years Dress



Här får ni en liten sneakpeak på min fina nyårsklänning som Daniel va så snäll och köpte till mig. Han är världens finaste min man. Tack älskling ♥

Juligt

Blev en snabb och väldigt julig middag när vi kom hem från IKEA. Knäckebröd med julskinka och senap. Så gott!


Min söndag

Idag fyllde min bästa tusse Thommy år så i eftermiddag va vi på kalas i deras väldans fina lägenhet. Jättemysigt och fint har dom fått. Vi firade även att han tagit sin examen, bra jobbat tusse! När vi kom hem skruvade vi ihop garderoberna till sovrummet. Äntligen kan jag säga! Nu fattas bara skjutdörrarna sedan är det bara att köpa inredning och fylla upp den med kläder. Så skönt med massa förvaring. Nej nu måste jag sova är så trött, va helt underbart med sovmorgon i morse. Gick inte upp ur sängen förns klockan nästan var ett. Det va längesen det hända.


Födelsedagsbarnet


Älsklingen


Milian och Danne matchade varandra med sina skjortor :)


Innan vi åkte på kalas fick jag ut och skotta fram uppfarten.

Glöggfest!





















Avslutar med en suddig bild på fina värdparet. Tack än en gång för en super fest med massa god glögg och bakverk.

Veckans Gladaste!


Min favorit tjej ♥

Julkort

I veckan har det trillat in rätt många Julkort, jag tycker det är jättemysigt. I princip enda gången man får något som är handskrivet. Veckans bästa är detta.


Julkort från Fredrik I Västerås :)

Mindre än en vecka kvar

Om mindre än en vecka är det Julafton och om två veckor är det min födelsedag. På dagens att göra lista har vi stan och optikern för att hämta nya glasögonen och linserna, garderobsbyggande, glöggfest och inköp av julgran. Minns ni förra årets julgran? Då lyckades vi få tag i en superfin , riktig Piff & Puff gran va det. Få se om vi har lika tur iår. Dags att hoppa in i duschen om jag ska hinna med allt. Ha en fin dag!




Förra årets Julgran

ROBYN

Igår va jag, Danne, Jojo och Virre på Robyn på Berns. Fy fan vilken ball kvinna. Hon va grym helt galet bra!




Runaway





Denna får avsluta min dag, God natt!

Vår Lucia

Idag är ingen vanlig dag utan det är världens bästa systers födelsedag. Hurra Hurra Hurra!



Finaste syster hoppas din födelsedag blir fantastisk och minnesvärd.
Jag älskar dig ♥

Milian

I eftermiddag har vi haft besök här hemma, av Elli, Martin och lilla sötnosen Milian. Gudars så söt han är och så liten. Lillplutten. Hur mysigt är det inte med bebisar. Man kan ju inte sluta titta på dom.


Uppdukat för fika


Lilla Milian ♥

Tjejmys

Igårkväll åkte jag hem till Maria för att ha en tjejkväll. Va supermysigt vi lagade god mat, drack vin, busade med lilla trollfian Stina och kollade på Sex and the City. Riktigt mysig tjejkväll var det, mer sånt får det bli framöver!


Lilla Stina blir helt förstumad när jag kommer och hälsar på



Tokfian ♥


En perfekt lördagskväll

Glasögon & Julklappsshopping

Nej nu måste jag hoppa in i duschen. Ska vara hos optikern klockan 12 för att kolla synen. Tycker jag anstränger ögonen mycket och det måste kollas upp. Sedan behöver jag nya glasögon även om det var i våras jag köpte nya. Jag kan inte använda dom när jag ska göra något annat än sitta hemma och mysa. Vänjer mig aldrig med dom. Så nu blir det inga balla stora glasögon. Några svarta diskreta skulle jag gissa på! Ha en fin lördag så hörs vi senare!


Något sånt här kanske?

Dinner


Matplatsen fint dukat i vit


Brieostfylld fläskfile, klyftpotatis & rödvinssås


Creme Caramel med smak av glögg

Nu blir det fredagsmys

Snart kommer älsklingen hem och jag överaskar med att ha fixat fin middag här hemma och tänt massor av ljus. Så nu ska vi äta god mat, dricka bubbel och fira vårt fina drömhem♥ Ha en fin kväll!

Rufs



Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla lite CSI innan jag stänger mina två blå. Idag har jag inhandlat julklapp nummer två så nu har jag väl bara sisodär tio stycken kvar. Dom ska alla fixas på lördag har jag tänkt. Vore så skönt att vara klar med dom och bara kunna fokusera på att fixa klart allt här hemma inför nyår och min födelsedag. Hemska tanke snart har jag bara två år kva till 30. Känns ju helt galet om jag får säga det själv.
Min älskade fina man, Jag saknar dig såå! Sov sött

Underbara onsdagar

Jag älskar onsdagar, för då får jag träffa mina fina vänner. Ikväll va det middag hos Maria, det va bara vi och Micke & Stina såklart. Jojo är ju i New York & Armo i Thailand. Inte alls avundsjuk på någon av dem ;) Vore inte helt fel med lite solsemester vore inte så dumt att shoppa gärnet heller för den delen.
Nu sitter  jag ensam i min säng och ska försöka sova, är gräsänkling tills på fredagkväll. Danne är på jobbresa lite här och där i Sverige. Gillar inte alls att sova själv, men man måste väl lära sig det. Men man blir ju så bortskämd när man inte bor själv. Man är van att alltid ha en varm kropp intill sig under täcket. Just nu känns sängen väldigt stor, tom och kal.
Föresten gud va Stina är söt. Hon börjar bli så stor, tycker det va nyss hon va alldeles ny och pytteliten. Måste ta lite mera kort på henne. Idag va hon alldeles faccinerad av mig. Bara tittade och tittade och skrattade. SötStina♥


Stinis ♥ Alldels liten och ny.

Natti

Nej nu får det vara nog för mig för idag. Startade dagen supertidigt med att åka hemmifrån klockan sju för att besöka naprapaten. Sedan har jag jobbat hela dagen och for inte från jobbet förns klockan nio. Stannade kvar och färgade mamma & mormor. Imorgon åker mig fina man bort och kommer inte hem förns på fredag. Inge kul alls om ni frågar mig, blir så ensamt här hemma . Just vid sånna tillfällen känns det som vi bor väldigt stort! Ne nu ska jag gå och kramas. Natti natt finingar!

Grattis min älskling!




Älsklingen firades med frukost på sängen, paket och sång imorse.

Är så glad att jag får fira din födelsedag med dig. Du är världens finaste, min älskade och min bästa vän. Tack för att du finns. Jag älskar dig ♥

Andra advent



Andra ljuset tänt i en av våra adventsljusstakar

God kväll på er finingar och trevlig andra advent! Hoppas ni haft en fin helg. Min helg blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Igår fick John magsjuka så inatt blev det inte mycket sömn. Nu sitter jag och min älskling äntligen i soffan och myser till Gossip Girl. Och jag kurrerar mig på alla möjliga sätt jag kan för hit ska ingen magsjuka komma. Just nu sitter jag och dricker en kaffe med whiskey i, och jag handspritar, äter pepparkorn och har städat hela huset.  Nej nu ska jag ta en dusch innan vi sätter på en film här hemma.

 


Jag och John byggde pepparkakshus på eftermiddagen

 

Såhär fint blev det

Innan vi åkte och hämtade pappa & carita badade en piggare Jonte i en timme :)

 

 


Helgens början

Klockan är redan sex, och vi har hunnit med massor. Va mycket man får gjort när man har barn och är uppe klockan sju på lördagsmorgonen. Klockan nio va vi på innebandyträning, va riktigt kul att se alla små killar träna. Va duktiga dom va sen då! När träningen va klar, åkte vi en sväng till Erikslund . Sedan var det bara hem och laga lunch för att sedan få besök av Annika & Kjelle. Dom hade lånat med sig några mattor som vi testade. Och vi bestämde oss tillslut för den ena, men nu när jag ser bilderna ångrar jag mig nästan. Fy va velig jag är, det brukar jag aldrig vara. Gahhh!
Sedan fick vi lite hjälp med att sätta upp lampor i hallen och stora fina spegeln. Superbra blev det! När dom gått hem passade jag & Danne på att sätta upp högskåpet i badrummet. ÄNTLIGEN!!!
Nu på eftermiddagen har jag klippt Jonte och sedan ville John laga knäck, så det har vi också gjort. Nu är det bara att hoppas på att den blev bra.



















Nu måste jag ställa ifrån mig datorn en stund och duka. Det väntas middag här hemma om några minuter. Sedan blir det julkalendern och mys med film hela kvällen för mig och John. Ha en mysig kväll alla fina!

Torsdagsmys

Hej finingar!
Här hemma ska vi strax se på film. Blir så sur på mig själv, varje dag innan jag kommer hem har jag hur mycket energi som helst och massa saker jag ska göra när jag kommer hem. Men när jag kommit hem och lagat mat och ätit orkar jag inte göra något alls. Det är ju så skönt att bara slappa och mysa. Nu ska jag göra lite glögg och plocka fram lite pepparkakor och ädelost. Mums!


Twelve kvällens film

Dagens Tips!

Måste tipsa er om denna fina jättemysiga velourdress från H&M. 149:- kostar den och är superskön. Perfekt att mysa runt i den här årstiden.


1 december

Ja nog började december kallt allt, -17 grader vissade termometern imorse när vi åkte till jobbet. Tur att vi fått ordning på värmen här hemma iallafall. Nu ska jag strax dra igång med middagen blir lite adventstema ikväll. Om lite drygt en timme kommer mina fina tjejer. Det blir bara vi ikväll, Armo är i Thailand och Danne åkte iväg på hockey. Hoppas ni alla får en fin kväll!

RSS 2.0