Brazilian Blowout

Detta verkar vara en ny hårtrend som landat i Sverige. Skulle va väldigt kul att testa, om det är lika bra som det sägs är det ju helt fantastiskt!


Check it out. Brazilian Blowout!


Piss-måndag!

Fy tusan vilken måndag jag haft. Va som att få en kalldusch direkt på morgonen. Struliga oseriösa människor kan vara det värsta som finns. Aldrig har jag vart med om så mycket tjafs och krångel när man ska lämna en lägenhet. Trodde alla människor förstod att man flyttstädade och gör iordning efter sig! Men icke! Kom tom försent till jobbet och det kan jag lova inte har hänt många gånger. Hoppas bara allt ordnar sig snart, för alla inblandades skull!
När eftermiddagen kom hade jag äntligen lugnat ner mig, då kom nästa kalldusch. Det blir inte gjutet i huset förns på torsdag vilket betyder att vi inte kan börja inne innan lördag. Två hela dagar till förlorar vi. Så fruktansvärt trist.
Nu ska jag strunta i allt och mysa med min älskling som imorgonbitti åker till Tyskland och lämnar mig ensam hemma i två dagar. Lite läskigt!

Östanbovägen

Fy vilken helg det har vart, sitter nu äntligen i soffan med en filt och kan slappna av. Idag tog vi sovmorgon, och såklart vakna jag klockan nio och kunde inte somna om. Fixade lite på Rönnby och åkte sedan iväg och tittade på tapeter. KUL, men det finns ju så mycket att välja på. Vi hittade iaf, en till hallen, en till vardagsrummet, en till gärst toaletten och en till sovrummet. Två vita och två med färg. Vilka det blev får ni se sen. Sedan åkte vi och köpte det som behövdes till sista stupröret och fixade upp det. Blev även lite små duttande på fasaden. Så nu känner vi oss ganska så klara med utsidan och faktiskt ganska trötta på den också. Nu vill vi börja inne. Nej nu ska jag kolla film och mysa. Imorgon ska jag upp tidigt och iväg till Jessie lägenhet och få nyckel och packa ner porslin. Ev måste jag städa lite också innan den nya hyresgästen flyttar in. Allt detta innan jobbet, blir taxi imorgon. Tjoho!


Påväg ut med nya stuprör


Låg en död fågel på terassen


Som jag fick ta upp


Städade lite bland alla färgburkar och verktyg


Älsklingen målar innan stuprören ska upp


Anton läser tidningen


Ny regntunna


Sista stupröret på plats!

Tessa Loves



Jag fullkommligt älskar det här matsalsbordet från MIO. Tycker det är helt fantastiskt!

Färdig flyttad

Nu är vi klara med flytten för denna gången. Det gick hyfsat smidigt även om det tar längre tid än man tror och självklart ännu längre tid när inte allt ska till samma ställe. Men ett stort tack till alla som hjälpte oss idag och självklart min fina mormor & morfar för att dom låna ut sitt garage åt oss. Nu riktigt längtar jag till nästa flytt, då jäklar ska jag fira med champagne och bubbelbad på kvällen. Första kvällen i vårat hus ♥

Flytt pågår

Nu har vi börjat flytta ur lägenheten och första natten på vift spenderar vi på Viktkastargatan. Nästan allt är nu nerpackat och Danne och Anton har kört iväg flera lass med kartonger. Nu ska jag softa lite framför tvn. Ha en skön kväll!

Sista dagarna

Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar från vår underbara lägenhet. Dags att bo i kappsäck ett tag, men det kommer bli så bra när vårt hus är klart. Idag va alla rör till golvvärme utlagda. Så med en jävl massa tur är golvet gjutet på fredag och vi kan börja inne i helgen. På lördag klockan 12 går iallafall flyttlasset. Nu ska jag betala lite räkningar, alltid lika kul!


Vardagsrummet


Tvättstugan


En himlans massa rör i golvvärmecentralen

SALT



Såg just denna film med Angelina Jolie. Den va fylld med action från början till slut. Men fy tusan va hon har blivit smal, dock är hon fortfarande väldigt snygg.

Långhelg

Blev inte så mycket bilder tagna i helgen, jag packade rätt mycket och det är inte så mycket att ta kort på ;) Sedan har det blivit mest småfixande, målat en kruka, köpt lite nya krukor, ny postlåda, byggt en kompost, bättringsmålat, vart på tippen, klippt gräsmattan, fixat med ett par stuprör och sedan såklart nytt terasstak. Blev hur ljust och fint som helst!


Kompostbygge


Mamma mäter brädor


Några nya och en gammal


Vacker solnedgång


Danne på taket och fixar stuprör


Nymålad och fin


Nya terasstaket


Nya brevlådan


Vår fina uppfart


Baksidan helt klar






Fångarna på Fortet

Kände mig lite halvkrasslig idag så jag åkte aldrig ut till huset. Istället vilar jag och gör ingenting alls. Vill absolut inte bli förkyld eller sjuk. Nu ska jag kolla på Fångaran på Fortet och äta middag. Kassler & Ris blir det. Gott!

Måndag igen!

Fy tusan va jag va trött imorse. Längtar tills vi är klara med allt och har flyttat in, då ska jag ta en hel helg i sängen. Fy fasiken va skönt!


Tvättstugan

Idag passa jag på att inviga vår tvättstuga här nere, tvättar alla täcken och kuddar. Äntligen har jag kommit till skott, har tänkt göra det hur länge som helst! Passar på att packa lite mellan maskinerna också. I eftermiddag blir det i vanlig ordning huset! Ha en skön söndag!



En sån här tvättstuga skulle vara nått!

Byggdamm-Glamour

Vi fick världens största leverans från IKEA idag, men trots det så har vi massa plats kvar i garaget. Åhh nu längtar jag så tills vi kan sätta upp garaget, och packa upp nya sofforna. Bänkskivan va så himlans fin! Idag har jag målat skivorna på pelarna vid infarten och stolpen till brevlådan och så har jag vart och köpt en nya fin brevlåda. Skulle även köpa fasadsiffror men dom va såklart slut och även lampan till terassen som vi kollar efter varje gång vi är på Bauhaus. Vilket är typ en gång om dagen! Haha! Vet ni vad jag ska göra nu? Jo dricka vin med min fina Jojo helt oplanerat. Danne fick för sig att dra ut med sina vänner och då passar jag också på. Kan va skönt att få en break från bygget och byta byggdamm mot glamour! Tjing!


Före


Efter


Framsidan färdig! (förutom grunden som ska målas)


Vårt nya terassplank.


Kvällssol


Min nya fina skottkärra

Fredag!



Fredag! Hur mår ni? Jag tog lite sovmorgon imorse, är stel i hela kroppen efter gårdagen. Nu håller jag på och packar lite mer, i eftermiddag blir det nog lite mer trädgårdsarbete. Va har ni för er denna fredag?

Lite husnytt!

Min rygg är helt slut, jag har stått och rensat och grävt i rabatterna. Det är helt sjukt hur vildvuxet allt är. En rabatt är klar nu iaf på framsidan, det är även där jag tänkte plantera tulpanerna och narcisserna jag beställde igår. Danne har klippt gräsmattan och monterat ihop vår nya grill. Jag öppnade kartongen igår men stängde den lika fort. Grillen va ju i en miljard delar, tog Danne hela förmiddagen att få ihop den ;)






Packning pågår!

Har verkligen fått hur mycket som helst gjort idag. har packat massor och alla gardiner är nertagna och tvättade. Känns som att jag kommer vara klar om ett par dagar. Gud så skönt, slippa tänka på packningen. Va verkligen välpassande med ett par dagars semester! Nu ska jag ut i huset och fixa resten av eftermiddagen.
Ha en fin dag!

Höstnyheter från H&M



H&M Har fått in en hel del fina nyheter. Jag älskar dom blå Mockasstövletterna.

Med en enkel tulpan

Kolla in vilken underbar tuplpan, den kommer blomma fint i min trädgård i vår!


Ett par semesterdagar!

Oj va härligt nu ska jag och min man laga tacos och öppna en flaska vin. Fira vår kärlek och att vi har semester ett par dagar. Vi va bara ut och tittade i huset och fixat ett par smågrejer, vi tar byggpaus idag och packar lite. Och myser massor!


3 År

Jag är idag en mycket lycklig om än väldigt trött tjej. Jag älskar min Rufs över allt, han är mitt hjärta, min älskade och bästa vän! Tänk att det redan gått tre år, jag minns exakt vad jag gjorde för tre år sedan. Och va mycket som hänt på dom här tre åren, så himla mycket finna minnen som vi alltid kommer bära med oss. Och massa nya håller vi på att skapa det mesta har vi ju kvar. Min fina fina kärlek du är underbar!


Jag älskar dig hjärtat ♥


Galet nöjd!





Det är inte klokt va nöjd jag är över våran nya fina terass. Jimmy är så himla duktig, och min fina man såklart. Gud va det ska drickas vin och grillas här nästa sommar!

Helgens bygge!


Reglar trappan


Morfar


Lamporna på plats


Många brädor att bära


Mamma röjer för fullt


Kjell testar nya hängrännorna


Färdigt resultat


Testade nya gräsklipparen vi fick av Mia & Micke


En del av vår trädgård


Inte långt kvar nu


Nu fattas bara en skärmvägg!

Terassbygge!

God Morgon söndag! Nu ska vi packa ner våra utemöbler från balkongen och åka ut och bygga klart vår fina terass. Ha en skön söndag!


Kolla vilket fint Pandora armband jag fick av pappa igår!

Drömhuset dag 14&15!

Nu står jag och lagar makaroner och stekt falukorv, kan bli det godaste jag ätit på hela veckan. Börjar bli så trött på Donken och pizza. Idag va en riktigt stressig och tuff dag på jobbet. Ska bli så skönt med helg och på söndag ska vi nog inte börja jobba ute i huset förns klockan 10 och ta lite sovmorgon. Idag började Jimmy och Danne bygga terassen, kommer bli helt otroligt bra! Är så nöjd redan!


Hål rakt ner i grunden


Massa frigolit (isolering)


Jimmy byggmästaren


Jag målar teglet vid terassen


Terassen uppreglad och klar

Love The Way You Lie



Jag bara älskar den här låten, och hur snygg är inte Megan Fox?

Drömhuset dag 12&13!

Det går sakta men säkert framåt med bygget, nu har vattenledningarna byts ut, all el håller på att dras och bytas ut. Det har lagts ut sand och frigolit på en del golv. Så jag hoppas att dom kommer gjuta i början av nästa vecka. Idag har jag målat fönsterbläck och plåt vid altanen, sedan har jag fortsatt måla på fasaden på sidan av huset. Danne & Jimmy va iväg idag och köpte en himlans massa virke till terassen. I helgen ska dom börja. Så himla spännande :)


Sandstrand


Gammla rör


Ny el


Jimmy rekar inför terassbygget


Före


Efter


Målarmästare


Förberett för spotar & lampor i badrummet


Massa frigolit

Prickig

Jag bara undrar hur gör målare för att inte se ut såhär?

Moffsöndag


Hård söndag!

Gud vilket dag det varit, jag har typ stått och skottat sand och lecakulor ur badrummet i två timmar. Känns som jag åt damm och andades damm. Sedan har jag sågat stockar, målat fönster, rensat i trädgården och till sist märkt ut el osv i tvättstuga och köket. Nu är jag helt slut och ska spendera hela kvällen i soffan med chips och dip. Gud så gott!

Donken frukost

 

Klätterapa

 

Min fina byggare

 

Jag sliter

 

Badrummet

 

Köket

 

Vardagsrummet

 

En fin buske i min trädgård


 


Therese testar:

Berocca Boost: Nu har jag under en tid fått möjligheten att testa den nya Berocca: Berocca Boost.

Beskrivning:
Berocca Boost innehåller B- och C-vitaminer samt guarana, en naturlig stimulant med snabb verkan. Berocca Boosts kombination av vitaminer, mineraler och guarana verkar uppiggande och minskar tröttheten vid psykisk ansträngning. Berocca Boost innehåler varken socker eller taurin som vissa andra energidrycker.

Mitt omdöme:
Jag brukar börja varje morgon med en Berocca Boost. Och jag tycker dels den är god sedan tycker jag den är perfekt om man ska ut och jobba eller powerwalka på morgonen då den ger lite extra energi. Att den även innehåller vitaminer och mineraler är toppen. Och den smakar gott!

Betyg: 4/5



Källa: Berocca Boost


Vill du också få möjlighet att testa nya produkter/tjänster innan alla andra bli en Buzzador du med.

Fågelbur

Fin Fågelbur från Ellos. Jag skulle ha massa fina ljus i olika storlekar i den. Perfekt i höstmörkret.



Ljuva lördag

Breve mig sitter min fina lillebror och tittar på film, Det regnar Köttbullar. Snart är det dax för honom att hoppa i säng och då ska jag & älsklingen titta på The Goast Writer. Skönt att bara slappa med en film. Har rensat upp massor på tomten idag och målat ett par fönster och fönsterbrädor. Men mest har jag kört med min trimmer. Och just ja jag och mamma skulle bara gallra ur en buske men den blev så ful vi fick ta massor på den så nu är det inte mycket kvar. Haha! Nej nu ska jag lägga John. Ha en mysig kväll!


Min nya trimmer


Danne rensar stuprören som tyvärr läckte så mycket att vi fick köpa nya


Jag fick sitta och hålla i alla stuprör påväg hem från Bauhaus


Busken innan


Nästan klar, och nästan inge kvar. Hahaha!


Dax för kvällsmat




Höstfint



Är väldigt sugen på den här jackan från Lindex. Va tycker ni? Köpa eller inte?

Drömhuset dag 6&7&8!


Patrik fortsätter måla teglet


Nicke bär ut reglar


Figo kom på besök


Fikapaus


Grabbarna röjer


En av alla planteringar innan jag börja rensa den


En ny lilja och lite urgallrad plantering


Det växer massa äpplen på vårt träd


Vi har börjat måla trät upp på muren, blir väldigt bra faktiskt! Sedan ska jag ha en kruka med blommor på varje pelare med säsongens blommor.







Helg :)

Åh va härligt med helg. Åkte direkt efter jobbet ut till Bauhaus för att köpa en vattenkanna och kolla på ytterdörr. Är inte alldeles lätt att hitta en som passar, men vi ska nog hitta en tillslut. När vi va klara där åkte vi ut till huset och grejade ett par timmar och nu har jag precis slagit mig ner i soffan efter att ha städat lägenheten. Så skönt att ha det gjort behövdes verkligen! Brukar aldrig ha så smutsikt hemma som det var. Fy!

Snart helg igen

Imorgon är det fredag, och det känns väldigt skönt. Har vart en tuff vecka med hur mycket som helst att göra på jobbet och sedan har vi vart vid huset varje kväll och jobbat där också. Men det är så kul så och det händer så mycket hela tiden. Idag har jag målat lite runt fönsterna och rivit upp lite växter och planterat en lilja jag fick av carita. Finns hur mycket jobb som helst. Måste se till att få något gjort här hemma också, behövs verkligen städas lite. Får göra det imorgon kväll eller lördag förmiddag. Blir tyvärr inga kort idag, lyckades glöma min kamera ute i huset.

Frisyrtips!

Eftersom ni endast har fått läsa om husrenoveringen under en veckas tid klämmer jag in ett smart frisyrtips jag hittade på en annan blogg.


Dagarna går

Då va vi hemma efter ännu en kväll ute i huset. Idag har det hänt väldigt mycket, det mesta är rivet och nästan hela huset målat en första gång. Nu ska vi sätta oss ner och göra en ritning över badrummet. Fick föresten ett stort brev av min underbara syster idag med en katalog om Aruba. Åh va jag saknar henne och längtar till hon flyttar hem. Världens finaste syster ♥


Snigel



Den här fina snigeln hittade jag igår på min uteplats.

Drömhuset dag 4&5!

Då ska ni få en kort uppdatering av vad som hänt i huset de senaste dagarna. Snickarna har börjar riva upp allt golv och är strax klara. Och det verkar inte vara alls så illa som de kunde ha vart. Ungdomarna har målat på jättebra och kommit väldigt långt, blir verkligen hur bra som helst!


Killarna kämpar på


Anton & Verran


Köket


Vardagsrum


Garageväggens nya färg


Panelen på baksidan färdigmålad


På Almvägen har vi lyxtoalett ;)

Drömhuset dag 3!

Idag har det målats massor, och det blir hur bra somhelst. Vi båda är supernöjda med färgvalet, känns som ett riktigt stort lyft för huset. Blir mycket mordernare, tänka va färg kan göra!


Verran skrapar det sista på altansidan


Patrik börjar måla teglet


Ena sidan klar


Pizzadax!


Det målas för fullt


Nicke, John och hans kompis bär ut en gammal plastmatta


Danne gräver en grop så man kommer ner under huset


Jag målar ytterdörren


Klart för idag


Första stryckningen klar

RSS 2.0