Ljuva Sommarkvällar

Det är väl det bästa med sommrarna, att det är sådär ljuvt ljummet. Man kan sitta ute långt in på kvällen. Idag har jag och Danne vart hos Maria, Micke & lilla Stina. Det är så mysigt att se, en egen lite familj. Och hon är så snäll och söt. Imorgon ska jag, Maria, Jojo & Maria gå på bio. Äntligen ska vi se Eclipse som jag längtat. Nu ska jag ta och hänga tvätten sedan hoppa i säng.

Föresten idag fick vi brev hem om sophämtning, att det ska vara så dyrt att kasta lite sopor. Är verkligen något man inte tänker på när man bor i lägenhet. Fasiken va vuxen man börjar bli ;)

Grönt är skönt

Kolla in vilken fin strandväska jag köpte idag. Perfekt storlek och gjord i plast.


Sommarblommor












Midsommarhelgen i bilder

Falkenberg

 

Dukat för midsommarlunch

 

Dans runt stången

 

Utsik från Strandkanten

 

Dricker vin i eftermiddagssolen

 

Finaste älsklingen ♥


Grillmästaren Kjell

 

Middagsdags

 

Skreastrand

 

Minigolf

 

Jocke njuter av solen

 

Underbar natur

 

Mamma och bebishäst

 

Väderkvarnens vandrarhem på vår gata

 

Dags för champagne

 

Bus

 

En glad Tessa

 

Grilldax

 

Anton in action

 

Champagne igen

 

Bröderna Lilja :)

 

På Harry´s i Falkenberg

 

Min kärlek ♥

 

Här slutade våran kväll

 

Tack för en underbar midsommar!

 

 


Ris & Korn

Sådär då va maten avklarad. Provade nyheten Ris & Korn till kycklingen idag, riktigt god faktiskt. Har lite svårt för bara korn, quinoa eller bulgur men tillsammans med ris blev det riktigt lyckat. Nu ska jag ut på balkongen och plantera lite.


Måndag & nedräkningen har börjat

Helt otroligt att det inte ens är två veckor kvar till semestern. Som jag för den delen knappt har reflekterat över förns nu i helgen då man fick smak på sommaren äntligen. Idag efter jobbet va jag en sväng med mamma och köpte lite sommarblommor till balkongen blev bland annat en chokladblomma. Jättefin! Nu måste jag sätta fart med maten är superhungrig. Danne jobbar sent och kommer inte hem innan nio. Tänkte jag skulle hinna plantera blommorna innan han kommer och lägga upp bilder från helgen. Hej sålänge!

Spegelglas

Jag älskar mina nya pilotisar med spegelglas. Ett riktigt fynd va dom dessutom. 59:50 på H&M i Kungsbacka.


Hemma igen!

Ville bara titta in och säga att vi nu är hemma igen. Vi har haft en underbar midsommar och grymt bra väder. Skriver lite mer imorgon och lägger upp bilder. Nu tänker jag bara slappa och njta av min söndagskväll!

Snart midsommar!

Oj va den här veckan har gått fort, har haft så mycket att jag inte ens hunnit blogga. Allt strul med huset har tillslut löst sig det blir en väldans massa mera jobb och vi kan nog inte flytta in i tid. Men vi har sagt att det får lösa sig med tiden. Kök och tvättstuga är beställt och alla garderober. Dessutom har vi beställt nya soffor, bölev en tre-sists med schäslong och en två-sits med fotpall. Kommer bli skitbra! Nej nu måste jag fixa det sista innan jag åker till jobbet. Ikväll åker vi ner till Falkenberg för att fira Midsommar. Ha en fin midsommar så hörs vi på söndag!


En ny dag!

God morgon alla fina! Idag har jag för första gången gett mig ut på en powerwalk innan jobbet. Hade tid hos tandläkaren men hon bev sjuk så istället fr att sova vidare gick jag upp. Starkt jobbat av mig! Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för jobbet. Tjing!


Störst av allt är kärleken!

Igår var jag hemma hos Jojo och tittade på prinsessbröllopet. Vi åt jordgubbar och annan fäsk frukt, choklad och skålade i bubbel. Himlans trevligt! Såg ni på bröllopet? Visst var det väl magiskt, dom fullkommligt strålade av kärlek och lycka. Och Prins Daniels tal på middagen, såå fint! Blev nog lite mera royalist efter gårdagen.



Foto: Scanpix


Foto: Scanpix



Idag tog jag sovmorgon, khar kännt mig så otroligt trött de senaste dagarna. Är nog allt som händer som gör mig så trött. Huset är ju inget som gör mig lugn och harmonisk för tillfället. Man vill ju bara ha allt klart och kunna planera och förbereda. Hoppas vi får klarhet på allt imorgon.
Iallafall började jag dagen med en långpromenad i solen sedan åkte vi ut till IKEA och tittade på soffa. Haha jag vet vi har inget hus än men nu har vi iaf hittat en soffa vi vill ha. Sedan blev det en tur till mormor & morfar och efter det till pappa & Carita. Kom hem för en liten stund sedan jag & pappa va ute och övningskörde. Körde på 90-väg för första gången, lite läskigt. Men det går bra och jag vet att den här gången ger jag mig inte förns jag har körkortet i handen. Nu ska jag slappa lite i soffan med min älskling som tyvärr kollar fotboll. Imorgon börjar en ny vecka, midsommarveckan. Förhoppningsvis en mycket bättre vecka!

God Morgon Helg!

Idag får vi vakna upp till solens strålar. Härligt! Ska nog passa på att ge mig ut på en promenad, kanske tom ta min nya cykel till Rocklunda och gå spåret. Men först lite frukost. Föresten såg ni vilken helt fantastisk klänning Victoria hade på sig igår?



En helt underbar haute-couture skapelse från Elie Saab.

Bild: Elle

The Backup Plan

Ikväll har jag och älsklingen kollat på The Backup Plan. Ok Danne somnade efter halva filmen, han har ju jobbat livet ur sig den här veckan och är småkrasslig så det passade ju bra med en riktig tjejfilm. Jag älskar ju Jennifer Lopez och hon va strålande vacker som alltid. Dessutom tyckte jag att filmen va bra, inte som alla andra tjejfilmer. Hade lite oväntad handling. Nej nu ska jag slötitta lite på tv sedan sova. Imorgon hoppas jag på strålande sol.



Vem har sagt att allt ska va lätt?

Japp då är det konstaterat vårat hus är väldigt illa därann och alla golv måste brytas upp och alla reglar bytas ut. Så det är inget litet projekt utan väldigt stort och kostsammt. Hur kostsammt vet vi inte än. Men nu ska jag försöka tänka på annat och njuta av att jag har helg. Ikväll blir det dick väldigt vardaglig mat, korvstroganoff. Faktiskt en av mina favoriter! Ha en trevlig hela alla fina!

Min älskling är hemma!

Ikväll har vi haft torsdagsmys istället för fredagsmys. Vi har ätit tacos och kollat på nyaste Wallander, Indrivaren. Den va faktiskt riktigt bra tyckte jag. Nu är det fotboll för hela slanten som gäller. Imorgon är det fredag och det känns väldigt skönt, dels för att det är sista dagen innan helgen och sedan för att vi ska göra en fördjupad besiktning på huset imorgon. Så då får vi veta hur pass mögelskadat det är, vad det beror på och vad man kan göra åt det. Jag hoppas verkligen att det inte är så allvarligt. Vill ju bara kunna börja planera vårt drömhus. Nej nu ska jag mysa vidare!


Too late

Jag vet att det är alldeles för sent egentligen men nu har jag precis lagt mig i sängen och ska kolla senaste The Hills. Sov så sött alla fina ♥


Kamin

En sådan här fin kamin skulle gärna få stå i mitt vardagsrum/matplats. Perfekt med panorama modellen så man kan se elden från olika delar av rummet.



Denna kommer ifrån Brunner Kaminer

High Lights

Idag fick jag lite slingor i håret. Bara ör att jämna ut skillnaden på den mörkare botten jag haft och längderna. jag är supernöjd md resultatet. Lite svårt att få en bra uppfattning om hur det ser ut i verkligheten på kortet. Men det ser mycket mer jämnt ut och lite ljusare. Nu fattas bara färg i botten och lite toning att fräscha upp längderna med. Sen är jag all set för sommaren!


Pioner

Om det är något jag är galet förtjust i så är det färska snittblommor. Skulle vilja gå ner på torget varje helg och köpa en ny bukett. I fredags köpte jag dom här underbara rosa pionerna som nu hunnit slå ut och är helt fantastiskt!




Monday and I´m alone

Då har veckan kört igång, jag är själv fram tills onsdag torsdag. Danne är iväg och jobbar i Trosa. Har vikt tvätt och gått igenom dagens post. Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite teori ett tag. Sedan blir det räkpasta och senaste The Hills-avsnittet. Måste ju passa på när Danne inte är hemma.

Söndagsmys



Ananas och lättglass, mums!

Lite bilder från min helg


Min kusin Alexander tog studenten


Väldigt mycket folk på stan trots de dåliga vädret


Alex bakom den lila gubben och brevid hans flickvän Emma


Älsklingen hittade lite champagne


Momor & Morfars underbara pioner


Paketöppning


Igår va vi hos Jojo på födelsedagsfest


Chipsskålen innan vi hittade den


Ostkrokarna minskade drastiskt


På Å med min fina Paula & Ida


Steffen & Kaj

Gudars vilken helg vi haft. Massa kul och en hel drös underbara människor. Har vart riktigt skönt med en städ och slappar dag. Har även hunnit och och övninsköra med pappa en bra stund. Lärde mig en del nytt och de va lite svettigt ett tag. Men jag tycker fortfarande det är superkul. Nu ska jag och älsklingen äta lite fin söndagsmiddag. Sedan blir det myskväll för hela slanten.


JOJO


Grattis min bästaste Jojo på din födelsedagdag ♥

Therese Testar!

För ett par veckor sedan fick jag hem ett paket igen från Buzzador. Denna gång innehöll de två produkter från Neutrogena Visibly Care. En ansiktstvätt och en make-up remover.



Neutrogen Visibly Care oil-free facial wash:

Används dagligen för att avlägsna fett och orenheter som kan täppa igen porrer och orsaka porrmaskar och finnar. Vid regelbunden användning får du en renare och fräshare hy.

Mitt betyg: 1/5
Den här produkten passade inte mig. Jag har väldigt känslig hy ocxh får lätt porrmaskar och finnar. Redan efter några dagar såg jag att min hud blev sämre så efter 2 veckors användande slutade jag använda produkten



Neutrogen Visibly Clear oil-free make-up remover:
En lätt uppfriskande oljefri make-up remover. Tar bort alla spår av smink i ansiktet tom vattenfast mascara utan att göra huden fett eller oljig. Den rengör även porerna på djupet och avlägsnar överflödigt fett som kan orsaka finnar.

Mitt betyg: 3,5/5
En skön och lätt make-up remover som nästan klarade av att ta bort allt smink. Det enda den inte klarade va om jag hade riktigt mycket make runt ögonen, då fick man tvätta två gånger. Annars va den mycket bättre än de flesta andra make-up removers jag testat. Ofta blir huden så fet och man måste sedan tvätta sig med en vanlig ansiktstvätt. Det behövdes inte med den här, den lämna huden fräsh och fettfri.


Min choklad



Grattis min fina vän på födelsedagen. Världens bästa ♥

Festligheter

Då va vi hemma igen. Har vart ute på Rönnby på kalas hos Paula. Nu ska vi bara svida om och gå hem till Jojo på födelsedagsfest. Är lite lagom sugen på det efter gårdagens studentskiva. Jisses vilken fest det blev. Trodde jag skulle vara hemma vid sju tiden lagom glad och ta en lugn hemmakväll, det blev istället en hel kväll. Men sjukt trevlig var den! Det trista igår va att vi besiktiga huset och hittade mögel. Så vi får se hur vi ska göra nu. ne nu måste jag sätta igång här så vi kommer iväg i tid. Ha en fin kväll!

Lång helg

Nu har jag helg=) Känns hur skönt som helst att vara ledig imorgon. Men ingen sovmorgon får vi iallafall. Vi ska ut till VÅRAT hus klockan åtta och besiktiga det. Sedan halv tolv ska vi iväg på studentfirande, så det blir festligheter hela dagen. Ikväll har vi vart ute och ätit på Di Spagna, jag åt en jättegod fisk. Super mysigt. Varför gör man inte sånt lite oftare? Man behöver vardagslyx! Nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar med morgondagen. Sov så sött alla fina.

Beige Pärlemor

Gjorde mina naglar lite fina, målade både fingrar och tår mitt nya lack från Mavala Nicosia.  Ljust beiget med superfint pärlemorskimmer. Perfekt för helgens alla festligheter!




Buttefly

Nu drar jag hem till Jojo på middag. Är bara hem och lämnar lite mat jag handlat. Har vart ute och övningskört med mamma! Ha en fin kväll!


Gummsigumms



Grattis på födelsedagen min fina vän ♥

Jordgubbar



Min sommriga frukost!

ASKO Design White

Kolla in dom här brutalt snygga vitvarorna från ASKO. Dom skulle gära få flytta in i mitt nya kök. Vit induktionshäll, helt galet snyggt!



Bild : ASKO

Måndagskväll

Hur mår ni? Jag kom precis hem från jobbet, stannade kvar och gjorde mormor & morfar sommarfina. Nu ska jag slänga ihop lite mat tills min älskling kommer hem. Fattar inte hur han orkar, åkte fem imorse och kommer hem halv nio nio. Han är ju världens bästa! Sedan blir det nog väldigt lugnt här ikväll, får se om jag börjar rensa lite i garderoben. Den är i kaos just nu.


Walk

Nu drar jag ut på en promenad i solen. Sedan har jag fullt upp hela kvällen, det ska handlas och fixas och donas.


Sex and the City 2

Hade en toppen kväll igår med Lisa. Hon bjöd på underbar sommrig mat, lax med pastasallad och tzatziki och gino till efterrätt. Mums! Sedan va vi ju och såg Sex and the City 2. Jag gillade filmen men den va lite för lång och handlingen va lite svag. Men älskar man SATC så gillar man filmen. Galet mycket snygga kläder, skor osv. Vem skulle inte vilja ha Carrie & Mr. Bigs våning och walk in-closet. Jisses! Sedan blev det en sväng ut på Tabban & BMB. Idag sov jag till halv ett så jäkla skönt! Nu ska vi kolla på film Valentines day och äta räksallad. Ha en fin söndag!






Övningskör

Ja men sådär då har man avverkar första turen med manuellt växlad bil också. Gick över förväntan, men fasiken va mycket att hålla koll på. Svänga, växla, koppling, gas, broms, blinka, titta. Och massa på samma gång. Men jag är modigare än jag trodde, trodde aldrig jag skulle ge mig ut i trafiken så fort. Första gången och jag körde i trafiken. Nu ska jag vila lite innan jag fixar mig och går hem till finaste Lisa :)


Music

Oh my Justin. Honom har vi saknat eller hur?

Jamie Foxx ft Justin Timberlake - Winner


Helgfrukost

Idag blev det en enkel frukost stekt ägg och en latte!


Dagens Tips

En bra axelbanslös bh är något alla behöver. Den här är perfekt och sitter uppe hur du än beter dig. Lite dyr men värd varenda krona, jag använder den var och varannan dag, så skönt att slippa axelband under linnen osv. Wonderbra ultimate strapless.

Lindex Shop Online - Wonderbra BH


Kök

Gud jag har drömt om kök, sitter och funderar på hur man ska kunna få till vårat kök och vardagsrum på bästa sätt. Köket som finns idag är toklitet och det bästa vore att få det lite större men ändå ha kvar så mtcket som möjligt av vardagsrummet. Solen skiner ute och jag ligger i sängen och känner mig inte alls utvilad. Danne ha börjat väck mig väldigt tidigt om helgerna igen. Ska kolla senaste avsnittet av The Hills innan jag tar mig upp. Sedan blir det långpromenad hem till pappa, bada lite och sedan övningsköra.


Slut som artist

Pjuh känns som att all min enrgi rann av mig såfort jag kom hem. Nu sitter jag i någon slags matkoma. Men fy tusingen va skönt med en soliga härlig helg!


En trött Tessa!

Påskrivet

Då va huset vårt även på papper. Känns helt underbart! hann med en sväng på Bauhaus efter vi skrivit kontrakt. Kollade på golv, kakel mm. Är mycket som ska planeras och bestämas nu. Hur kul som helst att få forma huset precis som vi vill.


STINA

Idag har jag träffat en underbar liten tjej, Stina är hennes namn. Perfekta små fingrar och tår, små läppar som pluta och ögon som kan få vem somhelst att smälta för att inte tala om den underbara lilla mörka kalufsen. Va verkligen supermysigt att träffa henne hon va helt bedårande. Maria & Micke kan vara mycket stolta som fått en så fantastisk liten tjej.



Stinas lilla ministrumpa.

VÅRAT HUS

Idag är en mycket speciel dag vi har nämligen blivit med hus. Kan knappt förstå att det är sant, vårt egna lilla alldeles underbara hus. Efter mycket letande och många förlorade budgivningar har vi äntligen hittat rätt. Är så lycklig ♥



Vårat Hus =)

SOL

Idag va min plan att ta mig till gymmet  efter jobbet, men jag sket i det. är ju helt fantastiskt vädet ute så istället tog jag en långpromenad i solen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite mat. Danne har fortfarande inte kommit hem, han är så duktig min man. Åker supertidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällarna. Iallafall så älskar jag sommaren och solen. Och idag är det ju 1:a Juni, inte långt till semestern nu.

RSS 2.0