Halloween

Min man är på Bandy, jag va på tok för trött för att följa med. Ska ta och krypa ner i vår underbara säng och titta i mitt senaste heminredningsmagasin. Imorgon vill jag vara riktigt pigg, då ska jag och Jojo åka till Stockholm. Då är det dax för Halloweenfest och så ska vi hälsa på Chipp och Anne. Ska bli grymt kul! Längtar!





God natt sötisar, och föresten lovley att Charlotte Perrelli hade skippat sin vanliga frisyr och körde på lugg i sitt jury inhopp i Idol. Va så mycket snyggare, och grymaste naglarna hade hon dessutom. Natti natt.

Beroende


Jag har gått och blivit beroende av dessa.

Första snön

Idag när jag gick hem från gymmet kom första snön. 
Jag blev överlycklig och kände mig som ett barn. 
Va så vackert när man tittade upp mot gatulycktorna.

Schwartzkopf Trend report

Oj vilken lång dag det vart. Eftermiddagen på jobbet tog verkligen all kraft ur mig. Och nu har jag precis kommit hem, vi har vart i Eskilstuna på visning. Tyckte dock att visningen var lite halvtrist och seg. Alldeles för mycket snack för min del. Gillar inte så tekninska visningar utan jag vill ha massor av modeller och ny inspiration. 
Kunde iaf konstatera att jag hade en väldigt moderiktig frisyr :-) 


Slarvig fläta



Detta hittade jag i min godiebag :-)

Nu ska jag hoppa i säng, har så jäkla ont i ryggen. 
Det försvinner aldrig heller, högersidan är som en enda stor klump.
God natt sötisar!


Höstmys



Det här är det bästa med hösten, alla ljus man tänder. Sitter och myser i soffan med mitt favo Chai te och väntar på att Prison Break ska börja. Min baby sover sedan en timme, stackarn va så trött. 
Jag känner mig lycklig.

Am I cursed?

Jag börjar bli lite smått irreterad över att mina bostadsaffärer inte alls går så som jag vill. Det är som att det ligger någon slags förbannelse över mig som säger att jag inte alls ska flytta utan att vi ska bo där vi gör. Men jag vill ju inte det. Jo visst vi bor skitfint och har allt man kan tänka sig. Men inget är ju mitt, självklart har min baby låtit mig ändra den ena än det ändra. Men jag vill ju ha något som är VÅRAT. Börja om på något helt nytt ställe tillsammans. Något som är gjort för oss och bara oss.
Så snälla snälla kan det inte bara få bli så!

Lördagspyssel

Halva helgen har nu gått, eller om man ska vara positiv så har vi halva helgen kvar. Imorse sov jag till 10 och började med att köra ett yoga pass på 45 minuter. Va verkligen superskönt och betydligt mycket svårare än man tror. Perfekt start på lördagen.

Sen har jag och min baby vart och kollat på ännu en lägenhet, vi gillade den inte alls lika mycket som den vi budat på. Imorgon är det dax för vår lägenhet  igen, så det blir till att städa för tredje gången denna vecka. Yeiii!
Har även hunnit med en sväng på Ikea och stan. På stan fikade jag på Coffehouse by George med Jojo och lyckades hitta en supervarm och skön vinterjacka för ett toppen pris. Nu saknas bara ett par varma skor.

Nu ska jag slö titta lite till på tv innan vi ska åka och köpa middag.

Pizza + Idol

Står på jobbet och väntar på att Jojo ska bli klar så jag kan åka hem till min man.
Vi ska baka pizza och titta på Idol och mysa massa ikväll.
Idag har han gjort något fantastiskt, vad? Jo han har tagit han om vår överfulla tvättkorg.
Nu ska jag städa upp här, föresten så håller vi på och bjuder på en lägenhet. Håll tummarna!



Jag vill ha snö, kanske lite konstigt för att vara mig.

Längtar efter helg

Igår hade vi visning av lägenheten, det gick bra och det kom en del folk. På söndag har vi andra visningen och jag hoppas att det kommer gå vägen. Annars blir det ju ingen flytt :-(
Idag ska vi kolla på en lägenhet och på lördag på en annan. Jag älskar att gå på visningar.

Snart är det helg och jag tror det kommer bli en relativt lugn helg, då det är fest inplanerat dom två nästkommande helgerna. Wiiiie!

Föresten så ska jag börja med Yoga igen, dags att bli avslappnad och smidig.


Mys



Sitter i soffan och försöker hålla mig vaken. Är så sjukt trött. 
Men jag måste se klart Prison Break som har säsongspremiär i dag. 
Måste bara säga att jag börjar längta till julen, ska göra riktigt julfint här hemma. 
Kommer bli riktigt mysigt, det blir ju vår första riktigt jul tillsammans.
Jag och världens bästa ♥

Nu ska jag äta min Tiramisu och hoppas hoppas min granne slutar spela musik snart. 



Söndag kväll

Ojoj vilken lat dag jag haft. Har i princip legat i soffan eller sängen hela dagen och tittat film och tv-serier. Har lite ångest över att det är måndag i morgon och jag känner mig mer död än levande. Men det var det värt, för den här helgen har vart superrolig. Nu har jag iaf städat upp efter tjejerna. Gått och smällt massa rosa ballonger. Städade även bort alla spår av fest på mig själv, så nu är jag som ny.
Nu ska jag återgå till min soffa och titta på en film och äta smågodis.

Tlött

Är mer eller mindre halvdöd idag, kom hem halv sex inatt. Men trevligt som tusan hade jag!
Nu ska jag se på skräckfilm i sängen och äta chips.

Tack för igår flickor ♥

Bästa bästa

Min absoluta favo låt just nu! Den är så bra och jag kan lyssna på den om och om igen. Gillade den redan när den va med i OC men nu med Tiesto är den så underbar!

Hide and seek Enjoy!

Girls Night Out



Ikväll har jag och Jojo anordnat en liten tjejfest. Kommer bli riktigt kul och mycket rosa!
Dax att börja med allt jag har att göra idag.


Nyfärgad



Föresten jag har ny färg på håret. Gillar ni den?

Quiet please!

Ibland är jag en tant, det måste jag erkänna. Men det bor någon i mitt hus som verkligen älskar att spela musik. Dålig sådan och mycket hög ofta och närsomhelst på dygnet. Det stör mig. Nåt så fruktansvärt, golvet vibrerar och dom överöstar tvn.
Jag börjar bli trött på det här, mycket trött. Så pass trött att jag snart kommer söka upp grannen och be dom stänga av musikhelvetet!

I´m a geek




Mac hjälp!

Är det någon som är duktiga på Mac som kan hjälpa mig. Vi har trådlöst närverk hemma och min dator kan inte längre spela upp musiken på högtalarna som är anslutna genom Airporten utan den spelar bara musiken på datorns högtalare. Daniels dator kan däremot spela musik på fjärrhögtalarna.

Va kan det vara för fel?

Vårt hem

Nu säljer vi våran lägenhet. 

 




För mer info eller visningstider besök  Länshem Fastighetsförmedling 

Ibland får man som man vill

Jag fick faktiskt åka hem till våran säng och sova ett par timmar.
Det var helt underbart och nu mår jag lite bättre.
Men har fått nässelutslag på benen. Lovley!
Nej dax att jobba lite igen.

Jag mår illa

Jag mår illa och är fruktansvärt trött. Skulle göra väldigt mycket för att få krypa ner i våran underbara säng och bara sova ett par timmar. Jag va nämligen hos doktorn igår och fick konstaterat att jag har bihålleinflammation, sådär kul. Så nu äter jag penicillin i 10dagar. Igår kväll hann vi även med en sväng till akuten då min älskling inte mådde så bra.
Näää nu måste jag göra något! Over and out.

Ännu en helg som snart är slut

Jag fattar verkligen inte hur fort helgerna går. Nu sitter man här och det är måndag imorgon igen.
Idag har iaf vart en nyttig dag, imorse började jag och Jojo dagen med att promenera i en timme. Va ju helt underbart höstväder ute. Men jag blir lite sorgsen, snart är alla de vackra löven borta från träden. Jag älskar hösten, tycker det är en så mysig och vacker årstid.

Resten av dagen har jag och Daniel spenderat med att handla, köra lite skrot till tippen, tvätta och städa hela lägenheten. Imorgon kommer en mäklare och tittar & tar kort. Jag älskar känslan av en nystädad lägenhet, det luktar verkligen rent här nu! Underbart!

Till middag idag bakade vi Tacopaj, var ju riktigt gott och superenkelt. Nu ska vi mysa med en film och godis i soffan. Mamma Mia blir det ikväll.



Can´t belive it



T-Pain - Can´t belive it
Den här låten är så skön. Jag älskar T-Pain han är grym. Enjoy ♥

Womanizer



Här är videon till Britneys nya låt  Womanizer.
Gillar ni den? 

Saturday

Idag har vart en händelserik och rolig lördag. Började med att först gå en sväng på stan med syrran som behövde smakråd med kläder till kvällens festligheter.
Efter det åkte jag och Daniel ut till Noblessa och ritade kök. 
Gud så mkt fina kök dom har. Förslaget på vårt kök vart hur snyggt som helst. Dock är det jäkligt dyra kök där, nu har dom 50% året ut men trots det är det dyrare än många andra leverantörer. Så det får vi fundera lite på. Och först och främst hoppas att vi får lägenheten, mäklaren försöker bara få upp priset. Men vi är inte så dumma och orutinerade att vi går på det utan har is i magen ett tag till.

På eftermiddagen har vi vart hemma hos pappa och Carita. Alltid lika trevligt och skönt att vara där. Blev bjudna på både fika och mat. Måste bara säga att min underbara lillebror är för söt. Han är kär i två tjejer och vill gärna pussa dom sa han idag :-)
 

Nu ska jag fortsätta titta på Stjärnor på is och vila min bråkande mage.  


Husmor Therese.



Nämen titta jag slängde ihop en smaskig blåbärspaj när jag ändå var igång! 
Måste var underbart att ha mig som flickvän ;-)

Aj som fan!

Idag på eftermiddagen bestämde sig min mage för att svälla upp likt en nio månaders gravid mage. Förbaskat ont gjorde det och jag ville inget hellre än att sticka hål på magen. Och varför det blev så har jag ingen aning om. När jag kom hem la jag mig på mage och vilade lite och tro det eller ej men nu är det bra.

Så nu är det väl bara dags att sätta fart med maten, snart kommer Danne & syrran hem som har vart och tapetserat hemma hos Thomas. 
Ikväll tänkte jag mysa i soffan och tända massor av ljus och titta på Idol. Dags för spisen. Hej!

Yes!

Idag va Fredrik här och blev fin i håret. Dessutom hjälpte han mig få lite bättre ordning på min dator. Så nu kan jag äntligen ladda hem musik och filmer :-) Yeiiiii! 

Dags för en film i sängen med min älskling, natti.

Brasilien

Inatt drömde jag att jag va i Brasilien, det va fruktansvärt vackert. Har pratat om att åka ditt sedan jag va liten, men när tusan ska det bli av. Ditt ska jag bara!

  



Höstigt

Dags för en promenad!

God morgon

Idag var det en riktigt härlig höstmorgon. Kallt och soligt, helt underbart vackert!
Och nu står jag här på jobbet och dricker kaffe och hoppas att något fantastiskt ska hända i dubbel bemärkelse.
Jag hoppas och jag drömmer om det i vaket och sovande tillstånd. Så om alla bara kan hålla tummarna nu.



Puss & Kärlek


Kanelbullar & Stjärnor på is

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt av en jättesöt rufs som var så exalterad över att dom skulle spela sin första match idag. Just då tyckte jag inte att han va så söt eftersom kl inte ens va 7.30 och jag knappt sovit alls utan bara hostat hela natten. 
Efter några timmar gick han upp och gjorde frukost till oss och åkte sedan iväg och spelade och jag återvände till sängen och sov länge. Så skönt och välbehövligt!
 
Jag och Jojo hade bestämt att vi skulle baka kanelbullar och det gjorde vi. Det har blivit lite utav en tradition att göra det på kanelbullensdag. Och dessutom blir vi nog bättre och bättre för varje år. I år lyckades vi riktigt bra. Dom blev Megastora som dom säger i reklamen!

   

Ikväll var Virre & Jojo här och åt middag, jag gjorde något jag aldrig lagat förut. Potatisgratäng, blev faktiskt god. Tror dom andra höll med. Pojkarna avlägsnade sig efter ett tag och jag och Jojo har spenderat kvällen framför tvn och tittat på Stjärnorna på is och efter det en dansfilm tillsammans med morötter och kanelbullar. Tyckte Stjärnorna på is va kul, även fast jag va nervös för deras skull mesta dels av tiden. Jag älskar  Carolina Gynning, tycker hon är skön.


 

Ne dags för kudden, ska sova länge imorgon. Känner mig fortfarande lite krasslig. Natti natt.



Oprah

Det bästa med att vara sjuk måste vara att man får titta på Oprah varje dag. Idag tog dom upp ett viktigt ämne, Bipolärt syndrom, mer känt som manodepressiv sjukdom. En sjukdom som de flesta vet alldeles för lite om, men som är väldigt vanlig.



Gäst hos Oprah var Jennifer Lewis som är diagnostiserad med sjukdomen sedan nästan 20 år. 
Vilken underbar kvinna, hon var så sprudlande och levnadsglad.

Läs mer om sjukdomen här:

Liten igen



Gissa vad jag just tittat på? Jo Madicken, det avsnittet då Elisabeth peta in en ärta i näsan. 
Jag älskade Madicken när jag va liten. 
Pilutta dig pilutta mig.....



Nyvaken

Oj va länge jag har sovit. I nästan tretton timmar, tror min kropp var rätt utmattad. 
Idag känner jag mig lite bättre, förutom snuvan och luftrören. 
Jag blir anfådd av att gå från vardagsrummet till köket. 
Och tro mig så stort bor vi inte :-)


Mitt bästa köp, någonsin.
Bild:Hästens

Premiärer

Ingen har väl missat alla premiärer som är den här veckan på kanal 5. Sitter just nu och tittar på Roomservice, dom gör ett grymt kök i ett radhus. Allt ser ju så lätt ut och går så smidigt med alla saker dom har tillgång till.

Men hur som så börjar Greys Anatomy ikväll efter ett lååångt uppehåll. Det är min absoluta favoritserie och jag har inte missat ett avsnitt. Nu ska jag kolla vidare på Roomservice.


Kanal 5 kl. 21.00



Ännu en film



Idag såg jag Made of Honor och den va precis som jag förväntade mig. Jag gillar verkligen sådana här lättsamma amerikanska typiska tjejfilmer. Det måste vara det ultimata när man är hemma och sjuk iaf. 
Och idag har jag ju även haft lyckan att vara utan tv halva dagen, då det var service på nätet här i Västerås under dagen. Älskar vi inte bara digital-boxar?

Blä mina luftrör känns inte alls mysiga, måtte jag bli frisk snart. på fredag ska jag iaf tillbaka till jobbet. Sen blir det att vila och ta det lugnt hela helgen. Är trött på att bara sitta här och inte orka göra något alls. Jag har inte ens plockat upp allt det fina vi köpte ute på Åsby i söndags, får se om jag orkar ta det imorgon.

Ne dax för lite vitaminer och te. 

RSS 2.0