Brothers & Sisters



En av mina sbosluta favorit serier är Brothers & Sisters, har precis avverkat två stycken. Spelar ingen roll va dsom händer, jag gråter alltid minst en tår när jag ser serien. Har ni inte sett den måste ni göra det!
Nu ska jag gå ner i källaren och hämta resväskan och packa klart. Har fortfarande inte riktigt förstått att vi åker ikväll. Idag ska jag ju titta på två hus på Rönnby också, spännande. Tänk ifall vi gillar något och de är vårt när jag kommer hem igen.

Damn!

Pappa är sjuk, han ligger hemma med feber. Hoppas hoppas hoppas han mår bättre imorgon. Som tur är åker vi inte förns imorgon kväll så han har hela dagen på sig att krya på sig. Så jag håller alla tummarna på att han blir bättre och att ingen annan blir sjuk. Jag har precis druckit ett glas med multivitamin och äter vindruvor.  Ska fortsätta vara frisk och titta på alla serier jag missar i Thailand.

Höstrött

Varje dag har jag gått förbi detta fina träd och tänkt att jag måste fota det. Det är ju helt otroligt vackert. Idag fick jag äntligen till några kort, inte det finaste vädret dock. Men detta är vad jag älskar med hösten.






Rainy sunday

Gahh va tråkigt väder det är idag. Helt grått och regn i luften. Kändes skönt att få en timme extra inatt, va riktigt utvilad när jag vaknade. Nu har jag fixat mina tånaglar semesterfina och mina fingernaglar har fått lite stärkande lack. Jag håller på och tvättar för fullt och har börjat packa. Ska strax ner på stan med syrran och handla lite på apoteket och några toppar. Och såklart en pressent till födelsedagsbarnet.

Stolt

Har ju glömt att berätta att jag faktiskt har innhandlat den första julklappen i veckan. Aldrig har jag vart ute i såhär god tid. Ska faktiskt försöka bli klar tidigt iår. Speciellt eftersom jag iår måste vara lite ekonomisk. Då krävs det lite mer planering!


Åhh längtar nästan till december nu. Mys!

Kamala Beach

Jag har fortfarande inte förstått att jag på måndag åker till Thailand. Sol, värme, bad, god mat, böcker, slappa, drinkar, massage. Åhhhh va jag längtar. Har precis börjat packa, ska upp och leta fram sommarkläderna nu!


Kamala Beach

Reavinst

Okej jag har just betalat min reavinstskatt från två lägenheter. Den va på mycket pengar, sjukt mycket pengar. Och nu mina vänner är det tomt på sparkontot. Tillbaka på noll, bara att ta nya tag och börja om.


Semester, höstlov, call it what ever you like.

Då va vi hemma igen. Har vart ute på Rönnby på middag hos Daniels föräldrar. Vi fick tacos och chokladpudding till efterrätt. Så underskattat! Nu ska vi nog kolla på en film jag och min älskling, som för övrigt är hur söt som helst. Idag när jag kom hem fick jag en pressent. Han hade växlat in pengar till mig, så jag kunde köpa massa saker i Thailand. My love ♥ Har dock fortfarande svårt att förstå att jag på måndag åker till Thailand.



God natt!

Glad



Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan det måndag bär av mot Thailand. Underbart!

Rosett

Häromdagen lekte jag lite med Jojos hår, testade lite snabbt att göra en rosett. Va faktiskt superenkelt, men hade blivit ännu bättre om håret vart lite längre.




Love music

Jag älskar verkligen John Mayer, hans röst är underbar och texterna så fina.
Your body is a wonderland.



Musiken är från filmen I can´t think straight.

MINI

Titta va jag kom på att jag hade i frysen. Ett paket med mini magnum. Jag tar min favorit Double Caramel som inte finns i vanlig storlek längre.


Citronkotletter

Maten står i ugnen och doftar ljuvligt. Blir citronkotletter & ugnsrostade grönsaker och potatis. Ikväll är ju en riktigt tv-kväll Ugly Betty, Desperate Houswifes & Brothers & Sisters. Vi har hittat ett nytt hus vi är intresserade av, hinner förhoppningsvis kolla på det innan jag åker till Thailand på måndag. Ett gulligt vitt tegelhus på Rönnby.
Nu kallar maten. är så hungrig!


Nattsvart

God morgon, jag känner mig mer död än levande idag. Min mobil ringde aldrig imorse, blir galen om den fortsätter krångla. Vaknade i tid ändå men de kanske jag inte gör nästa gång. Nu ska jag äta min yoghurt sedan dra till läkaren för sista twinerix sprutan. Ha en bra måndag!

Bakisänka

Idag är jag helt ensam hemma, faktiskt rätt skönt. Jag älskar min Daniel över allt men jag har nästan aldrig tid för mig själv bara. För mig är det jätteviktigt. Så nu har jag bunkrat up med thé, clementiner, fil och saft och ska kolla på film. Ska nog bara ligga och mysa hela dagen, kanske bege mig ut i solen en sväng.
Va gör ni en söndag som denna?

Albin Myers @ Pluto



















































Tack sötisar för en kick ass kväll =)



Here we go





Nu har jag dragit på mig mina lårhöga stövlar , ses i svarta natten!

Lårhögt


Nytt i mitt badrumskåp




Jag fullkomligt älskar dessa hudvårdsprodukter; rengöring, serum, återfukt, solskydd och punktbehandling från MD Formulations och ett superserum från Dr. brandt som gör huden otroligt mjuk och håller den matt hela dagen.

Omålning av köket på jobbet!



Kökets gammla färg



Jag grundmålade allt med pensel



Limmande lite lister



Marie sparmålade



Jojo hjälpte till lite i hörnen



Matplatsen



Vitt och fräscht!



Klart!

Tragik



Teatern va jättebra. Men väldigt tragiskt, tänk hur olika alla människoöden är. Jag har det bra, jävligt bra!

Teater & Målning

Idag målade jag klart köket här på jobbet, sedan städade jag & skurade varenda liten list där inne. När gardiner och allt kommit på plats va vi alla jättenöjda med hur det blev. Så ljust och fräscht! Det va jättekul att göra om, ni får se bilder senare.
Ikväll är jag medbjuden på teater. Det ska bli jättekul, går ju nästan aldrig på teater.


Gossip Girl

 

Yei på söndag börjar Gossip Girl igen. Då va söndagarna räddade!


Clementiner



Jag älskar dom här små rackarna, skulle kunna äta upp alla i skålen på studs.

White tuseday

Idag har jag målat, på jobbet. Och inte i hår denna gång utan vi har börjat måla om köket på jobbet. Det ska bli vit vit vit. Bort med den lila färgen. Kommer bli så ljust och fint. Och jag tycket det är sååå roligt. Hantverkare som hantverkare =) När jag kom hem från jobbet joggade jag runt Cityringen *klapp på axeln* Jag blev sjukt svettig fast samtidigt kall. Usch längtar inte efter vintern, men det känns rätt ok då jag om två veckor befinner mig i Thailand. Fy tusingen va det ska bli skönt! Halleluja!

Inspirationskväll nr 2 hos Jojo

Vi skulle göra geléljus

 

Baggen va mycket intresserad

 

Jag håller upp min veke

 

Lila

 

Ljusgrönt i botten

 

Färdiga ♥ljus

 


Falk

Tjoho då va snart denna helg slut också. Det går så himla fort. Idag har vart en super skön dag, låg i sängen och tittade på Desperate & Oskyldig dömd och hoppade inte ur pyjamasen förns klockan halv två. Då tog jag en dusch och promenerade till Åshagen. Det var riktigt skönt ute idag även fast det inte var någon sol ute. Vi blev kvar rätt länge hos pappa & Carita och när vi åkte därifrån var vi så mätta av alla bullar och all tårta. Nu har Bästaste tussen just vart här och lämnat lite svamp jag fått av min moster. Tack snälla söta! Ha en mysig kväll, nu är det dax för Johan Falk & godis.


God morning sunday!



Skönt att få sova ut idag och vakna av sig självt. Nu ska jag ligga kvar här i min mysiga säng och titta på ett avsnitt av Desperate Houswifes, I eftermiddag ska vi hem till pappa & Carita och fika. ha en mysig söndag va ni än hittar på!

Rullar fram

Åh herre jisses va vi har ätit ikväll. Kycklingwok, after eight-päron med glass, chips & dip, ostbågar, godis och melon. Jag tror jag spricker snart, imorgon blir det nog en låååång promenad. Jessica & Elin åkte nyss hem, vi har kollat på film och haft myskväll. Hur skönt som helst, och ännu skönare imorgon när jag mår som en prinsessa =) Nu är jag helt slut, den där loppisen tog kål på mig. Sen hör det kanske inte till vanligheten att vakna 7.15 en lördag, imorgon ska jag sova länge länge. Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan med min supergosiga filt och vänta på min älskling. Jag vill mysa och saknar honom. Min prins ♥








Oh what a day

Ojojoj säger jag bara, då va loppisdagen slut. Skönt! Det gick bra och det var hur mycket folk som helst. Fick iallafall lite respengar till Thailand. Och blev av med hälften av allt jag hade med mig. Tänkte stå en gång till om ett tag. Nu ska jag vila lite och äta något. Är så hungrig och trött. Ikväll blir det bara lugnt, har totalt tappat lusten på att festa!



Loppis

Jag ska stå på loppis imorgon, och nu har jag plockat ihop alla saker jag tänkte försöka sälja. Jag tror jag har för mycket saker, alldeles för mycket. Det kommer inte få plats!

What a day

Kom typ nyss hem från jobbet, blev inte klart förns strax efter sju idag. Perfekt att jobba över en frredagskväll, precis va man längtar efter. Nu har jag iallafall hoppat i mina mysiga nya pyjamsabyxor från H&M och kollar på Idol. Danne hämtade mig från jobbet så åkte vi och hämtade ut ett paket jag beställt från Hudoteket och handlade lite mat och gott tills ikväll. Ska äta nå så exotiskt som laxpasta direkt från frysdisken. Riktig fredagslyx! Nä nu måste jag ha mat, har ont i magen.


Mina mysiga pyjamsbyxor från H&M

Sweet sweet friday

God morgon alla solstrålar! Yes det är fredag, grymt skönt. Va uppe rätt tidigt idag, va tvungen och tvätta håret och dona lite. Nu sitter iag och äter min vanliga frukost. Fil & flingor och knäckebrödmackor med ost. Mums!
Igår kände jag mig lite krasslig men idag känns det bra, är lite sådär varannan dag. Det vill inte bryta ut och inte riktigt försvinna. Men nu hoppas jag de inte kommer tillbaka, tänk om jag är sjuk när det är dags för Thailand. Är bara ett par veckor kvar =)
Igår va vi på kalas på Rönnby, Anton fyllde år. Alltid lika trevligt, min fina fina familj ♥ Nej nu måste jag fixa håret. Have a nice friday!


Paul Mitchell

Jösses va sent det blev ikväll. Kom nyss innanför dörren, vi var på Visning på Stadshotellet med jobbet. Paul Mitchell & Frisörföretagarna hade visning där. Det bjöds på snitar och champagne, mingel med både acia shots, restylane och åderborttagning. Efter det var det en två timmar lång visning mycket modeler och en hel del inspiration. Massor av färg var det, och det är ju så jädra kul. Nu är jag skittrött och sitter i soffan och ska äta lite kvällsmat, fil & te. Vilken lyx eller hur? Och till min stora lycka va det en av mina favo serier på tv, Brothers & Sisters. Tack för idag kära ni.



Detta fanns i min goodiebag

Oskyldigt dömd

Tittade just på första avsnittet av Oskyldigt dömdTv4Play, hur smidigt som helst. Nu dax för sängen, imorgon blir en lång dag. Frisyrvisning efter jobbet. Natti!



Se första avsnittet här.

Pass & Id

Idag efter jobbet åkte jag ner till Polisen för att fixa nytt pass. Har slitit ut de jag har eftersom jag inte har nå annat id-kort. Men nu fixade jag ett, har inte haft ett på säkert 4 år. De blir så dyrt om man måste förnya passet vartannat år. Iallfall på passexpedetionen va det rätt lång kö och det tog tid. Träffade på en dam som påminde mig om hur jag aldrig vill bli. Och då mennar jag ALDRIG! Hon klagade på att barnen skulle skriva under själva för det tog sån tid. Det hade minsann hennes barn aldrig fått. Men nu förtiden skulle de får klara sig själva, få stärkt självkänsla, bekräftelse osv. Hennes barn hade klarat sig ändå och va civilekonomer & civilingenjörer. Och sedan klagade hon på att de va bara två som jobbade. De andra behövde väl inte jobba mer för de hade ju pressat upp sina löner till 40-50.0000:- i månaden. Gaaahh! Jag gick därifrån efter ett tag, klarar inte av bittra människor. Passkortet blev jättedåligt, men jaja. Nu sitter jag hemma och myser med min supergosiga filt i soffan med te.


Söndagsmiddag



Kycklingfile med klyftpotatis & mangosallad. Super god trattkantarellsoppa till förrätt.



Lakritsthé & kanelbulle

Nails

Idag köpte jag en nagelstärkare, mina naglar har verkligen blivit jättedåliga på sista tiden. Så nu tänkte jag börja ta hand om dom lite mer. Även huden har blivit kaos, så jag tänkte byta hudvårdsprodukter och satsa på lite bättre kvalitet. Några tips?


Söndagsbestyr

Förrådet innan rensning

Förrådet efter rensning, en full bil till tippen & en del av kartongerna ska jag sälja på loppis nästa vecka.

Åkte till IKEA för att äta lunch men det va proppfullt så vi valde ett nyttigt alternativ ;)

Köpte en supergosig filt på CHILI

Trattkantareller rensade & klara för torkning.

 

 

 


Movie night

Kom hem från bion för en liten stund sedan. Va med Danne, syrran & Anton och såg Beck - I stormens öga. Jag tyckte den va bra, en av de bättre Beck. Lite annorlunda än dom tidigare. Gunvald är för bra. Annars har jag haft fullt upp idag, åkt hit och dit. Hann även med en tur till mormor. Och syrran gav min onda rygg en riktigt omgång, borde verkligen ta tag i mig själv och gå iväg till en specialist. Jag känner mig lite trött och imorgon blir en hård dag. Ska rensa förrådet i källaren!



Beck - I stormens öga

Helg!

God kväll på er! Fick gå en halvtimme tidigare från jobbet idag, så jag va hemma strax innan klockan sex. Nu sitter jag på nerevåningen och hör på två bröder som bråkar över tv-spel. Tänkte ta och städa lite här hemma, känns som en bra start på helgen. Fresch and clean!

Hello Miss Brunett



I Love it!

RSS 2.0