Flora by Gucci



Min nya doft, helt undebar ♥

Cala Bona Mallorca








































Tebax

Vi är tillbax, anningen halvdöd men ändå. Mallis va topp och vi hade en lovley weekend. Nu är det snart dax för jobbet, mycket spännande vecka. På lördag är det flytt, och innan det ska lägenheten bli klar.
Pussen


Tankens kraft

Nej nej nej nej nej, jag ska inte bli sjuk och är inte sjuk! Imorgon kommer jag må prima igen. Sådetså!

My Macbook

Min mac är på lagning och jag börjar sakna den. Den är one of a kind.
Min älskling ♥

75års-fest

Ikväll har jag vart på lite partaj. Min älskade Morfar fyllde nämligen 75år idag. Och då bjöds det på smörgåstårta, vin, tårta & kaffe. Mycket trevligt var det och gissa om några var glada att få slippa byggdammet?!
Nu har jag lagat matlådor och kvällsmat tills imorgon. Börjar kännas trist att alltid äta matlåda och aldrig få äta maten nylagad. Men vi närmar oss slutet och satan va bra det blir i lägenheten. Kommer bli en dröm att få flytta in och tro mig när jag säger att någon kommer fira med champagne den dagen.

Dax för sängen. God natt mina änglar ♥

Morgonstund har guld i mun



Såhär kul har jag en vacker lördagsmorgon som denna. Supertrött men bara att hoppa i målarbyxorna och köra.
Love ♥

Löpare

Idag har jag investerat i ett par löparskor, valet föll på dessa par:


Det lustigaste är att båda mamma och min syster gick hem med likadana. Hahahaha!
Sen har jag även köpt något jag aldrig trodde jag skulle, jo ett par sådana där aptajta löparbyxor. Gooosh I´m gona look smookin hot!



Vår Ruset



Japps nu är det bestämt och anmält. Vi på jobbet tänkte ta oss igenom Vår Ruset. Haaa!

Lite ledigt

Ikväll tog jag ledigt från klockan 21. Jag tittar på Greys, min absoluta favorit serie. Min kropp börjar bli trött. Behöver sova, eller bara vila. Två veckors hårt slit börjar ta ut sin rätt och sätta sina spår. Men om en vecka drar vi till Mallorca. God damn va skönt det ska bli! Kunde inte bli mer välbehövligt! Hoppas hoppas på sol & bad. 
Imorgon ska jag köpa ett par joggingdojer, förutom att jag går till jobbet tänkte jag börja löpa.
Nej nu börjar det igen, Tjing!

Renoveringens framsteg

Övervåningen är klar. Och man kan inte vara annat än nöjd, tapeten tillsammans med golvet blev en super lyckad kombo. Love it ♥

FÖRE:



EFTER:


Påskafton hos Jojo!


Påskmat


Finaste sis ♥


Virre korkar upp


Jessica, Jag, Emil & Victor


Påskmys på balkongen


Jojo & sis


Mojito!!!


Baggen släppar på en filt


Världens bästa!


Glad Påsk!



Tänkte bara passa på att önska er alla fina en Glad Påsk! Idag är det fredag vilket känns fruktansvärt skönt. Återsår tre hela dagars ledigt. Eller ledigt och ledigt, kom precis hem från nya lägenheten. Åkte hemmifrån halv tio imorse. Så det blir rätt långa dagar. Men det kan jag lova att det är värt allt jäkls slit, för lägenheten kommer bli så grym!
Imorgon kväll väntar Påsk middag hos Jojo, ska bli mysigt. Skönt med en kvälls ledigt iallafall. Men blir lugnt för min del, ska upp och tvätta klockan åtta dagen efter. Det är hårt att ligga på topp ;-) God Natt!

Sweets for my sweet

Tjoho, jag borde egentligen kryppa ner under täcket men var eviga gång jag promenerar hem från våra onsdagsmiddagar blir jag pigg. Dessutom har det blivit mer en regel än ett undantag att jag förbereder morgondagens kvällsmat såhär dags på dygnet. Kan meddela att vi inte alls har mycket disk eftersom vi äter på papptallrikar med plastbestik sittandes på en spackelburk.

Idag höll jag på att få ett sammanbrott. Tro mig riktigt nära var jag. Jag blir förvånad över vad för slags människor det finns. Och att de dessutom har bosatt sig i vårt nya hus gör mig tokig. Är det inte den svenska avundsjukan som sipprar fram? Det måste svida att två "ungdomar" flyttar in och sprätter flera hundra tusen omkring sig. Måtte det lugna ner sig. Gaaaahhh!

När jag kom hem fick jag iallafall se att min deklaration låg på bordet, och jag slet upp den för att se om jag skulle få en slant tillbaka. Och minnsan 9321:- får jag tillbaka. Jävligt najs. ( Kan tilläga att jag ska betala in cirkus 80.000:- i reavinstskatt! Tänk va mycket kul man kunde haft för de pengarna )  

Dax att sova, en arbetsdag kvar sedan väntar 4 hela dagars ledigt! 

No pics

Skulle lägga upp bilder på  in söta syster som jag färgat och klippt idag. Men bloggen vägrar, så det får bli senare. Hon fick mörkt hår med cerisa slingor. Asballt!

Vi håller på för fullt med renoveringen och det går riktigt bra. Imorgon ska jag och syrran måla klart övervåningen, sen på torsdag åker tapeten upp och i helgen kommer golvläggaren. Kommer bli så grymt bra! Och de ska bli riktigt kul att se hur det blir med golvet och tapeten. Som det är nu är det väldigt vitt. Danne och pappa håller på och snickrar i köket. Det tråkiga är att vi värkar ha hamnat i en väldigt underlig förening. De har egna regler för renovering och är oroliga över allt. Man måste skriva på papper när man renoverar badrum och får inte göra det själv. För oss spelar det ingen roll eftersom vi har en firma som gör det, men det är fruktansvärt larvigt enligt mig. Dessutom hör nog en del av de boende inte hemma i lägenhet. Känns inte alls så kul att ha grannar som klagar innan man knappt hunnit kliva innanför dörren till sitt drömhem.

Monday morning


God Morgon!


Vi är nu i full gång med renoverinngen och jag hatar trappor! Men det kommer bli jäkligt bra alltihoppa, och vi får massor utav hjälp! Nu ska jag äta upp min frulle och hoppa i målarbyxorna. 
Ha en mysig söndag!

A Big Day

Idag är jag så GLAD! Vi har precis fått nycklarna till vår nya lägenhet och solen strålar.

Trevlig helg!

JAG VILL...

...DANSA UNDER SOLEN ♥



Shoes

Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR skor, det är det absolut roligaste som finns att köpa. Och  jag vet inte ens hur många jag har, men det jag vet är att man aldrig kan ha för många. Nu har jag mina skor lite överallt, i garderoben, på vinden och i källaren. Ingen ordninga alls pga platsbrist. Men om en månad när vi flyttar ska jag köpa hyllor och putsa av alla mina skor och ställa upp dom i våran Walk-in-closet. Kommer bli så sjukt bra!


Dessa får mer än gärna flytta in hos mig.
www.balmain.com

RSS 2.0