Rufs

Det är inte lätt när det är svårt. Jag älskar älskar älskar dig ♥


Tok - FrazzeFest

           image156

Idag nalkas HAMBURGERBASH/FRIENDBASH PÅ SILK.
Vår allas underbara Tok - Frazze ställer till med fest!
Fördrink tar vi hos mig runt halv åtta tiden.

Puss på er alla festprissar.

Veckans komenter

Jonte: Jag tror jag svimmar, så många lekparkar!

Jag vill jag vill jag vill

Ja då var det tydligen fredag igen, och satan va fort veckan gått. Men nu är det helg, och på helgen ska man göra roliga saker och bara vara. Men jag kommer inte på en enda rolig sak jag vill göra?!

Jooooo jag vet precis vad jag vill göra! Jag vill rymma iväg med min prins någonstans där vi bara kan vara jag och han och ha det sådär underbart mysigt och fruktansvärt kul som bara vi kan! Och dessutom tänkte jag slänga iväg hans ständigt ringande mobil någonstanns på vägen.
Ja drömma kan man ju alltid, jag får ju inte ens sova med honom på massor av dagar, vilket har resulterat i 7 kuddar i sängen så de inte ska kännas så tomt.

Nu får jag snart finbesök av syster & co. Jag tänkte försöka underhålla mig med att se dom festa ikväll. Efter det kanske jag fortsätter läsa boken jag började på igår. Den är kul och sjuk, ( som väntat av Gynning & Schulman ) vilket gör det svårt att lägga ifrån sig den när man väl börjat.

Pussisar så länge ♥


Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak

Oroligt stark bok som emellanåt blev för tung för att orka läsa. En bok om att älska och att förlora,  om liv och död.  Boken rörde mig djupt och trots all sorg i boken speglar den också glädje för livet och viljan att hitta tillbaka till en människas normala sinnesstämning, att vara Glad!

                                                          image155

Stolt storasyster

Idag är jag nog världens stoltaste storasyster. Igår tog nämligen min älskade sis körkort, dessutom köpte hon bil förra veckan! Stort jävla grattis!

image154

Älskar älskar älskar dig! Puss bästa sis ♥

Tyst

Har vart tyst idag, och mitt humör har verkligen vart kört i botten. Det är mörkt, jag känner mig otroligt ensam och frustrerad. Va iaf och tränade efter jobbet, bestämde mig för kondition och det visade sig vara ett riktigt bra val. Ibland är det bara så skönt att köra slut på kroppen helt och mitt humör va mycket bättre när jag var klar. Dessutom va jag Armosvettig. När jag kom ut från gymet var det fortfarande tyst, mörkare och svinkallt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, dra på mig ett par uggly mysbrallor sen vandra hem till min siamesiskatvilling. Hon ska bjuda på mat och film.
Tur hon finns, världs bäst♥


My humps

Det värmde, tänker massor på dig med ♥

Ny dörrvakt

Här på stan har vi inga råttor som springer omkring, jag har fått en iggelkott till dörrvakt. Gulligt!

Onsdagsdejt

Imorgon är det dags för Onsdagsdejt igen, en mycket trevlig tillställning jag och mina underbaraste har varje onsdag, Den går ut på att bjuda varandra på middag och självklart tittande av Grey´s Anatomy. Sjuka mängder trevligt!

                               
Såhär såg det ut förra veckan när jag bjöd på middag!


Bottenlös?

Är jag bottenlös? Åt just kvällsmat för andra gången ikväll! Nu får jag ta och kamma te mig.

Lååååång måndag

Min dag började redan kl halv 5 imorse, världens finaste Danne åkte till Litauen idag igen. Det blev så ensamt och tomt i sängen att det va sorligt :( Usch det här med att vara ifrån varandra är inte riktigt min grej känner jag.
Försökte iaf somna om några gånger, men rufs ringde bara o väckte mig.
Dagen på jobbet gick rätt fort trots lite att göra. En av mina kunder och jag hade vår absolut bästa konversation någonsin, den innehöll då allt från spya, mobbing på jobbet, musik och höghöjds bannor :) Älskar verkligen mitt jobb ibland!

Dags att laga lite mat, puss på er alla.

Lööööörda












Ibland behövs inga ord!

Satan i gatan!

Satt och letade runt efter ett gamalt kort, så sprang jag över det här från 2006. Haha tillåt mig dö av asgarv!

 image145

Helt seriöst, hur i h****e ser jag ut? Huah! Han brevid mig är iaf världens finaste ♥


Nowhere else I`d rather be

Den här lördagen började på sämsta tänkbara sätt, så jag gick ut för att försöka gå bort lite dåligt humör. Det hjälpte inte.

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, men så är det. Livet är inte alltid en dans på rosor, det är motgångarna som gör att man kan uppskatta framgångarna!
Det här är mitt liv, och jag väljer vilka jag vill leva med och hur jag vill leva mitt liv





Nowhere else I'd rather be When you're lying next to me


Tjockfredag

Igår var det fredag. Jag och Jojo bestämde oss för att tjocka på ordentligt. Tacos, godis, grönsaksdip och 2st filmer :D (Tyvärr hängde sig den ena så de blev bara en.) Det var hur skönt och lungt som helst! Guldvärt ibland!

     

Veckans komentar

- Hur gammal är du flicka lilla, 16år?
- Nej jag är 24, snart 25 år. '*host*


Så jävla grymt!

Jag vet, ni har säkert sett det tusen gånger.
Men det är värt att se tusen gånger till!
Så jävla grymt! Fantasktiskt!

image141
     Paul Potts ♥ got talent!

Grym kock, men...

Imorse satt jag i vanlig ordning med mitt morgonkaffe och läste Metro, jag fastnade vid en interjuv med Per Morberg.  Jag brukar ibland se hans matlagningsporgram och älskar det. Han verkar vara en grym kock som verkligen får matlagningen att se så rolig ut. Men när man läser interjuven undrar man  va faaan som hände med hans humör under interjuven? Är han alltid sådär grinig och otrevlig? Pinsamt tycker jag!

Läs hela interjuven här!


Ett steg i rätt riktning

Idag har jag vart på gymet, inte en dag för sent! Och tro mig det knakade och lät  i varenda kroppsdel, och efteråt kändes det faktiskt som att blodcirkulationen fungerade i hela kroppen. Men imorgon lär jag känna mig som en 90-årig tant.


När jag satt och trampade lite på cykeln för att värma upp, spelades det "Låtar att ligga till" på MTV

1 månad

Jag tror bestämt min pojke är världens bästaste. Igår hade han kört iväg allt mitt skräp till Återbruket när jag kom hem! Ikväll bjuder jag på Pastagratäng & myyyyys.

                          
                             image140


Tusan jag är verkligen oförskämt lycklig, puss min älskling ♥


Helgens bravader

I fredags var det ju som ni alla vet Gunnarstruts Födelsekvällsfest, när jag och Mia anlände till festen öppnade en Strut i Sparkdräkt, va bara för gulligt och tro mig de lockade till skratt. Fantastiskt!  Festen var mycket trevlig och alla verkade instämma. Efter att vi värmt upp med olika mängder alkoholhaltiga drycker begav vi oss i vanlig ordning till Pluttan som var precis som vanligt. Jag hade iaf en riktigt trevlig fredagskväll.

                            

                     

Lördag morgon blev jag väckt av  rufs kl 8.30, och kände att jag inte alls var på topp för fem öre. Så efter några rastlösa påhopp och små glimtar av sömn pallrade jag mig upp runt kl 12, fortfarande trött som få. Hela dagen spenderades i princip i soffan. På kvällen hade vi bestämt att vi skulle hem till Jojo & Virre för att äta kräftor, lr Jojo åt kräftor, jag räkor, Danne & Virre paj =) Det var riktigt smaskigt!  Blev en rätt lugn och tidig kväll, alla var helt slut.

                  

Sen var det då söndag, sköna sköna söndag. Jag bara älskar söndagar, man får ligga i soffan och mysa och lata sig hela dagen utan att få dåligt samvete. Vi såg en riktigt dålig film, Hallowen. Va bara massa cutande och mördande, fyyyy! På eftermiddagen åkte jag, Danne & hans lillebror Anton till Ikea. Danne köpte ett nytt bord och en jättefin sängram. Jag hann även med att kalasa lite hos min morbror innan jag & Anton blev bjudna på en super duper god middag. Världens bästaste älskling ♥

Det var allt för tillfället. Puss hej!

Idag är ingen vanlig dag...

...Idag är Gunnarstruts födelsedag. grattis ett år närmare gubbe!
image131

Så det betyder att idag är det Födelsekvällsfest Bondebacken!

Hamburgare sa jah!

För ett par dagar sedan hade jag Herr Gunnarstrut på besök, han va så söt att han hade med sig en pressent till världens bästa frisör ;) Hamburgebröd! Så igår bjöd jag min älskling på hemlagade hamburgare! Smaskens!
            image130


Knocked up

Igår tog jag min rufs och hoppade ner i sängen för att mysa och kolla på Knocked up. Den var riktigt gullig och rolig och får betyget TTTTT
image129

Stolt

Mitt skoinköp ihelgen inspirerade söta Mia till att också köpa ett par vita höststövlar! Det gjorde mig stolt !
                                     image128
                               Mina fina vita höststövlar :D

It´s Britney bitch!

Britney´s comeback uppträdande på Vma´s inatt är helt otroligt tråkigt och stelt.  Synd för hon har lyckats få till en  låt som är riktigt bra.
image126

 När ska hon göra sig av med sin hårförlängning, skulle vara så mycket bättre utan den!

Sovrum


 Ett

Två

Tre

Jag är hur nöjd som helst, tur man har en sån underbar syster =)

Last night

Igår var det lördag, veckans största festdag. Så jag festade med två av stans sötaste flicks =)
Kvällen började hos Igge där det var fotboll på tvn, efter det bar det av till Silk för lite champagne och slutligen Blå måne där det som vanligt var proppat med folk. Va en lagom trevlig lördag som slutade med en söt pojke som var lite full och tokig borta i Litauen. Imorgon älskling, imorgon♥
        image121
                                                Sötaste flicksen i stan ♥

Ett öga rött

image120
Idag var jag och flicksen på Bio och såg Ett öga rött. Filmen handlar om en far och son som förlorat sin hustru/mamma och deras kamp för att hitta rätt. Filmen kunde ha vart sååå mycket bättre om inte hela Biografen hade vart fylld med fjortisar som trodde de var på en Fritidsgård. Fy faan!

Grey´s Anatomy

Nu är det snart dax för världens bästa och en av de få jag ser Tv-serie att starta igen!
Den 19 September kl 21.00 på kanal 5 är det dax, och tro mig jag kommer sitta klistrad varje onsdag! ÄNTLIGEN!
image119


Skit

Mitt huvud, lr snarare ansikte gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blir nog till att ringa Farbror Doktorn imorgon för jag är helt övertygad om att mina bihåller inte alls mår bra.
Det är helt enkelt inte min dag idag, har vart irreterad och sur hela dagen. Det bästa var ändå det mindre trevliga som låg och väntade i hallen när jag kom hem... Suck

God Damn!

image118

Här ser vi underbara Wentworth Miller, i det senaste nummret av Tyska GQ magazine. Är det bara jag som tycker bilderna är gryma? Man kan ju bara inte sluta titta. Me like aloooot!  *slurp*

Håååååår

Idag tröttnade jag & Jojo på våra hår, så vi bestämde oss för att göra något åt det!.
Det slutade med Beckham & Katie av en ren slump.
     image116image117


Bilder på våra vackra hår får ni vänta på ett tag =)

Höstrusk

Idag är det riktigt höstväder ute. Så kryp upp i soffan, tänd ljus och drick te med din älskling!

Halvtid

Nu är det bara en vecka kvar tills min mysiga pojke kommer hem!
                              
                           Längtar längtar längtar


Hallbygge

Jädrans skiiit!!!

Mitt hallbygge går inte alls som planerat,  nu är det dax för mig att ta fram min kreativa sida och komma på något riktigt bra!


Söndagsbio

Igår var det dax för Söndagsbio. Vi såg på Shrek den tredje, jag blev kär i Åsne bebisarna & Shrek bebisarna.
Fan då jag är ju kär i alla bebisar ♥
Filmen var bra dock lite seg på mitten, vilket Armen firade med en tupplur.

image113

Nu börjar vi

Idag började min lägenhets makeover, just nu ser de ut som någon gått bärsäkargång här. Men det kommer bli grymt som alltid när jag sätter händerna i målarpenslar, tapeter, ikeabyggen osv.

  

          Före...

MondayBar SummerCruise

Kryssens bästa bild tagen av mig runt 10 imorse =) Mer bilder hittar du här
image110

Då var man tillbaka hemma igen efter ännu en underbar Kryssning! Tack alla underbara för en sjujäkla resa, jag hade grymt kul och längtar redan till nästa!

Trancedance is the shit! Lovvvvvvvvvvvvvvve ♥


RSS 2.0