Igenkorkad

Jag är så fruktansvärt täppt i näsan. Sitter och sniffar nån Thailänsk variant av Vicks. Vill inte ta nässpray förns jag ska sova, min näsa är redan så irreterad och har blödit näsblod två gånger idag. Hatar verkligen att vara förkyld, och nu precis lagom tills jag fyller år. Kanske ska sussa tidigt, imorgon är det ju nyårsafton och då blir det lite festligheter och jäkligt god mat. God natt på er fina, hörs imorgon då är andningsvägarna fria...Visst då?

Nyårsmat, skräck & heta brudar

Idag var en ganska seg dag på jobbet, han dock med en klippning. Så nu känns det lite kort, hatar att klippa mig! Hahaha. Efter jobbet kom min älskling och hämtade mig så drog vi till Maxi och slogs med alla andra som skulle handla nyårsmaten. Shit va mycket folk det var. Men nu är det klart, förutom Grenadine som var slut. Nu sitter jag i soffan och har tryckt i mig en pizza och ska titta på Victorias Sectert fashion show. Och efter det blir det skräckfilm. Yes!


Life as it is

Ibland förundras jag över hur lätt jag har för att fatta beslut och veta vad jag vill. Jag vet oftast direkt vad jag vill, känns på en gång i magen. Därför tycker jag det ska bli rikitgt intressant att se hur detta blir. Finns så många rätt men ändå massa frågetecken. Men vi gillar ju båda utmaningar och är lika galna båda två! Aja nog om mitt dravel.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen busa mig lite innan det blir dags för film med älsklingen. Pyttipannan blev super by the way!

Hemma tidigt

Idag va jag hemma tidigt, redan tjugo i sex. Härligt! Ännu härligare var det att hitta min mysiga rufs i soffan. Han har ju långledigt. Ikväll ska vi laga pyttipanna, bra när man har lite rester i kylskåpet och kolla någon film.
Idag fick jag föresten en jättefin orkide av en av mina kunder. Hur gulligt var inte det? Nä nu ska jag ringa Mia och planera nyår.

Bästa söndagen

Idag har vi en riktig mysdag här hemma. Anton har sovit över här och nu har vi precis bakat kycklingpaj som vi ska sleva i oss nu. I min nya pajform jag fick av Anton i julklapp. Igår var vi på middag hemma hos pappa. Carita jobbade ju på jul så vi träffades igår ist. Vi åt potatisgratän och fläskfile. Jätteskönt att det bara blivit ett julbord iår. Nä dax för paj, sen ska jag sätta mig i soffan igen och inte göra något. Ha en mysig dag!


Juldagen

Juldagen börjades med lite mys hemma, vurtbröd med köttbullar och en kaffe. Sedan var det dax för en tradition som vi haft mycket länge. Nämligen att alla samlas hos mormor och äter stek & köttbullar. Efter det blir det glas, grädde, maränger, frukt och strössel. Och när man sedan tror man inte får ner något mer kommer bullar, sockerkaka och sju sorters kakor fram. Helt otroligt gott alltihop! På kvällen skulle vi kusiner fortsätta och sedan gå ut, men tydligen va det bara vi som trodde det. Så istället gick vi hem till Thom som hade födelsedagsfest. Kvällen slutade på BMB där det va så mycket folk. Men kul hade vi! Syntes dock på kontoutdraget dagen efter.
























Min Jul



Jullunch hos Lilja/Johansson



Mamma försöker berätta om när hon skulle dra E18 i kortläsaren



Alla klappar under vår Piff & Puffgran



Julklappsutdelning, kör säkert sis ;)



Morfar fick en bok med fräckisar



Här gissas det på rim



Jonte fick största paketet, Band Hero



Mina fina syskon



Dax för mat



Jungfruns snaps



Finaste



John & Anton ( Hunden heter oxå Anton )



Mitt ♥ & Jag

Tack för en underbar Julafton och alla fina klappar. Nu har jag precis försökt duscha av mig all hund som jag tror jag är allergisk mot och satt på mig mina nya sidenpyjamasbyxor. Tänkte slö titta lite på tv innan vi sussar. Imorgon väntar middag hos mormor. Natti natt

God Jul!

Då var det idag Julafton, jag och Daniel vaknade tidigt och bytte julklappar. Jag fick en jättefin ring i vitguld med diamanter. Daniel fick ett par varmfodrade Puma sneakers av mig. Nu ska vi äta Julgröt och sedan fixa iordning för lunchen. Hoppas ni alla får en underbara jul!


Dan före dopparedan

En arbetsdag kvar, sedan blir det laga mat och städa för hela slanten inför Julens firande. Ha en bra dag i vår vita snödröm!


Julnaglar

Imorgon ska jag på julmiddag hemma hos Daniels föräldrar och för engångs skull har jag fixat mina naglar. Juligt röda fick det bli idag.


Julstök

Idag har jag gjort köttbullar, snöbollar och knäck. Är så sjukt nöjd över min knäck, spillde knappt något alls. Så två tips, smöra plåten innan du ställer dit formarna ( de välter inte alls lika lätt då ) och häll upp kolasmeten i en tillbringare och häll i knäcken i formarna. Så mycket enklare än att palta med skedar.











Fanken vilken housewife jag är ;)

Vår superfina julgran =)




Julfika hos Johanna & Viktor

Igår va jag på julfika hos Jojo. Hela hennes lägenhet är som ett eget litet julland :) Fullt med tomtar, ljus och änglar. Jättemysigt! Det bjöds på glögg, lussekatter, dekorerade pepparkakor, struvor och mycket mer. Allt hembakat såklart!






4:e advent





Hoppas ni alla får en mysig fjärde advent. Jag ut och leta efter julgran och sedan på Julfika hos Johanna.

Julgransfot

Ibland får man ta det man har, man kan inte alltid köpa nytt. Men jag vart lite trött på vår julgransfot som var röd och grön så jag tog fram hammarlack och målade om den. Nu passar den perfekt!



Före



Efter

Thommy 25år

Igår fyllde världens bästa tusse 25år. det firades med smörgåstårta, glögg med rom i, tårta och massor av paket. Va riktigt kul att se hur fin deras lägenhet blivit, så som dom har slitit. Jag älskar gammla hur med högt i tak och stora djupa fönster. Mitt drömmhus har helt klart många år på nacken. Dom har trots allt väldigt mycket charm och hjärta.



Födelsedagsbarnet



Deras otroligt vackra gran

Snövit




Vinterdröm

Ser ut som en vinterdröm utanför våra fönster idag. Jag älskar snön, men det kunde gärna vara 10 grader varmare.
Nu ska jag steka ägg till frukost.








Frosseri

Ikväll har jag och Jojo haft myskväll. Först stannade vi kvar efter jobbet och tonade mitt hår som hade börjat annta en väldigt osmickrande färg. Det blev mörkt, jäkligt mörkt inte långt från svart. Men jag gillar det. När vi var klara med mitt hår var vi så hungriga så vi gick in på pizzerian och åt innan vi tog taxi hem. Var på tok för kallt för att gå hem 17,5 grader.Helt galet kallt! Sedan har vi gottat oss riktigt med ostbricka och glögg. Det var supermysigt och vi måste ta och göra det väldigt mycket oftare. Nu ska jag stupa i säng, är dödstrött. Natti natt!






3 flaskor vin



Tänk va underbart det är med kort, och alla minnen som finns kopplade till korten. Bara den här kvällen, 3 jädra flaskor vin fick vi i oss jag & Jojo. Och helt sjukt kul hade vi. Saknar våra galna upptåg. Har man blivit för bekväm eller för vuxen? Eller, man kan väl aldrig bli för vuxen för att ha galet kul och bara leva för tillfället.

Pilates & Soffhäng

Idag när jag kom hem från jobbet lockade soffan väldigt mycket. Har vart en dag med massor av kunder. Vilket i sig är jättekul ( och jag fick göra en baluppsättning idag :D ). Men jag föll iallafall inte för frestelsen utan jag gick upp på övervåningen satte på bra musik och körde ett träningspass med min pilates boll och yoga matta. Så nu sitter jag i soffan nyduschad och känner mig riktigt nöjd.
Föresten hur kan man flytta tomtenattan från torsdagen innan jul som det alltid brukar vara? Alla mina planer gick ju åt skogen!

Onsdagsmiddag

Igår hade jag onsdagsmiddag som vanligt. Men Jojo var på Julkonsert med sin pojke så igår blev det jag, Danne, Mia & Micke. Jag bjöd på julmustkyckling och till efterätt pepparkakscheescake med vitchoklad. Mums! Jag & Mia byte även julklappar, jag fick en jättefin sminkbox. Blev en riktigt mysig kväll!






Snö =)

Är det någon mer än mig som älskar snö? Blev överlycklig igår när jag vaknade och de va helt vitt ute. Enda nackdelen med all snö är att de blir kallt också och det tycker inte min hud om eftersom jag har köldallergi. Föresten igår när jag och Jojo gick hem från jobbet va det lite halt på vissa ställen och jag gjorde värdens vurpa. Tur att det va jag och inte nån gammal tant!


Svenska hjältar

Jag sitter och tittar på Svenska hjältar-galan och gråter en skvätt. Det är så fint. Tänk att det finns riktiga hjältar!

Yoga

Idag körde jag ett yoga pass, det var mycket mycket längesedan jag gjorde det. Men jag kände mig så stel så jag tyckte att de behövdes. Jag älskar yoga och jag hoppas jag kommer göra det mycket oftare. Minst en gång i veckan, man blir så mycket smidigare och mjukare i kroppen.

Underbara vita

Idag fick jag blommbud till salongen. Gissa om jag blev måttligt förvånad och sjukt glad! Så glad att det kommer hålla i sig hela veckan. Det var en underbar vit bukett av min älskade syster. Som tack för hjälpen igår och för att hon fick vara hemma hos oss. Gulligt va?









Finaste ♥

Firande hela dagen

Pjuh nu har jag äntligen satt mig ner i soffan och ska sitta här resten av kvällen. Vilken hektiskt dag det vart, full rulle med förberedelser hela dagen. Sedan har hela lägenheten vart proppad med folk och vi har ätit, ätit och ätit igen. Så nu är jag proppmätt. Men trevligt var det och fina pressenter fick min kära syster. Hoppas hon tycker det var en lyckad födelsedag. Hur har ni spenderat er lucia?



Citron och marängtårta



Vitchokladkokos tårta

Älskade syster 25år!



Hoppas du får en underbar födelsedag ♥

Killfest!





Såhär ser det ut när min älskade sambo har haft killfest. Jättefint!

Skultuna Fabriksbutiker

Idag var jag mamma & Jessie ut till Skultuna. Blev mest tittande köpte bara en disktrasa, ett servettställ och några filtstjärnor till julgrannen. När vi skulle åka därifrån snöade det jättemycket och det var hur mysigt som helst. Nu ikväll har jag och Jessica vart hemma hos mamma och ätit julmustkyckling och kollat på film. Falskt alibi hyrde vi, helt ok film med väldigt oväntat slut. 
Just nu sitter jag inne på kontoret, min lilla älskling har fest och det är bara massa killar här. Fast dom är så snälla allihopa så det gör inget. Han fick en skitsnygg pressent av dom. Vet inte vad man ska kalla den, som en stor ljuslykta man eldar med spritbränsle. Visar sen. Nu ska jag gå och se va killarna gör. Natti natt!



Jag bara älskar den här tomten. Hur söt är han inte?



Fina hjärtan från Skultuna mässingsbruk.



Vi ser det snöar, vi ser det snöar, vi ser det snöar hurra!



Påväg hem stötte vi på ett fackeltåg som satt facklor efter vägen.

Nesspresso

Som jag sa klickade vi igår hem Julsortimentet 2009 till nespressomaskinen. Iår består den av pepparkaka, aprikos och kastanjekräm. Kan verkligen rekomendera en Nespresso, supersmidig kaffemaskin. Perfekt julklapp till er själva kanske!



Bild: Nespresso

Coffelover

Sedan Nespressomaskinen landade i vårat hem har jag blivit lite smått beroende av kaffe. Är jus å gott att på ett litet kick kunna göra en egen latte. Nu har vi beställt hem lite nya kapslar, bland annat Julsortimentet 2009.




Efterlängtad sovmorgon!

Fy bubblan va jag vart trött idag, vaknade halv tolv. Men det behövdes, har vart mycket den här veckan och min hals har vart små krasslig i två veckor nu. Idag är tanken att jag, mamma & Jessie ska åka ut till Fabriksbutiken i Skultuna. Har velat åka ditt ända sedan dom öppnade men det har på något viss inte blivit av. Eftersom mitt konto inte är proppfullt tänkte jag mest kicka runt och kanske se om jag hittar något jag kan önska mig i födelsedagspressent.



En trött Tessan

Fredagsmys & Idolfinal



Kinesisk köttfärsröra & pitabröd



Godis, chips & dip och naturgodis

Ni ser vilken perfekt fredagskväll vi har här hemma. Idolfinal och en himlans massa gott. Vem hejar ni på? Jag hoppas Erik vinner, men tror Calle kan ta hem det. Ha en mysig kväll!

Zonza

Idag har jag varit på smyckesparty hemma hos Annika. det var super kul och det fanns massor att välja mellan, alldeles för mycket. Och det bästa var att alla smycken kostade 200:- eller mindre. Jag fick med mig, en ring, ett armband, en halskedja och ett hänge för enbart 365:-






Julklappspengar



Min älskling kan vara världens bästa. Idag när jag kom hem från jobbet fick jag 1000 kr att handla julklappar för. Han är faktiskt världens bästa. Och bäst av allt är att han vill vara världens bästa med mig ♥

Latte macchiato



Idag gjorde jag en Latte macchiato i Nespressomaskinen. Den blev riktigt god, vi håller just nu på och testar vilka kapslar vi ska beställa. Vill du köpa en egen titta in här.

Julklappstips!

För er som gillar nätshopping hittade jag en rätt smart sida, där massa internetshoppar samlas på samma ställe och tipsar om julklappar för mormor/farmor, morfar/farfar, barn,familjen honom och henne. Köpajulklappar!

Sweet dreams

 

 


Grattis min älskling!

Idag fyller min älskling 26 år, det har firats med sång, frukost på sängen, tårta och massa fina pressenter. Nu har vi städat undan och ska sätta oss ner i soffan och mysa med en film. Och ta en kaffe från Dannes nya fina Nespresse =)
Igår va det lite partaj här och otroligt sent kom vi ut och skippade bmb och gick istället till Å. Där var det otroligt mycket folk. Kvällen avslutades hemma hos oss med ett glatt gäng. Och jag känner mig bra efter vaccineringen igår, bara lite ont i armen. Så det känns skönt. Ha en mysig 2:a advent!

















Avslutar med kvällens kort :)

I like it dark



Nu är det nästan färdigbakat och nystädat här hemma. Helt otroligt skönt! Och sprutan har jag tagit, änsålänge känner jag inget. Hoppas verkligen det fortsätter så. Nu ska jag göra mig redo för lite fest här hemma, min älskling fyller ju år imorgon. Då blir vi lilka gamla, även om det bara är för en kort stund ;)

Julbord på Limone



Marie & Anita blev väldigt suddiga



Jag & Jojo



Redo för start!

Gårdagskvällen var riktigt rolig och helt super julbord med allt annat än julmat. Sötaste Anna serverade oss. Vi fick tio rättersavsmakningsmeny och till det ett vinpaket med fyra olika viner till maten. Vi satt kvar på Limone till tolv och sedan beslutade jag och Jojo oss för att testa på fredagsnatten i Västerås, kommer aldrig göras om igen kan jag säga. Har väl aldrig kännt mig så gamal :) Nu ska jag fortsätta med min bakning innan det är dax att åka och sticka sig. Ha en fin dag!

Julklappar!

Nu är snart alla mina julklappar och födelsedagspressenter färdig köpta. Och undra vem som kommer bli överlycklig på Julafton. Underbart med så snälla storasystrar :)

Kliande utslag

Jag har fått hemska utslag på armbågarna. Det är röda prickar som är svullna och dom kliar och svider på samma gång. Anne du är ju sjuksköterska, va är det? Ska nog ta och leta reda på någon dundermedicin här hemma.

Snälla snälla Tomten!

 



Halsband i 18k vitguld med 12 diamanter Albrektsguld


Hot hot hot!



Blake Lively har en så sjukt snygg kavaj på sig. Och som hon bär upp den. Jag vill ha en likadan!

Inköpt!

 

Nu jäklar ska det pluggas!


RSS 2.0