Hej finingar!

 

Hur mår ni? Vi har det helt underbart här, bara slappar och njuter av att vara lediga. Nu ska vi ut och äta middag, hoppas ni får en toppenkväll. ♥

,

Walk in closet

God kväll finingar!
Tänkte bara titta in och säga hej och tala om att jag lever trots dåligt bloggande på sistonde. Har på tok för mycket att göra och alldeles för lite tid. Två dagar kvar till inflytt och massor att fixa. Just nu håller vi på att bygger garderober till våran walk in closet i sovrummet. Hur skulle ni vilja inreda eran walk in?








Vilken är eran favorit?

Tvättstugan

Idag har det vart tvättstugans tur att få lite färg. Är ju verkligen ingen ljus och diskretfärg men vi tycket det blev hur bra som helst och jag tror vår tvättstuga kommer bli superfin när klinkersen kommer på plats och alla skåp och vitvaror. Åh nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar in. Gud så jag längtar!




Kolla in getingboet!!!






Älskade minnen älskade syster


Sis hur mycket har vi lyssnat på den här låten? Jag fullkommligt älskar den fortfarande.

Filmtajm

Nu blir det film och godismys här hemma. Kan inte riktigt förstå att vi om en vecka kan ligga i soffan pch kolla på film i vårat HUS♥ Börjar bli så bra där hemma, golvet är klart och nu listas det för fullt. Och äntligen fick vi tag i kodlåshandtagen till altandörrarna. Nej film var det. Ha en mysig kväll finingar!


Förändring


Före


Efter

Fining

Har länge vart på jakt efter en ny vardagsväska men inte hittat någon. Av en slump surfade jag in på en ny webshop och såg den här. Ganska fin va?

Creative Lounge


Right now I Love


Hår

Jag älskar ju hår, specielt att förändra hår. Och väldigt gärna mitt eget. Vilken av dessa är eran favorit?

1.

2

3

4

5

6

7

8

9

Textiler





Allt från Ellos

Gardiner

Ikväll va jag och Carita ut en sväng på Nordik och IKEA. Handlade massa gardinskenor till sovrum, W-I-C och vardagsrum. Ska bli riktigt spännande att se hur det blir med gardinerna sedan. Ska ha dom ända upp i taket har jag tänkt. Hittade förövrigt en himlans massa fina saker på Nordik, bla en lampa och lite badrumstillbehör från Cult. Och såklart en massa annat jag inte alls är ute efter just nu. Det vi letar efter är möbler till hallen. Har en del alternativ nu faktiskt.


Sweet Sundays




Helgens bilder

Nu känns det faktiskt som att vi börjar närma oss slutet och att vi snart har vårt fina hus vi kan flytta in i. I helgen har det lagts golv, taklister och jag har gjort iordning förrådet. Tanken va att vi skulle strunta i det men va sjutton det hade ju aldrig blivit av annars. I veckan ska elektrikern komma och fixa med elen och rörmockaren ska fixa med lilla toaletten. Ska bli helt ljuvligt att få en riktig toalett!


















Sköna drömmar!

Nu har vi äntligen beställt sängen som jag så länge har tittat på. Hoppas att den är lika fin i verkligheten, svårt när man beställer över nätet och veta kvalitet osv. Kommer göra sig så fint i vårt underbara stora sovrum.


Anton 15år

Gud så skönt det är med helg, jag tror inte jag har längtat efter helg såhät mycket på väldigt länge. Dessvärre blir det ingen helg med sovmorgon och lata dagar. Men det kommer, snart. Mycket snart!
Idag började vi dagen här hemma med att fira Anton som fyller moppe idag, Grattis fina du. Och vi avslutade dagen med att jag lagade och bjöd familjen på middag. Potatisgratäng och fläskfile, så jäkla gott! Och mellan maten och kaffet gjorde vi en avstickare ut till huset och kollade på hur det blir i huset. Idag har nämligen golvläggaren börjat lägga golvet. Blir superbra! Nu ska jag hoppa i sängenoch läsa min nya inredningstidning. Natti natt!

Ny i länklistan


Min fina vän Paula ♥ har börjat blogga. Ni hittar hennes blogg här!

God Kväll!

Hur mår ni mina finingar? Jag sitter och tittar på Cougar Town, ikväll började även Desperate Houswives. Äntligen lite bra att se på tv. Ska strax hoppa ner i sängen breve min man som sussar sött. Är rätt trött idag blev en sen kväll igår då vi va på frisyrvisning på Berns och upp tidigt till naprapaten imorse.



Tapeter

Åh idag har vi fått tapeter på väggarna i huset. Och jag är riktigt stolt över att ha hängt tapeten i gäst-toaletten.
Nu är alla rummen klara förutom gästrummet som saknar en fondväggen som ska tapetseras. Det tråkiga med hela helgen är väl att vi hittat mögel i tvättstugan. Så nu får vi kolla med försäkringsbolaget hus vi ska gå till väga. Suck, aldrig ska något vara enkelt. Men här får ni lite smakprov på hur det blev med tapeterna.












Middag med bästa Jojo!

Igår fick jag en paus från allt renoverande, en välförtjänt sådan. Så jag spenderade kvällen tillsammans med Jojo, vi åt en helt fantastiskt god trerätters middag hemma hos henne. Och när vi v så mätta att vi nästan rullade fram gick vi ut på BMB och träffade upp Maria, Lisa & Armo. En riktigt lyckad kväll!













Lovley



Jag älskar den här bilden jag tog i veckan när jag gick till jobbet. Färgerna, solen och röken som ligger som ett täcke ovanför vattnet.

Some new make-up

Eftersom min hy vart helt ur balans de senaste har jag köpt lite nytt smink från Clinique & Clarins. Blev en foundation, bronzer och löspuder. Foundationen är jag extra nyfiken på då den är speciellt framtagen för oren hud. Den ska inte bara täcka och ge ett jämnt resultat utan även behandla huden. Ska bli kul att testa dom imorgon kväll.






RSS 2.0