Längtar

Älsklingen ♥ Kan du inte komma hem snart, jag längtar efter dig så mycket just nu!


Sjukling

Just nu går jag på ren vilja, det jag helst av allt skulle vilja göra är att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Ist står jag här på jobbet och smittar ner massor av kunder. Och förmodligen är jag världens trevligaste frisör idag, eftersom jag knappt kan prata med mina kunder.

Iaf så har jag bestämt mig för att jag SKA åka på kryssen imorgon, jag bara SKA!!! Så imorgon är jag frisk och hör sen!


Glad

Jag gör någon glad, det gör mig jätteglad ♥

Fattades bara

Jahapp, då har man feber också! Skit!

Idag..

...vaknade jag och insåg att huvudvärken jag hade igår fortfarande hängde kvar, och halsen gjorde ont. Jag gick hem till min lägenhet som är lika stökig som jag lämnade den i lördagskväll och insåg att min KAMERA är borta. BORTA!!! Suck kan denna dag börja sämre!? Joooo vänta, idag åker min älsklings pojke på andra sidan väggen  till Litauen i 2 veckor. *snyft* 


Dax för jobbet!  Ikväll blir det Sof time =) Yippie!!!

Ambition preparty =)

Ambition Preparty kommer hållas idag hos mig kl 20. Welcome!

image109
Såhär festar man i V-ås =)


Tröttmössa

Igår var jag helt slut efter veckans arbete, skulle ha myskväll med älsklingen♥. Jag somnade kl 22 i soffan så rolig var jag!

Löningsfredag =)

Idag vaknade jag med ont i halsen och en söt rufs tufs♥ brevid mig. Kände att sängen och dess innehåll lockade mkt mer än jobbet. På jobbet har vi nu såååå mkt att göra att det nästan är fullbokat hela nästa vecka redan nu!

Dags att jobba vidare! Ha en underbar dag i solen!

Mormor & kvällspromenad

Idag på jobbet fick jag akut mormorångest och kände att jag måste bara åka och hälsa på. Så jag messade min kära mor och så åkte vi dit efter jobbet. Det är alltid lika mysigt att komma hem till mormor & morfar, dom är världens bästaste ♥ Hos mormor bjuds det alltid på fika, och alla som känner mig vet att jag inte är svag för sådant men idag hade hon winerbröd och de är ett av de få fikabröd jag äter. Jag åt och gott var det. Men när jag kom hem fick jag lite promenadlängtan, så jag gick ut och promenerade i 45 minuter, det var underbart! Ska börja göra det oftare!

Tack för idag, pusse ♥

Tandläkare & Höstjacka

Igår hade jag en ledig måndag, den började jag kl 8.00 med att gapa en timme. Det var nämligen äntligen dax för mig att gå till Tandläkaren och laga ett hål, som blev två hål! Det är ju alltid lika kul att gå till Tandläkaren och det blir alltid ett stort hål i plånboken efteråt. När jag var klar där gick jag hem till Danne för att knycka med mig några filmer jag kunde se medans jag låg hemma och tyckte synd om mig sj. Det hjälpte!

På eftermiddagen när jag återgått till mitt normala jag tog jag en tur ner på Banken för att hämta ut mina skattepengar =) Innan jag gick ner beslutade jag mig för att sedan gå raka spåret hem utan avikelser, det sket sig!
När jag väl kom hem hade jag med mig en ny Höstjacka och för ovanlighetens skull en drös nya underkläder! *blink* Jag beslutade mig iaf för att jag var värd det!

                      image108


Idag...

... har jag finputsat Fredriks hår. Han fick halskänsla!


Efterlysning!

Nu måste jag efterlysa världens bästaste frisör förutom mig själv förstås Jojo! Jag är i desperat behov av en klippning, mitt hår trillar snart av och det är helt omöjligt att göra något vettigt med det. Satt och funderade när jag klippte mig senast, och det va innan min Egypten resa...hmmm alltså ca 4 månader! Snacka om att inte leva som man lär! Men snälla Jojo kom tillbax, saknar dig!
                                          image107

Brud

Idag har jag gjort något som jag tycker är alldeles fantastiskt kul. Jag har gjort iordning  en brud, det finns nog inget roligare inom mitt yrke än att få göra iordning brudar. Att få vara en del av deras stora dag, de är underbart! Jag älskar det! Min brud blev sååå fin och det bara strålade lycka om henne. Jag var nöjd och hon med!

Nu har jag äntligen avslutat min första arbetsvecka efter semestern, skönt! Ikväll väntar alkoholförtärning och underbara människor. Men först sängen en stund.
Puss och gos, jag är lycklig ♥

Bordertown

Såg häromdagen filmen Bordertown där Jennifer Lopez spelar en journalist som ska skriva om Mexikanska kvinnors livsöden vid den Amerikanska gränsen. Filmen är baserad på verkliga händelser och visare en hemsk bild av hur kvinnor våldtas och mördas, och hur det sedan tystas ned.

                                           image106 TTTTT

Kinkgen?!

Satt imorse och slötittade på nyheterna medans jag åt min gröt, och något fångade min uppmärksamhet extra. Tydligen har det forskats en del och man påstår att det finns något som kallas kinkgen. Tycker du inte om fisk eller grönsaker kan det bero på ärftlighet! Tycker det hela är kanska lustigt, men mycket väl möjligt!

Jag lider iaf inte av kinkgen! Gör du...?


Lycka & Missbruk

När man jobbar som jag gör möter man varje dag en hel del människor, och ibland träffar man människor som gör ett större intryck än andra. Idag träffade jag en sån människa, hon va bara så otroligt full av liv och verkade ha så hälsosamt sett att se på livet. Hon gjorde min dag!

Sen en sak som är dålig med att komma tillbaka till jobbet, kaffemissbruket sätter in. Vet inte hur många koppar det blir om dagen. Tack och lov att jag slutat med andra missbruk =)

Kärt återseende

Idag är en stor dag...

...jag har vart och besökt det svettiga varma gymet igen efter ett sommarlov på humm 4månader!
Mina muskler har inte alls tynat bort och konditionen är absolut på topp!
Det var iaf underbart skönt! Chao amigos...

Dagens larm

Påväg till jobbet började jag fundera över vad jag har för kod till larmet, ju mer jag funderade desto mer förvirad blev jag. Aja Anita är säkert där tänkte jag.
När jag väl kommer fram till jobbet är Anita där, men när jag öppnar dörren möts jag av ett larm som tjuter och en chef som förtvivlat försöker få av det. Hon ringer hit och dit och får ingen ordning på det.
Jag ställer mig och tittar på larmet och inser att det är toalettlarmet som tjuter, så vips med en knapp tryckning är tjutet borta!

Det är skönt att vara tillbaka!

Vardag

Då sitter man här igen med den vanliga morgongröten och ska strax promenera iväg till jobbet!
3 veckors semester har bara rusat förbi, men nu såhär känns det rätt skönt att få komma tillbaka till en vardag och mitt jobb som jag faktiskt älskar!

Jag är iaf lycklig och jag längtar tills ikväll! Ha en toppen dag alla underbara! Pusse ♥

Veckans festande!

I onsdags var jag, finaste Lisa och Dogge och rockade loss på Pluttan! 
               
                    

I fredags bestämde jag och min vapendragare oss för att vi inte skulle festa utan bara gå ut och ta en aftershopping öl och äta på något mysigt ställe. Vi hamnade på å och allt gick enligt planerna tills Gunnarstrut gick förbi. Kvällen slutade med att vi gick hem till Gunnarstrut på hemmafest och drack upp hans sprit =)

                     

Sen vart det lördag och det vet ju alla att det är veckans stora festdag! Kvällen började med en mkt trevlig förfest hos Matt & Bella, och slutade med röj på Pluttan! 

  

Imorgon är det dags för verkligheten igen... Puss rufs tufs ♥


Sten, sax, påse & trollstav

Idag har jag haft den softaste dagen på min semester,
det enda jag gjort är att äta, fika och kollat på inte mindre än 4 filmer!
Helt underbart skönt. 

Sov gott mina vänner. Puss....Rufs tufs.

Shock Value

Kliver in i skivbutiken...
B: - Kan jag hjälpa dig med något?
J: - Nej inte just nu, tittar runt lite.
Det går ca 20sekunder...
B: - Du kanske letar efter Justin Timberlakes nya skiva?
J: - Nej det gör jag inte, men har du Timbalands nya?
B: - Ja den är också jättebra, coh Justin är med på flera spår!
J: Okej va bra, jag tar den!

Undra om han va ett stort Justin fan?!

image94

Timbalands skiva är grym, han är genialisk. Inte ett enda spår som är dåligt! TTTTT, spring och köp!!


Dagens önskan!

Idag önskar jag mig en Diskmaskin, tror de är få som hatar att diska så mycket som mig.
Har just slösat en halvtimme av mitt liv på detta. Huah...!


She she she wants it

50 cent´s nya video She wants it är här! I Loooooooooooooove ♥
God Damn Justin är hot hot hot! *slurp*


Titta här


En skön semester dag!

Idag har vart en riktigt skön semester dag!
Började dagen med att sova ut ordentligt eftersom jag inte kom i säng förns kl 5.30 igår.
Runt kl 14 ringde Armo och väckte mig o tyckte de var dags att bege sig ut i solen. Så de var bara att pallra sig upp o slänga ner sakerna i väskan för att åka ut o sola. Ute på Björnön hittade vi ingen mindre än Jonte och Carita.

Efter någon timme var det dags att fara hem för det skulle bli grillning med hela tjock släkten ute på Hälla hos mormor & morfar, vi har nämligen finbesök från de lovley city of Sundsvall ♥ Med den underbara familjen har man alltid nära till skratt och viiiin! Var jättetrevligt och det kunde inte ha vart en skönare och finare kväll!

                      

Hemma igen väntade Mia & Armo för det var dags för film och rabarberpaj. Yummie! Vi såg Rundown, en film som utspelar sig i Amazonas i Brazil. Filmen innehöll humor och massor av fighting. Bra sa jah! Så sesese den!

                                          

Det var allt för idag, natti natt.


I love mondays

Igår var det än en gång dags att fara till Sthlm för ännu en Monday Bar Session på Göta Källare!
Gårdagens Dj var Richard Durand från Nederländerna och ojojoj va han var bra.
Blev en otroligt lyckad kväll med massor av dans och såklart alla mina underbara som hjälper till att förgylla kvällen!
Var absolut en av de bästa Monday Bar kvällarna, helt galet underart ♥
                         
                       

Sol sol sol

Nu känns det ÄNTLIGEN som sommar o semester!
Strålande sol och klarblå himmel, jag drar till Björnön med lilla herr bus...  Chao ♥

image86
Inte riktigt som Björnön kanske....

Världsbästbästelibäst

image83

Idag va jag på 4års-kalas hos min underbara lillebror Jonte♥
Är alltid lika underbart att få träffa honom o busa lite, sen att han fick världsgrymaste racerbåten av sina systrar va bara ett plus!

                                           

Hela livet är en stor fest

Igår var det dags för födelsedagsfestelifest, nämligen så hade Armo fyllt år!
Va riktigt seg till en början och att Armos lägenhet hade temperatur av en bastu gjorde inte saken bättre!
Men med alla underbara människor, goda drinkar o grym musik va man på topp efter ett tag!

När alkoholen började sina var det dags att bege sig till Pluttan där de bjöds på skön musik!
Kvällen va mkt lyckad och avslutades som vanligt med en standar QP & Co hos grannen!

                               
                                       

Östra Dolmen & Café Opera

Igår hade jag min första riktiga soldag på semestern. Det firades med att ta färrjan ut till Östra Dolmen! Som vanligt när jag får för mig att vistas ute i solen så hände de något! Jooo de bli moln och orkan vindar! Men hur som helst vart de väldigt skönt att inte sova bort halva dagen utan få ligga o lapa lite sol.

                    


När vi snyggat till oss så gått de gick och fått lite mat i magen bar de av i rasande fart till Stockholm.
Där hamnade vi hos Jonas Lindingö för lite föröl och lite snabbmatsbuffé!

Sedan bar de av med Lidingöbannan intill Östermalm för att sluta på Café Opera! Stället kryllade av överfixade och förfriskade  18-åringar. Så jag o Mia beslutade att alkoholkonsumtionen behövdes ökas kraftigt! Sagt och gjort så blev stället riktigt najs!

                      
                                         

Veckans bild

image70
Detta är ett kort på min pappa tagit av min underbara lilla Herr Johansson Bohman ♥ LOL



GK´s once again!

image69

Imåndags var vi som vanligt ett gäng som drog till Sthlm för lite transdans på Göta Källare. Denna gång var det Scott Project som spelade. Det var galet, underbart, blåsigt och bäst!

RSS 2.0