Vackra Beyonce


Vackra Beyonce på MTV Video Music Awards i en riktigt fin orange klänning.


Där under gömde sig en liten bebismage.

Monday

Då va redan måndagen snart slut. Hur fort går inte veckorna? Idag var det lugnt på jobbet, vilket betyder att det kryper i kroppen när jag kommer hem. Tvättade bilen påväg hem, sedan har jag betalat räkningar, ätit middag och beställt ny ansiktstvätt från Md Formulations. Den är enligt mig absolut den bästa jag testat, och just nu känns min hy värre än på länge. Så nu ska jag sminka av mig och krypa upp i soffan och kolla Svenska Hollywoodfruar. Ha en mysig måndag!


Bilder från Kräftan


Armo & Jojo


Stinis gillade våran dryckeskylare


Spännande med is


Mums!


Rex kör en snapsvisa


Skoleken alá kräfta


Armbrytning


Armen


Min man


Rex in the taxi!

Fina höstfötter



Dom här fina höstskorna skulle väldigt gärna få flytta in i min skogarderob. Skulle passa fint till min nya parkas. Du hittar dom på Din Sko.

The day after

Har spenderat morgonen med att städa upp efter gårdagens kräftkalas. Vaknade tidigt av att det spöregnade och kunde sedan inte somna om. Så jag drog på mig regnjackan och började röja på terrassen. Sedan har det gått i ett, dammsugit, moppat, diskat och tvättat. Nu har jag landat i soffan nyduschad och ska äta lite mat och kolla tv. Känns så skönt att hela huset är rent och fint igen. Vart en lyckad kväll igår med massa goda kräftor, räkor, grillat, Hallands fläder och vin. Så mysigt med kräftor, man kan sitta länge länge och äta. Jag kan nu säga att jag älskar kräftor. Hoppas ni har en skön söndag!




Man kan väl säga att vi hade tur med vädret igår ;)

Min Mia & Jag



Stina är nyfiken på kräftor!

img_7377 (MMS)

Stina är nyfiken på kräftor!


Kräftskivans förberedelser

Kom just hem efter att ha vart ännu en sväng på systemet, hade ju glömt snaps. Så nu har vi inhandlat en stor flaska Hallands Fläder, enda snapsen jag tycker är god. Sedan fick vi fylla på med lite mer engångstallrikar och lite snapsglas bla. Nu ska jag lägga mig på terrassen med en kaffe och senaste iForm en stund innan det är dags för dukning och lite städning. Hoppas ni njuter av denna underbara sommardag!


Bästa snapsen!


Massa kräftartiklar

Svampskogen

Idag gjorde vi ett försök att gå ut i skogen och plocka svamp. Åkte ut mot Sala för där hade jag fått tips om att det brukar finnas svamp. Tyvärr så va det väldigt renplockat. Va perfekt skog att hitta kantareller men allt va typ borta. Men vi fick iallafall komma ut i skogen och jag fick väl med mig kantareller så det räcker till en macka.


Jojo är livrädd för fästingar därav outfiten


Karin hittade mest svamp


Jessie redo för skogen


Min lilla skörd

Myskväll delux

img_0291 (MMS)

Har hyrt massa filmer och köpt smågodis. Under tiden jag dukar och plockar upp det vi handlat inför imorgon är Danne iväg och köper mat på Gränden. Deras fläskfile med pommes & bea är ju sååå god. Idag är min ät vad du vill dag! Ha en underbar kväll finingar så hörs vi imorgon. Då ska jag ut i svampskogen, kan bli spännande ;)


Torsdag och trött som få

Vet inte riktigt vad det är med mig den här veckan. Har haft så sjukt svårt att komma upp på morgonen och vart trött hela dagen. Kanske nån liten infektion på g. Försöker mitt bästa att morverka den med Kan Jang och sömn. Mitt hjärta kom hem från Umeå idag så nu sitter vi i soffan och myser. Ska strax krypa ner i sängen.
Va hem till min fina Lisa och fika idag, supergod smoothie och underbart bröd bjöd hon på. Innan jag gick ditt va jag in en sväng på Åhlens för att köpa en mascara och "råkade" springa upp på babyavdelningen och "råkade" köpa ett par ursöta vantar & en mössa i svart lurvigt tyg till lilla tjejen. Va 20% på alla barnkläder ( tips till er med barn ) och fanns massa fint att välja på.

New shoes

Har länge letat efter att par svarta kilisar som är "lagom" höga. Nu har jag ett perfekta i min skohylla. Gillar att det är två olika material och en schysst dekorativ dragkedjan på sidan.


Skor: Nelly.se

The Poncho

Den här ponchon ska jag nog haffa nästa gång jag är nere på stan. Perfekt att ha nu när det börjar bli kyligt om kvällarna eller i höst över skinjackan. Priset kunde inte vara bättre 149:-


Du hittar den på Gina Tricot.

Ölkokta kräftor

Herregud va goda dom var. Jag är kanske ingen van kräftätare men dom var verkligen supergoda. Jag åt klor och allt! Perfekt start på den här veckan måste jag säga. Nu blir det Svenska Hollywood Fruar. Ha en mysig kväll!


Kräftor & kantareller. Mums!



Miss Butterfly

Äntligen har jag fått mitt fina fina halsband. Alla som känner mig vet att jag älskar fjärilar så vad kan passa bätter än ett fjäriljshalsband. Jag älskar det! Finaste ♥


En jobbtrött Tessa med mitt fina halsband från Efva Attling.


Finns även örhängen och brosch i samma serie.

Roses are not always red

Har knappt haft tid att blogga alls den här veckan. När jag och hjärtat fyllde 4 år i torsdags hade jag köpt tio vackra vita rosor och en flaska champagne. Såklart våran champagne. Danne bjöd på middag och så fick jag ett jättefint halsband från Efva Attling, ni får se det senare. Kan inte fatta att det redan gått 4 år sedan vi träffades. Samtidigt tycker jag 4 år känns kort för det har hänt så otroligt mycket under de här åren. Förhoppningsvis har 4 ännu mer händelserika år framför oss. Min älskling & jag♥ Tack för att du finns och är lika tokig som jag!




Kusingrillning

Igår hade vi en lite grillkväll hos oss med Elli, Martin, Milian, Thommy, Anna, Theo & Jessica. Va jättetrevligt och gott. Vi satt ute jättelänge och bara åt och drack gott. Så mysigt att träffas bara vi och kunna sitta snacka om allt möjligt. Måste säga att våra infravärmare va en väldigt bra investering. Utan dem hade det blivit alldeles för kallt för att sitta ute så sent.


Tittut


Gott med majskrok


Busungen


Lite mat i pappas famn


Mysigaste Theo


Danne & Jessie


Hallonfromage till efterrätt


Anna & Thommy


Danne busar med sötaste Mille


Ljus i massor


Elli & Martin

Fredag med flicksen!









Va verkligen en supermysig och trevlig kväll i fredags. Började med vin och räkor hemma hos Jojo. Satt på hennes balkong och hörde regnet smattra. Sedan blev det en sväng till Tabban & Å innan världens snällaste♥ kom och hämtade oss och såg till att alla kom hem säkert.

Drinkar på Tabban!

img_3711 (MMS)

Drinkar på Tabban!


4 underbara år!



Lisa´s Babyshower


Alla lekar förberedda


Våran grillmästare


Lisa funderar på svaren


Barnmatstest


Även fikat hade rosa tema


Hur snabbt kan du byta blöja?


Massa fina pressenter & massa kaniner :)


Min fina fina vän tänk att du snart ska få vara med om något så fantastiskt och stort. Snart har du din lilla tjej hos dig och all väntan och längtan är över. Du ska bli mamma ♥

Walk



Nu drar jag ut på en promenad innan det är dags för middag och lite bakning här hemma. Är rätt så skönt att gå vid den här tiden på kvällen, innan det börjar bli kyligt! Later darlings!

Bilar 2 3D


Biotillbehör, popcorn är ett måste.


Min fina lillebror

Nu har jag precis kommit hem från bion. Vi såg Bilar 2, den va bra tyckte jag. Men är det bara jag som tycker barnfilmer blir mer och mer våldsamma? Har inget minne av att det va så när jag va liten. Aja den va bra iallafall och tänk va mycket roligare det är med 3D bio. Måste verkligen börja gå lite oftare på bio, det är ju ganska mysigt. Frammförallt är det kul att se film någon annanstanns än hemma i soffan. Vi kollar ju ett par filmer i veckan åtminstonde.



Grillkväll med Lotta & Jocke

Igår kväll insåg jag och Daniel att vi inte hade några planer alls och det va ju en jättefin kväll. Så vi ringde hit Lotta & Jocke och grillade. Hade inte träffat Lotta på jättelänge så det va så kul att dom kom. Vi åt god mat och satt ute och snackade hela kvällen. Igår fick vi upp våra infravärmare så det va ju ett perfekt tillfälle att inviga dom. Och det va nog ganska tur att vi hade dom för gud va kallt det börjar bli på kvällarna nu. Trist!


Klarblå Himmel

God morgon finingar!
Vilken underbar dag att vakna till, helt klarblå himmel och solen strålar. Kan bli hur bra som helst idag! Nu ska jag slänga på mig träningskläderna, ett pass på gymmet väntar. Hörs senare!


Haha ungefär såhär såg det ut hos oss för ett år sedan. Detta är köket. Det är nästan så att man glömt hur jädra mycket jobb vi och våra nära lagt ner på vårt fina lilla hus. Kanske ska ta lite före och efter bilder här på bloggen snart. Vore kanske kul!

Lovley lovley Friday

Äntligen fredag fina bloggisar! Känns helt underbart med helg, en helg utan en massa uppstyrda planer och fester. Hoppas på att träffa Paula & hinna med en bio med syskonen. Har vart en rolig men jobbig vecka på jobbet med massor att göra. Känner mig rätt trött och slut, hade gärna tagit en lång sovmorgon imorgon men har bestämt mig för att åka och träna vid 10. Så får bli sovmorgon på söndag. Va har ni för planer för helgen?

Nu ikväll har vi filmkväll. Är just nu inne på film nr 2. Har precis sett klart på Irene Huss - Det lömska nätet. Riktigt bra var den faktiskt, väldigt spännande. Brukar ibland tycke Irene Huss kan vara lite lam, men inte denna. Nej nu måste jag hänga med i filmen. Hej sålänge!


Clean & Lean

Kan ni gissa hur mycket tränningsvärk jag har idag? Har vart en plåga att röra mig hela dagen och efter jobbet hade jag bestämt med mamma att vi skulle ta en tur i spåret. Det gjorde vi också även om det inte gick så fort. Satsar på lite snabbare och längre nästa vecka. Idag fick jag även hem den här boken så nu ska vi se om jag får lika fina resultat som bästa Tusse som inspirerat mig!


Magnum Double Caramel

img_6308 (MMS)

Yes! Min absolut favorit glass är tillbaka i GBs sortiment!


Tärnbukett


Kolla så fint min tärnbukett pryder vårat soffbord. Älskar färgerna grönt, rosa och vitt. Dom är så vackra tillsammans.

Köttfärssås & Situps

Har precis fått i mig lite mat och hoppas på att få tillbaka lite energi efter träningen. Min kropp känns som kokt spagetti, vilket jag för övirgt just ätit med en underbar köttfärssås. Marie åt det på jobbet idag och då insåg jag hur längsen jag åt det och va bara tvungen att laga det till middag. Känns iallafall riktigt bra att vara tillbaka på gymmet, blev 20 min förbränning och 50min styrka. Gjorde ungefär 200 situps i olika varianter och 50 armhävningar. ( De du Jojo ;) ) Sedan såklart en massa utfall och benböj. Ni ska veta hur bra det är att träna med min syster. Hon drillar på en tills man vill spy. Bokstavligt talat!

Måndagskväll

Gissar på att det är många som kommit tillbaka till jobbet efter semestern idag. Hoppas ni haft en bra första arbetsdag isåfall. Här hemma har vi lite måndagsmys med favo glassen Carte dòr mint till ett avsnitt av The Event. Har ni sett The event? Om inte så måste ni göra det, rekomenderas varmt.


The Event

Bröllopsbilder





























Theos Dopdag

Idag har vi vart på Theos fina dop i domkyrkan. Efter dopet va det fika på Kyrkbacks gården. Super god tårta och Theo fick hur mycket fina pressenter som helst. Av oss fick han en pusselpall, dom finns att besälla här. Jättefina att ge bort som pressent.






Vattenmelon



Något jag blivit helt galen i är vattenmelon och Brämhults juice nu i sommar. Det är ju bara så gott. Sitter just nu och mumsar i mig en hel skål. Ska strax ta och hoppa in i duschen och fixa iordning mig. I eftermiddag är det dop i Domkyrkan. Världens sötaste Theo ska döpas idag. Vad har ni själva för er denna regninga söndag?

Maria & Mikael Westlén


Finaste Brudparet

Åhh dom var så otroligt vackre Maria & Micke igår. Längtar så efter att få se alla bröllopsfotografier. Bilderna kommer bli så fina, kolla bara miljön. Helt fantastisk! Var verkligen en stor ära att få vara med och dela deras stora dag, dessutom med hedersuppdraget som tärna. Var en jättefin visgsel med vacker solosång sedan en utsökt middag med bla kalv till huvudrätt. Hoppas verkligen att deras dag blev precis som dom tänkt sig. Kan ju bara säga att jag nu längtar ännu mer efter den dag jag får min prins och bli Fru Lilja ♥

Bröllopsfix

Imorgon är det äntligen dags för min fina vän Maria att få sin Micke. Har vart massa fix hela veckan känns det som. Hann ner på stan efter jobbet och byta skorna och nu kan vi väl alla hålla tummarna för att dom håller. Ska försöka att komma i säng snart ska upp ganska tidigt imorgon Maria & Micke hämtar mig halv nio. Är fullt upp när man är tärna och dessutom fixar hår & smink. Men hur kul som helst. Känns dock som att jag ska ha med mig en miljard grejer. Bara hoppas man inte glömmer något. Nej nu ska jag måla överlack på naglarna sedan bums i säng. Ha en fin helg bloggisar så hörs vi på söndag om jag inte hinner titta in något innan dess.








Underbart vackra inspirationsbilder.

Tur & Otur

Sitter just nu i en taxi påväg till jobbet. Varför? Jo för att mina nya jättefina tärnskor tänkte jag testa idag så jag inte fick skavsår. Men va hände, jo klacken gick av innan jag kom fram till bussen. Jädrans skitskor!

Nyfärgad & trött

Gahh va dagarna går fort den här veckan. Känner inte att jag hinner med allt jag ska innan lördag, defenitivt inte sova och ta det lugnt. Idag har jag iallafall fått utväxten färgad så nu är håret fint och fräscht igen. Tänk va den där lilla utväxten gör skillnad. När jag kom hem fixade jag fötterna och målade tånaglarna. Manikyren får vänta tills imorgon kväll.
Va förbi stan en sväng igår efter jobbet och gjorde ett riktigt fynd. Va ute efter ett par svarta skor tills på lördag som inte har 13cm klack. Hittade ett par på rea för endast 100:- Hur bra? Visare er senare för nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng. Det är nog bland det bästa jag vet. Doftar ju så rent och fräscht! Natti natt finingar

Lax

Är det någon mer än jag som älskar lax och skulle kunna äta det flera dagar i veckan? Tycker det är så gott och sedan gör det ju inget att den i princip lagar sig själv i ugnen. Idag blev det en sallad med färskpotatis i till laxen. Sommrigt och gott. Tror faktiskt jag ska ta och hoppa i sängen nu, imorgon ska jag iväg redan 7 med bussen då jag ÄNTLIGEN ska till min Naprapat på behandling. Va rikitgt längesedan nu då han haft semester.


Purple





Underbart vackra rosor pryder mitt soffbord. Bilderna ger dom inte riktigt rättivisa dom är med grå/lila i verkligheten. Helt underbara!

Armos Matfest

I lördags va jag på födelsedagsfest hos bästa Armo. Jag och Maria åkte dit vid tre för att hjälpa honom med all mat han skulle bjuda på. Ojoj va mat det var och massa gott, kräftor, smörstekta kantareller, grillspett, halloumi, vinkokta musslor, piroger och mycket mer. Tror ni vi blev mätta?


Presenten va lite svårfraktad


En del av all mat


Kräftor I love!


Finaste Jojo


Två tokar


Tessan med väldigt ofixat hår ;)

RSS 2.0