Fredagspyssel

Jaha då var det fredag igen då. Känns väldigt skönt, känner att min kropp behöver lite vila och bara ta det lugnt. Har haft huvudvärk ett par dagar, igår va värst. Vaknade med ont i nacken och huve och så förblev de hela dagen. Men jag tog mig ändå till gymmet och körde lite kondition, efteråt kändes det faktiskt bättre. Sen la jag mig tio igår, skönt!

Idag ska jag och Daniel till banken och prata om våra lån, ska bli spännande. Tänk att det äntligen blir av! Ett stort steg i vår relation. Och imorgon ska vi beställa köket, tänk va underbart att få ett kök precis så som man själv vill ha det! :-)
Annars tänker jag ha en lugn helg, va ska ni göra?

Spara

I februari började jag med något nytt, SPARA mina pengar istället för att SLÖSA dom. Köpte inte ett enda klädesplagg och inget annat krafs heller. Känns riktigt bra och jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag för tom bankbok :-)
I April får vi ju våra nya lägenhet och då behövs alla pengar till det, dessutom åker vi ju en weekend till Palma. 

Va jag är lycklig just nu, längtar så mycket tills vi ska flytta! Kommer bli så underbart!
Nu ska jag dricka lite grönt te och rita det sista på vårt kök. Sen är det onsdagsmiddag hos Anna. Ha en bra onsdagskväll!

Semlor


Idag har jag ätit inte en utan två stycken semlor. Mums!

Nytränad



Satan va skönt det är att träna, älskart!

Drop in

Drop in röntgen, är det ett skämt?
MIn läkare känns över lag som ett skämt hela hon! 

Palma 23-26 April



Tjoho mitt i lägenhetsrenoveringen drar vi till Palma med Daniels familj en weekend!
Denna gång är det Annika som fyller 50år. Hoppas på sol och bad!

Träningsvärk



Helt otroligt va jag har träningsvärk idag.
Mina kunder frågar om jag gjort illa mig, jag går stel som en pinne.
Men det är skönt att ha träningsvärk!

Sunday afternoon



Ibland måste man bara få vara. Har tänt massa ljus i lägenheten och försöker rensa mitt huvud. Nu ska jag äta en underbar chokladkaka, det har jag förtjänat efter ett pass på gymmet och en långpromenad.

Renoveringsplaner till max!

Idag har vi åkt runt på diverse kakelfirmor, kollat tapeter och badrummsinredning. Det är ju en hel djungel och trots vi har en 4:a på 100kvm vill jag ha fler rum att tapetsera finns så sjukt mycket tapeter. Men tur är det kanske att det inte är större då pengarna bara rullar iväg snabbt som blixten.

Har bestämt kakel och klinkers till badrummet iallafall. Hittade ett superfint golv, det va brunt med bronsinslag. Kommer bli grymt!

Nu ska jag ta och städa lite. Har satt på ah.fm på högsta volym. Jag behöver lite distans till allt annat och Danne har gått till en polare ett tag. Är nog bra för vi har gått varandra på nerverna tusen gånger idag. Men så är det väl när det är flera viljor som ska enas och det ska bli så bra som möjligt för båda.

Ha en underbar lördagskväll! 





Två tapetkandidater. Båda från Midbec som jag anser gör bland de snyggaste tapeterna!

My Love




Idag firar vi 1½år tillsammans. Och snart flyttar vi in i vår nya stora lägenhet. Världs bäst.
Älskar dig min prins ♥

Energi!

Jag behöver energi känner jag, jag är trött både psykiskt och fysiskt. Förstår varför folk vill slippa renovera. Sen kanske inte alla renoverar i vår takt, som är en anning för hög. Innan vi ens börjat vill jag bara strunta i det. Det här ska ju vara kul!
Nä nu får det bli ändring, ska träna i kväll och sedan lägga mig tidigt och samla ny kraft tills imorgon.

Tills dess drömmer jag om en ny misse. Saknar mina ♥


 






Vilka gosisar ♥

Kreativitetskväll

Kom just hem från Jojo. Idag började våra kreativitetskvällar som vi ska ha en gång i månaden. Den som håller i den får bestämma vad vi ska göra och köpa hem material. Idag har vi målat på glas, jag gjorde en fruktansvärt vacker glasskål/värmeljusstake :-) Kul var det iallafall och nu har jag massor av idéer på vad vi ska göra när det är min tur.

Kontraktet på lägenheten blev aldrig skrivet idag, när vi va där kom det fram att källarförrådet inte tillhörde lägenheten egentligen. Så de måste lösas innan vi skriver på. Drygt, hoppas verkligen att det ordnar sig. Lägenheten är ju så bra! I Love ♥



Bästaste mamma!


Idag fyller bästaste mamma år. Ett stort Grattis till dig!
Puss ♥

Fullt!

Mitt huvud håller på att svämma över av kök, badrum, mattor, golv och massa tankar och idér. Vi ska ju renovera hela lägenheten  förutom badrummet innan vi flyttar in. Då krävs det en hel del planering på väldigt kort tid. Badrummet tar vi i sommar så vi hinner fundera ut ordentligt hur vi vill ha det och kan utnyttja Rot-avdraget på engång.
Idag har vi ritat köket och tittat på golv. Hann även med en fika hos pappa. Där fick vi även en hel del idér och förslag.

Nu sitter vi i soffan och har precis tryckt i oss en flottig pizza. Vi va värda det. Jag är helt slut och önskar helgen varade minst en dag till. Men så är det inte och nu tänker jag inte fundera en sekund till på nya lägenheten och bara svula resten av kvällen i godsaker och titta på film.

:)

Skam den som ger sig!! Är så jäkla glad just nu! 
Världens bästa alla hjärtans dag ♥

Alla hjärtans dag!



Hoppas ni alla får en mysiga dag, även fast jag tycker att man ska värna om sina älskade nära och kära varje dag!
Puss ♥

Catsuit


Va i h-e hade hon på sig? Så fruktansvärt gräsligt!

Borde dra mig ut i köket och städa upp, tänkte ju bjuda min älskling på en mysig lördagsfrukost imorgon. Har köpt massa gotte. Lika bra att städa idag så jag slipper det imorgon bitti. Då är jag ju som vanligt sjukligt trött. Fattar inte att det inte går att ställa om, jag är verkligen ingen morgonmänniska. Hur mycket jag än försöker.

Imorgon kommer bli en bra dag, det känner jag på mig!
Iallafall håller jag tummarna så hårt jag bara kan, skulle ju bli underbart!! Perfekt för oss!

H&M


Fick en bonus idag på hela 600:- idag, ingen blev gladare än jag. 
Har shoppingförbud på obestämd tid, men nu kan jag handla med gott samvete :)

Dax att laga tacos, ikväll blir det mys med bästis. Trevlig helg! 

God Morgon!



Nu är det dax för jobbet. Ikväll ska vi kolla på en etagelägenhet, spännande!

True Blood

Har börjat titta på den omtalade serien True Blood. Har sett tre avsnitt och har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den. Det händer ju igentligen inte så mycket, folk dör och har sex mest hela tiden. Kanske blir bättre, ska kolla på de åtta avsnitten jag har och sen får vi se.



Någon som tittar på True Blood?

Vilken vinterdag!

Hur vackert är det inte ute? Imorse när vi åkte till jobbet sken solen och alla träden va snötäckta, kändes inte alls som man va hemma i Västerås. Jag tänker absolut ta en liten promenad på lunchen. Såna här dagar är vi inte bortskämda med.



Idag har jag ringt min läkare och bokat tid för att kolla upp min scolios. Har dragit på det hur längesomhelst nu, blir skönt när det är gjort. Och förhoppningsvis är läget detsamma som för 7 år sedan. Ska iallafall be att få börja gå hos en sjukgymnast!

Vit Helg!

Jädra blogg, har försökt tusen gånger ladda upp lite bilder. Men det funkar inte. Jag blir galen!!!
Nu sitter vi iallafall och tittar på Beck. Vi har städat tvättat och diskat. Så nu känns det bra. Har tom gjort klar mina garderober och lådor. 
Hoppas ni haft en bra helg. 

Saturday!


Testade mina nya värmespolar och känner mig genast lite löragsglamorös. 
Nu ska jag hem till mamma och hjälpa henne med lägenheten och senare i em ska jag på Rock uppdrag! Ha en lovley lördag! 
Puss

Flyttdax



I maj går äntligen flyttlasset!


Garderober

Ikväll har vi suttit och tittat och funderat på en massa olika garderobslösningar. Tillslut kom vi fram till ett vettigt alternativ, vi fick varsin garderob till och sen blev det några extra överskåp. Efter det började vi små tjafsa om hur de skulle fördelas, vi tyckte inte lika. Jag anser att jag har mer saker och därför behöver mer plats, Daniel tyckte allt skulle delas exakt lika. Ska han ha tomt i sina skåp medans mina blir överfulla och röriga. Låter orättvist!

Love



Va gillar ni min Musse tee från Disney World? Jag älskar den, den är massa kärlek ♥
Nu ska jag fortsätta rensa min garderob, hade ju en hel extra resväska med nya kläder och skor med mig hem från USA och det verkar ju som vi bor kvar här ett tag till. Kasta kasta kasta!




Ibiza baby!

Sitter och tittar på bilder och letar resor till Ibiza i sommar. Tänkte nämligen dra med mig bästis ditt!




Psy

Oj jäklar vilken kul kväll det blev igår. Dagen spenderade jag med att åka runt till pappa, ikea och mormor. Så när jag kom hem va jag inte alls sugen på nå fest. Men det va ju psytrance på Geccobar, så det va bara att fort svida om och hitta festansiktet och hem till söta Mia. På stället var det riktigt bra drag och det dansades en hel del. Jag testade även något för mig relativt nytt men omtalat begrepp, varannan vatten och det funka tammetusan. 

Nu ska jag fixa klart mitt te och fortsätta titta på Holliday som går på tv. *vinkevink*




Changeling

Har precis sett en helt fantastisk film. Changeling. Den handlar om Christine Collins och hennes sökande efter sin son Walter som en dag är försvunnen när hon kommer hem från jobbet. Mot sig har hon ett korrupt samhällssystem. Filmen är perfekt på så många sätt och gripande. Trots den va över två timmar lång va den aldrig långtråkig. Väl värd att se.



RSS 2.0