Blått är flått

Måste bara säga att jag har fått en förkärlek till blått, helst kornblått. I love it ♥

   
                                      
                                 

Påskledig


Sitter och väntar på att Paula ska komma och hämta mig. Vi ska till Hälla och shoppa lite. Igår va vi på Skyen och tog en drink, och helt otroligt nog blev det bara en drink. Va  super mysigt att få umgås lite med min gummsa. Av någon anledning så gör jag mycket mer saker när hon är hemma, mest shoppa dock :)

                                     image315

912

Faaan! Jag hoppades verkligen och höll alla mina tummar på att det inte skulle sluta såhär. Sorligt!

TW STEEL

Igår fick jag äntligen tillbaka min klocka som vart inne på lagning. Har saknat den såååå!

                   image313

Falkenberg

I Påsk skulle jag och Daniel åkt med hans familj till deras Sommarhus i Falkenberg och hjälpt till att snickra. Tyvärr blir det inget då jag smittat min älskling och han nu blivit sjuk :( Riktigt trist tycker jag som verkligen hade sett fram emot att bo på hotell, och se hur vi kommer spendera mycket tid om sommrarna framöver.

El

Idag brann min fön på jobbet upp. Typiskt!

Hårtid

Känner att det börjar bli dax att färga håret snart, väldigt snart.
Skulle vilja ha något nytt, men vad?

Vardagslyx


Då va ännu en helg över. Måste säga att jag haft en riktigt skön helg trots att jag inte är riktigt frisk än.
Idag har jag och min älskling spenderat större delen av dagen i tvättstugan, hela 9 maskiner lyckades vi få till. Så går det när man fuskar och hoppar över en vecka.
Vart så rastlös idag på eftermiddagen, har ju i princip bara vart hemma i min lägenhet hela veckan så jag tog en lång skön promenad.
På vägen hem gick jag och köpte lite fika till mig och min älskling, så när jag kom gjorde jag en stor kopp varm choklad. Mums! Föresten när jag dricker varmchoklad tänker jag på Jojo som sitter på jobbet och surrplar i sig varmchoklad när vi har tråkigt. Eller hon brukade göra det iaf, nu har hon gått över till te för det mesta. Söto! Så såg vi självklart på en film också. I want Candy blev det idag. En film om två unga killar som drömmer om att spela in en film, ganska kul.

            image312                image311

Tycker det är otroligt viktigt att man tar vara på varje dag, och försöker göra varje dag till något specielt och att man uppskattar det man har. Vardagslyx höjer livskvaliten mycket.

Nu ska jag titta klart på Wallander sen är det dags för sängen. Puss

Melodifestivalen & Jumper


Idag skulle jag och min älskling ha en heldag med varandra för en gångs skull. Känns som att vi aldrig hinner ses ordentligt, är oftast för lite tid på dagarna. Hur som helst blev det ingen heldag, då Daniel åkte med sin bror för att se bandyfinalen i Uppsala. Ja passade på att städa min bortglömda lägenhet, så nu är det så rent och fint här och så ska det förbli.
När Daniel kom hem åkte vi och köpte lite gott till kvällen och lagade mat som vi åt framför Melodifestivalen. Tycker faktiskt för en gåns skull att det va rätt låt som vann, Charlotte är duktig och vi får väl hoppas på att de går lika bra som förra ången. Sen för att inte tala om skulle jag lätt kunna sno hennes enorma skogarderob.
                                              
                                               image309

Efter Melodifestivalen såg vi på en film Jumper. Filmen handlar om David som en dag upptäcker att han kan teleportera sig varsomhelst i världen. Ja tyckte filmen va helt ok, dock väldigt kort och slutade lite konstigt. Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen och se om jag kan få nå liv i min älskling som tröttnade på filmen och gick och la sig. Sov gott & Puss
                             
                          image310

This is the way I wanna live

image307

Det går inte att säga det för många gånger, Björn Gustavsson är så jäkla bra.
Han är helt klart den största vinnaren i årets Melodifestival.

Fredag och ont i öronen

Måste bara säga att det är helt obeskrivligt skönt med helg. Denna helgen ska jag verkligen göra ingenting förutom ta hand om mig själv och min lägenhet. Har vart så dålig på att ta hand om lägenheten hur länge som helst nu. Ska passa på att städa och göra den lite vårfin. Skit kom just på att jag köpte tulpaner idag som jag lämnade kvar på köksbänken på jobbet.  Smart Tessa smart!

I övrigt så har jag fått ont i öronen, nått så fruktansvärt jobbigt. Är helt slut efter en dag på jobbet. Det funkar inte riktigt att ha massor av människor omkring mig som pratar och fönar och surrar hela tiden. Det trycker och är jätte obehagligt i öronen. Så nu ska jag fortsätta med Ipren och nässpray så jag inte får öroninflammation. Öroninflammation, som en liten barnunge.

Ikväll ska jag iaf sjunka ner i soffan med massa god mat och annat onyttigt. Jag är solo ikväll då min kära pojkvän är på hockey med grabbarna, och skulle komma hem ikväll eller inatt. Va var det jag sa?! Visste väl att de skulle bli mer än bara hockey :) Jag ska passa på att njuta av att det är tyst och av att vara ensam.

Ha en skön fredagskväll. Puss

Frukost

                    image306

Idag ska jag jobba och för att känna mig lite piggare gjorde jag en riktig energi frukost.
Stekt ägg, rökt skinka, avocado, fruktsmoothie och varmt vatten med honung och citron i.
Till de ska jag nog ta en huvudvärkstablett oxå. Jag vill vara frisk nu!

Godispåse


Min kära pojkvän kom hem från jobbet för en timme sedan, men än har vi inte sagt hej. Han gick in pratandes i telefon och gör den än. Men eftersom han är världens bästa pojkvän hade han iaf med sig en godispåse från Apoteket. Imorgon ska jag ju vara frisk för då ska jag tillbaka till jobbet, som tur är behövde jag bara jobba halvdag och börja 14.30.

Sömnkoma

Nu är jag vaken, och klockan är tre. Tror inte jag mår så jäkla bra, tanken är att jag ska jobba imorgon. Hmmm. Nått kul har hänt idag iaf, när jag gick upp för att värma mina Kinesiska räkor från Spicy Hot sen igår, låg nya nummret av Cosmopolitan i hallen. Yeijjj! Så efter jag ätit blir det min Peace of cake glass från Ben & Jerry´s och Cosmo i soffan!
Sen är jag nog garanterat frisk.

image305

Bild : www.benjerry.se

Snoop Dogg feat Robyn


Robyn är grym!

Sexual Eruption

Nyponsoppa & m&m

Jag sitter här hemma i min soffa och äter m&m och dricker nyponsoppa. Jag är nämligen sjuk, mitt huvud är igentäppt och gör förbannat ont, sen lägger vi till feber. Perfekt! Sov till tolv idag, det minns jag inte ens när jag gjorde sist, för sedan jag träffa min älskling har jag tydligen blivit människa. Nej nu ska jag återgå till ryggläge i soffan och hoppas på ett under.

Puss på er.


Monday Bar Spring Break Crusie











7mars

Idag skulle ha vart en jätterolig dag. Det blev det inte.

Once again Mycket kan hända på en minut.

Giftorm

Detta måste vara den längsta och jobbigaste vecka jag haft på länge. Känns som jag knappt hunnit med annat än att jobba, ska bli helt underbart med helg snart. Vad jag helst skulle vilja ha är minst en veckas semester på någon underbar kurort och bara bli bortskämd.
Imorgon är det dags för lite Trance-dans :) Monday Bar Spring Break Cruise. Ska bli superduperduper kul för det var verkligen hundra år sedan jag va på en ordentlig Trancefest. Och som vanligt är jag ute i god tid med packning osv. *host* Kommer antagligen springa runt i sista sekund och leta efter fluff, fransar och allt där till. Men det är väl lite utav tjusningen. Ikväll ska jag passa på att njuta lite av min fina pojke, känns som vi knappt hinner ses i veckorna.
Ha en toppen helg, så hörs vi efter. Puss

image298

Såhär söta va jag och min sessa på Summer Cruisen ♥

Dagens tips

Här är två supersköna produkter jag varmt kan rekomendera.

image296
Rosebud Salve- Gör läpparna otroligt mjuka och sköna och ger dom dessutom en härlig glans.

image297
The Body Shop Spa Wisdom Monoi miracle oil - Superskön mirakel olja att använda till massage, i badet, eller på torra hårtoppar. Doftar dessutom underbart av gardenia.

RSS 2.0