Bye bye blondie

Sista kvällen som blond. Ska bli kul med något nytt. Det blev inte vi som blev dom lyckliga ägarna av huset på Berghamra. Det känns tråkigt tom jätte tråkigt. Huset hade den där känslan som säger att man kommer trivas. Men det kommer flera. Nu ska jag till bästaste Mia på onsdagsmiddag. Idag börjar Grey´s Anatomy igen. Min absoluta favoritserie. Ha en bra kväll!


Kärlek



Hur gulligt va inte det här? Sniglar är vanligtvis inte mina favoriter men det här va för söt ♥

Bild från VLT

"Drömkåken"

Idag va vi och kollade på hus. Som jag berättat tidigare kollar vi lite och hittar vi drömhuset så gör vi.
Idag tittade vi på ett hus på Berghamra. Jag måste säga att det va supermysigt och kan bli drömhuset. Lagom många rum, rymligt och med massa potential. MEN det är ett renoveringsobjekt. Trädgården är värst. Helt sjukt hur igenväxt en trädgård kan bli. Men som sagt de har potential. Bra läge, dubbelgarage, 1000 kvm tomt, 1 1/2 planshus med källare. Jag vet va ni tänker vi är inte kloka. Vi har finaste lägenheten som vi nyss flyttat in i och topprenoverat. Helt rätt och vi är nog inte riktigt kloka heller :) Får se hur det blir, what happens happens!

Söndagssysslor

Igår när jag & mamma va på shoppingtur handlade jag hem lite nya blommor, till sovrummet och sen lite höstblommor till balkongerna. Planterade dom i em när jag kom hem från min promenad. Såhär fint blev det.









Nu sitter vi i vår gigantiska & underbart sköna soffa på övervåningen och tänt vår öppnaspis. Hur mysigt som helst, älskar verkligen den här lägenheten. Nu ska vi kolla på film, blir romantisk komedi ikväll The Proposal och äta grönskasdip. Hoppas ni får en mysig söndagskväll.


Höstvackert

I eftermiddags när jag va ute och promenerade tog jag med mig min kamera för att ta lite kort. Det är så otroligt vackert ute. Jag blir så lycklig av hur fint det är!



















Mys & Moff



Såhär nyttig va vår löragskväll. Chips, godis, cola, choklad & så lite Spicy Hot på det. Vi såg två filmer, den första hette I skuggan av värmen. En svensk film, som va väldigt svart. Va väldigt depprimerande men helt ok. Den andra hette Julia och va alldels för lång och utdragen. Inte så bra. Va iallafall en himla mysig kväll. Skönt att bara ta det lugnt.

Stövlar & Pälsväst

Hittade faktiskt två saker på stan idag. Ett par höst/vinter stövlar som jag faktiskt är jättenöjd med. Tyckte det var så svårt att hitta några jag gillade alla kändes tantiga och tråkiga. Tycker ju inte det är jättekul att spendera så mycket pengar på skor som inte är high heels ;)  Sedan hittade jag en fin grå pälsväst ute på Tati, dom hade ju nyöppning där med större butik. Nerevåningen va schysst, VILA, Only, Vero Moda osv. Övervåningen va det mest skit på.
Nu sitter jag i köket och väntar på Evelina & Jessica. Vi ska ha myskväll med god mat och bra film. På övervåningen sitter Danne med sina polare och tar "en öl" innan de ska vidare. Tvspel spelar dom också och va är det med killar och tvspel? Måste man skrika? Haha! ha en trevlig lördagskväll va ni än hittar på!



Mina nya stövlar



Pälsvästen

Stan med mamma



God morgon, god middag, god dag eller vad det nu är för er. Nu drar jag ner på stan med mamma ♥

Lön - Räkningar - Helg

Idag är det fredag & Lön. Jag har börjat dagen mned att betala lite räkningar. Alltid lika kul! Nu dags för jobbet sedan ÄNTLIGEN HELG!


Husvisning & Onsdagsmiddag

Idag har jag och Daniel vart och tittat på hus. Ja jag vet va ni tänker, vi har nyss flyttat och blaha blaha. Det har vi och vi är jättenöjda där vi är. Men vi vill gärna ha ett hus såsmåningom helst på Rönnby/Billsta/Åshagen och då är det dax att börja hålla ögonen öppna. Så om vi hittar något om en vecka eller om ett år spelar ingen större roll. Det vi tittade på idag va absolut inte av intresse. Efter vi kollat på huset tog vi en sväng förbi Dannes föräldrar, bara Annika va hemma. Stannade och pratade lite och tog en fika.
Nu är jag nyss hemmkommen från onsdagsmiddag hos Jojo, det va mkt trevligt som vanligt. Nästa onsdag börjar min favorit serie oxå, Grey´s Anatomy :) Nu ska jag slappa framför tvn en stund och varva ner, gillar verkligen inte att gå hem själv när det är så mörkt ute. Lyckas verkligen skrämma upp mig själv så jag blir klarvaken. Sov gott vänner.

Grattis på födelsedagen



Saknar dig som tusan vännen. Du & jag och våra jäkla vinkvällar. Så många underbara minnen.
Love you baby, puss på nosen ♥

Blond, big and long



Mitt hår börjar bli långt!

Tidig kväll

Nu har jag tänkt krypa ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon, klockan 7.15 ska jag vara hos läkaren och vaccinera mig. TIDIGT!
Va jättetrevligt idag när mormor, morfar, mamma, syrra, moster, Elli & Martin va förbi på fika. Jag hade bakat hallon & kokospaj. Den är verkligen supergod, Annikas recept :) När dom gick hem åkte vi till Thommy & Annas nya lägenhet och tittade hur dom hade det i renoveringen. Verkligen superfin lägenhet, kommer bli toppen tror jag. Är så kul för dom, så mycket roligt och mysigt har dom framför sig. Sen ikväll har jag och älskling haft myskväll, ätit tacos och kollat på Johan Falk. Riktigt spännande film. Nä dax för sängen. God Natt!

Ljuvligt

Det är en helt ljuvligt vacker dag idag. Kom nyss hem från en runda runt ån. Är riktigt varmt ute & solen skiner. Nu ska jag ta en dusch, sedan städa och baka en paj. Kommer lite släkt över på fika på eftermiddagen & kollar hur vi bor. Dom flesta har ju aldrig vart här. En riktig myshelg. Igår hann jag ju med både att träffa Paula, grilla hos pappa & bio med syrra & Jojo. Helgen kunde inte ha blivit bättre. Ha en skön söndag va ni än gör.


Garderobsrensning deluxe

Det är vad jag har ägnat min lördagskväll åt. Nu jäklar har jag rensat ordentligt, blev två stora blåa IKEA-påsar. Och då var det ändå i maj vi flyttade hit och jag rensade senast. Skönt att ha det gjort faktiskt, nu är det bara hela källaren kvar att ta tag i! Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa & vänta på att min älskling kommer hem från krogen. Natti natt!

Flickan som lekte med elden

Kom precis hem från Bion, jag, Jessica & Jojo såg Flickan som lekte med elden. Grym film, ni bara måste se den. Inte en enda gång tyckte jag den va seg trots att den är över två timmar lång. Den va slut alldeles för fort. Noomi Rapace är helt fantastisk i sin roll som Lisbeth Salander.




Tacokväll hos Elin

Nu är jag hemma igen från middagen hos Elin. Jäkligt mätt är jag, vi åt tacos och kollade på Idol. Sen åkte vi iväg och hyrde film & köpte typ ett kilo godis. Lägg sedan till lite chips, cola och vin på det. Perfekt för bikiniformen som ska infinna sig om en månad :P Vi såg den senaste Wallander, Cellisten. Den va bra tyckte jag, jag gillar Wallande och har sett alla filmerna. Ska avsluta min kväll med CSI Miami och massa vatten. Är helt slut!



En liten blomma till Elin



Elins roliga glas



Tacobuffe



Elin



Sis



Jag



Godis

Stressigt värre

Har haft stressigaste dagen på jobbet, hann med hela 10minuters lunch. But hey vem behöver lunch? Ehh jag älskar mitt jobb och jobbar hellre aschlet av mig än sitter på det. Nu ska jag stressa vidare in i duchen om en halvtimme ska jag vara borta på middag. Ha en trevlig kväll alla!

God kväll

Sitter nyduschad i mitt favo nattlinne och mina supersköna morgonrock i soffan och myser. Mitt hjärta ligger breve mig och sussar. Måste bara säga att jag är så lycklig just nu, allt känns så himla bra. Jag älskar min Rufs han är det bästa jag har ♥

 


Idag har jag både hunnit med jobb & träning, Jag och syrran körde ett varv på gymmet, det va rätt mycket folk. Hatar när man måste stå och vänta på maskinerna. Nej nu borde jag gå och lägga mig, va helt slut på jobbet idag. Sitter alltid uppe för länge och ugglar om kvällarna. Men jag är ju en nattuggla. Är iaf hästlängder ifrån va jag va tidigare, då kunde jag va upe till två om nätterna. Fattar inte, men sen va jag ju alltid sjuk och mådde som jag förtjänade.
Föresten hur snygg är inte Megan Fox på omslaget av nya Cosmopolitan?


Kräftonsdagsmiddag

Nu sitter jag i soffan och tittar på Fråga Olle dokumentär och väntar på att min underbara älskling ska komma hem. Han åkte strax efter 5 imorse och har inte kommit hem från jobbet än. Stackars älskling, ska pussa på honom massor när han kommer. Onsdagsmiddagen gick super och det blev riktigt gott. Kräftor kantarellpaj till huvudrätt och sedan frysta blåbär med hemmagjord kolasås och vaniljglass.










Motsatsen till vältränad

Det  fick jag verkligen konstaterat idag att jag är. Va med mamma på ett pass, puls bas. Alltså typ det lättaste och jag blev sjukt svettig. Innan vi skulle in kördes det ett pass Ki Box, de passen jag tänker gå på så småningom. Men jag tror jag måste förbättra min kondition och styrka lite innan, för skulle jag köra det passet idag fick de nog plocka upp mig i bitar från golvet ;) Men va kul det är att verkligen vara igång med träningen igen, och idag fick jag massa Vikt Väktarrecept av mamma.

Renskavsgryta



Detta va sjukt gott!

Teatime



Nu är Tesäsongen här igen, detta med pepparmynta och lakritsrot testar jag idag. Visst är det bland det mysigaste på hösten krypa upp i soffan och dricka te. Nu ska jag kolla vidare på Roast på Berns. Natti!

I´m in love



Den här lilla rackaren fick vi av Daniels föräldrar i helgen. Måste säga att jag älskar den, slippar allt släp i trappen och man kan hur lätt som helst bara dammsuga av det värsta. Min nya bästa kompis helt enkelt.

Slapp/myssöndag

Gudars vilken slappar dag jag och min älskade man har haft idag. Bara legat i soffan och ätit massa gott och onytting och kollat på film & tv-serier. Har sett två filmer idag, He´s just not that into you med en hel drös olika kändisar. Handlade om kärlek och alla dess vägar, den va bra. Sedan såg vi en grym film State of play. Om ni inte sett den måste ni se den, va superspännande. Handlade om en jornalist som skulle skriva en artikel om en kvinnasdöd och det blev bara mer och mer invecklat. Nu ska vi äta köttbullar & mackaroner och titta på Komissarien och havet på 4an mer fansy än så blir det inte hos familjen Johansson/Lilja ikväll.



Marias Spa & Festdag








































Parteiiiijjjj!



Jojo fixar och troxar med mitt eländig barr. Blir nog fab!

God morning sunshine!



Jag är trött och fick inte alls sova så länge jag hade velat. Men nu är det bara att sätta fart, blir en lååååång dah idag med massa skoj. Först väntar disken.

Mysfredag!

Åhh gud vilken mysfredag vi ska ha jag, Danne, Jessica & Anton. Har precis ätit Kycklingfajitas och nu kollar vi på Idol. Sedan har vi bunkrat upp med ostbågar, godis och hyrfilm. Kan väl inte gå fel, eller? Imorgon blir det en heldag med tjejerna. Ska bli så sjukt kul. Spa, middag & utgång! Yessss :D

Babylove

Såg den här bilden i Metro imorse, jag nästan dog. Man kan ju inte annat än längta efter en egen.




Foto: Tracy Raver

Pysselkväll

I tisdags hade jag och Jojo pysselkväll. Den här gången var det min tur att hitta på vad vi skulle göra, tanken från början va att vi skulle ha det en gång i månaden. Men det har bara blivit 2 gånger på ett halvår ca, men hoppas det blir oftare i framtiden för det är riktigt kul. I tisdags gjorde vi iallafall smycken, pillrigt och jättesvårt men väldigt kul. Såhär såg det ut.

Haha finns inga ord.


Mitt halsband


Mina armband jag gjorde


Jojo är djupt koncentrerad


Jojos halsband


God morgon



God morgon, idag har jag mitt nya halsband som jag gjorde igår.

Stockholm-Helsingfors



Stockholmsskärgård



Fixing



Kryssningsdricka



Finaste sis



Ready



Mojito



Skål



Morfar & Jessie



Mammi



Ny dag, god morgon



Sightseeing i Helsingfors



Saluhallen



Louis Vuitton



En fin park





Ännu en fin park



Ett av alla cafér som hade alla stolar ut mot gatan



Hamnen



Vacker solnedgång



Jag & Sis



Mormor ♥



Supergod lammfilé



Gigantisk klyftpotatis



Fryslort :)



Callipo



På väg hem

Tack för en trevlig resa min kära familj ♥


Cruise

Packar och donar inför helgens äventyr. Har precis målat mina nagla blodröda och lyssnar på ASOT. Hörs på måndag igen. Ha en bra helg.



Blått troll ;)

De Usynlige

Ikväll har vi haft en riktigt myskväll. Först var bästaste Kjell & Annika här på tacos och vin. Va himlans mysigt, har inte träffats sen semestern tror jag. Måste säga att jag är en lyckansost som har så underbara "svärföräldrar" :) Nu har vi nyss kollat klart på en film, De Usynlige. Annorlunda hemsk film, men mycket bra. Usch man ryser i hela kroppen. Ska sussa nu. Imorgon vill jag vara pigg, ska ju iväg på kryssning med syrran, mamma, mormor & morfar. Natii natt.


Filmtaijm!


Regn

Idag fick vi prommenera hem i regnet, lagom mysigt. Inge sommarregn längre, det var kallt. Nu sitter jag här småblött i håret. Ska sätta på en maskin tvätt och äta lite. Om en timme kommer bästaste tusse. När han gått tänker jag titta på en riktigt tjejig film, för Danne är i Uppsala med jobbet och spelar golf och har trevligt. Så jag är helt ensam hemma tills imorgon. Lite skönt faktiskt med egentid.


Schwartzkopf Essential Looks 111

Ja nuså har jag äntligen fått in bilderna från i måndags. Vi åkte ju till Stockholm och Schwartzkopfs studio för att se den nya kollektionen, först i Sverige va vi tom. Visningen var väldigt bra och man fick med sig en himla massa inspiration. Dark amazons, Out of shape, Eighties Luxe Och 40s romance. Här får ni se lita av det vi såg.























Schwartzkopf

Thailand here I come

Hörrni jag ska till Thailand, om mindre än två månader drar vi :) Kamala Beach i Phuket. Wiiiie, håll tummarna för mycket sol och inge regn!







Kamala Becah Hotel

RSS 2.0