Flowerpower

Gjorde ett nytt arrangemang på vardagsrummsbordet ikväll. Såhär blev det, jag älskar den fina mini orkideén. Underbar färg!






Korall





Idag på mammas kalas, hade jag på mig den här fina korallfärgade klänningen från Gina Tricot.

Nytt i länklistan


Sprang på denna underbara inredningsblogg. Precis i min smak, titta in du med!
Simplicity


Dagens se ej!



Har precis sett The Box, helt ofatbart för mig hur Cameron Diaz kan göra en så dålig film. Stängde av den på slutet, den blev bara mer och mer konstig. Sov ganska länge idag, skönt! Men jag är fortfarande trött. Nacken känns bättre men inte bra, tror vila och Zon salva hjälper. I eftermiddag ska vi på kalas hos mamma som fyllde år för ett par veckor sedan. Men först ska jag ta en kaffe och sedan börja städa lite. Alltid lika kul att städa eller hur ;)

Therese testar:

LOVEFILM Hyrfilm på Nätet.

Tycker helt klart att LOVEFILM är ett superbra koncept. Man gör en filmlista och rankar filmerna med en 1,2 eller 3 beroende på hur gärna du vill se dom. När filmerna är lediga skickas de hem till dig. Du får hem filmerna i brevlådan och får ha dom hur länge du vill. När du är klar med filmerna lägger du ner dom i kuveret dom kom i och lägger dom på brevlådan. När filmerna är tillbaka skickas två nya ut till dig. Hur smidigt som helst.

Bli en Buzzador du med och ta del av massa roliga kampanjer. Helt kostnadsfritt!

Mode bibel

Har just ätit alldeles för mycket karameller och kollat på The September Issue. En dokumentär om Anna Wintour Chefsredaktör på Vouge. Den följer alla medarbetare på redaktion under skapandet av det gigantiska modenumret The September Issue 2007. Jag tyckte den va intressant, helt otroligt hur stort mode är.




Anna Bergendahl



Hur bra var hon inte? Förtjänade absolut en plats i finalen, GRYM!

When honey is away

När Danne inte är hemma passar jag på att frossa i allt han inte äter. Idag blev det, räkor,annanas och avocado. Låter kanske litte udda men det va jättegott.


Flowers

Jag älskar blommor, snittblommor, krukväxter alla typer av blommor. Var en sväng på Plantagen med mamma idag, fick med mig en underbar bukett med tulpaner och en mini orkideé jag ska använda i ett arrangemang jag ska göra. Köpte även med mig lite nya ljus och dekorationer. Sprang även in på Apoteket och köpte lite blandade nödvändigheter bla. Zon salva till min nacke. Nu jäklar om det inte ska bli bra. Ikväll har jag inte tänkt göra något alls, äta räkor och kolla på Melodifestivalen. Känner att jag behöver ta det lugnt, min hals är lite skum och vill inte riskera att locka fram något. Så det blir jag & tvn ikväll. Daniel är iväg på fest!








Väntan!

När man inget har att göra förutom att vänta, då är det ganska kul med Photo Booth.







Kör på lockar och ett nudefärgat läppstift idag.


Saturday and it could be better

När jag vaknade imorse hade jag lika ont i nacken som igår, börjar göra mig väldigt trött och irreterad alltså inte världens roligaste att bo med. Jag sitter på övervåningen och Daniel där nere. Vi har haft lite lördagsmys var för sig, vi ville se olika filmer ;) Men ska snart bege mig ner och pussa på min man.
Föresten tänk vilken vanemänniska man är, jag lämnade ju in min ring igår. Och måste säga att det känns jättekonstigt att inte ha den. Väldigt tomt. Hoppas jag får tillbaka den fort. Min fina underbara förlovningsring. Ska nog surfa in på någon bröllopssajt och dröma mig bort till vårt bröllop nästa år. Föresten nästa helg ska vi kolla på ett radhus. Har aldrig velat ha ett radhus, men är väl en bra idé att börja med det kanske.
Ha en bra helg alla fina!



Vackar ljusrosa liljor

Nelly

Malo Dress SEK 259, Jeane Blush - NELLY.COM

 

Passade på att klicka hem denna tjusiga klänning när jag beställde min hudkräm från Dr. Brandt. Blir perfekt till våren med ett par heels. Fram till onsdags är det dessutom fri frakt hos Nelly.

 

 

 


Bröllopsfotografen

Nej nu handlar det inte om vårt bröllop utan om filmen Bröllopsfotografen. Det blev våran fredagsfilm, och den va faktiskt riktigt bra. Älskar hans värmländska, jag älskar dialekter överhuvudtaget. Tycker det är väldigt charmigt. Till filmen åt jag upp en hel ask After eight pastiller, min favorit från förra året =) Tar man en äter man upp hela asken. I övrigt är det väldigt skönt att det är helg, min nacke har gjort rejält ont idag och jag känner att jag behöve vila och verkligen försöka bli bra i nacken. Appropå bröllop, min förlovningsring har fått åka tillbaka. Gravyren va helt sne och sedan va de något konstigt vid en av diamanterna. Jag ska ju ha den lång tid framöver och då vill jag vara 100% nöjd med den. Dessutom betalade vi väldigt mycket pengar för den, då får man vara petig. Den ska vara perfekt!


Nacken

Va ju hos min naprapat imorse, och idag fick han ta sig ann min nacke istället för rygg. Är ju fortfarande inte av med min nackspärr och har haft mer ont idag och igår än tidigare i veckan. Min naprapat sa att det va för att jag jobbade och inte vilade. Men nu är det ju snart helg så då kan jag vila i två hela dagar! Börjar faktiskt bli riktigt jobbigt, man blir så trött av att gå och ha ont. Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på en film. Ikväll kommer min älskling hem, ska bli kul och få visa han mina fina ring på fingret ♥

Vampire Diaries



Vampire Diaries är sjukligt beroende framkallande. Jag har ju redan sett avsnitten som sänds på tv6 men jag måste titta ändå. Va är det med vampyrer som är så faccinerande igentligen?

Hockey!

Nu har jag ju ingen lust att springa iväg till Naprapaten. Sverigen tog ju just igen sitt underläge. Kom igen nu SVERIGE!

J Lo

Jennifer Lopez uppträde på finalen av So you think you can dance. Och tydligen ska hon släppa en ny skiva i vår Love?. Jag är ju en sucker för Jennifer och hon va defenitvt fortfarande uber vacker.




Onsdagsmiddag



Nu drar jag & min underbara förlovningsring på middag. Den är helt fantastisk, älskar den ♥

Gräsänka

Vet inte om jag har sovit ensam i vår lägenhet. Tycker inte om det iallafall, den är så stor. Och just nu är jag väldigt glad att vi inte bor i hus. Min kära sambo är nämligen iväg på kurs och kommer inte hem förns på torsdag eller fredag. Så det blir till att sova ensam flera nätter. Nu ska jag fixa lite te och kanske se en film. Sov så gott alla fina!

Min lillebror



Världens coolaste ♥

De här med bröllop

Kan ju göra en smått galen, inte knäppt galen utan lyckligt galen. Och jag underar mest hur man ska kunna bestämma sig för en klänning, en blombukett, en ring osv. Finns ju för mycket fint! Hittade en fin bukett på en sida Paula tipsa mig om. Jag vill ju ha liljor i min bukett, och gärna vitt grönt och ev nå mer. Va gillar ni droppformat, runda, eller en enkel bukett?



Anne Sommerkov

Fint under

Fast jag bara skulle gå raka vägen hem idag tog jag en sväng in på H&M. Och med mig hem fick jag 5 par superfina trosor och en efterlängtad mascara. Har igentligen köpstopp men vem kan säga nej till dessa söta under?



Finns i butik just nu.

Bröllopsplanering

Att planera ett bröllop innebär en hel del jobb. Att gifta sig är inte bara att säga ja till varandra och sedan dansa iväg i solnedgången. Det innefattar ju ofta en bröllopsfest också, om man vill det. Alla bröllop är olika och inget är rätt eller fel. Men vi vill att våran dag ska bli den absolut bästa och att alla våra nära och kära njuter av den lika mycket som vi. Så för att hålla ordning på allt har jag idag införskaffat en pärm, register och papper. Där kan vi hålla koll på allt som rör bröllopet. Och såklart kludda ner alla tankar och inspiration till klänning, hår, blommor, dukning, musik, mat och ja allt annat ;)



Update

Potatisgratängen va grymt god, testa den. Rekomenderas verkligen! Jag byte ut vispgrädden mot mini mat 4% för att göra den lite smalare.



Viktors Potatisgratäng


Choco

Sitter och kollar på The Hills, sooo much drama! Men jag älskar det. Idag va vi iväg till Rönnby och hämtade syrrans bil sedan åkte vi iväg för att tvätta den. Men det blev inte riktigt så eftersom biltvätten va stängd för det är för kallt. Så det va bara att åka hem till Rönnby med bilen igen. Får väl göra ett försök om ett tag igen.
Nu ska jag kolla vidare på The Hills, sedan blir det Viktors Potatisgratäng och kött till middag.

Timoteij

Va tyckte ni om Melodifestivalen igår? Jag gillade Timoteij. Kändes som något som skulle funka i Eurovision.


Sunny Sunday

Åh va härligt det är med en stårlande sol ute idag! Måste absolut ge mig ut en sväng, ska försöka dra med mig mannen. Igår hade vi en himlans mysig kväll med massa gott, Melodifestivalen, OS och film, som jag dessvärre sov gott igenom. Man blir så trött av att ha ont. Och inte tusan är min nacke så värst mycket bättre idag.


Love Theme

Har precis ätit massa god mat, blev både lax, kyckling och en himlans god sallad. Kom på när vi åkte iväg för att handla att jag aldrig åt lunch när jag kom hem från husvisningen. Nu sitter vi och tittar på OS Super G. Men det är ju så många som åker ur, lite halv tråkigt!
Föresten hittade en underbar låt jag gärna skulle vilja ha på något viss på vårt bröllop. Grymt om man kunde få den live. Jag fick iallafall gåshud när jag lyssnade på den. Love Theme from St. Elmo´s Fire

Nackspärr delux

Ni kanske minns att jag hade ont i nacekn häromdagen. Jag tar tillbaka det, för det här kan vi kalla ont i nacken. Jag lyckades rycka till så det knastra i hela nacken. Nu kan jag inte kolla upp eller åt vänster, kul början på helgen! Så nu har min älskling gett mig alvedon och en varm handuk jag sitter med runt halsen.


Marängsviss



Jojos makalösa marängsviss!

Nu blir det fredagsmys



Nu drar jag hem till min Jojo på fredagsmys, paj och sallad står på menyn. Sen blir det nog lite Os och film. Ha en mysig kväll alla fina!

Like a dream



My dreamdress

Bröllopsklänning från La Sposa Stockholm Brud & Fest

Afrikansk Lilja

Pappa, Carita & Jonte va förbi på lite fika ikväll. Vi åt glass, annanas, mango och hemmagjord kolasås. Jättesmaskigt! Självklart blev det mycket bröllopsprat. Med sig hade dom finaste blombuketen i vitt och grönt. Helt underbar. Och min söta lillebror hade skrivit ett eget grattiskort till oss. Världens bästa är han, så duktig!








Nackont & mysmiddag

Som vanligt sitter jag uppe och skrotar alldeles för sent. Men jag tycker det är rätt mysigt att sitta uppe själv när Daniel lagt sig och bara vara för mig själv. Har haft mina flickor här på middag idag, jag hade ideé torka så Daniel bestämde mat. Det belv burgare, med klyftpotatis och massa gott till. Och till efterrätt vit chokladmousse med blåbär.
Har haft superont i nacken, och ner i ryggen idag. Som nackspärr nästan, kan knappt vrida huvudet till höger eller titta upp. Sötaste Jojo gav mig lite massage så det känns faktiskt lite bättre. Hoppas det är bra imorgon så jag kan träna. Nej kanske ska stänga av OS och krypa ner brevid min älskling. Natti natt!

Mammas födelsedag!



Grattis finaste mamma på födelsedagen ♥

Dagens Inköp

Beställde en bok idag med lite inspiration för bröllopet. Dukningar & Kort. Har ju tänkt göra alla inbjudningskort, menyer, placeringskort och tackort själv. Så massa tips och ideér behövs.


Valentines dinner





Nu drar jag och min fästman på middag på Rönnby!

Valentines panacotta

Dom här söta efterrätterna köpte vi igår på ICA Maxi. Dom va faktiskt riktigt goda, vit choklad och hallonpanacotta.


Vinterpromenad

Vilket underbart väder det är idag. Har vartit ute på en rikitgt lång promenad i solskenet. Nu är det snart dax att hoppa in i duschen och göra sig redo för middag på Rönnby ikväll! Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag ♥








Förlovningsringar

Igår beställde vi förlovningsringar. Va inte alls så lätt att välja, fanns hus mycket som helst. Jag testade både förlovningsringar och vigselringar så man vet att det är en ring man kan kombinera med sin vigselring. Vi båda är supernöjda med våra val av ringar. Vi valde att inte ha likadana, utan ta dom ringar vi själva tyckte bäst om. Daniel valde en stor vitguldsring. Och jag en vitguldsring med 34 diamanter. Hur dom ser ut får ni se såfort vi får dom, om ca 2 veckor.


Champagne, Melodifestivalen & Bröllopsmagasin

Här firas det med champagne, vin och god mat. Idag blev det ungstekt potatis, fläskfile och rödvinssås. Till det roséchampagne och vitt vin. Nu sitter vi och tittar på Melodifestivalen och läser bröllopsmagasin. Vi har nämligen bestämt oss för bröllop Sommaren 2011. Kan inte fatta att lilla jag ska gifta mig =) Är nog världens lyckligaste just nu. Det enda som fattas är en storvinst på lotto, satt och spånade lite på gäster till bröllopet. Vart en sisodär 80st. Där rök mina tankar om ett litet bröllop. Haha! Men man gifter sig bara en gång, eller hur! Nu ska jag fortsätta dricka champagne och pussa min blivande man. Och jag är den blivande Therese Lilja. Va fint det låter!
















13 Februari 2010

Idag är en mycket speciell dag. Jag och Daniel har förlovat oss, imorse hade jag förberett ett frieri. När Daniel va på toaletten la jag en bok jag gjort och en skål med gelehallon på kudden. Jag hade gjort en egen bok med bilder på oss och skrev lite fin text och på sista sidan stod det: Vill du Gifta dig med mig? Och det ville han! Han tyckte jag va tokig och sa: Klart jag vill det! Han va lite osäker först på om jag skojade men när jag tog fram ett par symboliska ringar jag köpt förstod han att jag menade allvar. Förstår ni va lycklig jag är? Bästa dagen i mitt liv. Så idag börjar jakten på dom perfekta ringarna. Finns ju hur mycket fina ringar som helst. Ska äta lite frukost sedan ska vi ner på stan och kolla runt i alla butiker. Ikväll blir det champage och middag bara vi två ♥


Fredagstrött

Jag och älsklingen ska strax sätta oss ner i soffan och äta vår underbara lasagne. Vi har lagat den tillsammans idag, och hur mycket trevligare är inte det? Ikväll tänkte vi ha en riktigt myskväll, med god mat, godis, semlor och massa film. Har verkligen längtat efter det hela veckan. Känner mig ovanligt trött idag, har iofs vart väldigt mycket de senaste veckorna.Så i helgen har jag bestämt mig för att göra ingenting alls. Bara gå runt hemma och skrota. Ha en mysig kväll!



Fredag morgon

God morgon alla fina! Hoppas ni sovit bra, det har jag :) Fast morgontrött som jag är är jag i skrivande stund väldigt trött. Sitter framför tvn och äter frukost, snart dax att springa iväg till jobbet. Sista dagen, sedan är det helg. Va ska ni göra i helgen? Jag och Daiel ska ha en lång myshelg. Ska bli riktigt skönt att bara vara hemma och inte ha något planerat. Nej nu måste jag föna håret. Ha en fin dag!

Städat & Fejat

Tjohoo va jag lyckades hålla mig energisk när jag kom hem från jobbet. Jag har dammat, dammsugit, tvättat 2 maskiner tvätt, städat badrummet, våttorkat och möblerat om i köket. Så nu är jag jäkligt nöjd! Hoppas min älskling gillar det, han kommer strax hem från jobbet. Då ska vi äta semla och bara mysa och njuta av vår underbara väldoftande lägenhet! Ha en mysig kväll alla fina.






Helgens partybild


Saturday dinner


















Tack för en mysig middag mamma!

Husvisning!

I helgen var vi och tittade på ett jättefint hus, som dock var för litet. Man kan säga att vi inte va dom enda där. De va kö l¨ångt ut på gatan för att komma in. Vi åkte iväg och kom tillbaka efter 30min, det va fortfarande kö. Va säkert 50 sällskap där. Vilken dröm som säljare!


Älskade syster

Idag far min syster till USA. Känns faktiskt ganska ledsamt men självklart tycker jag att det ska bli kul för henne. Världens upplevelse. Men jag kommer sakna henne otroligt mycket, vi har ju blivit så nära de senaste året och umgås ofta. Men ett stort lycka till, och jag kommer snart och hälsar på!


Jag tror jag dör!






Ser ni lappen? Min moster skrev den när jag och Jessie skulle ta med Elli till Pluto efter några drinkar på stan. Haha så sjukt kul!


Dinnertime!


Slut som artist!

Pjuh va jag är trött. Helt jäkla otroligt! Loppisen tog knäcken på mig. När jag kom hem satt jag på en tvättmaskin och sedan ramla jag ner i skrivbordstolen och sen kommer jag inte därifrån. Borde städa, duscha och fixa iordning mig. Men jag tror jag får börja med en stor kopp starkt kaffe och massor av housemusik! Högt ska det vara! Hoppas ni får en tjusig lördag! Puss





Åh va jag saknar Thailand. Värmen, solen, vattnet, maten, och min brunbrända kropp ;)

Istappar

Idag vart en ganska så stressig dag på jobbet. Lyckades jobba över hela lunchen men knappade in lite tid på slutet så jag kunde gå hem halv sex. Men oroaer inte, jag fick i mig lite mat iallafall.
Nu ikväll har vi vart hemma hos pappa och ätit middag och kollat Let´s Dance & Solsidan. Den serien är ju skitkul, jag sitter och garvar konstant. Va jättemysigt hos pappa, men känns aningen overkligt att det är minst ett år kvar tills vi alla är samlade igen. Fy va jag kommer sakna min fina syster. Nu ska jag strax hoppa i säng, imorgon blir en jobbig dag, som börjar med loppis. natti natt alla fina!



Världens bästa syster



Massa fina istappar



Pappas staket är överöst med snö

Snowalk



Visst älskar vi bara vintern?
Nu börjar jag bli uppriktigt trött på all snö, visst det får gärna vara vinter, kallt och snö. Men det räcker med den snön som är, det behövs inge mer. Såhär såg jag ut efter att ha gått hem från jobbet. Underbart!

Working out

Idag var jag och tränade efter jobbet. Och tro det eller ej men Daniel har också börjat träna så idag var han med mig. Känns jättekul att vi nu kan göra det tillsammans och hjälpa varandra. På torsdag ska vi träna igen =) Nu sitter vi i soffan och har precis ätit hemmlagade hamburgare. Helt sjukt gott var det. Nu ska jag fortsätta titta på House, tycker den serien är riktigt bra faktiskt. Är så glad att den börjat gå på tisdagar nu. Ha en mysig kväll alla fina!

Tulpaner i mängder

Mina fina tulpaner började sloka och se väldigt trötta ut. Så jag tog en glasskål och hällde i vatten, klippte av tulpanerna och la ner dom i skålen. Såhär fina blev dom.







Visst blev de fint?

Åka tåg

Nu har vi bokat resan till Falkenberg i Påsk. Och måste bara säga att jag tycker det är hutlöst dyrt. 1300 kronor enkel resa för oss två. Men i vilket fall så är det skönt att ta tåget istället för bilen. Nu ska jag hänga tvätt och sedan dricka te. Puss o hej!

I´m in love

Kolla in den här superfina tunikan från Twist&Tango. Är den inte helt underbar, står nog högst upp på min önskelista just nu!





Köp den här!


RSS 2.0