Ipod Nano

Idag har jag införskaffat mig en ny Ipod, så nu kan jag lyssna på musik igen! 
Och så tunn och lätt är den. Wihoooo!




Love Sex Magic


Ciara feat. Justin Timberlake - Love Sex Magic 

Målare Tessan

Nu är det inte många dagar kvar tills vi får lägenheten. Ska bli så kul att få sätta igång och renovera. Nu har vi äntligen fått koll på allt i badrummet och de blev en kund till mig som ska göra jobbet. Känns faktiskt skönt att veta vem som gör det och exakt va slutnotan kommer landa på. Och Jisses va dyrt allt är. Tur man gör de så sällan.

Igår åkte jag, Danne och Anton iväg till Stockholm och kolla på en soffa på Furniturebox.se. Och tro det eller ej så var soffan vi tittat på över förväntan. Så nu är en bauta stor soffa beställd. Kvällen spenderade vi på Rönnby. Vi skulle sova där med Anton eftersom Annika och Kjelle va iväg på spa. Vi lagade massa god mat, kollade på Robinsson, jag badade bubbelbad och tittade på film. Jättemysig och lugn kväll.

Hela dagen idag har jag spenderat i målarburken. Åkte hem till mamma för att hjälpa henne bli klar med sin renovering, har målat badrummet, element, slipat och skruvat ihop lådor till köket. Imorgon ska vi fortsätta. Jag tycker det är skitkul att hålla på! Undra om jag tycker samma sak om en månad?
Nej nu kan jag inte sitta här och slöa mera, ska laga renskav tills imorgon och sedan mysa lite i soffan med min älskling.



Helg wihooo!

Sitter i soffan och äter massa smågodis, nyss åt jag tacos och lite senare tänkte jag äta marängsviss. Så firar jag att det är helg. 
Nu åter till finalen av Let´s Dance!

Kristaller



Kolla in den här skönheten, den skulle gärna få flytta in bland mina stylingverktyg.
Corioliss Mini Crystal Iron 1995:- finns på www.eleven.se

God Natt

Just hemkommen från onsdagsmiddag hos Mia och tänkte försöka gå och lägga mig nu. Har ju haft grava problem att somna de senaste dagarna. I 1-2 timmar har jag legat och vridit och vändit på mig. Imorgon får jag ju ingen sovmorgon heller utan då är det upp klockan 7.00 som gäller och tillbaka till att klippa hår. Jag ska hålla alla tummar för att det går bra. På fredag har jag fått tid på Medicin kliniken, ska bli spännande att höra vad dom säger. En sak som är säker är att vi alla ska vara glada så länge vi får vara friska. 

God Natt ♥

Våffeldagen



Idag är det våffeldagen och ikväll tänkte jag bjuda min älskling på våfflor när han kommer från jobbet. 
Våfflor är ju så gott, frasiga ska dom vara med grädde och mormors hjortronsylt. 

Mörka rötter


Ser ni hur hemsk jag ser ut? Och jag ska vara frisör. 
Nästan så att man får skämmas, knappt en ursäkt att man är sjuk.

Magnum Temptation



Fint förpackad men inget mer än så.

Jag blir galen...

Mitt pass är borta. Jag vet inte vart det tagit vägen, kanske jag glömde det på apoteket i torsdags. Då va jag ju lagom snurrig. Åh typiskt, blir bara större och större hål i min plånbok. Blir så trött på mig själv...



Lördags kväll

Sitter i soffan och små tittar på American Pie 2, min söta sambo ligger och sover här intill. Jag är också ganska trött idag, men jag börjar bli så van med det så jag vet inte längre hur det känns att vara pigg eller må helt prima heller för den delen. 

Gårdagen spenderade jag igen på Akuten, hade en tid på röntgen kl 11 där jag skulle ta ultraljud på halsen, redan där var det förseningar. Sen var det bara att sitta på akuten och vänta och vänta och vänta. Snacka om att jag va dödstrött när jag kom hem och sov några timmar. 
Mina mediciner känns bra, även om jag ogillar att jag måste äta så himla massa mediciner. Den för hjärtat är absolut den som gör störst skillnad och det är så skönt att få någorlunda normala hjärtslag och slippa ha ett hjärta som springer maraton. Hur som känns det himla skönt att allt är på rätt väg och jag är glad att jag åkte in akut och fick rätt hjälp. Jag va nära att ge upp. 
På torsdag ska jag tillbaka till jobbet,  men fram tills dess ska jag bara se till att vila och må bättre. Ni anar inte hur man mår när man har en sänka på 209 ( ska ligga på mellan 5-12 ) 

Idag tog syster med mig till mormor och morfar. Är alltid mysigt att vara hos mormor och morfar. Dom är världens bästa ♥
Vi tittade på Bandyfinalen och hur spännande var inte den? Så himla kul att Västerås vann SMGULD :-) 

Slumdog Millionare


Åh vilken underbar film. Jag tycker det är en film man måste se. Så annorlunda och samtidigt som den va sorlig blev man helt varm i hjärtat. Och hur vacker va inte Freida Pinto som spela Latika i filmen. Helt otroligt vacker.





Subakut tyreoidit

Det blev inge jobb för mig idag, istället blev det en heldag av väntan på akuten. Imorse när jag vakna hade jag världens hjärtklappning och va helt skakig. Och jag beslutade mig för att jag inte orkade ha de så längre.  Efter många timmars väntande på akuten fick jag träffa en super bra läkare. Han frågade massor och undersökt mig noga. Jag fick även ta nya prover. Snart ser jag ut som gud vet va, helt sönderstuckna armar :)
Jag har iallafall någon som heter Subakut tyreoidit, sköldkörtelinflammation. Så nu äter jag en himla massa mediciner, bla kortison och något som lugnar hjärtat. Känns skönt att äntligen ha fått rätt vård och behandling. Tydligen så mår man bättre ganska snabbt, även om de kan ta upp till ett år innan man är helt frisk. Imorgon ska jag upp till akuten igen och ta ultraljud på sköldkörteln för att se att de inte är någon bakterieansamling. Nu tänker jag hoppa i säng är helt slut efter denna dagen. 

Puss & God Natt ♥

Vårigt!

Åh vilket härligt väder att vakna till. Helt underbart, nu är det väl snart vår. Längtar tills man kan se alla vårtecken. Fåglarna som kvittrar hör man redan. De kommer bli en bra vår och sommar. 

Inatt sov jag faktiskt hela natten, vaknade inte förns Danne gick till jobbet och somnade sedan om och vaknade halv elve. Ni förstår inte hur underskattat det är att sova bra. Det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna sova om nätterna. Klockan två ska jag börja jobba idag, ska bli kul och skönt att få göra något. 



Nothing

Har egentligen inget att skriva för när man är hemma och är sjuk så händer det inte så mycket nytt. Men känner mig en aning piggare idag. Va hos min läkare igår igen, min sköldkörtel var överaktiv, så nu har jag fått remiss till Medicin Kliniken. Sen ville hon ha lite nya prover så jag har nyss vart och lämnat lite nytt blod. Jag hoppas att det inte tar för lång tid innan jag får komma till Medicin Kliniken. Har ju så mycket kul som väntar nu och då vill man ju vara pigg och kunna delta. Från imorgon är jag sjukskriven på halvtid, hoppas jag orkar det. Vore ju helt lovley att kunna få se något utanför vårat hem. Just nu är de så skitet här, fullt med damm överallt. Jag hatar att ha de så, men jag varken får eller orkar anstränga mig.

Sick and tired

Igår kände jag mig lite bättre, idag är vi tillbaka på ruta ett. Känns inte som att mina mediciner hjälper så mycket. Har sovit i princip hela dagen, va en sväng i tvättstugan. De gjorde mig dödstrött. Får se hur det blir med jobbet imorgon. Nu är det ialafall dags för sängen. Natti natt!



Australia



Åh vilken underbar film, den måste ni verkligen se. 

Bogserad!

Tittar på Sveriges värsta bilförare. Anita ska bogsera en bil och ger mig dagens skratt.

Fråga: 
- Har du bogserat förut?

Svar:
-Ja, jag har blivit bogserad.
-När min bensin är slut, så skjuter någon annan på!

Penicillin

Blev väckt av min läkare imorse som ringde och meddelade att jag hade högt antal vita blodkroppar vilket tyde på infektion så nu äter jag penicillin. När jag vaknat gick jag ner till apoteket och hämtade ut mina mediciner och handlade lite tidningar och en en sallad på Konsum. Nu har jag snurrat runt på internet lite och tittat på dålig tv. Jag är redan uttråkad av att vara hemma. Suck! Ska nog ta och titta på Australia och äta glass.

Tlötter

Jag slapp inte undan halsprov, och fy fan va hemskt det var. Lika hemskt som jag mindes, sen snodde dom tre rör med blod av mig också. Men det har jag inga problem med. Jag hade inte halsfluss eller något sådant. Min sänka va tydligen jättehög, 115. Vilket tyde på att jag har någon inflammation eller infektion i kroppen. Min doktor trodde de var sköldkörtelinflammation. Men proven tog upp till 2 veckor att få svar på. Men känns skönt att iaf få någon förklaring till varför jag mått som jag mått, och mår som jag mår. Nu ska jag vila och fokusera på att bli frisk.

Sjuk

Jahapp nu har jag blivit sjuk på riktigt jag med, jag som trodde jag skulle klara mig. Men jag har ju gått med huvudvärk och ont i nacken i ett par veckor och nu med halsen som gör ont på ett skumt sätt. Sen kanske mina sömnproblem spelar in. Faaan jag som inte skulle bli sjuk! Och inatt va hemsk, vaknade 3.30 och somnade inte om förns kl 6. Va tyungen att gå upp och ta alvedon. Ska till doktorn kl 14.00 så då får vi se vad han säger. Hoppas hoppas hoppas jag slipper halsprov. 

Twilight



Ikväll ska jag och Jojo ha filmkväll och se på Twilight! Hon har gett mig höga förväntningar på filmen, så gud nåde henne om den inte lever upp till dem.

Bakisdag

Nu har jag precis tryck i mig en pizza, mycket gott var det! Tidigare idag låg jag i sängen och åt ostbågar och drack blåbärsdryck. Tänker fortsätta dagen i samma anda. Gårdagskvällen va galen och innefattade båda, shots, drinkar, bakisbrus, efterfest, dans, musik och många underbara människor. Mår oförskämt bra idag. Nu ska vi titta på Rallybrudar och sen ska jag sträckläsa klart min bok. 

Na na na nananana...







Rock on, nu drar jag ut i västerås nattliv. Kärlek ♥

I LOVE




Såg dessa svarta godbitar i en modetidning idag, det var kärlek vid första ögonkastet.
Shoes to die for ♥

www.gucci.com

Högerkonvex skolios

Yes då var det helg, eller vänta nu inte för mig. Men det känns lite som det iallafall. Jag ska upp och jobba imorgon klockan nio, jag är ju ändå så morgonpigg ;-) Idag mår jag mycket bättre än igår iallafall, vilket är mycket skönt. Igår kändes det som jag verkligen höll på att bli sjuk. Men inatt sov jag som en prinsessa i en nybäddad säng. Älskar nybäddade sängar det doftar så gott. 

Nej nu ska vi iväg på Bandy, är tydligen någon viktigt match. Är min första för iår. 
Fick föresten svar på röntgen som jag va på i veckan, jag har tydligen en högerkonvex skolios på ca 30°. No shit! Det va ju helt nytt för mig, tack så hjärtligt för den upplysningen!

Glassnytt


Nogger Mint: Jag gillar den helt klart. Men sen älskar jag mint, vore dock godare om det vart riktigt mörk choklad. 
Betyg : 3

Om jag kunde drömma

Jojo vart ju helt fast i Twiglight filmen och håller på att läsa böckerna för andra gången nu. Jag köpte första boken på bokrean för jag va nyfiken på va det var för skräp ;-) Och nu minnsan är jag helt fast, vilken underbar bok! Jag är helt kär i Edward och Bella och hela historien. Jag vill helst av allt låsa in mig och sträckläsa alla böckerna.



Skynda ut och köp och läs!
Fruktansvärt beroendeframkallande.

3mars

1 Månad kvar, sen har vi nycklen till vårt hem i handen. Jippie :-) 

Kom nyss hem från gymmet, va trött idag kände jag, eller min kropp iaf. Tar väl på krafterna att ha haft huvudvärk i en vecka och drömma skumma "mardrömmar" varje natt. Men nu känner jag mig piggare och ska strax hoppa in i duschen. Sen tänkte jag göra tonfisksallad, en av mina favoriter. Och ikväll är Desperate Houswifes tillbaka! 



Hantverkare

Vi fick just ett mail utav en av  hantverkarna som va och tittade på vårat badrum. Dom sa princip att det skulle kosta över 100.000:- att renovera ett litet badrum på 3,5 kvadrat och antyde att vi inte va viliga att betala det och valde en annan leverantör. Visst jag skulle aldrig betala det för massa extra jobb som inte är nödvändigt. Men jag tycker inte att det är deras uppgift att säga vad vi är viliga och betala och inte ens skriva ihop en ordentlig offert. Oproffessionellt!

En ny lång vecka

Denna vecka blir lång för mig, ska jobba måndag-lördag. Men då kan jag ta en ledig dag när vi åker till Palma så spar jag en semesterdag.
Har fortfarande ont i huvudet, så fruktansvärt irreterande. Alvedon hjälper inte heller. Tror jag skulle behöva gå på en ordentlig massage, har ju även ont i nacken. Jag får kolla upp om jag hittar en massagetid någonstanns, vore ju så skönt!
Varför unnar man sig inte sådana saker oftare?
Läste just i tidningen om en 94-årig tant som bådde bloggade och facbookade. Hur balt är inte det?

Flowers



Denna skönhet hittade jag idag på H&M, perfekt när vi ska till Palma.

Ärenden



Nu ska jag ner på stan en snabbis medans Danne är på Bandy, sen ska vi till IKEA och köpa kök. Bråttom bråttom! 

Sundaytunes

I just love this song♥



John Mayer - Belief (live)

RSS 2.0