Blått hår & To die for mage


Igår hade vi något som kallas för eget hår på jobbet, det slutade med att min lugg är delvis blå =) Ja, jag kände att det va dax att göra något knäppt och konstigt och jag älskar ju blått så det fick de bli. Och när jag kom hem igår stod min egna söta kock och slängde pannkakor i köket, många blev det också. En sisodär 20 st.
Idag är det dax för gymmet igen, jag vill ju inte lura mina kunder till att tro att jag ska ha barn stup i kvarten. Oförskämda människor. Nä nu har jag satt målet högt.

image343
Drömma får man väl allt göra...




Sambos på riktigt

Från och med idag bor jag och Daniel tillsammans på riktigt, på ett ställe.
Ikväll ska vi mysa med film i vårt sovrum ♥

Puss


Rabarbermojito & Grillning

            
   
                               


Nya jeansmodet

image334

Min bortglömda blogg

Oj, de va såå längesen jag va här och skrev. Har varken haft tid eller lust att blogga, så är det.

Det är lördag och strålande sol ute och man kan inte annat än att tycka det är helt underbart. När man strossar runt ute glömmer man nästan av att det bara är i slutet av april.
Idag har jag och älskling åkt runt och kollat på utemöbler till våran balkong =) Tillslut tror jag vi har enats om vad vi vill ha, men hem har vi inte fått de ännu. Vi valde en rottinggrupp som va färdigmonterad.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen. Jag skulle vara klar halv sju, vilket är typ nu. Jag och Jojo ska grilla på min gård och dricka massor Rabarbermojitos. Vart vi hamnar sen det har vi ingen anning om, men det kan inte bli annat än bra.

image333
Rabarbermojito
5 limefrukter
kvistar från 2 krukor mynta
5 dl vit rom
5 dl koncentrerad rabarbersaft
krossad is

Ha en toppen kväll. *vinkevink*

Björn, Måns, Soran & Özz

image332

Kommer till Västerås den 10 oktober, kanske man ska gå och få sig ett två timmar långt skratt?!

David LaChapelle

David LaChapelle en av världens största fotografer håller en gigantiskt bildutställning på Factory i Nacka Strand under april-maj.
Jag vill dit!


image328 
image330
image329

Huvudvärk från helvete

Inatt vaknade jag upp kl 4 med en sån fruktansvärd huvudvärk att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen eller hur jag skulle bete mig. Gick upp för att ta en huvudvärkstablett och hoppades värken skulle försvinna. Somnade väl om efter ett bra tag, men när jag vaknade va den fortfarande kvar. Pallrade mig iväg till jobbet i snöstorm och landade med dyngsura fötter och illamående. Skitkul!

Sursmurfen & Argbiggan

Jag och min underbara pojkvän har inte alltid samma åsikter och sätt att utföra saker, detta resulterar i en hel del heta diskussioner. Igår när jag kom hem mötes jag av något som gjorde mig underbart glad. En stor fantastiskt vacker blommbuket på hallgolvet. Hur glad blir man inte då?
Så igår hade vi en jättemysig kväll, jag lagade köttfärsbiffar med tomatsås och halloumi och så myste vi i soffan till 27 dresses. En kärleksfilm som innehåller kliché efter kliché, men som samtidigt va underbart underhållande och rörande på ett lagom sätt. Och hur söt är inte James Marsden som spelar äktenskapskolumnisten Kevin Doyle?

image326image327


Vinboxar och film

Efter att ha plockat ihop spillrorna av mig själv efter gårdagens vinbox med räksallad och Into the Wild är det nu dags för lite allvar. Så jag packar ihop alla papper och vandrar hem till min Jojo.

Puss

killar

de luktar gott...
är riktigt snygga...
vi älskar när de ser oss...

vi älskar våra killar

puss å kram på er ..våra killar

Dagens dummaste

Läste igår dagens fråga i Aftonbladet, och det här svaret va bland de dummaste jag hört.

- Överbeskyddar vi våra barn?

Inge-Britt Smedmark, 66, språklärare,Täby :

- Ja, om barn alltid cyklar med hjälm, lär de sig inte att se upp för varningssignaler.


Cashmere Mafia

image325

Nya serien Cashmere Mafia håller hög standrad och jag kommer defenitivt fortsätta titta.


Underbara sol

Äntligen kommer jag in på min blogg som vägrat ett par dagar.
Tänkte slänga in lite bilder från min fjällsemester. Det va helt underbart, skidåkning, god mat, bastubad och lite vinter! Och det bästa av alla var att min älskling kom upp på fredag kväll.

   
                                




RSS 2.0