Förberedelser

Äntligen sitter jag i soffan och väntar på att vi ska titta på film. Har förberett en del för nyår och min födelsedag. Bakat kolakakor och tårtbotten. Danne har förberett köttet och jag har gjort Creme Brulé som står i ugnen nu.



Va på Erikslund med Jojo idag efter jobbet. Hon köpte en ryggmasserare, sjukt skön sån vill jag med ha. Och sedan va vi på ett väldigt utplockat Systembolaget. Men som tur var fanns det några få flaskor skumpa kvar. Nu är jag trött, imorgon är det Nyårsafton och i övermorgon min födelsedag. Jag blir 26år, hör ni hur vuxet det låter? När man va liten tyckte man dom som var över 20 va gammla. Lustigt hur olika man ser på saker.

Vitchoklad

Har bakat kanelbullar med vitchoklad i till min födelsedag, och jag tog precis ut dom ur ugnen. Så nu sitter jag och tittar på Prison Break och ska äta en bulle och dricka mitt favo chaithe.

Igår blev våra nyårsplaner klara också. Vi ska ha en liten middag hemma hos oss, sen blir det fest hos Thomas. Känns riktigt skönt att bara hänga på och inte behöva dra i alla trådar och få ihop något. Men laga en middag ska jag göra, med Daniels hjälp. Tips på meny?

2 days left

Då var det bara två dagar kvar tills jobbet kallar igen. Känns super trist att enbart ha legat hemma i influensan under ledigheten. Och för tillfället hemskt då vårt hem ser ut som ett bombnedslag. Jag mår dåligt när det är stökigt. Nu är det saker överallt, damm på golv och alla svarta möbler, disk och obäddat. Usch jag får lov att göra något åt det!

Puss sålänge!

Myskväll!

Yes jag tror jag äntligen börjar känna mig en anings friskare! Så kanske kanske jag kan göra något i helgen iallafall. Vore kul att träffa Paula som är hemma på besök över jul. 
Hoppas jag även kommer ner på stan och kan fixa armbandet till min klocka så jag kan ha den på Nyår. 

Ikväll har jag och min älskling haft världens myskväll. Han tvingade med mig att inhandla lite mat vi kunde äta (åt inget igår knappt) och sen hyrde vi tre filmer. Tror det va bra med en nypa friskluft. Nu ska jag ta en dusch sen lägga mig i sängen och mysa med sista filmen.

 

 
Massor med mys ♥


Bolt



Har just tittat klart på den nya Disney filmen Bolt. Filmen handlar om hunden Bolt som spelar superhund. Filmen var söt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas jag får sova i natt. Behöver verkligen det, inte sovit riktigt på tre nätter.


Natti natt

Min baby är bästaste!



Den här fina klockan har jag fått av min älskling! 
Är han inte världens bästaste ♥

God Jul

God Jul på er alla, hoppas ni haft en mysig Jul. Min vart mindre mysig då jag blivit sjuk. Influensan måste det vara då jag har 39 graders feber trots maxdos alvedon, snuvig och hosta och ont tame tusan överallt! Så nu blir det sängen hela dagen och ingen Juldagsmiddag hos mormor med stek och annat gott!

Ha en fortsatt mysig jul / Julkramar

Dan före dopparedan

Oj va längesen jag skrev, dax för en update. Anledningen är att vårt internet inte fungerat sedan i lördags. men nu har vi köpt en ny Airport Express så nu så.
Lördag var underbart kul, förfesten och Phoeinx på Å2. Musiken och allt. Jag hade verkligen superskoj!

   

I söndags sov jag väldigt väldigt länge. Ända fram till klockan halv två. Men skönt var det. Sen var det dax för mig och Jojo att baka Julgodis. Och tusan va godis det blev. Från halv fyra till klockan elva höll vi på. Och tro mig flera gånger var jag nära att bryta ihop. Det blev väldigt rörigt emellanåt :-) Men vi hade fruktansvärt kul!

  

Och nu sitter jag här dan före dopparedan och har blivit sjuk. Skulle vart hos Dannes föräldrar på Julmiddag ikväll men jag va tvungen att stanna hemma och sova. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag slipper spendera Julafton själv! 


Titta så många Julklappar det ligger under vår grann!!

Räksallad

Nu sitter jag och äter min räksallad. Den tredje på raken. Åt en igår kväll och en idag till lunch och nu en till kvällsmat.,
Börjar bli aningen tröttsamt. Imorgon får det bli något annat. 

Klart!

Yes då var alla Julklappar inhandlade och sedan några blev det såklart några till mig själv :-) 
Bland annat en snygg kavaj från H&M för endast 349:-  Nu ska bara alla klappar slås in, det får bli imorgon. Imorgon ska jag och min Jojo ha Julmys, vi ska baka massor av godis. 

Nu ska jag börja förbereda mig för fest ikväll med bästis. Va evigheter sedan vi festade på riktigt. Blir först förfest hos sötaste Lisa och sedan Phoenix på Å2.


Föresten 2 kilo har försvunnit på denna vecka. Yeeeiii!

Tomtenatta

Hälften av julklapparna avklarade. Kom hem från stan för en liten stund sedan. Fick inte alls så mycket gjort som jag hoppades på men jag är jätte nöjd med min babys julklappar :-) Vill att det ska vara julaftonsmorgon imorgon. Men icke sa nicke, lite får jag vänta. Får ta en sväng på stan på lördag och fixa det sista, vet vad jag vill ha men hittade inte det.

Kom på att om två veckor är det min födelsedag. Helt sjukt, tycker jag nyss fyllde 20, men det är för tusan 6 år sedan. Är ju närmare 30 än 20. Nu måste man verkligen kalla sig vuxen på riktigt, och visst sjutton börjar det kännas så också.

Nu ska jag kolla på Hells kitchen! 

Natti natt

Skolios

Har suttit och läst ett par timmar om skolios och behandlingar så som steloperation. Jag har ju skolios och har sen en tid haft problem med min höft som låser sig och lovat Danne att gå till läkaren och bli undersökt. Va ju många år sedan någon tittade på min skolios. Senaste gången va när jag var uppe på Huddingen och skulle få specialistråd om ev. operation. Då va krökningen på min rygg ca 40grader. Jag tror inte den blivit värre men jag är där man överväger operation. Det gör mig nervös, jävligt nervös. Operationen är stor och tar ca 5 timmar och har en 6 månaders lång rehabiliteringstid. Nej nu får jag skärpa mig. Jag är ju inte där, inte ens i närheten. Men tänk att få ha en rak rygg! Sånt vågar man ju knappt drömma om.





God Natt



Jag har bakat massor av julgodis, nu är det dax för sängen!
Natti natt

Christmas tree



Vår fina gran!

Vanligheter

Idag ville jag verkligen inte vakna. Och inte tycks min kropp vilja det heller. Jag känner mig lite småsjuk och har massor av träningsvärk! Hoppas dagen går fort så jag snart kan krypa ner i vår varma sköna säng!


Yoga

Det blev inte så mycket städat. Körde ett 50 minuter långt Yogapass istället. 
Så nu är min kropp sådär skönt trött!



Bra yogapass med skön musik.

Lusselelle

Igår var det Lucia. Och vilken trevlig dag det blev! Började dagen med att sätta på riktigt hög musik, vilket gjorde att det tod lång tid att göra mig iordning. Mitt humör blev på topp och jag gick till stan för att köpa en födelsedagspresent till min söta lillasyster som igår fyllde 24år! Köpte ett par jeans och massa armband i svart och guld. Jeansen köpte jag på Bik Bok, dom har blivit riktigt bra det senaste och man kan hitta både det ena och det andra där. 

På eftermiddagen va det fika hos syster. jag och Jonte började lägga att pussel på 300 bitar, va ju jätteskoj :-) Hur längesedan var det inte sen man byggde pussel? Vi hann dock inte klart utan lämnade pusslet halvfärdigt på vardagsrummsgolvet. Sen åkte jag hem till Jojo & Virre på luciafika. Fick inte i mig så mycket fika då jag kom från ett. Efter ett par timmar var vi sjukt trötta och nästan somnade i soffan. Men då röck vi upp oss och tog ett glas vi och några till därefter. Vilket resulterade att vi hamnade på Kåren. Japp jag va på Kåren och hade faktiskt skitkul, va längesen jag dansade så mycket. Enda minuset va att vi stod 40 minuter i kö för att få köpa någon att dricka. 

Nu ska jag ta och klicka hem lite julklappar och sedan städa lägenheten. Danne är på stan och handlar julklappar och när han kommer hem ska vi åka och köpa JULGRAN!!! Weeeeeei!



Miss Britney Spears

Har precis suttit och tittat på dokumentären om Britney Spears. Ända sedan Britney slog igenom har jag gillat henne. I början var det tack vare att min lillasyster va ett fanatiskt fan med posters på väggarna som köpte alla skivor och läste allt hon kom över om Britney. Jag har mest gillat att titta på henne när hon uppträder, hon är en sjukt bra dansare. Och jag älskar dans. Dansen berör.
Men det är tragiskt att se hur mycket skit hon fått ta del av i sitt liv. Och hur fruktansvärt trasig hon verkar ha vart. Jag hoppas verkligen att hon hamnat på rätt väg igen och kan hitta tillbaka till det som gör henne så speciell.
Jag vet iallafall att jag kommer köpa hennes skiva.



Idol Final!



Ikväll kommer jag sitta som klistrad i soffan och titta på Idol Finalen. Och denna final tycker jag inte det spelar så stor roll vem utav Kevin och Alice det är som vinner. Men det jag hoppas på är att Peter Jidhe ska få barn så Carolina Gynning hoppar in som programledare. Jag älskar henne, hon är ball!

Föresten tycker ni inte att vi har fått ett underbart väder? Jag hatar det, när jag kom hem från jobbet hade jag kunnat vrida ur mina skor. Helt dyngsur va vad jag var! Västerås verkar inte fatta vad vinter är för något! Jag älskar vinter när det är snö och kallt. Inte plask och vattenpölar.

Nu ska vi fortsätta med våran tvätt och laga kvällsmat. Det blir Sveriges nationalrätt, Tacos!
Trevlig fredagskväll ♥

Ge mig Jul!

Gud så mycket jag längtar till Jul. Just av den anledningen att jag vill vara ledig. Har ingen energi alls till att gå till jobbet. Jag behöver något nytt och inspirerande. Nu känner jag mest för att vara hemma och baka eller gå på stan och handla julklappar. I helgen ska jag dricka glögg!

Middagstips

Häromdagen gjorde vi godaste kycklingburgarna, bjuder på receptet.

500g kycklingfile
1 paket bacon
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
olja
salt dragon

Dressing:
70g blå mögelost
2dl creme fraich

Tillbehör:
Ost
Bröd
Sallad
Tomat

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader.
Hacka löken och stek tillsammans med vitlöken.
Kör kycklinfilen och halva pakete bacon i matberedare.
Blanda ner kryddor och löken.

Forma till burgare och stek 1 min på var sida.
Lägg på burgarna med resten av baconet på en ugnsform.
Låt stå i ugnen i ca 10min.

Blanda blåmögelosten med cremefraichen.
Servera kycklingburgarna med tillbehören.







Festen!


Födelsedagsbarnet ♥


Sis, jag & Struten mittemellan


Chippen & Anne


Följa med på festen Johan & ?


Sis & Fredrik som försöker göra sin bästa sängkammarblick


Danne & Evelina


Bästa systrarna


Evelina & Jag


Baby






Blogg strul

Min blogg strular för tillfället, laddar upp festbilderna så fort den funkar igen!
Så irriterande!


Grattis älskling!

Nu är vi hemma igen efter en underbart mysig dag  i Stockholm. 
Jag hade ju planerat min älsklings födelsedagspresent i många månader. Tog ledigt från jobbet, fixade med bakning och ringde och ändrade tid på verkstaden. Självklart blev överaskningen avslöjad dagen innan då Daniel skulle ringa och avboka tiden på verkstaden. Men det va som det var och vi ålte till Stockholm igår morse och gick först på stan och shoppade lite. Jag hittade såklart en till klänning tills ikväll och ett par grymt snygga stövletter på ZARA.

När vi var färdiga med shoppingen åkte vi ut till Nacka Strand där jag hade bokat sviten på Hotel J. Vilket mysigt hotel det var sedan. Rummet var inrett i marinstill, med en soffdel med öppen spis, stort badrum med bubbelbadkar och en enorm terass med utsikt över vattnet.  På rummet skulle det ju också vänta champagne och choklad & frukt. Frukten och det stod där men ingen champagne. Den hade dom ställt i fel rum. 
Vi spenderade hela kvällen på rummet bubblade, drack champagne, beställde roomservice till kvällsmat och bara myste.
På morgonen fick vi en fantastisk frukost på rummet och såklart bubblade vi igen :-) Jag vill ha ett bubbelbadkar! 
Dagen var mycket lyckad och idag fyller min älskling 25år. Snart kommer hela tjocka släkten och ikväll blir det fest på Silk med 30 personer. Kommer bli så kul!

 

 
 

 

 

Grattis älskling ♥

Stockholm!



Nu tar jag min älskling med på äventyr i Stockholm!
Puss ♥

Buddhatobuddha

Kolla in det här brutalt snygga armbandet. Jag vill ha!!!



www.buddhatobuddha.com

Gaahhh!!!

Jag blir trött och förbanad, nu är jag skit förbanad. Jag har munsår, och de jävlas med mig. Igår ploppade det upp två nya blåsor, innan den förra har hunnit läka. Så nu har jag ringt till farbror doktorn och bett om medicin. Är så ofantligt trött på detta. Kan ju inte använda läppglans och aldrig pussa på min älskling!
Det är synd om mig nu!

Grodor

Ofta hoppar det grodor ur kundernas munnar, men ibland blir man förvånad.

Dagens bidrag kommer från en medelålderskvinna.
Hon sätter sig i frisörstolen och jag frågar hur hon mår, hon svarar artigt och utbrister:
- Och du blir tjockare och tjockare!

Ja tack för den du!

Nu ska jag tittat på Håkans jakt efter telefon nummer bland sopporna i sista avsnittet av Färjan.



Bild: www.kanal5.se 

RSS 2.0