Braids

 

Nu går jag och min balla frisyr och lägger oss. Har vart en lång dag, ni får se bilder från Schwartskopf visningen imorgon. Den va bra och gav mycket ny inspiration. Natti natt.


Fullspäckad måndag

God morgon! Nu drar jag upp till Medicin för lite prover. Efter jobbet bär det av till Sthlm för får lite inspiration om höstens hår. Tjing!


God kväll!


Slappaste söndagen

Gudars vilken skön söndag vi haft det. Jag syster & mannen. Jessica pakade nyss ihop sina saker och åkte hem, jag & mannen gick till Ica och handlade lite och så köpte vi med oss Donken hem. Så i min mage ligger nu en QP & co, det va gott. Jag behövde det :) Nu ska jag kolla klart på Privlleged och sedan ta och duscha bort festen. Efter det blir det nog en tredje film. Så jäkla slö och skön dag. Det har jag verkligen längtat efter.

Syster & Jag

Igår hade jag och syster en hel dag tillsammans kan man säga. Vi tog först en tur ut till Hälla för att shoppa lite. Jag hittade alldeles för mycket saker. Ett par nya jeans, en klänning, en siden skjorta mm. Efter det tog vi en sväng ut till pappa för en fika. Farmor & Farfar var där. Och sedan en tur hem till mormor & morfar. Mycket fika på en och samma dag. Vinbärskaka & Annanaspaj, mums! Och helt otroligt nog lyckades jag övertala min syster att följa med ut på kvällen. Vi började hemma hos Lisa på förfest, gick vidare till Tabben & sedan BMB. Hade faktiskt riktigt kul igår. va mycket folk ute. Hann tom med en kort efterfest, som innehöll en lägehet som va full av rökande människor känndes det som. Uache va vidrigt att röka inne.
Idag har vi en riktigt slappardag. Hur skönt som helst, sov till klockan 12, har ätit tacos buffé och kollat på en film. Killing Shot tror jag den hette. Nu ska vi snart sätta på nästa. Ha en mysig söndag alla söta!



Min äslkling ♥



Fika nummer 1



Mitt gammla hus



Fika nummer 2



Sis



Fia



Igge serverar oss Strawberry daiquiris.



Lisa & Jessica posar



Finaste flicksen ♥



Lisa & Igge rockar



Bästaste systrarna



Slapparsöndag med Tacos buffe

God Natt

Okej Systrarna Johansson & Herr Lilja säger God Natt ♥

Eggs & turkey



Ägg, kalkon, tomater, vitaminer & slutligen kaffe. Perfekt star på helgen, nu ut i solen!

Friday night



Ikväll har jag & min baby lagat pizza



Nu sitter vi på övervåningen och tittar på UFC, och jag blir tom lite inne i matcherna. Även fast jag tycker det är en helt galen sport. Om man nu kan kalla det sport? Vi såg en film tifdigare Go Fast, jag såg halv sen somna jag som en stock. Va helt galet trött. Känndes som nån slagit mig i huvudet. Sen kom min älskling och bjöd på Mandel & Marängtårta, så nu är jag lite piggare. Föresten min träningsvärk sedan gymmet igår är inte att leka med :) Nu ska jag fortsätta mysa med min älskling. Ha en bra kväll alla söta.



Muskler

Idag satte jag min fot på gymmet, första gången på mycket länge. Tror jag sist var där mycket tidigt i våras. Nu har jag ju även bytt gym och jag måste säga att det var lite klurigt. Alla maskiner va tvärtom, men jag tror man kommer in i det fort. Va iallafall hur kul som helst jag har så jäkla mycket träningsmotivation just nu. Och dessutom är det så himla kul att träffa sis så ofta :)


Skaldjursprovning

Igår satte våra onsdagsmiddagar igång igen. Denna gång var vi hemma hos Jojo. Skaldjursprovning stod det på menyn, Jojo tyckte det var extra kul då jag inte är speciellt förtjust i skaldjur. Eller jo räkor älskar jag men resten har jag knappt provat. Fick oxå lära mig hur man skalar kräftor. Mkt bra!



Skaldjursfat



Mia ville ej vara med på bild :)



En hårig jävel!



Godast : Havskräftan!



Är det såhär man håller?



Mussla minst gott, lukta havsbotten smaka likadant



Krabba Jojos favorit



Ostron, inte så illa som man kan tro



Ostronskål

Nyfärgad



Okej blond en månad till iallafall ;)

I Love her hair!









Kan vara så att hon är en av Sveriges ballaste kvinnor, för att inte tala om håret. Helt galet snyggt!

Bilder : Rebecca Simonsson

Can you pay my bills?



Blev inge Maxi för oss. Sis va förbi och skulle skriva ut kort och det drog ut på tiden, så jag åkte med henne en sväng till Ica Grytan och handlade frukost. Glömde såklart smör. Klant! Men en stor påse Naturgodis fick jag med mig hem. Så nu sitter jag här med mitt Naturgodis och en hel dröss med räkningar. Kul!




Yellow

Idag när jag och syrran tog 5:an på Rocklunda hittade jag dessa som fick förgylla min kvällsmat. Nu ska jag samla vuxenpoäng och skriva inköpslista. För imorgon ska jag & Danne storhandla på Maxi. God natt!


Fig & Caramel

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film & äta min choklad som jag fick av snälla Emma igår. Tack söt!


Bästa kvällen med bästa flickorna


Eve ♥


Yrväder


Lisa & Emma


Ja här dansas de av olika slag


Puss


Finaste tjejerna


Kärlek


Haha va håller jag på med?


Transdans


Tequila


Jag & Mia


En finurlig Tessan


Shoots

Curls





Jag har fått håret upprullat av finaste Eve.




Run







Oj va klockan går, nyss hemkommen från Björnön. Dags att hopps i duschen och göra sig klar för ikväll. Kommer bli så jäkla kul Stockholm invasion på Pluto. halv sju kommer Eve, då korkar jag upp en flaska rosé och njuter på vår ballkong. Ikväll är jag gräsänka också, Danne har åkt på kryssning med sina vänner. Söta lilla älskling. Världens bästa ♥ Nu duschen! Tjing!

Helg wiiiihoooo!

Gudars va skönt det känns med helg, har verkligen vart en vecka med massor av jobb. Cyklade hem som en dåre från jobbet för utanför dörren satt sis och väntade. Vi har haft myskväll. Ätit mat och kollat på film. Blev Män som hatar kvinnor idag. Riktigt bra film, rekomenderas varmt! Nu ska jag strax hoppa i sängen, imorgon har jag mycket på schemat. Träna, städa,stan och sedan FEST! Stockholm invasion kommer bli grymt kul!


Blue fever



God natt alla söta ♥

Jag döööör

Chain XL SEK 8799, Buddha To Buddha - NELLY.COM

Ser ni va underbart det är? Nelly säljer nu dessa armband från Buddha To Buddha, jag har sucktat efter just detta i över ett år.

Abs

Har nyss kört ett pass pilates, någon som testat det? Är riktigt jobbigt för magen kan jag tala om, men det är bra. Den ska få så den tiger och bara blir mindre och mindre. Känns riktigt skönt att det är onsdagkväll, det betyder ju att mer än halva arbetsveckan har gått och snart är det helg :D Och på lördag då ska jag ju ut och dansa. Längtar! Nu ska jag ta och laga en klassiker, spagetti och köttfärssås. Mums!

 

2år av kärlek

 







Just another manic monday

Ny vecka nya möjligheter, brukar man inte säga så? Jag är iallafall sjukt trött efter en bauta stressig dag på jobbet. Har hunnit med en sväng i spåret i spöregn, köpa träningskort, och beslutat att jag & Marie på jobbet ska gå med i viktväktarna. Nu ska lägga mig på spikmattan och sedan sussa. Imorgon är en speciel dag, mycket speciel tom. ♥





Lårhöga


Svarta lårhöga stövlar från La Redoute


Dessa godingar har jag klickat hem. I höst ska jag inte köpa så mycket kläder och dylikt då jag ska spara ihop lite pengar. Men ett par snygga stövlar, ett par boots och en ny höstjacka ska det bli. Nu återstår bara två utav dom!

Söndagsfukost



Nu är det dax för frukost. Ska kolla klart en film jag började se igår kväll och inte orkade se klart. Sedan ska jag olja in möblen Danne & Jimmy byggde till badrummet. Efter det blir det städning för hela slanten. Ska försöka rensa ur min garderob, den är för stro och mer än hälften använder jag inte. Rensade bort 10 par skor igår, Igen! Jag är helt galen, skor kan man aldrig ha för många. Men utrymmet bergänsar en. En egen walk in closet med skor, det vore ju drömmen! Trevlig söndag på er.

Walk in closet

Igår åkte vi och köpte mer Elfa delar till vår walk in closet, sen ägnade vi hela eftermiddagen åt att skruva upp och organisera där inne. Jag måste säga att jag är sjukt nöjd, bara att få en egen vägg att ha mina skor på, alla fick såklart inte plats men många ;) Ska köpa till flera hyllor. Såhär blev det iallafall!













Middag & Rosé hos en favorit



Hemma igen och sååå trött! Har vart hemma hos Mia på middag & rosé. Va väldigt trevligt och alldeles för längesen. Min lilla Mia, har saknat henne! Nu ska jag ta och städa upp i köket så man kan äta mysig lördagsfrukost imorgon. Och imorgon ska jag ta sovmorgon, sova tills jag vaknar av mig själv! Ska bara se till att Danne smyger ut tyst när han vaknar ;) God natt på er alla söta!

IKEA

Idag tog mamma och jag en sväng ut till IKEA efter jobbet. Skulle inte handla något speciellt men hittade en del små saker. Köpte nya vattenglas, två ljustakar, tvålkopp och lampor till klädkammaren. Och så passade jag på att bjuda min kära mamma på mat. Köttbullar med potatis & sås blev det. Och herrejisses va köttbullar man får 15st! Nu ska jag duscha och sedan sova. Natti natt


Bounce

Grymt, Check it out!

Skogsmulle

Idag efter jobbet kom min syster och hämtade upp mig och så körde vi ut i skogen och plockade blåbär. Va så otoligt längesedan jag va ute i skogen, när man va liten va det mycket oftare. Då gick man med farfar och plockade kantareller på Landet. han kunde bara peka på en sten och så var det helt gult. Men idag hitta vi inte en enda svamp, men ca 3 liter blåbär.



Redo för skogen



Vackert



Syster hittar massa blåbär



Blueberrys



Dagens skörd



En glad Tessan



Kvällsmat

Första dagen

Då va första dagen på jobbet avklarad. Gick hur fint som helst, vaknade utan problem imorse & powerwalkade iväg till jobbet. Va självklart hur mycket som helst att göra, så hela min dag har bestått av klippningar. Men kändes faktiskt skönt att vara tillbaka, jag älskar mitt jobb som frisör. Det är jag glad över! Efter jobbet tog jag, syrran och mammas oss ut i Rocklunda spåret, duktiga mig som har gått 7,5km idag!
Nu ska jag mysa i soffa med min älskling & se på Beck!

Semesterns slut!



Massor av godis



Finaste syster



Filmkväll på rad ;)



Sola sola sola



Smoothie



Så länge vi båda andas & kaffe



Har verkligen haft tre underbara veckors semester. Kunde inte ha vart bättre, Oslo, Falkenberg, Göteborg och sedan medelhavsvärme hemma. Lovley, tack alla fina!

Open fire

Kom på att jag har ju glömt att visa er våran öppna spis vi inhandlade på semester. Den gör sig riktigt bra uppe på övervåningen. Blir riktigt mysigt i vinter & massor av värme ger den också.










Jonte 6år

Nu är vi hemma från kalaset. Jonte fick massa leksaker och hummern han fick av oss gjorde iallafall succe. Så det var riktigt roligt :D Jag premiär badade i poolen, två gånger riktigt skönt var det faktiskt och hela 22 grader! Nice. Nu ska jag hänga tvätt sedan blir det tacos & filmkväll med syster.
























Min älskade lillebror

Nu har jag slagit in en massa paket. Vi ska nämligen på 6-års kalas i eftermiddag hos värlens mest älskbara lillebror. Och snäll måste han ha vart ;) Och sedan har han två syrror som gärna skämmer bort honom ibland! Igår va jag och syrran en sväng till pappa. Han har byggt klart poolen nu, och har börjat med soldäcket eller vad man nu kallar det. Kommer nog bli riktigt bra. Sedan när solvärmaren gjort sitt kan man testa den också. Nej nu ska jag sätta mig på balkongen, sola och äta lite räkor som blev kvar igår! Tjing!



Jonte flyger i poolen







Va finns i dom här tro?

Saturday

Helvet nu är det inte långt kvar på semestern, huhh börjar få lite ångest! Inte för att jag inte gillar mitt jobb utan för att jag gärna vill njuta av detta väder mycklet längre än såhär. Semestern går alltid så jädra fort! Gårdagskvällen vart hur mysig som helst, vi satt på ballkongen och drack vin och åt massa plockmat och snackade massa tjejsnack! Vid ett fick vi ett ryck i bennen som sa att dom absolut ville dansa. Så vi drog på osss kavajerna & svarta klackar och intog Pluttans varma & trånga dansgolv. Himlans trevlig kväll & absolut bästa sällskapet! Måste göras om snart mycket snart!



Balkongmys



Finaste Evelina!

Blondie



Herrejisses va sommaren tar på mitt stackars hår. Det ä ju inte långt kvar tills jag är totalt platinablond, och det gillar jag inte alls! Huhh! Nej dax för vin & räkor på min balkong. Tjing!


Schtek

Ok då sitter man på ballen och försöker fånga så många solstrålar som möjligt. Va ute på Framnäs och solade tidigare med danne, Eric och Kenneth nu har dom dragit iväg på en golfrunda. Ska höra om pappa vill ha besök och slå ihjäl lite tid tills jag ska skåla med Evelina ikväll!



Åh va jag älskar svenskhögsommar! Lovley!

Sunny & Hot

Idag har vart en riktigt skön sommardag. Imorse sov vi länge och gick sedan upp och lagade omelett mös i soffan och såg film. Sedan gick vi ner till stan och lunchade på Köket, gick förbi Åhöens och köpte en bok till Danne som han kan ha på standen. Sedan tog vi oss ut till Framnäs och solade oss lite och bara hade det helt otroligt skönt.
På kvällen har jag vart ute hos min älskade mormor&morfar och bjudit dom på grillat. Alltid så mysigt att vara hos mormo&morfar tycker jag. När jag kom hem va jag riktigt duktig och tog en kvällspowerwalk och nu har jag packat upp allt vi hade med oss hem från semester. Det blev mycket shoppat kan jag säga! Jisses!

















Köket

Gårdagskvällen blev himlans trevlig. Vi blev ett rätt stort gäng som satt nere på köketsuteservering i deras stora soffor. Riktigt mysigt och mycket trevlig sällskap. När en del gick till krogen gick jag, Danne, Madde och Blom hem till oss och snackade massa skit och drack goda sodasteram drinkar. Lyckat!



Thom & Thomas



Thom ser fundersam ut



Thomas skålar!



Jimmys mat såg väldigt mummsig ut



Tessan



Min älskling ♥



Blom & Madde hemma hos oss



Lunch på ballen



Ungsbakad lax och en grönsallad!

Shake



Dax för frukost, satans va varmt det va och powerwalka :D


Solstrålar

God morgon mina vänner, visst är det underbart väder? Strålande sol och 20grader, sitter på min lilla söta ballkong och dricker kaffe. Strax ska jag ut och powerwalka. Underbart med semester!!!



Min älskade syster missade att vattna mina blommor på frukostballkongen, ;) Hehe!

Home sweet home



Nu är vi hemma igen jag & min älskling. Vi har haft det hur underbart som helst. Jag älskar livet i Falkenberg♥
Bloggar mera imorgon, då får ni se lite bilder. Nu ska vi iväg och köpa mat och hyra film. Sen blir det mys hela kvällen! Tjing!

RSS 2.0