Snart semester!

img_3003 (MMS)

Snart semester!


Slice of life

Jag älskar den här tavlan och jag önskar verkligen att jag hade haft pengar att köpa den. Har vart kär i den sen första gången jag såg den. Nu kan man köpa den här. Gaaaah varför har man inte oändligt med pengar, eller iallafall lite mer än jag just nu. Den är ju så fin & jag vill jag vill jag vill ha den. I LOVE IT ♥


Onsdagsgänget

Ännu en helt fantastisk sommardag & kväll med för den delen. Kvällarna är ju så sköna, man kan sitta ute och äta utan att frysa. Så idag serverades min onsdagsmiddag på terrasen. Jag bjöd på vitlök & chili räkor, kycklingspett, sallad & baguett. Efterätten skulle va super enkel & god. God va den men inte enkel. Va ju omöjligt att grilla marshmallows på gasolgrillen. Den fastnade på en sekund och droppade ner.



Tänkte vissa er vilka jag spenderar mina onsdagar med, här har ni mina underbara tokar ♥


Tok 1 va trött


Tok 2 & 3 i låååångt fint blont hår



Semesterläsning

Hur har ni bloggisar det en ljumen sommarkväll som denna? Här hemma ligger vi och slappar i soffan framför en film. Så skönt för den här dagen har slukat all energi från mig. Så varmt inne på jobbet plus att det idag va en olidlig doft av att dom laga taket. Kändes som att man hade näsan vid ett avgasrör. Hm aja, 3 dagar kvar sen är det semester. Yeiii som jag längtar! Igår klickade jag hem lite nya böcker att läsa medans jag ligger och latar mig i solen. Är en väldig preiodare när det gäller att läsa. På sommaren brukar det iaf bli ett par böcker.



Min sommarläsning

Snart Semester!!!

Åh nu är det nära och jag längtar sååå mycket. Fyra dagar kvar innan semestern och fem dagar kvar tills vi åker till Malta. Kommer bli så skönt, bara sola, läsa, bada, promenera och äta gott med mamma & syrran en hel vecka. Perfekt start på semestern!


The lovley Malta

Midsommar 2011






















These Silent Hearts

Kom nyss hem från jobbet, sitter och lyssnar på denna underbara låt på repeat. Finns massor jag borde göra men kan inte ta för mig att göra något. Har hur mycket tankar som helst som flyger runt i huvudet. Jag känner sorg, även om jag inte haft kontakt med Patrik på flera år så va han en gång någon som jag tyckte mycket om. Det är så fruktansvärt orättvist här i livet. Än en gång får man bevisat hur skört livet är och att man inte ska skjuta upp något tills imorgon. Lev livet här och nu. Till fullo. Varje dag.


Beautiful

Vila i frid.


Workout

Hallå bloggisar! va är det för underligt väder vi har? Ena sekunden sol, nästa regn. Hmm. Ikväll var det tänkt att vi skulle testa på Zumba på kajen, men efter som vädret var så ostabillt drog jag och Jojo till Rocklunda och tog oss igenom halvmilen. Jag tycker det är skönt att vara ute och känna skogsdoften och lugnet, dock är jag mer för powerwalks än att springa. Idag gick vi och sprang i uppförsbackarna. Sedan körde vi lite styrka i utomhusgymmet de byggt. Nu ska jag duscha och fixa lite mat, sedan behöver jag tvätta lite och börja förbereda för Falkenberg i midsommar. Va ska ni hitta på i midsommar?


Nytränad Tessa

Blått är flott


Denna fina ring som är en kopia av YSL skulle jag inte tacka nej till. Såååå fin! Så om nån (läs älskling) vill göra mig extra glad finns den att klicka hem här för endast 245:-

Strawberrys & Cream

Min söndags har beståt av film, film och åter film. Hur skönt som helst. Precis va jag behövde en lugn och slapp dag hemma. Nu ska jag fortsätta se på Gossip Girl, sista avsnittet ikväll. Så tråkigt att alla serier har uppehåll under sommaren. Känner att det börjar bli dags att laga mat också, ska testa nått nytt ikväll. Fick en påse bag of taste av Johanna igår som hon buzzar just nu. Verkar enkelt och perfekt en söndag som denna. Men det får bli efter Gossip Girl. Ha en skön kväll finingar!


Lite söndags fika, jordgubbar, glass & hallonkesella.

Mia & Jojo fest


Sötaste Stina kan numera gå


Jojo öppnar paket med spänning


Födelsedagsbarn nr 2


Massa goda snittar


Jojo & Armo kramas lite


Fina Jojo


Jag & mina orangea shorts


Jag & min Jojo

REA

Har ni vart nere på stan och rea fyndat något finingar? Är ju hur mycket rea som helst. Jag fick med mig två fynd hem från Gina Tricot idag som jag egentligen inte alls hade råd med just nu.


Orangea shorts 149:-


Slapp halvtransparent tee 99:-

Shortsen invigs nog redan ikväll på Mia & Jojo´s födelsedagsparty. Nu kaffe på terrassen!

TGIF

Gahh va trött jag är idag, måste vara vädret. Handlade & hämtade ut paket efter jobbet. Här hemma har vi precis ätit tacos och jag har grejat med Jojo & Marias tårta tills imorgon. Jag tycker det är så roligt att baka nya saker :) Nu blir det massa godis och en film i soffan. Kära syster hänger med oss ikväll, mys!


Ha en trevlig fredagskväll fina bloggisar!

Trance Music..

 

..Sometimes you just need to feel free and completely happy.


Spread your wings


Jag fullkommligt ÄLSKAR den här bilden.


Kom och tänka på den här gammla låten när jag såg bilden.

Bootcamp

Nu sitter jag och ska äntligen äta middag. Blir väldans sent när man tränar (by the way min syster kör med mig som en galning på gymmet, gissar att jag kommer ha väldigt ont i kroppen imorgon)och Danne jobbar sent idag också. På menyn idag är det lax. Gott!


Vita Villan



Vackert, vitt, lila, mjukt, ljuva kontraster.
Bild: Sköna Hem

Once again

Sitter i soffan med macen i knät och har kollat klart på True Blood och ätit middag. (Somnade ju såklart igår) Hade hoppats på att få bära in mitt skåp idag men min man jobbar sent idag. Så nu ska jag istället ta och städa upp inne på kontoret, förstår inte vart allt skrot och all post kommer ifrån?! Nästa projekt efter garageportarna ska bli att göra om i kontoret. Är inte nöjd med förvaringen och skrivbordet så funderar på att säla det vi har och köpa något annat. Nej nu måste jag sätta fart. Puss på er finingar

Födelsedagsbarn

Nu ska vi strax se sista avsnittet av True Blood här hemma. Fy va fort den här säsongen tog slut. Sedan tänkte vi börja titta på The event. Har ni sett den serien, dom som har sett den säger att den är bra.
Söndagen annars har varit rätt så bra, har vart och firat lilla Izabell som fyllde 4 år i onsdags, sedan har Paula & Steffen vart på besök. Paula fyller år idag, Grattis min fina vän ♥ Så hon fick också ett litet paket av oss.
Sedan har jag även målat om det fina skåpet som vi ska ha i vardagsrummet. Blev riktigt bra och ska bli kul att få ställa dit det. Vilken skillnad det blir med lite färg. Ni får se så fort det är på plats och alla glas och allt porslin är iplockat. Nej nu väntar True Blood. Ha en fortsatt skön söndag vänner!

Barndomsminnen



Lupiner får mig att tänka på sommrarna hos farmor & farfar. Tycker det är så vackert med alla lupiner i mjuka lila & rosa nyanser som växer längs vägkanterna. Tror jag ska plantera Lupiner ute i min trädgård. Älskar alla gammla torpblommor. Jag vill ha roso, lavendel & massa stora underbara pioner. Det är ju så vackert!

Drinks and things


Min fina Paula


Bästa Lisa


Haha trollet hon själv ;)

Tack för en mysig kväll, inte ofta man får spendera den med två av sin favisar!

Lördagens



Top: H&M Kjol: Gina Tricot Bälte: Forever 21 Stor ring: Forever 21

Löradgens jag redo för drinkar på stan med bästaste Lisa. Vi börjar kvällen med lite terrasshäng hemma hos oss. Hoppas ni alla får en toppen kväll!

Sista dagen innan helg

Åh va härligt med torsdagskväll och en betydligt svalare sådan. Sitter och funderar på om jag ska ta en sväng med dammsugaren, skulle verkligen behövas. Och slänga in lite tvätt i maskinen. Så får det bli sedan blir det tidigt i säng. Ska till tandläkaren 7.30 imorgon bitti.

Dagens hår

Dagens hår bestod av två inbakade flätor på sne som jag sedan satte ihop till en knut. Superenkelt och skönt en varm sommardag som denna.




Marias födelsedags onsdagsmiddag

Idag va ingen vanlig onsdagsmiddag, utan även Marias födelsedag! Grattis världens bästa gumms ♥ Maria bjöd på en jättegod middag, grillat nötkött, jätte fräsch sallad, potatis & rotfrukter i ugn och två olika såser. Till efterrätt fick vi tårta. Mums!




Hett

Vilken varm dag vi har haft idag. Redan imorse vissade termometern inne på jobbet 25 grader. Man känner sig lagom fräsch efter en dag på jobbet. Har iallafall vart duktig och druckit två liter vatten idag. Vatten med bläbär är ju sååå gott. I love! På lunchen tog jag med mig min mat ut och la mig på en filt en stund, fläktade så skönt. Påväg tillbaka plockade jag lite midsommarblommster som nu pryder matbordet.






Sveriges Nationaldag

Vilken underbar dag vi haft, eller hur finingar? Började dagen med att först titta på Brothers & Sisters från igår. Vid elva kom mamma & Jessie hit och vi tog en löprunda, va väldigt varmt men skönt. Ska försöka hinna ut iallafall en till gång i veckan. När vi duschat och bytt om åkte vi mot Djäkneberget för att va med på lite nationaldagsfirande. Va mysigt att sitta där på en filt med lite picknick.


Nicke & Mille busar


En glad Theo


Många Sverigeflagor såg vi idag


Milian äter en majskrok


Theo sussar sött under parasollet

När vi fått nog av allsång och värmen i parken åkte vi hem till pappa & carita för att fika lite och bada. Såååå skönt! När jag kom hem planterade jag om mina små odlingar och även den fina pilen jag köpte igår. Tog även ett varv med trimmern på framsidan där det började se ut som en äng. Nu börjar det även sticka upp lite nytt gräs både här och där. Kul!


Jonte & Eric


Jessie tar sig ett dopp i poolen


Supergod rabarberpaj!

The Table

Nu är nya soffbordet på plats och måste säga att det blev väldigt fint. Det gammla hade fel form för vår soffgrupp och var för litet. Bordet vi har nu är ett ekbord som vi fick av Kjell & Annika. Jag har målat det med vit oljefärg. Härnäst väntar ett gammalt skåp.


Tada som nytt!


Såhär såg det ut innan.

Nytt på terrassen

I lördags va ju jag och syrran iväg och skulle köpa solstolar och äntligen har vi nu två stycken. Jag är helnöjd med dom. Fick även med mig lite filtar, servetter och ljus från IKEA.


Solstolar i konstrottning från Bauhaus


Mysiga filtar & korgen kommer från IKEA

Lördagens





















Blev en superlyckad grillning i lördags. Så mycket god mat, dricka och perfekt sällskap. Lite senare på kvällen kom även Therese & Sammy ut och gjorde oss sällskap. Vi dansade & pratade om allt och inget ända till klockan 4. Får göras om snart igen!

God morgon soliga lördag!



God morgon finingar! Här sitter jag på terrassen och dricker en kaffe. Underbart, känner mig så lycklig över att ha de såhär. Är ju så underbart att kunna gå ut på morgonen och sätta sig och bara njuta. NJUTA det är mitt motto den här sommaren.
Nu ska jag hoppa in i duschen för sedan ska jag och syrran åka iväg till Erikslund och förhoppningsvis köpa solstolar och lite saker till trädgården. Va ska ni göra en solig dag som denna?

Ankungar & Mygg











Vilken underbar kväll vi har haft, helt otroligt varmt och skönt. Jag & Jojo åkte ut till Björnön och grillade massa gott & mös.  Medanns vi satt på våran filt och bara njöt dök en liten ankfamilj upp i vassen. Hur söta som hels och jag ville ta med dom hemt! När myggen blev för många packade vi ihop och åkte hem. Sommaren gör mig lycklig!

Grillning hos Mormor & Morfar


Mille knycker en väska


Mormor & Milian


Jag & Milian busade


Jag & Milian tränade på att gå och kände på gräset


Finaste Theo myser i pappas famn

Oj va mycket god mat det bjöds på hos mormor & morfar, och efterätt & fika. Man behöver aldrig oroa sig för att gå hungrig därifrån. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på Klassträffen. Och här tänker jag stanna resten av kvällen. Ha en fin kväll bloggisar!

Hello lediga torsdag!

Hur mår ni fina bloggisar denna lediga dag mitt i veckan? Jag sitter med en kopp kaffe och kom för en stund sedan hem från gymmet. Blev 3km löpning och 50min styrketräning, det känner jag mig riktigt nöjde med. Älskar när man får bra flyt i löpningen, underbart!
Nu ska jag strax fixa lite lunch sedan ska jag sätta igång med ett utav alla mina målarprojekt. Va det är får ni se när jag är klar! Ikväll måste jag även försöka få ut lite saker på blocket. Suck är ju så tråkigt men vore ju så skönt att få bort lite saker.


Denna goda chokladmousse med färska hallon & grädde bjöd jag mina middagsgäster på igår. Receptet hittade jag här.

RSS 2.0