Söndagsbad









Firefox







Fjärilslavender senaste tillskottet på vår balkong.



MmmmMango






Kvällen började jag och min fina Jojo i vår park med grillning. Det va hur mysigt som helst. Vi åt och lyssnade på musik, och drack oss redo för Mango. Och vilken jädrans fest det blev igår! Det känns i kroppen idag att man dansat omkring som en tok. Musiken va jättebra, fan va jag älskar Hardstyle!
Igår gjorde jag något jag aldrig tidigare gjort, jag gick ut utan att ens satt en fön i mitt hår, jag satt upp det i en knut och lät det självtorka och faktiskt blev det hur bra som helst. Tom fick jag en del komplimanger :)

Mer bilder kommer såfort jag hittat sladden till min kamera.

The King of Pop


Michael Jackson vår tids största popikon dog igår. Han drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem. Han blev 50år gammal.

Michael Jackson - Thriller



Seven Pounds



Ikväll såg jag filmen Seven Pounds, jag hade hört att den skulle vara mycket bra. Och jag blev inte ett dugg besviken. Den började ganska så rörigt, men efter ett tag började man få grepp på personerna och man kom in mer i filmen. På slutet föll alla bitar på plats och den avslutades på ett otroligt sätt. En känslofull film, som verkligen kramade mitt hjärta. Se den om du inte redan har det! NU!





Midsommar!

Min midsommar var hur underbar som helst. Falkenberg, ljuvliga underbara Falkenberg. Där skulle jag kunna bo hela sommaren. Gå upp på morgonen, sätta mig på trappen med en kopp kaffe. Vandra runt dagarna långa med vinden i håret och känna sanden mellan tårna. Bara vara och älska livet!

Grilla i mängder, äta jordgubbar, sitta i sanddynerna och dricka öl, spela kubb, golftunering, vin och choklad och massor av sol och underbara människor. Så såg min midsommar ut. Och jag hoppas det blir många fler.


Ljuvliga sommar...






Rain-Sun-Summer



Vad passar bättre denna sommar än ett par gummistövlar?

Förhelveteskyld

Har verkligen var superdålig på att blogga det sista, men jag har varken haft tid eller lust. 
Helgen var helt lovley, Jojos födelsedag vart verkligen jättekul. Ska snart lägga upp bilderna! Dagen börjades med snittar och sangria i hennes lägenhet, sedan blev det två timmar på Arosfortet, och visst fan va det kul. Svinkul tom :) På kvällen var det sedan middag och tårta och sedan bar det av till Pluto. Musiken va grym och jag dansa som en tok.

I söndags låg jag och älsklingen på övervåningen och lyssnade på regnet som smattrade mot våra takfönster och hade Prison Break maraton! Hur mysigt som helst. På eftermiddagen var vi på Rönnby hos Daniels föräldrar på fika. Jag tycker så mycket om dom. 

Nu sitter jag här och tittar på Desperate Houswifes och känner mig sjuk och eländig. Bläää! Jäkla förkylning!

MIna Födelsedagsflickor!



Igår fyllde min sötaste chocklad 26år!


Och idag fyller min Jojo 25år! 

Ett stort grattis till er båda! Love you ♥




Vackert


Solnedgång på Rönnby. God natt ♥

Grattis världens bästa Mia


Love you ♥

Upphittad!



Nyinflyttad hos sis


Första middagen hos sis.

Liljekonvaljer


Titta så fina, och de luktar ju sååå underbart! Plockade dem imorse med mammi efter vår joggingtur. Föresten vi testade Hälsospåret på Rocklund. Man går 1,25 km såfort man kan på tid. Sen räknar man ut sitt BMI och sedan kollar man det gentemot tiden och ser hur man ligger till konditionsmässigt. Vi båda fick resultatet ELIT, hahaha! Verkar lite underligt, men kul var det. Nu ska jag fortsätta titta på The Hills, ligger med ett täcke och två kuddar på golvet på övervåningen och myser :)

New Moon


Se trailern här:  http://twilightthemovie.com/
Åhhh va jag längtar!!!

Tyvärr kan jag ej länka av någon anledning.

Sunny morning

God morgon alla söta!
Vilken härlig morgon, solen skinner och jag har sovit gott. Sitter här och dricker kaffe och surfar lite. Nu ska snöra på mig löparskorna och ta en tur i spåret med mammi.



Semester

Då var ännu en vecka slut, och jag känner verkligen att jag behöver helg. Förra helgen blev inte en lugn stund, på lördagen vart det zoo och 30-års fest. Söndagen spenderades hos mormor med att fira mamma och köpa ny mobil. Dock har jag tappat en massa nummer :(
Nu i helgen tänkte jag ta det lugnt och bara vara. Ta någon joggingrund, kanske en sväng ner på stan och fixa lite hemma. Imorgon kväll ska jag njuta av att bara vara själv. Danne ska på fotboll på Köket. På söndag flyttar jag hem till syran i en vecka. Äntligen ska vårat badrum bli fixat!

Nu sitter vi i köket och har ätit tacos och pratar lite om semestern. Vi funderar på att börja med att hälsa på sötaste Paula i Oslo och sedan vidare till Falkenberg och efter det ev en sista minuten. Oj va mycket som ska hinnas med på två veckor :) Jag längtar!

Running

Kom nyss hem från mina älskade Jojo, vi har haft en supermysig och annorlunda onsdagsmiddag. Idag var det bara vi två och Virre. Vi åt massa god plockmat som vi hjälptes åt att förbereda. Jojo va på golfbanan innan och jag tränade.
Idag va jag ute på min andra joggingrunda denna vecka. I måndags tog vi oss genom 5:an och tro det eller ej men vi sprang allt förutom backarna. Idag va dom andra lite trötta så det blev bara 2,5km. Men när jag kom hem körde jag lite styrka. Riktigt stolt är jag :D 



Min nya telefon




Här har ni den min ersättare. Eftersom min gammla älskling åkte i backen i lördags, har jag nu skaffat en ny skönhet att älska. Va tycker ni?

30-års kalas!

Mias födelsedagsfest blev hur bra som helst. temat va vitt, och faktiskt va nog de flesta klädda så. Först va vi hos Mia på fördrink. Det va massor av folk och sjukligt varmt :) Sedan flyttade hele festen till Å2 där det bjöds på skumpa, mat och massor av bra musik och dans. En helt lovley fest! Här får ni lite bilder jag snott av Jojo och Mia ( min kamera är fortfarande borta :( )















RSS 2.0