MINT

Eftersom jag känner mig lite krasslig idag blev det ingen träning för mig utan raka vägen hem. Danne lagade mat och sedan åkte vi ut till Orresta och kollade vart han håller hus om dagarna. Va jättemysigt och säkert ännu mysigare på sommaren. Nu ligger vi i soffan och myser, ska nog ta lite av min nya favo glass och krypa ner i sängen. Ha en fin kväll vänner ♥


Godaste glassen, Mint & Choklad

Hagedornhagen

Åh va jag tycker dessa artprints är fina. Jag skulle vilja köpa en stor 70x100cm och ha i vardagsrummet. Vilken tycker ni bäst om, jag gillar den ena och Daniel den andra. Jag älskar fjärilar, dom är så vackra!



Hagedornhagen

Den är min


Denna fina kjol från H&M har jag äntligen fått tag på. Hemklickad på H&M.


Trädgårdsinspiration

Just nu funderar jag mycket på hur vi ska ha det i trädgården. Söker massa inspiration överallt, gillar både stramma och enkla trädgårdar men även prunkande trädgårdar med massa blommor. Vitt, lila och rosa är favoriter som jag tror skulle göra sig fint till vårt gtafitgråa hus.







En dag i Stinas liv


Lite lek


Mellisen gick ner lätt som en plätt


Redo för en promenad


Jessie fixar Stinis strumpor


Bus


Leker lite


Jessica & Stina leker med gåvagnen


Morgonbus i sängen


Dax för frukost


Sussar sött i vagnen


Såhär ser man ut efter att ha ätit lasagne


Hej jag heter Stina och är världens sötaste lilla bustjej!


Är så glad att jag fick den stora äran att ha hand om Stinis en dag. Betyder mycket för mig att Maria & Micke ville lämna Stina med mig och det var nog minst lika roligt för mig som det var för Stinis. En mycket annorlunda och lärorik dag för mig. Jag hade aldrig ens byt en blöja innan, men nu kan jag det också. Stina är väldigt lätt att vara med. Hon bara skrattade och var glad hela tiden. Dock va jag tött som få igår när jag kom hem :)






Sommartid

Tror jag kommit in i andra andningen nu, men dags att krypa till sängs med min älskling. Imorgon kommer kort från min helgen med Stinis. Gick galant kan jag meddela :) Hon är helt underbar, världens finaste lilla tjej ♥
Hoppas ni haft en fin helg, natti natt!

Stinis Finis

Nu ska jag packa väska för vet ni vad?! Jag ska hem till Maria & Micke på Viksäng och ta hand om deras lilla fina tjej, deras barnvakt blev sjuk så det blev akututryckning ;) Dom ska ut och sova där dom ska gifta sig i sommar och prova menyn, va mysigt! Ska bli väldigt spännande och mysigt att vara barnvakt till Stinis, Jessica & Jojo ska göra mig sällskap. Nej nu måste jag hoppa in i duschen och packa. Klockan 12 bjuder dom oss på lunch. Ha en fin dag, solen strålar ute idag!


En alldeles ny Stina ♥

Våfflornas dag



Igår var det Våffeldagen och Jojo bjöd på våffelfest :) Då fick vi bland annat den här annorlunda men riktigt goda rödbetsvåfflan med ruccola, pepparot & honung och fetaost. Sedan bjöds det även på traditionela våfflor. Va en riktigt trevlig kväll med lite vin och disskusions spelet Tjejkväll. Ett utav få spel jag tycker är kul. Himlans trevlig kväll dock känns huvudet lite tungt idag. Fick ni några våfflor bloggisar?

Torsdagsfix

Tjohi va jag har vart effektiv idag efter jobbet. Tränade ett bra pass på gymmet, lite löpning & styrka. Känns så kul att kommit igång så bra med träningen, den här gången ska jag hålla i det och hoppas på att få se lite resultat också.

När jag kom hem lagade Danne mat, hans specialare och efter det har jag städat hela huset och tvättat lite. Så skönt för nu är det gjort till helgen, vilket betyder mera fri tid då. Nu sitter jag nyduschad i soffan och ska lacka naglarna och se på nya serien Suspect behavior. Have a good one guys!

Sunlights



Min nya våriga hårfärg. I like!

Riddarborg

Hallå bloggisar! Kolla in detta fantastiska hus, eller hus det är ju för guds skull en riddarborg. Vilket underbart hem, byggt av ett danskt par i Syditalien. Allt är ren perfektion, in i minsta lilla detalj. Ja men visst ett sånt här sommarhus skulle jag också kunna tänka mig ;)













Hur fint? Underbart!!

Bilder: Sköna Hem

Glasssssssss

I perioder är jag en rikig glassoman, just nu är i en sådan period. Favoriten just nu är Magnum Caramel & Nuts. Liten och väldigt lagom efter maten.


Macarons

Kolla vad jag hittade på ICA MAxi idag, vanilj & hallon macarons, 25:- för fyra st. Får bli mitt tips till er ikväll.  Nu ska jag mumsa i mig dom till Flickan som lekte med elden. Kramisar till er alla ♥


Gult

Ikväll har jag målat mina naglar med mitt nya våriga lack från Depend. Mina naglar är föresten vldigt sköra och torra, någon som har nå bra tips på vad man kan använda/äta för att få dom starka och bättre igen?


Snowdrops





Massa fina snödroppar har tittat fram i våran trädgård.

VÅR

Jag tror man nu kan säga att våren är här, ute på terrassen doppar det för fullt från altantaket som nu är helt snöfritt. Min plan för dagen var att ligga hemma i soffan och bara slappa men såfort jag vaknade kände jag att jag var tvungen att göra något. Så jag ringde sis och drog ut på IKEA och åt lunch och sedan köpte vi lite fika och åkte ut till mormor & morfars stuga och mös i solen, hann även med en liten promenad i vårsolen. När jag kom hem skottade jag rent terrassen och upptäkte fullt med vårblommor som kommit upp på kortsidan av huset. Härligt! Nu ska jag fixa lite här hemma, har bäddat rent sängen, städat köket och håller på och tvättar. Skönt att gå och småpyssla lite när man är själv hemma.
Va rädd om er & kom ihåg att du är värdefull ♥

















Theo

Igår fick jag äntligen träffa lilla underverket Theo. Åh så fin han va, världens mysigaste bebis. Tyvärr ser jag att jag va dålig med kameran, får bli mera kort nästa gång.


Världens bästa tusse & Theo


Theo myser i Daniels famn


Mysigaste ♥

Vila i frid



Livet är skört, ta vara på varje stund. Vårda de runt omkring dig ömt och kom ihåg att du aldrig kan säga för många gånger att du älskar dom.

Vila i frid Maria, alla mina tankar går till närmsta familjen♥

Linssoppa & Skivstång

Å herre jisses bloggisar ni skulle bara veta hur min kropp känns just nu. Är tom jobbigt att skriva detta inlägg. Jag gjorde skivstångsdebut på gymmet idag. Ska bli intressant att se hur det känns imorgon. Hursom så har jag och Jess precis ätit en supergod linssoppa och nu sitter vi och tittar på Desperate Housewives. Ha en fin kväll finingar ♥


Superstylisten Jonas

Ett tips kolla in Superstylisten Jonas på TV3. Måndagar klockan 22.00. Hans lägenhet är helt galen, han är helt galen!



The kids are all right

Hur har ni det fina bloggisar denna måndagskväll? Jag och sis har ätit smaskig lax med rotfukter och potatis i ugn. Måste passa på när hjärtat är borta att äta sånt han inte gillar, imorgon bli det soppa. Har även hunnit med en film, The kids are all right. Nån som sett den? Jag tyckte den va jättebra och väldigt annorlunda. Nu sitter vi och tittar på En unge i minuten och är ganska nöjda med tillvaron. Mysigt att ha syrran här!


Söndagsmys med sis

Min fina man är bortrest på mässa ett par dagar så när han är borta gör Jess mig sällskap i huset. Ikväll va vi lata och köpte Spicey Hot, har precis kollar Solsidan, I Löööv. Nu blir det smågodis och film.




Väntans tider



Här sitter lilla jag och väntar på Paula som ska plocka upp mig påväg till IKEA. Sedan blir jag bjuden på lunch ute på Rönnby hemma hos Paulas familj. Efter det blir det Åsby med Jess & Elin. En rätt soft dag. Ha en skön söndag finingar!

Frulle


Syrran bjuder på frukost, vilken lyx!

I Love

Kolla in vilken underbar lampa. I Love! Från Åsby hem & trädgård som vi ska åka till i eftermiddag. Dom har supermycket fina och roliga heminredningsgrejer. Känner att jag fått lite inspiration för att fixa lite här hemma inför våren. Ska börja med att måla om ett soffbord som kommer från Kjell & Annika. Det är i massiv ek nu, jag tänkte antingen måla det vitt eller lackbetsa det vitt. Kan inte riktigt bestämma mig. Måste nog åka till Nordik och titta på skänken jag tänk ha i vardagsrummet så småningom.


Fining!

Körsbärssås

Kvällen igår va jättelyckad och min körsbärssås från nyårsafton gjorde succé igen. Den är så fruktansvärt god, ni måste testa den. Till den bjöd jag på örtmarinerad helstekt fläskfile och potatisklyftor i ugnen. Till efterätt gjorde jag den både goda och fina pannacottan med hallonsirap.





Recept Körsbärsås 10 portioner
  • 3 finhackade schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 5 dl rött vin
  • 2 dl körsbärsvin, t ex Solbacka
  • 4 msk koncentrerad kalvfond
  • 4 dl vatten
  • 400 g körsbärsmarmelad
  • 5 tsk majsstärkelse
  • 50 g smör

Fräs schalottenlöken i smör. Tillsätt vin, körsbärsvin, kalvfond och vatten. Låt koka i cirka 15 minuter. Sila av såsen.

Tillsätt körsbärsmarmeladen. Låt koka i ytterligare cirka 15 minuter tills 1/3 av såsen har kokat bort. Blanda ut majsstärkelse med lite av såsen, blanda ner i såsen och koka upp. Vispa ner smöret vid serveringen.




Orange











Oranga tulpaner blev helgens val och en ny vit orkidé med orange detalj som fått flytta in hos oss. Vårigt och fint.

Vanilla

Har hållt igång precis hla dagen idag och nu när jag satte mig ner känner jag hur slut jag är. Blev ett väldigt hårt pass på gymmet och löpningen gick rätt tungt men jag måste säga att jag får ut väldigt mer av träningen efter lite tips från syrran. Jag har nog blivit bättre på att pressa kroppen och inte bara ge upp när det går tungt.
När jag kom hem från gymmet hackade jag lite is vid ingången och gjorde sedan iordning efterätten tills ikväll, en favorit blir det. Pappa, Carita & Jonte va förbi på en fika, dom hade med sig supergoda hembakade vaniljbullar. Nu ska jag sätta igång med maten och börja fixa mig själv lite smått. Ha en trevlig kväll finingar, antar att det blir Mellokväll hos dom flesta. Har faktiskt ingen favorit i år och det känns som att det kan gå lite hur som. Vem tror ni på?


Ljuvligt god vaniljbulle.

Lördagsträning

God morgon finingar! Vilket härligt väder vi har idag, är så härligt när solen strålar utanför på morgonen. Nu längtar jag verkligen till våren och sommaren. Kommer bli så härligt här i huset, då kommer man verkligen uppskatta det fina med att bo i hus. Nu ska jag sätta på mig träningskläder och dra till gymmet efter det får vi se om det blir att åka och fika eller om det blir möbeltittande med Paula. Nej nu blev det bråttom.
Talk to you later darlings!


Vår fina trädäck i hörstas.

Happy Friday people!

Åh lovley med helg, har precis kommit hem från jobbet. Hann även med en sväng till Erikslund för att köpa lite smågrejer på Bauhaus och passade även på att köpa hem lite våriga helgblommor och en ny orkidé från Blomsterlandet. Nu surfar jag runt lite snabbt innan jag ska sätta gång med fredagsmaten i köket. Tänkte ha en datorfri kväll för omväxlingsskull. Blir mys hela kvällen i soffan med hjärtat.

Just ja har ju glömt att visa min nya fina spetsväst från H&M, blev så glad när jag hittade en i min storlek hängandes på helt fel ställe. Den är så söt och kommer användas flitigt i vår/sommar. Trevlig kväll kära vänner!




Summer feeling

Idag fick H&M in en del fina nyheter. Bla lite bikinis, jag är ju en bikini-tok och köper gärna ett par nya varje säsong. Här är två av mina bikini favoriter från H&M.





Soppa

Igår på onsdagsmiddagen bjöd Jojo på en supergod paprikasoppa. Är faktiskt fruktansvärt gott med soppa och trots det lagar jag det nästan aldrig. Måste nog bli ändring på det. Godast är det när man har lite småplock att lägga på toppen, precis som Jojo hade igår.




Paprikasoppa alá Jojo

Semeltime










Nu ska jag äta min andra semla för idag och ikväll äter jag den med varm mjölk så kallad hetvägg. Hur äter du helst din semla?

TW Steel

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt ett nytt armband till min älskade klocka. Mitt armband jag har nu har blivit riktigt skabbigt, va ju ett par år sedan jag böt det och jag använder den varje dag på jobbet. Ja, ni kan ju tänka er hur det blir. Kommer bli toppen med ett nytt, klockan blir som ny. Min klocka är nog en av mina bättre investeringar utan tvekan.


En Unge i Minuten

 

 

Jag tror jag är väldans grinig när det kommer till bebisar som födds. Jag klarar ju inte av att titta på den nya serien En unge i minuten på TV4 utan att gråta en skvätt. Det är ju så fint, ett nytt liv bara sådär. Hur kan man inte bli berörd?


Macarons



Något jag skulle vilja testa är att baka egna macarons. Dom är inte bara fruktansvärt goda utan även väldigt fina att se på. Är det någon av er som har något bra recept på macarons?

Bild: TV4

SOL

Hörrni hur underbart är det inte med vårsol? Jag blir så sjukt glad och pigg av att se solen stråla och känna hur den värmer. Jag och syrran va ut en sväng till Nordik och Rusta idag. Köpte en radio till badrummet, perfekt att kunna lyssna på musik när man fixar sig, eller ligger i badet. Vi hann även med en sväng ut till Rönnby, Jess ska hjälpa Kjell & Annika att tapetsera i nya lägenheten. Klockan fem var det dags för kalas, Verran fyllde 18år. Herregud ibland är min släkt för härlig, vi satt och skrattade och skämtade om allt. Tur att ingen ser oss säger jag :) Nu har vi precis ätit och kollat på fantastiska Solsidan och nu blir det film, Hämden. Hur har eran söndag varit?


Solisarna åkte på idag.


Vår nya radio

On the floor

Igår efter ett svettigt pass på gymmet, (som känns väldans mycket idag kan jag säga) skyndade jag mig hem och duschade innan det var dax för bandy. Tillberga spelade kval och jag hade lovat Danne att följa med. Va riktigt trevligt, vi åt mat där och så drack jag lite vin.

 

 

 

När bandyn va slut skjutsade dom ner mig till stan. Jag gick hem till min fina Lisa. Som bjöd på supergod tacopaj och citronmousse. Myskväll som slutade på BMB med Micka, Jojo & Karin. Ojoj va vi dansade och tro det eller ej men till riktigt bra musik. Lyckad kväll!

 

 


Off to the gym



Jag och syrran kör lite lördagsträning idag. Känns väldans hälsosamt, kan behövas med tanke på gårdagens intag av onyttigheter. Min kropp måste fokusera på något annat än min smärtande arm. Föresten visst känns det som att det är vår i luften idag? Underbart!!

Vattenflaska: Intersport
Träningstop: H&M

Miss Spears



Vi avslutar dena fredagskväll med Britneys nya video. Natti natt fina bloggisar!

Fredagsmys




Nytt Te


White Tea Pomegranate från Lipton, ny kvällsfavorit hos mig.

ZARA

Nu har ZARA öppnat webbshop i Sverige. Perfekt för oss i lilla Västerås som saknat ZARA.


H&M News










Åh när man ser alla fina vårnyheter trilla in på webshopparna längtar man verkligen till våren. Snart så är den ju faktiskt här. Ha ni några speciella klädinköp ni ska göra innför våren/sommaren?
Allt från H&M.

Trendvision 2011

Nu har jag precis kommit hem från Eskilstuna där jag och Jojo vart på kurs idag. Va en riktigt bra kurs och nu har jag massa inspiration innför vår & sommar. Igår va vi alla på salongen även i Eskilstuna på frisyrvisning. Här kommer några bilder.


Passionista


Lumina


Jojo med sin modell


Den fina shampooneringen


Jojos modell efter


Jojos modell


Min modell före


Min modell efter


Min modell


Är supernöjd med både klippningen & färgen

Theo

Idag är en lyckans dag, för idag är det Theos födelsedag.
Ett stort grattis till världens bästa tusse och Anna till deras underbara son ♥

RSS 2.0