Hej!

Ville bara titta in och säga att jag inte glömt bort att jag har en blogg. Men all min tid går åt att färdigställa mitt kök så gott de går, städa bort byggdamm ur hela lägenheten, handla och laga mat till Nyårsafton och min stundande 25års-dag!

Ha de bäst sålänge och var rädda om varandra så hörs vi snart igen!


Puss

God Jul

image235

Vill bara önska er alla en God Jul. Hoppas ni får en mysig dag.


Puss


Mörkt

Nu är det mörkt och långt och brunt!

God natt.

Dagens upplysning!

Det mystiska silvriga kuvertet inehållandes ett handskrivet inbjudningskort kommer ifrån mig.


Ville nog inte riktigt erkänna att jag verkligen fyller 25år.

En kram för dom ensama

image234

På jobbet har vi blivit juligt röda och krammärkta.

Whiskeyröst

Jag är sjuk, ja jag vet jag är ofta sjuk. Min kropp har immunförsvar noll, så fort någon nämner ordet förkyld kommer de farandes i rasande fart. I går arbetade jag fast jag va sjuk, vilket är super dumt de vet jag. Men det är Jultider, vilket betyder massor att göra på jobbet. Så jag stod där och klippte hår och gjorde baluppsättning i tysthet, min röst har nämligen svikit mig.
När jag slutade kom Daniel och hämtade mig, vi åkte och köpte Spicy Hot för att sedan kura upp oss i soffan och se en lättsam film. American Pie Presents Beta House. Ja den inehöll bara bröst, rumpor, lår, magar, spyor, öl, sperma mm. That´s it! Ingen film för sjuka tjejer. Efter det så somnade jag hårt i soffan av utmattning.

Imorse vaknade jag inte ett dugg utvilad, och mådde inge bättre alls. Min söta pojkvän lätt mig sova längre, och gjorde frukost. När jag kom upp till frukostbordet stod det på min plats ett shotsglas och en flaska whiskey. Mmmm yummie! En fyra whiskey på morgonen skulle tydligen göra min hals bättre. Den blev inge bättre, men jag fick ist en massa röda utslag. Toppen!
Nu efter att ha titta på Transformers, som va en riktigt riktigt bra film, ska jag duscha bort förkylningen och slänga ihop nå mat.

Tack för mig...

Bästaste sis

   Idag fyller världens bästa sis 23år!

image233

Grattis hoppas du får en fin dag! Jag älskar dig!

Sjuk sjuk sjuk

Såhär lagaom till Julruschen har jag gått och blivit sjuk. Det känns som att någon dragit en rotborste upp och ner i halsen, och inatt har jag knappt sovit något alls.
Men jag trotsar det och jobbar på.

Glad Lucia!

Bakisdag med Labyrint

image231

Igår slog nog jag och Daniel rekord. Vi kände oss lite halvslitna efter lördagskvällen, och bestämde oss för att spendera dagen i soffan. Vi strecksåg 9 avsnitt av Svenska serien Labyrint.
För att komma fram till soffan fick vi skövla bort glas och tallrikar och tomburkar. Dom slängde vi ut i köket och låtsades sedan hela dagen att dom inte fanns. Imorse när jag skulle laga frukost insåg jag dock att de aldrig skulle försvinna av sig självt. Skit också!

2 veckor till Julafton idag. Inge snö, inge julstämning!

Fullt hus

Igår hade min kära Daniel bestämt sig för att bjuda på mat. Det han nog inte räknat med var att det blev tio personer som kom och skulle äta. ( Daniel har endast 4 stolar runt köksbordet, och inte alls så mycket tallrikar som det nehövdes.) Men eftersom jag bor granne så va det bara att bära över ett par stolar och en bunt tallrikar.  Det hela blev tillslut mycket lyckat och min älskling hade som vanligt lagat jättegod mat.

Idag ska jag och Daniel laga god pizza och kolla Idol finalen. Och framförallt bara mysa och mysa med varandra. Det ska bli underbart!

Ha en skön fredag och va rädda om varandra.
Puss

Daniel 24år

                               Grattis världens underbaraste♥

                            image230

Idag fyller min älskling 24år, så imorse va jag uppe kl 5.00 för att fira honom.
                        Älskar älskar älskar dig, du är min prins!

Söt Luciasång

Har nyss fått massa Luciasånger sjungda för mig medans jag jobbade.
Av en söt liten kille som heter Adam, hur söt som helst!

Are you fine?

I hate you I love you, I hate you I love you


RSS 2.0