Ljuvligt

Jag älskar allt det vita. Tillsammans med fina möbler, skira tyger, romantiska blommor öppna spisen och heltäckningsmattan. Underbart!








Bilder: Sköna Hem

Min valborg!

resize_p300410_2 (MMS)

Min valborg!


Flätor

Jag bara älskar flätor. Såhär vill jag se ut på lördag!


Ups and downs

Ja då var det torsdag och solen börjar spricka fram mellan alla gråa moln. Jag vill ha sol och värme uteserveringar och roséviiiin. Fasiken jag har bestämt att den här sommaren ska bli grym. Jag håller på och ta tag i massa viktiga saker i mitt liv, jag har underbar familj och blivande man, finaste vännerna och mår oförskämt bra också. Min läkare ringde idag och medelade att mitt sköldkörtelprov va bra, vilket känns som en enorm lättnad för mitt psyke specielt. Jag är frisk! Så då ringde jag såklart till optikern där jag vart och tittat ut ett par glasögon och skulle beställa dom, men dom va slut. Väldigt irreterande, så nu får jag vänta till nästa lördag innan jag har möjlighet att gå ner och kolla ut ett par andra. Hoppas verkligen dom fått in några ännu snyggare bågar.
Nu ska jag jobba vidare, dagen får gärna springa förbi för ikväll ska jag och Daniel kolla på ett hus vi är intresserade av. Sedan blir det torsdagsmys!

Ha en lovley dag alla mina fina!

SMS-inlägg

resize_p170410_1 (MMS)


Morning music


Victoria´s Secret

Kolla va min söta kusin hade med sig hem till mig från USA. Hade glömt att jag beställde det med henne innan dom åkte. Jag älskar Victoria´s Secrets produkter dom doftar helt fantastisk och bra är dom också. Och väldigt prisvärda.



2 Bodylotion & 2 Lipgloss från Victoria´s Secret

Lång söndag

Vilken lång dag det blir när man är uppe redan klockan 06.00. Förstår att man som förälder är helt slut på kvällen och somnar lätt som en plätt. Halv sju idag prick körde vi upp på parkeringen hos pappa & Carita. Vi började dagen med en film, sedan blev det äggfrukost, lite lek, sedan lyckades jag ta mig runt 5:an på 37min (klappar mig själv på axeln) efter det la jag och John pussel, sedan lagade vi lunch och åt. Ja en hel del hann vi med innan vi åkte hem vid halv tre. Nu på eftermiddagen har jag vart hos morfar på kalas. Nu ska vi laga lite mysig söndagsmiddag och sedan förtjänar vi faktiskt en kväll i soffan med massa serier och en film! Hur har er helg vart?






Morfar

Nu drar jag och mina fina fjärilsörhängen jag fick av älskling i påsk hem till morfar & mormor och firar morfar som fyllt år med lite tårta!


Underbara vår

Idag var det verkligen superhärligt vårväder ute. Riktigt varmt och skönt i solen. Satt en stund ute på Kjell & Annikas terass och myste i värmen. Va där och åt prinsesstårta och firade Annika som fyller år imorgon. Hon fick en jättefin blomgrupp och en bok. Sommar med Ernst. Riktigt fin bok faktiskt, både massa goda recept och lite små fix man kunder göra till hus & trädgård.
Nu ikväll har vi vart förbi ett hus vi ska titta på på torsdag. Inte alls i ett område vi haft tankarna på förut, men som inte alls verkar så dumt. Man får betydligt mycket mer för pengarna och det är faktiskt inte längre till stan än från Rönnby. Närmare tom. Ska bli kul att se hur det ser ut. Nu ska jag återgå till vår myskväll här hemma, jag och Daniel kollar på Avatar. Blir en tidig kväll då vi ska upp klockan sex imorgon bitti och åka ut till pappa och vara barnvakt till Jonte. Ha en mysig kväll!

Lisa



Grattis min Finaste Lisa på födelsedagen. Love you ♥

Running woman



Fredagskväll och jag har precis joggat/powerwalkat runt Cityringen. Och sedan lite situps på det. Känner mig grymt duktig. I småregn dessutom. Va längesedan jag va såhär peppad att träna, men nu jäklar ger jag mig inte. Jag ska komma i grym form. Nej nu dax för duschen sedan fredagsmys delux! Ha en fin kväll!

Big Rings






Jag älskar ringar. Helst stora och många på samma gång. Dessa finingar kommer från Asos

Äckel väder

God morgon alla fina! Vilket väder, trevligt med lite nysnö. Nu drar jag med Jojo till Bilprovningen!

Budgivning pågår



Om det är något jag inte alls tycker om så är det budgivningar. Jag hatar det, blir stressad, nervös, får ont i magen, och vill bara att det ska va klart. Man vill ju veta på en gång om man vinner budgivningen eller inte. och just nu är vi mitt uppe i en riktigt seg budgivning, på huset vi verkligen tycker om och vill ha. Men nu har vi nått maxgränsen och kan bara hoppas på det bästa och hålla tummarna. Så snälla, gör det ni pckså!

Farouk Bio Silk Therapy



Detta fanns i paketet jag hämtade ut i lördags. En gigantisk flaska Silkesdroppar, något jag inte klarar mig utan. De är dom bästa jag testat. Just nu finns dom superbilligt på Hudoteket. 324:- för 350ml.

Ny vecka

God morgon alla solstrålar! Då va det måndag igen, och för en gångs skull känns det ganska bra. Förhoppningsvis massa spännande som händer. Idag har jag mitt nya rosettdiadem från Kicks. Ha en bra dag!


Bubbelkväll!


Dukat för 3-rätters


Avocado och räkröra alá Tessan & Jojo


Rosa champagen


Desperate Housewife


En stor portion Svampcanneloni och kyckling


Alla har sina sätt att öppna skumpa på ;)


Bubbeldrinkar


Jojo ♥ Tessan


Citronpannacotta


Väldigt sliskig tjejdrink


Finaste rödtotten


Rejv =)


Skål och tack för en toppenkväll!




Solero Fruit Ice Pineapple

Idag köpte jag den nya isglassen Solero Fruit Ice Pineapple. Och den var hur god som helst, en krämig isglass som inte alls va sliskig och med bitar av annanas i. Och innehöll bara 60 kcal. En ny favorit för mig i sommar garanterat. Spring och köp!





Bilder : www.glasskoll.se

En helt vanlig söndag



Nu ska vi iväg och titta på hus. Kanske ska plocka ut rullarna ur håret först bara ;)

God natt

Åh vilken härlig kväll jag haft. Vi hade hur trevligt som helst hemma hos mig och åt massa god mat och drack smaskiga drinkar. Vi kom tyvärr iväg ut ganska sent och hann bara dansa en liten stund. Nu är jag hemma igen och ska dra med mig älsklingen i sängen. Imorgon ska vi se på massa hus. Spännande! God natt.


Tessan & Jojo







Tessan ♥ Jojo

Ner på stan igen!

Måste rusa ner på stan igen, glömde ju hämta ut ett paket jag fått på posten. Va det är får ni se senare!

Vardagsdojor

Jag och Jojo har sprungit runt i varenda skobutik och letat ett par nya vardagsdojor att ha i vår. Va väldigt dåligt utbud om man inte vill ha vanliga tygskor. Dom enda jag tyckte va lite roliga och som kan funka både med byxor/tigths/kjol va dessa coolingar från Bianco. Va tycker ni?


BIANCO

Oasen

Nu drar jag iväg på massage på Oasen. Perfekt att börja helgen med!



OASEN

Tacosmys

Sitter framför tvn och kollar på en skitkonstig film. Den är läskig, äcklig och bara väldigt underlig. Idag efter jobbat tog jag och Jojo en runda i Rocklundaspåret. Herregud bra kondition kan jag inte skryta med, men den ska bli bättre. Kände mig iaf sjukt duktig och nöjd över mig själv. Imorgon ska jag och Jojo ha en heldag, börjar dagen med 90minuters aromamassage. Kommer bli ljuvligt! Nu ska jag mysa lite med min älskling. Ha en fortsatt mysig kväll!

Gymmet I´m back

Idag va jag och Jojo på gymmet för andra gången den här veckan. Duktiga oss! Det gick riktigt bra, även fast jag innan vi kom dit hellre hade åkt hem och dragit täcket över mig. Vi tränar tillsammans och hjälps åt. Vilket tar lite längre tid men är mycket roligare och mer peppande. Idag blev det underkroppen som fick jobba och jag hoppas på rejäl träningsvärk imorgon. Får se om det blir en tur i rocklundaspåret efter jobbet. Fy satan va jag är peppad! Ska fanimej komma i jävligt bra form tills jag ska stå brud. Det borde jag väl klara av är ju ändå drygt ett år kvar. Eller vad tror ni?


Sommarfint




Superfin och härlig klänning som H&M fått in idag. Helt perfekt i sommar med ett par gladiatorsandaler, brunbrända ben och surfarlockar i håret. Endast 99:-

Hus hus & ännu mera hus

Hus är det som tar upp större delan av mitt tänkande i dagsläget. det är kul och spännande men samtidigt lite nervöst. Tänk om vi inte hittar något hus som passar oss och som vi känner för? Idag va vi iallafall och kollade på ett radhus på Skallberget, det va mysigt med för litet. Så det gick bort, på söndag ska vi kolla ännu ett radhus på Skallberget och även två villor. Vi är ju fortfarande tokkära i huset vi tittade på i söndags och idag va sista visningen. Få se hur det blir nu när budgivningen drar igång. Nä nu måste jag sova är så trött och min älskling sussar sött här brevid. Sov gott alla fina!



Hur ser ert drömhus ut?

Nya Tänder

Imorse va jag till tandläkaren, väldigt tidigt. Redan 7.20. Tänk er. Och jag tycker det är väldigt obehagligt att gå till tandläkaren. har ju väldiga kräkreflexer så jag har svårt för saker i munnen. Men varje gång det är gjort är det lika jäkla skönt. Som vanligt måste jag göra ett återbesök för att ta tandsten. Och denna gång ska jag även pensla en tand med flour, som jag lyckats borsta sönder. Så min tandläkare råde mig att köpa en eltandborste. Hade ju en förut men laddaren har försvunnit. Så idag efter att jag och Jojo hade vart på gymmet (Vilket för övrigt kändes grymt bra. Äntligen igång på riktigt igen! Jippie!) åkte jag och Danne till El Giganten, jag hade kollat ut en som kände av om jag borsta för hårt som kosta 799:- Och min älskling va så himlans snäll att jag fick den av honom. Världens bästa! Så nu jäklar ska jag inte ha sönder nå mer tänder och ajöss till tandsten!


Vårbalkong







Såhär vårfin blev våran balkong, va rätt svårt att ta bra bilder då det va motljus på balkongen. Jag bara älskar våren, idag när vi va satt i bilen när vi skulle kolla på ett av husen såg jag två jättesöta blåmesar hoppa runt i buskarna. Så söta! Och just ja, idag när jag skulle springa in på ICA Skrapan och hämta ett paket backade en viss "klant" på mig. Mmm så kan det gå! Det gick ju som tur va bra och vi kunde skratta åt det, men hädanefter är man kanske lite mer uppmärksam när man backar. Specielt i stora bilar ;)

Husvisningssöndag

Så va nästan denna helgen slut. Va fort det har gått, men den har vart riktigt härlig. Idag har vi vart på två husvisningar, husen kan förklaras såhär. Från koja till slott. Det sista huset blev vi båda helt förälskade i, men tyvärr är det nog dyrare än vad vi har råd med. Det är inte lätt att vara ung idag och försöka bilda en familj. Allt kostar så himla mycket pengar. Och alla har ju inte heller ett litet startkapital som vi har då vi bott i bostadsrätt. Vår generation sitter i en svår sits. Mellan husvisningarna va vi en sväng till Plantagen och köpte lite härliga vårblommor till balkongen. Så där har vi städat och gjort fint. Visar bilder senare. Hann även med en fika hos pappa & Carita. Vi satt ute på deras altan och åt supergoda våfflor. Jag älskar våfflor! Här hemma har vi precis ätit en god söndagsmiddag och tittar på vår favoserie Gossip Girl. Hörs lite senare!

SOL!!!

Vilken fantastisk morgon! Solen strålar och jag har vart ute på en morgonpromenad i det underbara vårvädret. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska vi iväg på husvisningar. Va spännande, nu när vi faktiskt ska köpa hus =) Ha en underbar dag i solen mina fina vänner!


Ostbricka

Hemma hos mig är det hur mysigt som helst. Nu har jag precis dukat fram en ostbricka med massa gott. Va har ni själva för er denna lördagskväll?


Black Dimonds

Wow jag blev plötsligt kär! Svarta diamanter, hur ballt va inte detta? Skulle gärna ha lite svarta diamanter att pryda min högerhand med.





Ringarna kommer från http://www.myjewelrybox.com/

Färgglatt

Här hemma firar jag min lugna sköna helg med en rosapanterna medans jag lagar mat. Och titta så fint drinkpinnen matchar mina nylackade naglar. Ikväll är Daniel borta så jag är själv hemma. Det betyder massa serier och såklart fisk till middag. Närmare bestämt Hallstrad torsk med svampsallad och rödvinssås. Mums!


Smarteyes

Jag beställde ju som sagt ett par glasögon från Favoptic, fick dom i veckan och kände mig inte helt hundra med dom. Och Carita hade köpt nya glasögon på Smarteyes som öppnat här i stan och där hade dom väldigt bra priser. Så idag tog jag med mig mamma och gick dit och kollade in va dom hade för bågar. Jag hittade ett par som va väldigt lika dom jag tidigare köpt men som jag gillade bättre. Sedan va dom så himla gulliga och hjälpsama i butiken och jag fick fint förtroende för dom. Dom reagerade som mig över den stora ändringen på min syn och jag fick veta att hormonerna kan påverka synen mycket. Och förra året hade jag ju Sköldkörtel inflammation så det va antagligen därför min syn förandrats så drastiskt. Hon råde mig iaf att ringa och höra med min läkare va hon trodde om saken. För tydligen kunde synfelet gå tillbaka. Även fast det kanske inte är så mycket så verkar de onödigt att behöva köpa nya glasögon om ett par månader eventuellt. Men om läkaren säger att de inte kommer ändras nått såhär långt efter ringer jag och beställer nya glasögonen på måndag och skickar tillbaka dom andra.


Glasögonjakt

Då drar jag ner med mammi på stan och kollar glasögon. vart inte helt nöjd med dom jag beställde, blev så tunga eftersom jag har så grovt synfel så ska ner och höra med optikern om de kan göras ännu tunnare glas. Ha en fin lördag trots det tråkiga vädret.



Idag har jag Top med fina axeldetaljer från H&M Diveded

Watcha say

God mogon eller god dag kanske man säger. Jag vaknade inte förns för en väldigt liten stund sedan. Daniel gick upp vid 10 och drog iväg strax efter. Min plan va att gå upp då och dra ut på en joggingrunda men min kropp kände mer för att sova. Va verkligen välbehövligt. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan göra en supergod helgfrukost. Och jag börjar dagen med att lyssna på lite skön R&B.



Jason Derulo - Watcha Say

Solsidan


Va gör ni där ute? Här hemma kollar vi på sista avsnittet av Solsidan. Jag älskar Solsidan, dom har verkligen fångat alla karaktärer klockrent. Till det dricker vi latte och äter Marabou Passion.


Äntligen helg!

Har nog aldrig längtat så mycket efter helg som jag har den här veckan. Som jag sagt tidigare har jag vart fruktansvärt trött och är det fortfarande. Ska bli underbart med en lugn helg hemma. Kom iväg från jobbet halv sex så när jag kom hem, satte jag igång att städade. Finns inget bättre än att sätta sig på fredagsvällen i ett rent hem. Bar även upp typ 20 vinterjackor, vet inte hur många jackor det finns i detta hem. Väldigt många är det iallafall! Nu kom min Rufs hem med massa god mat vi ska smaska i oss. Dax för fredagsmys!



Trevlig helg alla fina!

Tröttare än tröttast

Jag förstår inte varför jag är så trött. Kommer knappt upp på morgonen och när jag väl är uppe känner jag mig som levande död. Jag har alltid vart morgontrött men det brukar gå bra såfort jag är uppe, men inte nu inte. Ska se till att ha en riktigt lugn helg och vila ut, sem ska jag ta tag i och undersöka om jag är pollenallergiker. Blir man trött av det? Är även täppt i näsan på morgonen och ögonen är irreterade om dagarna. Ha en fin fredag alla söta!

Rödbetor



Dagens middag idag blev en rödbetssallad med grillad kyckling! Mycket gott, jag älskar rödbetor. Hur har eran dag varit? Min har vart bra men mycket att göra och jag är fortfarande väldigt trött efter påsken. Och så började jag dagen med att slå i huvudet väldigt hårt i trappen. Mindre kul. Nu ska jag fortsätta kvällen med Sveriges värsta bilförare och sedan Lyxfällan.

Therese testar:


Dove Visible Care:

Har nu använt duschcremen i ca 3 veckor och måste säga att jag är väldigt nöjd med produkten och kommer detenitivt köpa den igen. Den har en väldigt krämig konsistens och doftar mjukt och fräscht. Jag som alltid måste smörja in mig med body butter då jag är väldigt torr och lätt får klåda har inte gjort det alls under testets gång. Huden känns fräsch och mjuk efter duschen och jag kan verkligen rekomendera Dove Visible Care.

Betyg: 4,5/5

Bli en Buzzador du också och få möjligheten att före alla andra testa nya produkter & tjänster.

So tired

Den här helgen i Falkenberg tog knäcken på mig. Jag är helt slut. Och imorseva jag uppe extra tidigt också då jag hade en mprgontid hos min Naprapat. Vilket verkligen behövdes, fick stöm 2 gånger idag. Ikväll ska jag ligga i soffan och kolla på massa serier och inte röra mig därifrån. Men nu ska jag först laga en smarig lasagne. Ha en fin kväll!


Påsken i Falkenberg

Då va vi hemma igen. Helgen har gått väldigt fort som alltid när man är ledig. Vi har hunnit med mycket, promenerat, strossat i Varberg, shoppat på Gekås, druckit kaffe i solen, spelat charader, ätit och druckit massa gott, blivit väckta av en motorsåg halv nio på Påskafton och sist men inte minst vart på Grand och sett Jodla med Siv. Tack för dena helgen min fina familj!


Tågresan ner till Falkenberg


Färdkost


Påskfint!


Anton steker i solen


Påskris i Varberg


Första lunchen på uteservering iår


Kaffe på blivande terassen


Påsksnaps


Mys


Charader


Kjelle


Champagne


Harrys uteservering i Falkenberg


Bröderna Lilja


På Harrys


På Grand i falkenberg


Jodla med Siv


Partypeople


Älsklingen ♥

Morgonjogg

God morgon alla fina!
Hoppas ni alla får en fin påsk, vi befinner oss nere i sommarhuset i Falkenberg. Idag blir det en tur till Gekås för att se om vi hittar några fynd. Idag har jag gjort min första joggingrunda i solen. Det va riktigt skönt och jag känner mig väldigt nöjd över mig själv. Nu dax för duschen, ha en bra dag!

Såld =)

Japps då va lägenheten såld, kontrakt påskrivet och klart =) Känns som att det inte ens hänt, men det har det. Som dom säger plötsligt händer det, och över utgångspriset blev det också. 1 september flyttar vi. Så nu börjar jakten påriktigt efter drömhuset. Äntligen ska jag få min lilla altan där jag kan sitta och grilla och dricka vin på sommarkvällarna. Och en trädgård där jag kan plantera massa fina blommor och jordgubbar. Åhh va härligt! Jag längtar! I helgen blir det champagen defenitivt!


RSS 2.0