Shorts

Vart lite sen på jobbet idag, planen va att promenera ner på stan och kolla på ett par shorts jag såg på Gina Tricots hemsida. Istället för att gå fick jag skjuts av Anita ner på stan. Kollade på shortsen och dom såg riktigt fina ut, va ungefär sådana jag va ute efter. Ett par lite längre svarta jeansshorts. Lite konstig passform i midjan men det funkar. Nej nu svälter jag snart dags att hoppa upp ur soffan och laga lite mat. Kyckling blir det ikväll!

Shorts Gina Tricot 199:-


Söndag

Det här har vi gjort idag:



FIKAT i solen! Ibland är livet helt underbart!

Mors Dag

Snacka om varannandags väder. Idag är det ju ljuvligt väder ute. Kom precis hem från min morgonpromenad och det är ju så härligare när solens strålar värmer i ansiktet. Och va vackert det är ute, alla träd blommar för fullt. Nu ska jag få i mig lite frukost sedan är det dax att göra sig klar för dagens äventyr. Blir lite hustittande sedan ska vi fira våra fina mammor ♥

Ett måste när man är på marknad!

resize_p290510_2 (MMS)

Ett måste när man är på marknad!


Fågelungar

Kolla in vilka sötnosar som hade bosatt sig i Johns lekstuga. Två små fågelungar, så söta ♥




Stolt!

Hörrni vet ni vad? Idag har jag äntligen börjat med min körning. I 2 1/2 timme har JAG kört bil. Vi började på Rocklunda och körde på parkeringsplatsen och grusplanen, gasade bromsade, svängde, backade, parkerade osv. Sedan körde jag i stan, hem till oss, till badhuset, förbi jobbet sedan till Rönnby och slutligen hem till pappa och parkerade på uppfarten. Gissa om jag är glad, skitkul va det ju =)
Sedan spalade vi lite fotboll jag, John & Eric och efter det bjöds det på grillat. Det måste vara bland det godaste som finns. Älskar grillat! Sedan körde jag oss alla till Ica Maxi på Erikslund och sedan till marknaden. Där strossade vi runt en liten stund och åkte sedan och hämtade Danne på stan. Så han fick sin första tur med mig bakom ratten. Vi åkte till Hökåsen och kollade på huset vi är intresserade av och sedan till Karamellfarbrorn innan vi slutligen landade här hemma. Sjukt lyckad eftermiddag och jag känner mig riktigt glad och väldigt stolt. Nu är första steget taget och jag tycker det gick riktigt bra! Nu ska jag njuta av resten av kvällen med en skåll B&J och en film med älsklingen!




Det bjuds på grillat hos pappa :)

resize_p290510_1 (MMS)

Det bjuds på grillat hos pappa :)


Ringhållare

Hittade den här söta ringhållaren från Lisbeth Dahl på nätet häromdagen som jag klickade hem. Inte helt optimal men duger sålänge. Väldigt söt är den iallafall.


God morgon alla fina!

Vilken grå dag det är idag. Sov iaf jätteskönt inatt och nu sitter vi och kollar klart filmen vi somnade till igår, Shutter Island, en sådär film enligt mig. Man måste nog verkligen sätta sig in i den, och det va jag för trött för igår. Sitter och funderar på om jag ska ge mig ut på en morgonpromenad, inte så lockande väder. Sedan ska jag ner på stan och hämta mina glasögon som är klara och efter det blir det nog en tur till Köping.

Dirty dancing

Vilket ruggit väder det blev, hade riktigt tur. Tog min vanliga runda runt cityringen och när jag nästan var hemma var det helt kolsvart på himlen och det började åska. Jag hann precis innanför dörren innan det böjade regna. Nu sitter jag och tittar på Dirty Dancing 2 och väntar på att min älskling ska komma hem. Ska laga en supermysig middag och så har jag köpt Dannes favogodis och en burk Ben & Jerrys. Sedan blir det film och mys hela kvällen. Ha en mysig kväll alla fina!

Natti natt

Ligger i sängen och har precis kolla de sista tre avsnitten av The Hills, soo much drama. Nu ska jag släcka och drömma sött. Gillar inte alls att sov själv, saknar min fina prins. Natti natt


Ensamkväll

Har precis tagit en skön dusch och ska sätta igång med maten blir räkpasta ikväll. Daniel är borta över natten med jobbet så jag ska passa på att kolla lite The Hills och plugga lite teori. Hela den här veckan har vart helt upp och ner för mig, har vart flera dagar iförväg hela tiden. Imorse va jag superförrvirad när jag vaknade och fattade inte alls vilken dag det va. Tror jag behöver helg och stressa av. Kanske ska hitta på något kul i helgen. Va längesen nu. Nej nu kurrar magen. Tjing!



Oj va blond jag var förra sommaren, och va fint och friskt mitt hår ser ut! Blev nästan sugen på lite ljusare hår, men nej.

Smyckesförvaring

Hur mår ni alla fina? Här hemma har vi precis avslutat ännu en mysig onsdagsmiddag. Maria va inte med denna gång hon har ju en liten dotter att ta hand om. Men när alla rutiner och allt annat kommit till sin rätt hoppas vi hon är med igen. Ska bli så kul att få träffa lilla tjejen, längtar såååå! Nu sitter jag och surfar runt på nätet, letar efter nån bra smyckesförvaring, allt ligger ju bara som ett virvarv. Organiserat virvarv men ändå. Man använder mest de som ligger överst. Vill få bättre överblick över alla mina smycken. Har ni nå tips?

Blommigt

Kolla in min nya helt fantastiska ring. Superblaffig och helt jäkla underbar. Fick den av min söta Jojo som köpte den i Milano. I´m in love ♥




SATC 2

Sitter och kollar dokumentären på 3:an Med Sex and the city 2 i New York. Längtar så tills filmen har premiär i helgen. Älskar Sex and the city.


Måndag

Blev sen på jobbet idag så jag kom hem för en liten stund sedan. Nu sitter jag i soffan och surfar som vanligt runt på massa bloggar. Känner mig smått irriterad, men det kan jag inte göra något åt. Bara att skita i det. Nu ska jag ta och laga lax och sedan ta en dusch. Min kära sambo är på fotbollsderby ikväll så jag är själv här hemma. Ganska så skönt ibland, man behöver lite egentid ibland.

Ränder

Denna fina klänning fyndade jag igår. Endast 99:- H&M Divided

Söndagmorgon

God morgon alla fina! Hoppas ni sovit gott, det har jag. Här hemma har vi en riktig slapparmorgon, har ätit frukost och nu sitter vi i soffan och myser. Daniel kollar på filmen jag och Anton såg igår. Den va helt ok, men fy va nervös man va genom precis hela filme. Man satt på helspän hela tiden. Tyvärr så är det inte lika fint väder idag, så jag ska passa på att sy upp lite kläder, och i eftermiddag ska vi till pappa på kalas. Ha en fin söndag!

Wedge

Gertie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Gillar dom här ljusa kilklackarna från Nelly. Älskar mina svart remkilisar och använder dem flitigt under sommaren. Skulle gärna fylla på min skogarderob med dessa. Va tycker ni? Köpa eller inte?

Genvägen

Nu blir det film här hemma, Genvägen. En svensk/norsk skräck-thriller. Någon som sett den?


Vår dag i solen

Åh va jag älskar sommaren, va ju helt underbart väder idag med! Fick inviga mina nya jeansshorts från H&M. Dom va supersköna och lagom mycket losefit. Började dagen med en promenad i solen, nu ska jag komma igång igen efter förkylningen. Sedan åt vi alla frukost tillsammans (Anton är hos oss i helgen) Efter vi gjort iordning oss tog jag och Daniel en sväng på stan, han köpte nya skitsnygga solglasögon från Armani och jag ett par örhängen och en långklänning från H&M, visar sen. Sedan åkte vi iväg och tittade på lite hus och efter det hämtade vi upp Anton och åkte till Djäkneberget och spelade minigolf och fikade. Fy va jag inte gillar minigolf, jag är så otroligt dålig. Nu står maten på spisen och jag och Anton har vart iväg och köpt lite gott till kvällen och hyrt en film. Daniel är och kollar på fotboll hos Kaka.


Älskling & Jag


Anton vann golfen


Jag hade perfekt golfutstyrsel, specielt kilklackarna!


Fika, mandelkaka


Kolla min fina fjärilsring


Plockade en bukett liljekonvaljer, så nu luktar det ljuvligt här hemma!

Lilla Stjärnan!

Nu har hon kommit lilla stjärnan. Inatt fick Maria & Micke en liten flicka♥. Ett stort grattis till hela lilla familjen!

Bikini-Love

Jag älskar min nya bikini, tyvärr har jag fortfarande inte fått trosorna till den ännu. Beställde bikinin såfort den kom ut på H&M´s webshop i mars tror jag. Men den va verkligen värd väntan, underbar ljus korallfärg och fina detaljer. Underbar!




Lilla Stjärnan



Nu väntar vi bara på lilla stjärnan!

Hus igen!

Jag vet att jag nästan bara skriver om hus just nu, men det beror på att det är det enda som finns i mitt huvud för tillfället. Tom när jag sover, haha! Galet! Nu har vi ett nytt hus på g, det är litet och väldigt mycket att göra men fruktansvärt charmigt och ligger på ett fint område nära stan. Så nu är det bara att hoppas på det, annars vet vi ju att det kommer något annat. Såklart! Men vore ju skönt att veta vart man ska flytta om 3 månader.


Lilla charmiga huset på Stohagen!

Bild: Hemnet

Husjakten

Det blev inte huset på Viksäng. Det seknade iväg nått otroligt, jag förstår inte riktigt folk. Det känns ibland som att ju risigare hus dessto vildare budgivning. Men jag hoppas fortfarande att drömhuset ska dyka upp, dock måste jag erkänna att mitt goda optimistiska mod börjar ta slut. Är inte nå vidare kul längre om jag ska vara helt ärlig. Motgång efter motgång, någon gång måste det vara vår tur. Eller hur?

Brunch-Husvisning-Fika-Ikea-Kalas


Lördagskvällen spenderades på balkongen


Söndagen böjade med en stor brunch med Paula & Stefen


Stefen väntar på maten

Igår hann vi med en hel del. Dagen började med en stor brunch här hemma som slutade med våffelkastning. Hahaha så kan det gå! Sedan va jag och Daniel iväg på två husvisningar, det ena gillade vi mycket men det va tok mycklet jobb med att få huset beboligt. För att inte tala om trädgården. Nu är det bara och vänta och se hur det går med budgivningen, håll alla tummar ni har! När vi kollat på det sista huset va vi på en fika hos Maria & Micke som bor på samma gata, sedan va vi en sväng på IKEA och efter det på kalas ute i Hökåsen. På kvällen va vi båda ganska trötta och funderade MYCKET på huset så mycket att klockan helt plkötsligt var nio och vi inte hade ätit. Då gick vi till Sturegatan och köpte pizza och gick hem och mös till en film. Det fina med att bo på stan!

Bangs



Jag och min lugg sitter med ett glas vin i handen och väntar på mitt sällskap för kvällen. Vad har ni för er?

Sommar

Åh tusan vilket härligt väder vi har idag. Fick en chock när jag gick ut imorse, värmen slog emot mig. Underbart! Jag och Daniel va ute i Skultuna på Fabriksbutikerna en sväng, handlade lite småsaker. Sedan hämtade vi upp Jimmy och åkte ner på stan och satt oss på en uteservering och åt lite lunch och tog ett glas rosé. Helt galet varmt var det, men så skönt. Nu ska jag göra mig en latte och sätta mig på balkongen och njuta lite till.




Marabou Polka

Ja dagen blev ju minst sagt lika regning som natten. Här hemma ska vi mysa i soffan på övervåningen till en film. The Final blev det ikväll och såklart lite godis till det. Fasiken vilken godisråtta jag blivit, varje helg. Idag köpte jag den nya Marabou Polka, den måste jag ju vara super god. Choklad + polkagrisar, ett vinnande koncept. Alldeles nyss stod Daniel i köket och skrattade åt oss och våra mysfredagar. Det är numera mer regel än undantag. Men jag älskar det, så mycket Svensson är jag. Ha en mysig kväll!


Rainy Night

Var det bara jag som låg vaken inatt och inte kunde sova pga regnet? Tusan va det regnade, blixtrade och åskade. Helt galet! Blir gummistövlarna idag. Ha en bra fredag, är väl många som är lediga idag!

Slappar dag

Här hemma har vi haft en riktig slappardag, precis vad jag behövde. Vi har kollat filmer, städat, tvättat opch myst i soffan. Nu ska vi strax åka till Rönnby och lämna bilen, sedan liftar vi tillbaka med Paula & Stefen som ska komma över ikväll och äta lite med oss. Hur har er dag vart?

Bilder från Marias Baby Shower


Massa ballonger blåste vi upp


Frosting i blått och rosa


Ballongbåge


Dukat i blått och rosa med finaste utsikten


En skrutt


Smörgåstårtan Jojo gjorde


Mia, Armo & Lina


Godisbjörnar Armo ville äta upp


Cupcakes


Mia valde en blå


Är alla pressenter till mig?


It´s a tiger :)


Kan jag va så här tjock runt magen?


Vem får på blöjan snabbast?


Hur tusan gör man då?


Doppa nappen i glaset


Maria vann lekarna över oss andra och fick ett pris, ett paket blöjor och är nu redo för sin bebis.

Röd torsdag

Skönt med en riktig slapparmorgon. Har blivit serverad frukost av min älskling och slappat lite i soffan. Har sån läskig hosta, att jag gör allt för att låta bli att hosta. Blir nog en rätt lugn dag här hemma, skulle behöva städa. Men vi får se om jag orkar. Ska ta och ringa Paula och se vad hon har för sig idag. Hon är och hälsar på här hemma, hennes syster Flavia fick en liten flicka häromdagen! Ne nu ska jag gå och kolla om vi fått tillbaka varmvattnet så man kan ta en dusch, en i huset renoverar sitt badrum och då råkade varmvattenröret gå sönder. Så kan det gå! Ha en fin dag alla så hörs vi senare.

Night Slip



Lindex Shop Online - Slip


Det här fina nattlinnet hade Lisa med sig till Jojo idag, och jag måste bara köpa det. Tyckte det va så fint och romantiskt. 349:- Lindex

Baby Shower

Vilken mysig kväll det blev. Jag & Johanna hade planerat en liten baby shower för våran Mia. Pyntade lägenheten med rosa & blå ballonger, gjort smörgåstårta, rosa & blå cup cakes, förberett lekar och bål mm. Gissa om Mia blev förvånad när hon kom :) Vart väldigt lyckat och sötast va när Maria inte förstod att alla pressenter var till henne. Hon trodde nån fyllde år. Va mysigt det är med alla bebiskläder, är ju livsfarlig att släppa in mig på barnavdelningen. Allt är ju så gulligt! Ska bli så roligt med en liten bebis, den första i vårat gäng. Lilla stjärnan ♥ Nu ska jag hoppa i sängen, är så trött och har hemsk hosta som gör ont i hela bröstet. Imorgon tänker jag ta en riktig sovmorgon, helst vill jag ligga i sängen hela dagen och bara mysa bort min jobbiga förkylning. Underbart med en ledig dag!

Måndag

Känner mig inte piggast i stan idag. Ringde upp min vårdcentral imorse för att kolla om de fått provsvaren på min allergitest, de hade dom och det va negativt. Så alltså är jag superförkyld. Känner mig inte superförkyld men jaja. Jag kunde vara allergiska fast det inte gav utslag på blodprovet men isåfall väldigt lite. Bad att få kortisonnässpray och ögondroppar utskrivet och det fick jag. Hela 388:- gick det på och på etiketterna står de att jag ska ta de mot allergi. Ja man kan bli snurrig av mindre. Efter jobbet va jag en sväng på stan, och när jag kom hem pratade jag och älsklingen mycket om framtiden. Vi ska kolla ett hus på söndag, på samma gata som Maria bor. Det är väldigt risigt men då får vi ju göra iordning det som vi vill. Och så har jag Maria på samma gata :) Jag vet iallafall att vi kommer få det himlans bra vart vi än hamnar. Älskling och jag ♥ Världens bästa!

Min helg


Lunch på Mc Donalds


Spränger en ballong


Kvällsmatdax


Årets första grillning


Poppar för fullt


Mysig helgfrukost


Älsklingen ♥


Bakning


Och så dekoreras det


Cupcakes


Gröna cupcakes


Så fina cupcakes vi gjort, goda var dom också!


Söndagmorgon

Här hemma har vi vart uppe ett tag, ska strax hoppa in i duschen. Jag är ju barnvakt åt min älskling John och det har gått så bra. Idag ska John ha en kompis här och vi ska bland annat baka muffins som vi kan bjuda pappa & Carita på när dom kommer hem. Igår va vi ute på Erikslund och köpte nya dojor till Danne, Mc Donalds, köpte godis, hyrde film. Och på kvällen blev det första grillningen för iår och det va så gott. All mat tog slut! Sedan kollade jag och John på film Monsters Vs. Aliens och poppade popcorn i deras popcornmaskin. Grymt gott, en sådan skulle jag kunna köpa. Sedan när John lagt sig såg jag på film, Soraya M. Usch vilken hemsk film, riktigt otäck. Ne nu ska jag kasta boll innan jag fortsätter här hemma. Ha en mysig söndag så tittar jag in senare.

Min älskling

resize_p090510_1 (MMS)

Morgonmys :)


Miss Christina


Lugg


Memories



Solen skiner och det är fredag, kan det bli bättre? Ha en toppen dag alla fina!

Igelkott

Hur söt va inte den här rackaren jag fick mailad till mig idag?






Onsdag utan middag

Kom hem för ca en halvtimme sedan, har vart på jobbet och fixat Caritas hår. Så nu sitter jag i soffan och kollar på True Blood, älskar den serien. I början tyckte jag bara den va för mycket, men nu är det ju de som är bra med den. Lite trist dock att vi inte hade nån middag idag, men Mia skulle på nån bli förälder grej och då passade jag på att fixa Carita. Uppskattar verkligen våra onsdagar, tycker dom är så mysiga. Mina fina vänner & jag ♥


Frukt & vitchokladsås

resize_p040510_2 (MMS)

Frukt & vitchokladsås


Krasslig? Nej tack!

Nu borde jag befinna mig på gymmet, kämpandes efter topformen men istället sitter jag i mina favo pyjamisbyxor i soffan och surfar runt på nätet. Jag känner mig lite krasslig, och tänker absolut inte bli sjuk så jag hoppade över träningen idag. Istället ska jag laga Grekisk skinkstek och mysa med min älskling som faktiskt är hemma redan. Och ikväll är det ju serier hela kvällen. Underbart!

Igge & Lisa 56år











































Tack för en grym kväll!

Partydax

Äntligen är jag hemma, har sprungit runt på stan sedan klockan ett och letat pressenter och något att ha på mig ikväll. Tillslut hittade jag massa bra saker, det jobbiga var bara att få hem allt sedan. Nu ska jag göra mig en smoothie sedan är det bara att hoppa in i duschen och fixa iordning mig inför kvällens stora party hos Lisa & Igge. Kommer bli så jäkla kul!
Ha en kul lördagskväll alla fina!


Hot Hot Hot!


RSS 2.0