Härliga måndag!

God kväll finingar! Hur har eran måndag varit? Min har vart toppen, måste säga att jag helt plötsligt älskar julen. Är ju så mysigt, och va fint det blev när alla julstjärnor och advensstakar kom upp i alla fönster. Julkänslan infann sig direkt. Just nu känner jag mig väldigt lycklig, och mycket är på grund av vårat fina hus. Jag trivs så bra och tycker det är så mysigt. Skulle ha bakar pepparkakshus idag men det blev så sent. Jag och mamma va på Hälla och IKEA och shoppade. Köpte lite gerejer till huset, pressent till Milian♥ lämnade tillbaka ett par byxor, fick även med mig ett par byxor och en tröja hem och en supersöt mössa med vantar till. Nej nu ska jag tvätta bort mitt smink och hoppa ner i sängen och slö-titta lite tv och vänta på att min man ska komma hem. Han har vart i oslo över dagen.


Min nya söta mössa

Första Advent

Första ljuset tänt i nya ljusstaken som jag beställde på Ellis Corner och en Marimekko skål fyndade jag igår på Ittala outlet där det var 20% på allt.

Hej finingar!
Hoppas ni haft en mysiga första adventsmorgon. Vi började dagen med risgrynsgröt, så gott! Sedan har vi satt upp en ljusslinga i äppelträdet. Det var ju verkligen lättare sagt än gjort. Men tillslut blev det riktigt bra. Och eftersom det under natten har kommit massa snö behövdes det skottas. Både uppfarten och terassen skottade vi. Nu har vi pricis kommit in och ska börja fixa här inne. Ha en fin dag så hörs vi senare!


Ljusslingan fixas


Massor av snö täkte terassen


Älsklingen skottar för fullt

Fredagsbestyr

God kväll finingar!
Hoppas ni haft en fin dag i detta vinterlandskap. Jag har haft fullt upp idag på jobbet, vilket är skitkul. Efter jobbet va vi en sväng till Mio för att kolla på en hallmöbel. Tycker det är svårt att hitta dom perfekta hallmöblerna, kanske är för att jag vet ungefär va jag vill ha. Fick iallafall med mig lite smått och gott från Mio. En ljuslykta, lite dekorationsstenar, och två julprydnader. Tänkte försöka leta redan på julstjärnor och lite annat julmys och göra fint här hemma tills på söndag.
Vi skulle ha en fixar kväll jag och mannen men han försvann iväg på bandy. Så nu sitter jag och latar mig i soffan, ska hoppa in i duschen och tvätta håret så jag har det gjort imorgon. Kommer nog ha fullt upp då ändå kan jag gissa. Mamma och jag ska åka ut till Skultuna. Nej dax att sätta igång!

Ha en underbar fredagskväll!

Juliga skor & Döskallar



I ett utav paketen gömmde sig mina nya fina röda kilklackar. Hoppas på att kunna inviga dom imorgon när vi ska till Tällberg på julbord. Sjalen spar jag nog till våren.

Paket



Hämtade ut lite paket ikväll påvägen hem. Alltid lika ku.l Va som finns i dom visar jag er imorgon.

I like


New Color


Little darker, little reder

Nya tag

Så nu skiter vi i allt va magsjuka heter och blickar framåt. Nu är det dags för jobbet igen. Sitter i soffan och väntar på att åka. Måste säga att det här vädret utanför inte direkt lockar en ut. Brrr va ruggigt det ser ut. Jag vill ha fint strålande vinterväder.



Ha en fin dag!

God kväll!

Här hemma har vi precis ätit middag (i princip den först riktiga maten jag äter på tre dagar) och nu sitter vi i soffan och tittar på tv. Har tänt massa ljus och ska kurrera mig det sista innan jag imorgon ska tillbaka till jobbet. Hoppas ni alla får en fin kväll!

God morgon!

God morgon finingar! Hoppas ni mår bra. Idag sov jag riktigt länge pch låg sedan kvar i sängen och såg Svenska Hollywoodfruar från igår. Nu har jag precis kommit upp och känner mig mycket piggare idag. Febern är nere på 36,9 igen så det känns skönt. Tänkte testa och få i mig lite mer än flytande mat nu också. Hoppas magen håller för det. Blää för magsjuka.
I veckan ska jag börja leta runt efter lite julklappar och även nå fint till mitt underbara kusinbarn Milian♥ som jag snart ska få träffa. :) Har ni börjat med julklapparna ännu? Vore väl skönt att vara klar i tid iår och bara kunna njuta. Just ja måste köpa en ljusslinga som vi ska klä äppelträdet med tills på söndag. Då firar vi ju första advent mysigt.


Metal heart





Detta underbara metall hjärta på fot fick vi av Jojo & Virre. Det är en ljuslyckta men är precis lika fin utan ljus i. Superfint är det, tack snälla rara. Kommer från Indiska.

Sjukling

Usche ligger hemma i soffan och är sjuk. Hoppas hoppas jag snart är frisk för det här va inge kul alls. Utanför snöar det så fridfullt, fint! Nu ska jag försöka få i mig lite the och hoppas jag får behålla det. Sen ska jag visa er vad jag & Daniel fick av Jojo & Virre i lördags. Finaste ♥

Hej tomten i år har jag vart riktigt snäll!

 

Helt fantastiskt armband från Buddha to Buddha. Jag är ju lite halvgalen i stora armband att det här är toppat med massa små diamanter gör det inte mindre snyggt.

Drömma kan man ju alltid.
Bild: Buddha to Buddha

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Syndat

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

 

 

Trots köpstopp va jag bara tvungen att klicka hem dessa helt underbar kilklackar. Det var liksom kärlek vid första ögonkastet. Dom är galet snygga och piggar upp vilken outfit som helst.

 

 


Kallt!



God natt på er finingar! Nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på att min älskling kommer hem från Stockholm. Nu börjar det bli väldigt kallt i vårat sovrum. 17 grader, inte okej!

Hello & Godbye

Idag skulle jag äntligen ta mig till gymmet för första gången på hundra år ungefär känns det som. Men det va så himla mycket folk att vi aldrig skulle hittat en parkering ( hockey ) så jag och Jojo åkte hit hem och körde ett pass här. Va riktigt jobbigt och kommer garanterat ha världens träningsvärk imorgon. Men väldigt kul var det. Nu känner jag mig supertaggad igen. Älskar att träna, man mår så bra av det. Så nu säger jag tack och hej till det liv jag lev i 4 månader och Hej till ett sunt liv. Nu ska jag ta ett bad, Lovley ♥


Min favorit inspiration

Ny Lampa

Denna fina lampa köpte vi till vardagsrummet idag. Tror det blir riktigt bra när vi får upp en ny lampkrok så den hamnar över bordet istället för mitt i rummet.  Bild på vardagsrummet får ni när det är klart!


Bild: IKEA

Walther & Co







Åh jag vill ha allt på dessa bilder ovanför. Tror jag måste köpa ett zinkhus eller två. Älskar den stora zinklyktan som står på golvet på första bilden. Helt underbar.

Bilder: Walther & Co

Bästa

- En sexa "I don´t know!

Slut som artist!

Jisses vilken helg vi har haft. Skitkul har det varit. Skojar verkligen inte när jag säger att jag skulle behöva rehab i en vecka. Är helt slut. Så resten av dagen spenderas i soffan. Just nu tittar vi på Så mycket bättre helt fantastiskt bra program tycker jag. Kolla in det vetja. På lördagar i TV4.


Kusinbarn!

Ett stort Grattis till Elli & Martin till er lilla stjärna ♥
Välkommen till världen & familjen!

Kursdag


Bild: www.wella.se
Oj tusan va trött jag är. Vart en lång och intensiv dag men väldigt rolig. Va på en mycket bra kurs idag, färgkurs. Riktigt bra va den faktiskt! Nu MÅSTE jag sova, blev lite lite sömn inatt. Och hörrni en dag kvar innan jag tar helg och ger mig ut på öppet hav.
Natti natt!

Just nu



Älsklingen skottar uppfarten till huset. Fy tusan va mycket snö det har kommit här.    
Detta va väl en av de positiva sakerna med att bo i lägenhet, man slapp skotta snö ;)

Hej Mitt Vinterland


Vår baksida just nu


Uppfarten börjar bli igensnöad

Hej finingar!

Oj vilket snöoväder vi har fått. Aldrig kunde jag tro imorse att det skulle se ut såhär när jag kom hem från jobbet. Kanske är dax att införskaffa en snöskyffel?! Min fina man ska stanna på väggen hem och se om han kan köpa en. Usch den här årstiden gillar jag inte att han pendlar till stockholm. Men nu åker han ju iallafall inte själv, känns lite lugnare. Nej nu ska jag fixa lite mat här hemma, fläskfile står på menyn ikväll.

Pure Beautey











Ni som är trädgårdsintresserade måste titta in på den här. Claus Dalby är helt klart min nya trädgårdsguru. Ren perfektion och helt underbart vackert!

Stilrent Utomhus

Hej finingar!

Hoppas ni haft en bra måndag. Här hemma sitter vi och slappar i varsin soffa. Har haft mamma, mormor & morfar här på lite fika. Mysigt! Fick en jättefin bok av mormor och morfar, Stilrent utomhus. Åh jag tycker det ska bli så kul att få göra iordning trädgården. Har så mycket ideér, ska bara försöka få ner de på papper också och sedan göra verklighet av dem. Är väldigt förtjust i gamla prunkande trädgårdar men samtidigt gillar jag det stillrena och enkla.


Sneak peak







Tänkte bara ge er en glimt av vårt sovrum och nya sängen. Mer bilder kommer när allt är klart.

Söndagsmorgon

Nu börjar jag känna att jag bor här, och jag tycker det är underbart! Det känns så mysigt och när man kom upp idag mötes man av solen som lysser in över terassen. Jag känner mig lycklig. Just nu sitter jag i vår säng och har min älskling sovandes bredvid. Vi var ute igår, det va kul. Jag har alltid kul med Lisa, hon är en väldigt fin vän. Ni vet en sådan man spar på.
Idag ska jag nog bara strossa runt i myskläder och inte göra något speciellt. Titta film och sen kanske pilla lite med klädkammaren och tvättstugan. En riktigt skön dag ska jag ha iallafall! Hoppas ni får en bra söndag.

Psst!Sedan kan vi väl alla hålla tummarna för att min söta kusin Elli får en liten bebis idag!

Tessa hjärta Lisa








Lovley


hm.com

 

Är väldigt sugen på denna underbara långklänning med ena axeln bar från H&M. Perfekt nyårsklänning!


Our dream bath


Ny tvålpump & skål från Åhlens


Kristallkrona från Markslöjd ovanför badkaret


Badkar från Westerbergs


Takduschar från Hafa


Toalett från Hafa


Tvättställ, komodo & blandare från IKEA

Här får ni en liten titt i vårt badrum. Är inte riktigt klart ännu men ni fick en liten tjuvtitt. Ska upp lite inredningsdetaljer och textiler. Är på jakt efter fina sköna handdukar i nå fina färger som matchar färgen på kaklet. Tvålpumpen & Skålen köpte jag idag på Åhlen för halva halva priset. Superpris & precis såna jag letat efter. Köpte en likadan tvålpump till toaletten.

November Rain

Vilken grå dag det har vart idag, hoppas verkligen november flyger förbi fort. Mörkret är jobbigt tycker jag!

Hur mår ni mina finingar? Här hemma har vi precis avslutat onsdagsmiddagen med mina underbara vänner. Va riktigt mysigt att äntligen kunna va med på onsdagarna igen. Och riktigt kul att bjuda på middag i vårt nya fina hus. Nu börjar jag kunna känna att jag bor här, men har fortfarande väldigt svårt att förstå att det här är vårt. Vårat hus. Det är stort, mycket stort för mig ♥
I övrigt har jag gått och blivit förkyld vilket känns så typiskt. Är ofta så att man blir sjuk efter man vart utomlands. Men jag kurerar mig så gott jag kan. Nej nu ska jag titta klart på CSI sedan är det dags att sova. Föresten igår satta vi ihop nya sängen. Och jag fullkomligt älskar den, en riktig prinsessdröm. Precis som jag alltid velat ha. Ska försöka få till någon bild inom snar framtid.
Sov sött.

RSS 2.0