Bada

image295

Ikväll ska jag och min älskling mysa i ett sånt här. När jag blir stor och flyttar till hus ska jag skaffa mig ett eget.

Bild : http://www.hf-trading.se/

Min tur

Nu va det min tur att få ont i halsen, men jag vägrar bli sjuk så nu använder jag alla möjliga knep för att hålla mig frisk. Jag SKA inte bli sjuk! Idag har bla snott lite halstabletter av jojo, dom är rätt läskiga. bedövar hela munnen.


Vill ha!

image294
Jag är kär, i denna underbara rosa cykel ♥


For your eye´s only

                           image293

Ville egentligen bara säga att jag är så otroligt glad att jag har min underbara älskling. Han är min prins, och betyder allt för mig. Så nu ska jag hem och pussa på honom.

Va rädda om er. Kärlek / Tessa ♥


Cocktails

I lördags bestämde jag och Jojo oss för att ha en drink-kväll. Det blev en sju jäkla massa cocktails, Virre va en suverän bartender. Inte en enda gång hade jag eller Jojo glaset tomt. Hur många det blev? Ja det har jag ingen anning om.

                                           
                                        

Mååååååååndag

Idag är jag trött. Bara att konstatera att jag börjar bli gammal!

Vargents vret

Igår tackade vi nej till lägenheten på Vargens vret.

Soliga lördag

Idag är min älskling till Falkenberg över dagen, för att hjälpa till med huset. Jag åker till Åshagen och busar med Lilleman till att börja med.

Ha en solig och skön lördagsmorgon!

Drömmer

Just nu drömmer jag mig bort till ett varmt och fantastiskt vackert ställe. 

image287
Maldiverna, hit ska jag en dag.

Bild: www.fritidsresor.se

Sista rycket

Nu börjar ÄNTLIGEN mitt kök bli klart, i helgen har jag och Daniel fixat en del. Fläkten sitter på plats och vi gömde sladdarna till spottarna. Det blev faktiskt riktigt bra! Ikväll tänkte jag foga mosaiken på bänkskivan. Efter det är det bara lite småsaker kvar och de sista luckorna.  Längtar så tills det blir klart!

6 månader av kärlek

Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att jag och Daniel skulle hitta varandra, min först kyss och småskolekärlek. Men sen den dagen jag såg han på balkongen brevid var det kört. Min granne blev min prins.

image286

Jag älskar dig ♥

Grattis mamma!

image285

Idag fyller världens bästaste mamma år. Grattis ♥

Helg igen!

Då var det helg igen då, skönt. Saknade min Daniel när jag vaknade imorse, han va tvungen att jobba så han försvan redan mitt inatten. Stackars min älskling, jobbar så mycket.
Igår kväll befann vi oss på Rönnby, vi gjorde Anton sälskap då Annika och Kjell va i Falkenberg. Vi tittade film, Chuck och Larry bla bla bla. och åt tacos och godis, i massor :) Det va mysigt!

Idag är det då lördag och vi ska gå på genrepet av Melodifestivalen med jobbet, innan det ska jag städa lite och sen kommer Marie med sin dotter Sara och jag ska sminka henne. Det är stort när man är 9år. Gulligt! Oj nu har jag bråttom kvart i tolv kommer dom! Typiskt mig.

Alla hjärtans dag

image284

Kram till er alla och hoppas ni får en mysig alla ♥ dag!

Digital

Måste bara berätta att igår strulade även min digital box, så Daniel ringde till Tele2 för att få ordning på det hela. Det visade sig att såfort någon släckte lampan uppe på vinden slutade boxern fungera. Så Daniel tog med sig tejp och gick upp på vinden och tejpade fast lysknappen.
Tydligen va det någon elektriker som gjort något lustigt. Så kan det gå!

Ikväll 21.00...

...drar en ny säsong av Greýs Anatomy igång. Självklart kommer jag följa dramatiken på Seattel Grace Hospital varje onsdag.

image283

Grrrr

Igår kväll fungerade inte den där jäkla digital-boxen hemma hos Daniel IGEN! Och jag som ville se Gossip Girl och I huvudet på Gynning. Börjar bli fruktansvärt trött på allt strul med boxarna.

Just ja

Så här fint blev mitt hallgolv efter mina duktiga golvslippare tagit hand om det.

image282

Spa, dricka vin melodifestivalkväll.

Igår hade jag kommit på den lyssande idén att vi skulle ha en helkväll hemma hos min syster, så jag ÄNTLIGEN skulle få bada i hennes bubbelbadkar. Det visade sig vara fantastiskt kul. Började med att bada bubbelbadkar och trots min syster varnade oss för att hälla i skum i badet gjorde vi det. Ingen bra idé visade det sig sen, då vi fick ösa ur skum och slå av och på badkaret hela tiden så de inte badrummet skulle bli helt fylt av bubblor. Vi gjorde ansiktsmask, tog fotbad, gjorde mannikyr. Ett tips måla ej naglarna efter några glas vin, man e tydligen inte så stadig på handen då. Sen va det dax för mat och melodifestivalen, början missade vi då min syster fått tag på en tv från 1800-talet som man va tvungen att söka manuellt efter kanalerna på ;) Melodifestivalen va för övrigt som vanligt ganska beiget. Jag hejar på Björn Gustavsson! Kvällen slutade iallafall med tårta, champagne och dans på Pluttan som håller på och sjunka.

   

                         

Shopping

I lördags va jag på en shoppingtur på stan med Paula. Min tanke va att kanske köpa ett par strumor. Det blev ett par strumpor och två klänningar och ett par jeans och en body och ett par skor. Grattis Tessan!

 

         

Lykke Li

image272


Igår fick jag hem min nya skiva jag beställt.
Den är soft, skön och annorlunda. Riktigt bra!

Svarta nejlikan

Såg häromkvällen filmen Svarta nejlikan. En sann historia om svenske ambassadören Harald Edelstam som under Pinochets militärkup i Chile 1973 räddade åtskilliga liv.

image271

En människa kan göra stor skillnad...

Fröken lila

I gymnastiet kallades jag Fröken lila. Och nu hittar man färg överallt. Favoriterna just nu är min blåa och lila eyeliner.

image270

Fettisdagen!

image268

Idag hörde jag på radion att alla chefer ska bjuda sina anställda på Semlor, annars borde de skämmas. Min chef gjorde de och nu är jag mätt och tjock. Tack!

Me and my Ipod



Måste bara få klaga lite på Ipod, jag är inte riktigt nöjd med min. Tycker det är sjukt mycket mer komplicerat än vanlig Mp3. Imorse när Daniel gått till jobbet strax efter kl 5 insåg jag att det va tisdag = träningsdag och att jag inte hade något batteri i min Ipod. Så duktig som jag tyckte att jag var gick jag upp och satte Ipoden på laddning. Påväg till jobbet tänkte jag lyssna på lite musik och inser till min förskräckelse att hela Ipoden är tom. Jävla skit Ipod!!

Tummen upp

Imorse fick jag en skräckhistoria berättad av en kund till mig.
Det va nämligen så att hon hade en bekant som nyligen hade blivit klar som frisör. En dag skulle hon släcka lampan hemma, och kom åt lysknappen så illa att hon bröt tummen. Hon tyckte de hela va oerhört pinsamt och väntade ett par dagar med att gå till läkaren. Väl där upptäcktes det att tummen va riktigt illa bruten, efter turer fram och tillbaka hos läkaren i 1år har hon nu fått tummen stelopererad. Så pga av en lysnknapp och en stor dos otur är förmodligen hennes karriär som frisör över.

På två röda sekunder kan allt vara över, ta vara på de du har nu.

Städa städa städa

Fy va det är tråkigt att städa, resten av dagen kommer vi spendera med att städa och putsa allt vi kan. Imorgon är det dax för visning av Daniels lägenhet.

Wish us luck!

Drinkar och Bee movie

I fredags hade min kära mor och moster planerat att vi skulle ut och dricka drinkar. Så jag , Jessica, Elli, mamma och moster började kvällen på Å. Det va mkt folk och vi fick inget bord, så vi gick vidare till Sky Bar, efter lite övertalande. Mamma är väldigt väldigt höjdrädd. Va riktigt kul och jag skrattade en hel del. Kvällen slutade med Donken och en britisktalande moster :)

Igår var det bestämt att jag skulle ha hand om min lillebror medans pappa byggde mitt kök. Vart en riktigt rolig dag. Började med att åka ut till Media Markt och valde ut alla vitvaror till vår nya lgh (som vi dock inte har köpt än, men de är på g ) Kommer blir hur bra som helst jättefina och bra grejer hittade vi, allt ifrån Siemens. Sen va det bara att åka hem och äta för att sedan gå på bio. Jag , Daniel och Jonte såg Bee movie. Den va faktiskt riktigt söt.
Kvällen spenderades med vad som skulle vara god mat och bra filmer, maten blev misslyckad och filmerna jättedåliga. Darling va den ena, den andra kommer jag inte ens ihåg namnet på och den såg vi aldrig klart heller.


                     image265            image266
 

RSS 2.0