Stickig morgon

Imorse tidigt tidigt va jag hos min Sjukgymnast Håkan. Idag började jag min akupunkturbehandling, japp jag får hela armen o nacken full med nålar. Och nej det gör inte speciellt ont.

image229

Akupunktur
bygger på den traditionella kinesiska medicinens teori om balans och cirkulation av energier i kroppen. Kroppen har massor av akupunkturpunkter, alla med sin funktion. När man sticker in nålarna frigörs eventuella blockeringer i energibannorna och återställer balansen.

Mini kavel

image228

I söndags när jag kände mig som mest deppig blev jag bjuden hem till Jojo för att baka pepparkakor.
Måste säga att vi var riktigt bra på att baka pepparkakor och Jojo hade världens sötaste mini kavel.
Julmusiken och pepparkaksdoften va precis vad jag behövde.

Stockholm

image225

I lördags åkte jag och Jojo till Stockholm för att Julshoppa. Såklart började vi dagen med att missa tåget.
Jag är jättenöjd med dagen och hade väldigt kul. Hur kan man ha tråkigt när man shoppar ;) 

                
Långkofta Villa           Oversize sweater ONLY

Köpte även massa Julklappar och Nyårsklänningen .

Målar sis

                         
I fredags kom sista våden i Daniels sovrum på plats.

                       
                 Såhär jädrans bra blev det.

Tips önskas

På Nyår har jag tänkt ha min 25-års fest, och paniken börjar så smått anfalla mig.
Jag har nämligen ingenstanns att ha min fest.

image220

 Alla tips är varmt välkommna!


Äntligen tillbaka

Idag är jag äntligen tillbaka på jobbet efter 3 veckors trista sjukskrivning. Känns jättebra att vara tillbaka och göra de jag tycker om. Jag är lycklig över att ha ett jobb, vilket inte är alla förunat.

Dax för lunch nu, bloggar mer ikväll...

Labyrint

Hinner inte skriva så mkt, håller på och tvättar och röjer undan och lägger upp saker på vinden. Min förhoppning är att jag inom en snart framtid iaf ska kunna sova och vara hemma.

image219

Här får ni en bild av mitt nytapetserade kök.
Jag blir underbart glad varje gång jag tittar in i köket. Nöjdare än så kan man inte bli.

Tips

Min syster håller ju på att tapetsera om hos mig och Danne. Igår va det äntligen dax för henne att sätta upp tapeterna. När två våder sitter på plats märker vi att allt syns igenom. Så de va bara att riva ner. Danne åkte iväg och fixade färg och beställde nya tapeter, eftersom de andra va upplimade och inte kunde användas. Sen va det bara att måla väggarna vita.  Yippie, har man inte tillräkligt med jobb så skaffar man sig.

Så ett tips till alla som ska tapetsera med en vit eller ljus tapet, kolla så de inte behövs målas vitt innan.

The Notebook...


image218

"Den bästa kärleken väcker själen och får oss att vilja ha mer.
Den tänder hjärtstas glöd och lugnar själen"

Sjukgymnastik

Imorse fick jag ställe klockan för ovanlighetens skull. Jag hade tid hos Sjukgymnasten, det gick bra och han var duktig. Jag fick ett träningsprogram jag ska göra 2 ggr om dagen och köpte med mig ett gummiband hem. Peppar peppar ta i trä jag börjar känna mig bättre nu så på måndag tänkyte jag återvända till mitt älskade jobb!

Påväg hem från Sjukgymnasten gick jag en sväng på stan och kollade på lite julklappar, tänkte vara ute i god tid för en gångs skull. Nu ska jag lägga mig i soffan och se på en film.

18e igen

Vaknade idag igen av att jag har fruktansvärt ont i halsen :( Strax är min kära syster på ingång för att fortsätta i min lägenhet och hos Danne. Det blir verkligen super bra både här och där. Mitt kök har gjort framsteg i helgen, gipsskivorna ligger på golvet och väggskåpen sitter på plats. Så idag tänkte jag plocka in en hel del.

Igår kväll myste jag med min Rufs, köpte hem mat från Hongkong, min va jättegod, Danne´s oätbar. Så fruktansvärt stark! Vi tittade på Superbad, Äntligen! Jag har velat se den hur länges om helst. Den var rolig, och jag har nog aldrig sett en film som inehåller så många fullaord och könsord. Dom bara haglade vilt!

image216


Idag har jag och Daniel vart vi i 3 månader, världs bäst.

Suck

Idag har jag fått min sjukskrivning förlängd en vecka till.  Jag vill bara bli bra nu och börja jobba igen!

De börjar falla på plats

Min köksombyggnad börjar ta form. Nu har jag snart inhandlat allt jag behöver. Och det är tur det, för kommer någon och säger att det behövs massa mer går jag i personlig konkurs.
Igår va jag hos Danne´s bror JockeBeijer och köpte golvgips och lim, på Silvan och köpte den fantastiskt snygga mosaiken som jag kollat på så länge. De fick bli den för jag har letat och letat och inte hittat något annat. Visst det blev dyrt, men känns dumt att snåla in på det när jag lagt ner så himla mycket på resten.
Va även på Media Markt och efterlyste min spishäll jag beställde för tre veckor sen. Idag ringde dom och sa att dom hittat den och jag kunde hämta den. Hemmaplan Badrum ringde även och sa att mitt vita klinkers till golvet hade kommit hem nu. Så de går bra nu, pengarna rullar ut iaf.

Nu ska jag över och se hur det går för min målare, som bredspacklar mitt kök. Sen är det dags för Onsdagsdejt med gänget igen. Min tur den här gången, jag lånar Armens lägenhet eftersom mitt kök inte existerar.

Fotbollsgalan 2007

Min pojke är på Fotbollsgalan, och jag sitter hemma i mitt lånade hem och tittar på Fotbollsgalan. Jättekonstigt och tomt att vara här utan min Daniel.

Den senaste veckan har vi umgåtts nästan dygnet runt, och stundtals har det blivit lite panik. Jag börjar dra på mig en sån sjuk tristess att det är helt otroligt. Det blandat med att ha ont hela tiden, och att inte ha något hem att dra sig tillbaka i slutar emellanåt i en mindre katastrof. Som tur va så står inte bara jag för den hela tiden ;)

Hur som helst känner jag mig väldigt lycklig över att jag har en sån underbara pojkvän. Jag älskar honom verkligen och han betyder ofantligt mycket för mig. Han är bra för mig, riktigt bra. Det tänker jag vara riktigt rädd om.



MatTant

Nu har jag gjort ett riktigt Storkok. Jag har gjort köttfärssås på 2.5kg färs. 
         
       image215

Var är detta påväg, snart ser vi väl ut som köttfärs.

Maria


image214

Saknar mitt lyckopiller idag.

Världens finaste dag

Idag blev jag väckt kl 8 av min kära pojkvän, jag tyckte inte alls det var dags att vakna då så jag beslutade mig för att sova lite till. Efter ett litet tag kommer han in igen och säger att kl är 11 och att jag nu måste vakna. I själva verket är den 9.40! Hmmmm....

Igår va vi iallafall mer aktiva än vi vart på hela veckan. Åkte runt på Hälla, Erikslund och va på stan. Jag köpte ett par jättemysiga svarta vinterskor med massa lurv på. Och Danne köpte gardiner och lite annat till hans lägenhet. Så sen pulade vi med det, och det blev riktigt bra. Känns mycket mer som ett hemtrevligt hem nu. Han har så fint min underbaraste.

På kvällen lagade vi pizza och tittade på Idol. Efter det åkte vi och besökte nya ABB Arena för att se när Danne´s lillebror Anton spelade Bandymatch.( De vann för övrigt) Ja jag var på en Bandymatch, dessutom ägde den rum kl 22 på en fredagskväll. Det va inte alls så tråkigt som jag mindes det.

Idag är det vinter ute, jättevackert och kallt. Mysigt!

Crapy day

Sitter i min lägenhet och bara stirrar på alla saker jag har överallt. Önskar jag kunde göra något här men idag har jag så fruktansvärt ont. Längtar efter jobbet och framförallt att slippa ha ont hela tiden.  

Jag är rastlös ledesen och jag saknar hemma och mina saker.

Snö snö snö

Idag fick jag lite sovmorgon av min älskling, blev inte väckt förns kl halv tio. Hur skönt som helst! Ute va det fruktansvärt tråkigt väder, snö blandat regn.
Dagen har jag och Danne spenderat i soffan mestadels. Såg på Lasermannen, vilket mest gjorde mig förbanad. Hur kan människor bli så, jag har så svårt att förstå och det gör mig så arg. Människa som människa oavsett hur man ser ut och vart man kommer ifrån.

Vi va sedan en sväng ner på stan och handlade lite mat för att sedan fara hem och laga "Flygande Danne"  Blev verkligen supergott och jag är fruktasnsvärt tacksam för att jag har en pojkvän som kan laga mat, min egna lilla kock!

Just jag jag och mamma var iväg och beställde klinkers till köket, vitt 33x33cm.
Nu är det dax för Onsdagsdejt, Armo´s tur den här gången. Bratwurst skulle han bjuda på sa han, hoppas verkligen han skojar!

Måste rusa puss!


Sjukskriven

Idag va jag efter mycket om och men hos Farbror Doktorn. Jag har inflamation i Axelleden, så nu är jag sjukskriven fram till den 16:e November. Fick tabletter och en remis till Sjukgymnasten. Hoppas verkligen att det är nå dunder tabletter så det blir bra nu. Om inte ska jag få en stor läskig kortisonspruta!


Tiesto & Köksbygge etapp 1

Det är lördagkväll och jag sitter i Dannes soffa och slötittar på tv. Breve mig sover världens underbaraste sedan snart två timmar. Han gör mig verkligen lyckligast i hela världen ♥

Idag har pappa & Danne påbörjat mitt köksbygge, de rev köket.  Äntligen ska jag få nytt kök!
Medans dom rev köket åkte jag hem till syster och hjälpte dom att greja lite inför försäljningen. Är inte klar på långa vägar, gud vilken röra och va mycket saker dom har.

Igår va jag iaf på äventyr i Stockholm. Det var nämligen dax för Tiesto♥. Kvällen blev lyckad men inte toppen. En 5:a på en skala 1-10. Maria och jag var överens, varför kvällen inte fick högre poäng kunde vi inte sätta finger på. När vi kom hem till Lars igår kväll runt fem snårtet såg vi ut som ett par snöflingor. Fyy va jag inte vill ha vinter och snöslask ännu.

Nu ska jag pussa liv i min Rufs. God natt mina vänner!

RSS 2.0