Oscarsgalan 2011





Mila Kunis bar en helt underbar klänning från Elie Saab. I Love it!


Ikväll kollar jag på samandrag från Oscarsgalan klockan 22.00 på Kanal 5.
Bild:Google.com

Måndagsträning & Flygande Jakob

Va hemma redan klockan 18.30 idag och då hade jag även hunnit med en sväng på gymmet. Det känns hur skönt som helst, vi fick sluta tidigare idag och dra iväg och träna. Tyvärr så är det inte så kul att träna när man inte kan köra på ordentligt pga min dumma axel. Har fått en tid hos läkaren om 2 veckor, men det skulle självläka sa dom i telefon. Och värktabletter ska man äta som vanligt!
Idag va det min kära man som lagade maten, blev Flygande Jakob. Supergott va det och lyxigt att slippa fixa. Nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske jag ska ta ett bad?!

BURLESQUE



I helgen såg jag Burlesque och jag måste säga att jag tyckte jättemycket om den. Christina Aguilera va riktigt bra, hon har ju en helt otrolig röst. Cam Gigandet som spelar Jack i filmen är snyggingen James från Twilight.


IKEA Biltvätt & Fika

Påväg till IKEA idag körde jag och syrran bilen genom en välförtjänt biltvätt. Har nog aldrig vart med om en så smutsig bil, Jessie gjorde inte som alla andra och skrapa rutorna från is hon skrapa bort smuts. Nu är den iallafall skinande ren igen. På IKEA va det inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara med tanke på att det är lönehelg. Köpte två trådbackar till min garderob, lite förvaring till komodon i badrummet och vita kartaonger att förvara filmer i. Är så trött på alla filmer som ligger runt båda tvapparaterna konstant. Självklart köpte vi den obligatoriska IKEA-korven innan vi åkte hem till Mormor & Morfar och fikade. Hann även med en sväng hem till mamma och hjälpte henne skruva ihop en byrå till hallen. Nu har vi precis ätit här hemma och snart ska jag hoppa ner i soffan med en kopp te, vila min stackars onda axel och kolla favoriten Solsidan. Jag älskar Solsidan, det är så sjukt roligt. Hoppas ni får en mysig söndagskväll!


Innan tvätt (ser faktiskt renare ut på kort än den va)


Ren och glänsande


IKEA-korv


Söndagsfika hos Mormor&Morfar

Haircut





Mitt nya mycket kortare hår. Jag gillart massor, ser mycket tjockare ut är mer lättsköt. Va tycker ni?

Söndagens start







Började dagen med lite sovmorgon, skönt! Har kommit in i en sådan period då jag kan sova länge på morgonen, måste vara den långa vintern. Nu har jag fått i mig lite frukost och tagit en dusch. Bara sminket och håret kvar sedan drar syrran och jag ut på Hälla och sedan till Mormor & Morfar på fika innan vi ska hem till mamma och skruva ihop en byrå. Eller syrran ska, jag har fortfarande skitont i axeln så jag läser väl bruksanvisningen. Ha en härlig söndag!

Gullungen Milian

I eftermiddag va Elli, Martin & gullungen Milian här på fika. Vi bjöd på hedrlig äppelpaj och vaniljsås. Mums! Milian börjar bli så stor och nu är han riktigt rolig. Han är så stadig och med hela tiden, en riktigt mysig skruttis som man helst av allt skulle vilja pussa och kram ihjäl. Men jag beskonade honom från det idag. Riktig mys eftermiddag hade vi. Nu blir det ännu mera mys här hemma, ska bara skära upp lite gurka och göra dip. Trevlig kväll finingar!












Älskade Mille ♥

Mello

Pjuh va mätt jag är, här sitter vi nu i soffan jag, Danne & syrran med varsin halväten pizza framför oss och tittar på Melodifestivalen. Efter den är slut ska vi fortsätta med våran garagerensing, håller på och lägger ut en himlans massa annonser på blocket, Äntligen!  Va har ni för er ikväll?


Såhär snygg va jag när jag skulle ut i garaget och rensa

Tacodinner



Ikväll har vi vart hemma hos pappa & Carita och haft fredagsmys. Tacos är alltid uppskattat, och alla kan väl hitta något dom gillar. Är väl därför det är så populärt hos dom flesta :) Hursom är det alltid lika mysigt att umgås med familjen, ännu bättre nu när den är komplett igen. Nej nu ska jag titta på film, hörs imorgon finingar. Natti natt

STOCKHOLM SHOES

Riktigt snygga skor Nelly fått in, dock tror jag dom är lite för höga för att jag ska känna mig bekväm i dom. Men riktiga skönheter till ett helt ok pris 499:- Dom i mitten är mina favisar, snyggt till våren.

Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM

Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM

Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM

 



Ge mig vår & löpning

Jag längtar så mycket efter att få ut och springa, eller kanske iallafall powerwalka till att börja med. Kan inte bara den här vintern ta slut? Imorse va det så otroligt kallt så min man va snäll och skjutsa mig till jobbet.
Efter jobbet körde jag och Jojo ett pass på gymmet, men med min onda axel och träningsvärk på baksidan av låren och rumpan blev det väl inte världens effektivaste pass. Men vi var där iallafall och det känns bra nu.
Idag fick mitt hår en ordentlig genomgång av saxen och det känns faktiskt riktigt bra trots att det är mycket kortare. Ska försöka få till en bild i helgen.


Åh va jag vill ut och springa i mina nya löparkläder jag köpte i New York.

Någon som har tips på bra löparskor, mina har vart med två säsonger och behöver nog bytas ut iår?!

Bearpaw LOVE

Just nu är mina Bearpaw´s ett av mina bästa USA köp. Så varma och sköna trots -20grader ute. Helt underbara!


Världens mysigaste skor ♥

Träning & Mat

Trots att jag va sjukligt trött idag efter jobbet och helst av allt hade åkt hem till vår sköna soffa så tog jag och Jojo en sväng till gymmet och körde ett pass styrka. När jag va klar kände jag mig nöjd över mig själv och en anings piggare. Nu har jag precis ätit middag blev en hälsosam en idag. Lax i ugnen och wokade grönsaker.
Hur har eran tisdag varit? Är det bara jag som är fruktansvärt trött på vinter, all snö och kylla. Nej nu vill jag ha vår!


Dagens middag!

Life as we know it

Måste bara tipsa om den här filmen. Jag såg den på flyget till New York och jag fällde både en och två tårar. En härlig film som känns i hjärtat. Se den!!


Bedårande

Om jag hade haft sån här stil i mitt hem hade denna underbara bänk fått flytta in pronto! Den är helt bedårande!


Åhléns

Rosa

I fredags när jag kom hem hade min älskling vart och köpt en bukett tulpaner som stod på köksbordet, och jag blev så glad. Tänk att så lite kan göra så mycket. Och i lördags fick jag ännu en bukett av mormor & morfar. Så nu är vårt hem fyllt av våriga rosa tulpaner.




God Morgon, God Middag, God Kväll!

Wow vilken dag jag haft, eller helg rättare sagt. Sååå skön och precis va min trötta kropp behövde. Ätit, sovit länge, fikat, myst, kollat på massa film, ätit lite till, haft besök av Familjen Lilja och sedan mormor& morfar, mamma & Jess. Jess är fortfarande kvar och nu kom min fina man hem med fläskfile från Gränden. Så dax för middag!
Ha en fin kväll alla vänner ♥


I Love New York

Då va vi hemma igen efter en helt fantastisk resa. Helt otroligt igentligen hur mycket vi hunnit med på en ynka vecka. Empire State Building, American Museum of natural history, Grand Central terminal, St Patrick Cathedral, Rockefellercenter & Top of the rock, Statue of liberty, Brooklyn Bridge, Chinatown, Central Park, Time Square, US Corthouse, Ground zero, Doylestown, Premium Outlet, massa Donkin Dounuts & Starbucks, mysiga puben Chambers, Cheescake factory, träffat Jess kompisar, Shopping, shopping och åter shopping :)
Kommer absolut åka tillbaka många gånger till New York, I Loved it ♥ Här är mina Top Tre.


Fjärilsterrarium med hundratals fjärilar på American musem of natural histoy


Solnedgången från Top of the Rock


Time Square by night

Pannacotta med hallonsirap.

Håller på att packa det sista inför resan men ville bara titta in och säga hej. Har haft mina fina vänner här på onsdagsmiddag och måste säga att dagens middag vart riktigt lyckad. Gjorde skaldjursfylld laxfilé med duchesse och sherrysås och en ljuvlig pannacotta med hallonsirap till efterätt. Receptet hittade jag på Matplatsen. Nej måste fortsätta så jag får min skönhetssömn.


Mini



Eftersom jag tänkt ta med mig lite mera hem än va jag reser till NY med gäller det att packa så lätt som möljligt. Så nästan alla skönhetsprodukter har fått miniförpackningar. Alla köpta på Åhlens.

Fyra



Idag tillkom en till dessertskål/cocktailglas i våran samling från Ittala Esscense. Tycker dom är sååå fina!

Suitcase

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ny resväska, eller ny jag har helt ärligt aldrig haft en egen. Men nu står det en på fyra hjul så den är lättdragen och väntar på att packas i hallen. Nu blir det mysmåndag här hemma med Due date och kassler med annanas i ugn. Mums!


Tjejfest

Vilken supertrevlig kväll det blev igår. God mat, schlager, gammla kort, trance och en massa snacks. Som jag för den delen har börjat smaska på nu, har lagt mig i soffan och nu kommer jag inte lämna den. Riktigt bra helg har det vart och nu är det tre arbetsdagar kvar innan vi flyger till NY. Yeiii!








Fredrik kom förbi och va så snäll och skjutsade oss till stan.












Helgfint!

Medanns min man va på bandy idag passade jag på att göra helgfint här hemma. Dammsög, moppade, dammade, städade toaletten & köket och bäddade rent i sängen. Så nu är det skinnande rent och doftar gott här hemma, blir mindre stress imorgon också. Blir det en sväng på stan, sedan hem till pappa & Carita på lunch. Och kvällen bjuder på en riktig tjejkväll här hemma med middag, drinkar & melodifestivalen, ska bli så kul! Nej nu blir det mys i soffan. Ha en fin kväll!




Helgens blommor blev rosa rosor.

Fredags Lyx

Såhär vill jag spendera alla mina fredagskvällar. Ett bubbelbad, ansiktsmask & ett glas skumpa i handen.






Black Bag

Denna svarta väska från Friis & Company skulle gärna kunna få bli min nya vardagsväska. Har letat i säkert 3månader då min jag har nu börjar gå sönder. Men ska kolla i New York innan jag slår till på denna. Gillar att de är olika typer av material i väskan.

Vintage Big Bag SEK 649, Friis & Company - NELLY.COM


Please please please

Fy va min kropp och hjärna är trött. Känns som jag knappt vart hemma de senaste veckorna. Skulle verkligen behöva semester, och som tur är så är det en vecka kvar innan jag och mamma åker till New York.
Nu sitter jag och tittar på Sveriges värsta bilförare, en utav mina kunder är med där. Marja, hon är kul! Nej nu plingar klockan i köket, dax för mat. Va rädd om er fina vänner, glöm inte bort att Du är värdefull♥

Så god!

resize_p020211_1 (MMS)

Så god!


RSS 2.0