29 Juli

Idag har jag solat och badat massor ute på Johannesberg igen. Skönt, så skönt med sommar och semester. 

Sen har jag även blivit sambo på riktigt riktigt nu! Känns helt sjukt konstigt att titta över till min lägenhet och höra och se att någon annan bor där. Det är inte ens min lägenhet längre. Måste säga att det tom är lite jobbigt. Jag har nog seperationsångest :-(

Efter jag lämnat över lägenheten tröst/seger shoppade jag en hel del på stan. Två nya tröjor, en klänning, chinos, två par shorts, bikini, och lite skönhetsprodukter. Sen lämnade jag även in fyra par skor på omklackning. Jag är så duktig på att slita ut mina skor tills de knappt går att klacka om.

På kvällen åkte jag, Jojo och syrran ut till Björnön och grillade, det va mysigt men lite kyligt så det blev inget kvällsdopp denna gång.










Första riktiga semesterdagen

Idag va min första riktiga semesterdag. Och det känns inte riktigt som den skulle kunnat börja någe bättre.

Idag har städfirman städat min gamla lägenhet, tyvärr lyckades dom dock göra två ringar på träskivan i köket som jag måste slipa bort ikväll. 
Men men, skönt är det att det nu är klart i princip. Imorgon kl 15 skriver vi kontrakt och jag lämnar nyckeln. Lite sorligt och vemodigt känns det, då jag vrekligen älskar den lägenheten.

Dagen idag har jag spenderat liggandes på en brygga på Johannesberg med min kära mor & syster. Tror min syster älskade mig jättemycket när jag ringde och väckte henne kl 9.00. Hihi. Skönt va det iaf och äntligen börjar kroppen få en mindre transparent hudton :-) 

Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätt och sedan fundera ut vad jag och hjärtat ska äta ikväll. Chao chao.


Matsäck

Redo

Johannesberg

Världens bästa John 5-år


Idag fyller min underbara lillebror 5-år. Grattis älskling, älskar dig mest ♥

Lördag & Söndag



Lisa gör smal-dip

Söta Lisa

Min Jojo

Party sessorna

Yeah!

Träffade kusin på ett sjukt varmt BMB

Söndags gänget

Måns Ols-badet i Sala

Jojo luktar på blommorna

Min godisråtta


Johns 5-års kalas


Från mig, Daniel & Syster

Såhär glad blir man över en ny cykel

Testkör (De gick fort, för fort)

Tårta är gott :-)

Skateskor

Söta Feline

Även älskling hittade en kul leksak

Det är ju helt otroligt hur varmt det är, det här kan man verkligen kalla sommar. 32 grader i skuggan, det är helt lovley! Ikväll ska jag hem till söta Lisa och sitta på hennes innergård och fylla min mage med härligt läskande rosévin. Sen kanske vi vandrar över till Danne och dom som är på fest hemma hos Blom.  Vi får se vart vi flickor slutar helt enkelt. Nu ska jag ta en dusch, leta fram en klänning och piffa till mig och gå iväg. Ha en trevlig lördagskväll!


Semester

Nu har jag äntligen semester! Helt underbart, en hel månad att bara göra vad jag vill.
Fast jag kunde ha börjat min semester på roligare vis. Igår kväll och idag har jag flyttat över och rensat förrådet och vinden. Men nu är allt klart, faktiskt jätte skönt. 

Igår kväll hann jag även med att vara på en jättemysig gårdsfest hos Danne. Satt där på gården med ljus och musik och drack lite. Hur mysigt som helst. Och det slutade med att vi hamnade på Pluto. Där va det väldigt mycket folk. Och väldigt trevligt.


Gårdsmys

Jimmy kom med cykel

Thom & Thomas

Mia & Anna

Hahahahaha

Kambiz

Jag & Min Mia

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka på 5-års kalas. 

Varmt

Det är varmt, jättevarmt 28,3 grader inne på jobbet nu.
Jag längtar ut, verkligen fruktansvärt mycket nu.
Men det är ju bara drygt 1dag kvar. Får tänka på det!

Sommar & Sol


Det är ju helt underbart väder ute. Är det sommaren som äntligen kommit? Det tror jag nog för jag jobbar bara ett par dagar till sedan har jag 1 månads ledighet framför mig. :-) Lovley!

Igår fixade jag barret på Armen & Mia sedan hade vi film kväll, med chirre, gurka och morötter. Gotte!
Vi såg filmen The Happening. Den va konstig och skådisarna dåliga.



Nu har jag snart tjänat ihop alla pengar till min Florida resa i januari. Igår sålde jag min säng och soffa. Och idag kommer en tjej från Örebro och hämtar tv-bänken. Måste säga att soffan kommer jag saknar grymt mycket. Men det är ju bara saker. Sånt kan man köpa nytt, inte dom som är viktiga. Jag får ju bo med min prins, det betyder mest ♥

Helgen

Lördagen spenderade jag i min gamla lägenhet. I fredags ringde nämligen min mäklare och sa att hon som köpt min lägenhet vill flytta in tidigare. Så den 29 Juli blev det inflytt ist för 15 September. Fine by me, då jag bara betalar för den. Så i helgen har jag packat ner allt som var kvar i lägenheten. Nästa helg blir det vinden. 

Lördag kväll hade jag och Jojo bestämt att vi skulle leka. Jag och min Jojo ♥ Är så tråkigt på jobbet utan henne. Så vi förfestade lite hos mig med drinkar och middag. Sedan bar det av till Blå måne. Där träffade jag massa folk jag inte sett på år och dar, och som vanligt kändes det som jag bara han komma ditt, sen var det dax att gå hem.


Syster packar

Jojo lagar mat

Söta kusin & Maja

Pussssss

Min & Jojo´s tequila :-)

11 månader



Idag fira jag och min baby vår 11 månader långa kärlek tillsammans. Det gjorde vi med att äta en underbar middag på Tabasco. Efterrätten va verkligen underbar. Vitchokladmousse med hallon. Mums!  Sen hade vi bestämt oss för att gå på bio och se Will Smiths nya film Hancock. Den va verkligen dålig. Absolut den sämsta film han gjort, så meningslös. Det hjälpte inte ens att Will Smith är hur snygg som helst.

 



Varda

Idag är det onsdag, vilket självklart betyder onsdagsdejt med gänget. Men eftersom halva gänget var bortresta på semester bjöd Armen mig på restaurang. Vi åt på Varda. Jag åt en jättegod grillad tonfisk och tirami su till efterrätt. Det är så härligt med sommaren, att man kommer ut ur sitt lilla krypin och gör såna här mysiga saker. 

Nu ska jag titta klart på Project runway sen är det natti natt för mig då jag har en tidig tandläkartid imorgon. 

What happens in vegas


Kul och sådär härligt amerikanskt.
Jag älskade filmen även fast man förstod precis hur den skulle sluta. 
Och Cameron Diaz hur vacker är hon inte?
Hon är fantastisk och hennes kropp är otroligt snygg.

 

Lägenhetsvisning

Igår va jag och min baby och tittade på en stor lägenhet på Stora gatan 44, mest på skoj. Men självklart blev jag lite smått förälskad i lägenheten som va från 20-talet. Jag bara älskar lägenheter med den där mysiga gamla charmen i. I hallen fanns det tom två riktigt gamla hatthyllor, och då menar jag hatthyllor. Med såna där pinnar man sätter hatten på. Fantastiskt! Jag skulle kunna se mig bo där, helt klart!

Kanske vi inte är redo att lämna innerstadslivet?! Det är ju rätt underbart!

Tänder

Imorse va jag på mitt årliga besöka hos min tandhygenist Marie. Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren. Jag blir nervös, och ligger på den där liggstolen med bländande ljuste rakt i ögonen och späner mig och svettas. Värst är när man ska ta röntgenbilderna, jag har rätt bra kräkreflexer och får verkligen koncentrera mig på att andas och va lugn. Idag hade jag iaf inga håll, men ett återbesök blir det för att putsa bort lite tandsten. Sen är det ett långt år till nästa gång!


Cigarr bilder

Idag fick jag ett rätt så kul mail från min pyssling(eller vad man nu kallar det)
Fick fyra bilder på mig från min och mammas Norrlands resa sommaren 2006.

Christer lär mig röka cigarr.

Det sociala spelet

Rätt så roligt program som börjat på TV4. Jag gillar Christine Meltzer hon är kul! Men inget slår ändå Parlamentet. Nu ska jag och min baby mysa i vår nya säng med en film.




Kung Fu Panda

Igår såg jag äntligen Kung Fu Panda. 
Man kan ju inte annat än att bli kär i ursöta Po.
Se den!


God morgon

Ligger i sängen och väntar på att min älskling ska bjuda mig på frulle. Han lagar för fullt ute i köket min sötnos. Han är verkligen världens finaste!

Gårdagen spenderade jag med att storstäda lägenheten medans Daniel städade bilen. Så skönt att få det gjort. Så idag ska vi iväg till tippen med skräp.
Efter vi städat åkte vi till Ikea med Carita och Sis, vi inhandlade en ny säng och lite grejs till städskåpet. Jag gjorde nämligen ordning där igår, skruvade upp en hylla mm. Ibland kan jag ;-)

Igår kväll va vi bjudna på grillning hos far & Carita. Jättegott och mysigt. Precis en sådan lördagskväll jag behövde. Ibland behöver man en festpaus. Så vid halv ett cyklade vi hem lite smått vinfyllda och idag sov vi lääänge. Lovley!

Dax för frulle, sen blir det till att montera nya sängen. En vit denna gång, svart va för jobbigt!

Regn!

Fy vilket ruggit väder det blev. Helt kolsvart och regnet bara öser ner. Perfekt väder för att kryppa upp i soffan och mysa med sin älskling med massa gott och en bra film. Och det är precis vad jag tänker göra!
Men först ska jag ta min blå krona och cykla hem.


Tur att jag införskaffat mig min fina rosa regnjacka!


Trevlig fredagskväll!

Cosabella for Sex and the city



Hur underbara är inte dessa underkläder?
Cosabella lanserar en underklädeskollektion inspirerad av SATC.
Dessa blommiga ingår i Carries koncept. I love ♥


Behå 750kr & Trosa 250kr
Säljs på Åhléns, Twilfit & NK

Äntligen fredag

Helt underbart med fredag, jag är så trött och känner att jag verkligen behöver helg. En helg utan något planerat bara mysa och va. Vila ut ordentligt. Drömde föresten att jag fick en sådan garderob som Carrie i Sex and the city. Det måste ändå vara alla kvinnors dröm. Min dröm iallafall!


Sommarmat en sommarkväll på vår balkong!

Tlött

Jag är trött, jätte trött! Längtar hem till min underbara säng och mina puffiga täcken och kuddar. Måste nog ta en powernap när jag kommer hem innan jag sätter igång med onsdagsmiddagen.

Nej nu får dagen ta slut, jag jobbar själv. Typ det tråkigaste som finns!


Bellman + IBIZA

Igår fyllde Daniels storebror Jocke 28år så vi tre va ute och åt på Bellman. Jag har aldrig tidigare ätit där. Maten va jättegod, jag åt fisk och vitlöksbröd med fetaostcreme till förrätt. Vitlöksbrödet va underbart! Mitt enda klagomål va latten som mest smakade mjölk.

Under middagen började vi prata om Ibiza, gud va jag vill ditt. Jocke och hans vänner har hyrt ett hus där i 2 veckor. Jag skulle nästan kunna offra en tå för att följa med. Förstår ni vilket himelrike? Där har du allt du kan önska för en sjukt lyckade semester. Sol, bad, gryma klubbar, god mat och åter igen GRYMA klubbar. Jag kommer inte alls vara avundsjuk.


kan någon ta mig hit? (tindrar med ögonen)

Sjöströms släktträff 2008

Sådärja, äntligen får man lite tid att blogga om helgen som jag spenderade i Sundsvall. Anledningen att vi var där va att vi skulle på släktträff. Helgen va mycket rolig och inehöll både krogen, shopping, styltgång, grillning hotellfrukost och massor av bilåkande.

Mysigt café

Middag på hotellet

Puss älsklingen

Sjöströms släktträff

Maffia mormor

Thommy spelar brännboll

Kallt

Varmt

Lägereld

Morbror på styltor

He´s a pirate

När jag promenerade hem från onsdagsmiddagen hos Mia ploppade de upp en gammal goding i min Ipod. 


He´s a pirate

19 Januari



Den 19 Januari åker jag med min älskling och hans underbara familj till Orland Florida. Ska bli riktigt kul och mysigt med vår första utlandssemester tillsammans. See world, Universal studios, Disney World, Wet´n Wild och självklart massa shopping och bad.


  

 


Aoutch

Sitter i sängen med min underbara lilla laptop bredvid min sovande rufs och tänkte passa på att skriva några rader. I kväll har jag och min älskling haft myskväll, med god mat och film mitt i veckan. Dessutom fick han en liten present av mig. Bara för att han är världens finaste. Filmen vi såg hette Trade, och handlade om människohandel. Varje år sälja miljoner människor över gränserna i världen. Det är så ofattbart att det är så höga siffror.  Vidrigt!

Efter jobbet idag for jag och min kära sis till Hälla för lite shopping. Lite blev mycket. Kanske för mycket. Köpte i alla fall ett par gympaskor och en vind/regnjacka i rooosa :-) Perfekt nu när jag börjat promenera till jobbet. Tyvärr en dag för sent då jag promenerade i mycket olämpliga skor till jobbet idag. Har fått ett så stort skavsår på hällen att det ser ut som någon tagit en tugga. Det gör så ont och ser så äckligt ut att jag mår illa när jag tittar på det. Huhhhh! 

Nej dax att sussa. En dag imorgon också. Då ska jag hem till Mia och mysa. Natti!

RSS 2.0