Trötter



Min kropp har fortfarande inte fattat att den är tillbaka från USA. Är så sjukt trött om dagarna, först nu börjar jag bli pigg. Nu ska jag laga pasta och fläskfilesås med soltorkade tomater. Sen ikväll blir det en film och mys i soffan, Tropa de elite.



Orlando Florida USA

Lördag: Vi reste från Västerås 6.30 på lördagsmorgon och var framme på hotellet klockan 24.00 amerikanske tid, -6 timmar jämfört med Sverige. Första dagen började vi vårt eviga felåkande. Alla var trötta efter en lång resa.

Söndag:  Åkte till ett stort shoppingcenter rätt så nära där vi bodde,  shoppade njöt av solen och bara hade det skönt. Åkte in till Downtown Orlando och åt på en shysst uteservering. Åt en supergod lax med sallad. På kvällen va alla trötta och kände av jetlagen, köpte hem pizza och titta lite på film.

 
 

Måndag: Åkte vi till Tampa för vi skulle se en NHL-match på kvällen. Strossade runt i deras lilla city och lunchade på en uteservering brevid arenan. Åt en av alla hundra hamburgare jag åt under hela tiden i Florida. Va på hockeyn på kvällen, va riktigt kul. Tampa Bay vann mot Dallas allstars. Efter matchen badade jag och Anton i takpoolen på hotellet. Gick ner till baren och tog en drink, efter det åkte jag , Danne och Jocke till Clear water ca 30min från Tampa och gick ut på en nattklubb som hette The Venue. Regnade och började bli kallt. Taxi chaffisen sa att vädret inte vart så dåligt på många år.

      

Tisdag: Åt en riktigt flottig frukostbuffe, kände mig oförskämt pigg. Åkte ut till Clearwater becah den absolut vackraste strand jag sett. Helt kritvitt sand. Va tyvärr rätt så kallt och storm ute. Åkte hem till Orlando på eftermiddagen och åkte ut till ett stort shoppingcenter och shoppade massor. Fyndade en underbar BCBG MAXAZARIA klänning för endast 50 dollar. Åt på puben på vårt hotell på kvällen.   

  

Onsdag: Kjell fyllde 50 år så dagen börjades klockan 8 med champagne frukost och han fick en SjöSandström klocka som han blev grymt nöjd med och bar resten av resan trots den va lite stor. Dagen spenderade vi på det gigantiska Florida Mall med 270 butiker. Jag shoppade för alla tror jag. Har köpt fem par nya skor, två väskor, massor av sming och en hel del kläder. Jag va i himmelriket :-) På kvällen hade vi bord på Texas de Brazil, en helt grym restaurang där man fick en grön lapp och en röd lapp brevid sin tallrik. Vände man upp den gröna kom det servitörer ut med massa nygrillat kött man fick välja mellan och la man upp den röda fick man inge mer. Kan ju säga att vi åt hur mycket som helst. Efterätten va gudomlig, den bästa chokladtårta jag ätit. Jag och Danne och Jocke drog sedan vidare till en riktigt amerikansk hiphop klubb som hette Tabu. Tro mig vi kände oss lagom felplacerade med kavaj och långklänning. Här gällde luvtröjor och stora guldkedjor. Men satan va kul det var. Grym dag!

  
   
        

Torsdag: I torsdags var vi på Sea World, det var häftigt, delfiner, späckhuggare, hajar, pingviner, isbjörnar, valrossar mm. helt otroligt hur de kan få så stora djur att göra alla dom där sakerna. Anton åkte en fruktansvärt läskig bergodalbanna och dök ner bland hajarna. Coolt!

    
 

Fredag: Fredagen var den enda dagen vi hade för att slappa, så förmidagen spenderade vi vid poolen, det var super soligt och varmt ute. Var helt otroligt skönt att bara ligga och sola och njuta av värmen. På eftermiddagen åkte vi över till Daytona beach en av världens största. den är 37km lång och man kan köra bil på den. Vi stannade och tog en fika på piren och såg solen gå ned. Vi kom inte tillbaka till Orlando förns runt tio och då åt vi middag på det super amerikanska stället Hooters. Vi beställde in det största fatet med kycklingvingar, 50st. Herre jisses va mätt man blev!

  
  
  

Lördag:På lördagen var vi upp tidigt och bestämde hur vi skulle spendera dagen på Disney World, vi valde att besöka Blizzard beach och Magic kingdom. Blizzard beach är ett superhäftigt vattenland uppbyggt som en övergiven skidort. Där hade grabbarna det kul, åkte massor av rutschbannor. Anton åkte en rutschbana son åkte 140 feat rakt ner och man kunde komma upp i en hastighet på nästan 100km/h.  Magic kingdom var som en sagovärld med slott och allt möjlight. Det fick vi se världens ljus parad, riktigt häftigt. På kvällen hade vi bokat bord på Hard Rock Café. Åt en underbart god och stor biff. Efteråt gick jag, Kjell och Jocke vidare ut och tog ett par drinkar. 
  
 
  
  
  

Söndag: På morgonen va jag super trött och packade ihop mina saker ur vårt gigantiska rum med en stor bubbelpool mitt i. Only in america! Sedan låg vi vid poolen fram till klockan två då vi började bege oss till flygplatsen med ett stopp först på Unos pizza där vi fick betala 600 spänn för 4 pizzor och dricka. Vilket skämt! Efter vi ätit spelade vi äventyrsminigolf innan det va dax att börja vår resa hem till kalla Sveriga. När vi kom hem efter många timmar på resande fot hade vi vart vakna 36 timmar. Men vilken underbar resa. Hela Orlando va så perfekt, gräskanterna va exakt klippta, inge skräp och inte löv någonstanns. Och alla va sjukt trevliga och serviceminded. Där har Sverige mycket att lära.

     


  

Packar upp

Igår kväll var jag så otroligt trött att jag knappt visste vart jag var fast ändå kunde jag inte somna. Men tillslut lyckades jag, sov ända till klockan två. Har nog inte vart så välbehövligt med sömn någon gång tidigare. Har vart tidiga morgnar och sena kvällar varje dag i Florida. När min älskling kom hem från lite ärenden har vi legat och kollat på Tusenbröder i tre timmar, riktigt bra serie.
Nu ska jag packa upp, vi har med oss en stor resväska till från Florida. Gud så jag har shoppat, undrar vart jag ska göra av allt?
Ikväll tänkte jag lägga in lite bilder och skriva lite kort om allt vi gjort. 
Puss sålänge.

Hemma igen!

Då var man hemma i kalla vintriga Sverige igen. Igår innan vi åkte låg vi vid polen och solade och badade i 30 gradig värme. Kontrasterna är ganska stora. Vi har haft en helt otroligt rolig resa, fullt upp hela tiden. Aldrig tidigare har jag haft så högt tempo på en semester och aldrig har jag gått så mycket. Jag gillar Florida skarpt, men nästa gång blir det en vecka i Miami också. Nu ska jag vila upp mig och bli av med Jet lagen, har vart vaken i över 30 timmar, det känns!



Florida here I come!

Sista dagen på jobbet, imorgon drar vi över till Florida, USA. 


Puss ♥

A shot at love..

.. with Tila Tequila. Varje vardagskväll ligger jag i sängen och tittar på serien. Den är rolig och innehåller massa dramatik, och ibland ligger jag och skrattar för mig själv medans min älskling sover brevid. Jag är helt fast.



MTV kl.22.30

Jojo and I

Snart ska jag på onsdagsmiddag hos Jojo. 
Här är några egokort sen i lördags innan vi intagit alldeles för mkt vin och allt blev helt galet ;-)








Rufs!

Tack för att du finns.



Älskar dig ♥

Let´s dance 2009

Äntligen helg! Fast egentligen kändes det inte som fredag idag, underbart med kortveckor. Men tyvärr är dom slut nu, men vänta nästa vecka sitter jag här och har resfeber för jag åker till USA dagen efter. Wiiiiiieeee! Ska bli så kul! Längtar så mycket!
Nu sitter jag och min baby och tittar på Let´s dance. Har haft en av våra mysiga fredagsmiddagarna med en flaska vin. Gud så gott det är med lite vin. Imorgon har jag och Jojo tänkt att vi ska lära oss äta sushi. Bara ett problem, vart kan man gå ut och äta sushi här i Västerås? För vi vill ju gå ut på kvällen, så vi kan dricka oss mäta på vin om vi inte tycker om sushi.

Brown beautey

Kom nyss hem från jobbet, har färgat och klippt min söta syster. Idag fick hon mörkt hår, blev verkligen jättefint. Jag tycker hon klär bättre i mörkt hår, hon blir så blek annars. Och lite avis är jag på hennes hår, det är så fint, tjockt och långt. Jag vill ha!!! Nej nu måste jag ta lite the, min middag bestod av två ägg, räkor och lite paprika så nu är jag hungrig igen.

Pilates

Jag har träningsvärk, lite här och där. Det är skönt. Jag körde ett pilates pass igår och det va ju sjukligt jobbigt men väldigt kul så det blir det flera av. 
Dax för jobbet! 

God kväll!

Kom hem från mamma för en lite stund sedan. Va där på middag med sis och mormor & morfar, va mkt gott och trevligt. Mamma hade gjort pepparkaksglass, mums! Men nu är jag mätt, så mätt att jag nästan mår illa. Imorgon är det det helg, vilket känns helt lovley då jag va mer död än levande på jobbet idag. Tänkte åka ut till Media Markt och se om de har kameran jag är ute efter. Nu ska jag fortsätta se på film.

Fick föresten hem en ny bok jag beställt idag. Isodieten, gå ner 1 kilo i veckan. Va mycket intressant att läsa i den. Om två veckor befinner jag mig i varma Florida, och jag har bikiniångest för fösta gången i mitt liv. Usch!



Love

Har ni haft en bra helg alla sötisar? Igår bjöd jag min älskling på en jättefin middag. Vi drack en flaska rödvin, sen kom en flaska till fram. Och efter det va jag lagom rund under fötterna :-) Men vi hade jättemysigt och roligt var det.

Idag har jag haft en riktig slappardag. Är så skönt att ha det ibland, jag sov länge. Sen åt vi frukost i sängen och kollade på en film, eller Danne kollade jag sov mest. På eftermiddagen va jag ute på en långpromenad, gudars va kallt det är ute. Jag såg ut som att jag fått stryk när jag kom hem. Helt förskräcklig såg jag ut! Nu har jag precis tagit en lång dusch och satt mig i soffan med glass. Vi ska titta på film, Bangkok Dangerous. 




Halkigt!

Idag när jag och mamma var påväg hem från Hälla, fick vi sladd när vi skulle köra på motorvägen. Vi åkte fram och tillbaka över vägen ett par gånger innan vi slutligen körde rakt ner i diket. Fruktansvärd tur att vi körde så sakta och att ingen kom bakom oss. Vi klarade oss utan skador men bilen gjorde illa sig. Det va flera snälla människor som stannade och första killen hjälpte oss ringa bärgningsbilen och efter ett tag kom det två poliser.
Nu har jag precis ätit och trots det var en timme sedan jag kom hem är mina fötter genomfrusna.  
Kör försiktigt!

Mera presenter

Idag har jag fått ännu mera födelsedagspresenter. Fick mera pengar till min kamera av jobbet, och en helt underbar bok av Paula. Känsla för färg av Tricia Guild. Man får massor av inspiration av att blädra i den. Perfekt då jag ska städa bort julen i helgen.


Nu ikväll har jag och min baby ätit tacos och druckit lite vin. Vi har bestämt oss för att inte sitta och äta vid soffan någe mer. Det slutar bara med att vi sitter som två muppar vid varsin dator. Nu sitter vi och tittar på CSI och senare blir det film.
Ha en mysig fredagskväll!

Grattis till mig!

Det är inte alltid kul att fylla år på Nyårsdagen, speciellt inte när man vaknar efter en full fest och helst av allt bara vill ligga kvar i sängen hela dagen och masstitta film. Men den här födelsedagen blev mycket lyckad. Fick världens största Grattiskort av min älskade syster och massor av fina pressenter av alla undebara.

Min födelsedag tänkte jag avsluta med att titta på alla grymt snygga brudar i Victoria´s Secret fashion show.


Gott Nytt År!

Oj vilken himlans trevlig kväll det blev. Vi började med middag här hemma, på menyn  stod det Räk & Passionscocktail, Fläslfilé i grönpepparsås och Creme Brulé. Maten blev jättelyckad och alla verkade tycka att den smakade.
Proppmätta begav vi oss upp till Thomas där det va full fest. Vi var säker 30st, och alla va glada och supertrevliga. 
Vid tolvslaget fyrade vi av en hel låda med fyverkeri. Det va ett bra nyår och jag fick pussas med min älskling på tolvslaget. Och alla sjöng för mig :-)  Va nog inte hemma förns klockan var halv fyra imorse. Det kändes imorse, men måste säga att jag är ovanligt pigg med tanke på alkohol som intogs igår. Idag har jag ätit pizza, första gången jag gör det på nyårsdagen som tydligen är Sveriges pizzadag.




RSS 2.0