Torsdagsfix

Puhh denna vecka känns alldeles för lång. Men imorgon är det fredag. Yeyyy! Och vilken helg det kommer bli, helt fucking lovley. Imorgon ska vi sova på Åshagen, vi ska nämligen sitta barnvakt. Så imorgon kväll ska vi grilla har Jonte bestämt, och på lördag åker vi till Parken Zoo om vädret tillåter. Va där ganska mycket när vi var små, så det ska bli riktigt kul att åka ditt :)
Och sedan på lördag kväll är det ju Mias 30års-fest :D Temat är vittt, och jag har handlade  massa vita kläder utan att prova. Vilket resulterade i 2 outfits, får se vilken det bli, den ena är mer rockig och den andra lite finare. Tror jag har bestämt mig. Idag har jag hunnit med en sväng på stan, inhandlade lite hårband, festfoundation på Make Up Store och lite annat krafs.

Nu ikväll har jag hjälpt Mia lite och sen gjort en helrenovering av mig själv. Ansiktsmask, peeeling och slutligen BUS. Nu dax för sängen! God Natt! 

Alexander Wang



Exakt såhär vill jag se ut i sommar. Helt grymt snygg look. I Love!

Helgen kom och gick

Jahapps då va helgen slut igen. Och här sitter jag och tittar på Gossip Girl och inte förstår vidare mycket. Har nämligen inte sett det sen i mars och tydligen har det hänt väldans mycket. Hur va helgen då? Jo vi tar det dag för dag.

Fredag: Åkte hem till Jojo efter jobbet för att grilla, det va gott mycket gott tom. Sen bjöds det på Drinkar, äckliga. Mycket äckliga, den första så äcklig att håret reste sig. Den hälldes ut. Den andra va grön och fylld av gurka, va mindre äcklig och kunde drickas upp. Den sista va den med så äcklig att den fick hällas ut. Så då begav vi oss istället ner på byn till ett mycket folktomt BMB. Där kastade vi pengar över bardisken och köpte hur många drinkar som helst. Sista 10min spelade de bra musik, hardstyle och då minnsan dansa vi. När jag kom hem mådde jag illa. Haha! Men kul var det.

Lördag: Tog världens längsta sovmorgon, pysslade lite hemma och tog en promenad. På eftermiddagen kom Jojo och Lisa över på en fika. Vi satt ute på balkongen och mös under markisen medans det regnade. På kvällen hade jag och min älskling myskväll. Lagade god mat och skulle kolla på en film. Filmen va bland de sämsta jag sett. Powder Blue tror jag den hette. 

Söndag: Idag har vi fixat hemma och sedan vart på kalas hos pappa som fyllde år i tisdags. Nu har vi precis ätit mat och jag ska hugga in i min skål med naturgodis och bara ligga i soffan och kolla på strunt i tv. 





Long blond



När jag ser hur fint mitt hår var här, blir jag väldigt sugen på att sätta i löshår. Men samtidigt är det ju så jobbigt med allt trassel och fixande. Mmmm men väldigt fint är det!

Grilll och viiiiin

Idag är det fredag, hur underbart är inte det? Känns ju helt lovley! Och jag känner att det kommer bli en toppen kväll, åker direkt till Jojo efter jobbet. Vi ska grilla och dricka lite vin och drinkar. Hennes kompis Lisa kommer och hälsar på över helgen ifrån Karlstad. Och imorgon har jag tänkt ligga hemma hela dagen och bara vara lat. Underbart!

Midsommar





Då var Midsommarplanerna spikade. Jag och min älskling åker ner till Västkusten, Falkenberg för att var exakt. Biljetterna är bokade och klara, längtar. Kommer bli så mysigt och underbart att få resa bort några dagar.
Va har ni för planer mina vänner?

Shakti



Har precis legat på en spikmatta för första gången. Min syster har nyss införskaffat sig en och jag invigde den. Måste säga att det faktiskt hjälpte. Har haft rätt ont i ländryggen ett par dagar och nu känns den mycket mer avslappnad. Till en början när man la sig gjorde det rejält ont, efter en stund började det brännas och sedan blev det bara skönt. Och väldigt avslappnande, jag höll på att somna. Funderar på att införskaffa mig en egen.
Har ni testat?

Mysonsdag

Sitter i soffan och har precis tittat klart på Grey´s Anatomy. Och självklart grät jag en skvätt eller två, haha jag satt och grät och Danne beklaga sig över hur dålig serien var. Vilken perfekt kombo :-) 
Ikväll har jag fixat mina blommor på balkongen, så himla fint blev det. Vi har ju två balkonger, den ena är pytteliten och söt och den har fått en egen liten blomlåda eller pensionärslåda som Danne kallade den ;-) Stora balkongen blev iallafall toppen med den nya markisen och möblerna. Nu fattas bara en ny grill, men det får bli någon annan månad. Man kan ju tyvärr inte få allt på en gång.

Nu ska jag fortsätta min myskväll med en film While she was out. Någon som sett? 
Ska vara uppe riktigt länge ikväll så det verkligen känns att jag är ledig imorgon och sedan ta en lång sovmorgon och bara göra bara det jag vill! Härligt!



Bästa!


Då va man hemma från Vårruset, det gick galant att ta sig runt banan. Nästa år startar vi i springa startfälltet. Nu är min träning officielt igång så det är bara att köra.  
God Natt mina änglar.

Pettersbergs Salongen

Haa nu ska vi snart dra på oss springskorna och ta oss genom Vårruset. Snyggaste frisyrerna kommer vi definitivt ha. Och nu minsan strålar solen, och det ska den fortsätta med. Sådeså!

Grattis Pappa

Idag fyller världens bästa pappa år!



Grattis älskade pappa ♥

Poooooool

Såhär fem glas rose´ och lite sömn senare är jag redo för en dag hos pappa. Danne håller på och gräva ur för pappas pool. Han är typ världens sötaste i grävmaskinen ♥ Nej nu måste jag skynda mig! Pussen

Blonds

Me and my blonds have the most fun in the world. LOVE ♥

Hatten av!






Inspiration





















Lite inspiration från helgens tur på Östersjön med Wella Showboat.
Alla bilder är tagna från Jojo ♥

Ledsen för min grymt dåliga uppdatering, men allt är väldigt rörigt just nu och jag har ingen ro att sitta vid datorn.

Elektrisk morgon!

Idag va jag uppe med tuppen, 6.20 ringde min klocka imorse. Just nu är det en elktriker hos oss och fixar el till hällen, och jag har minsann assisterat honom med att dra och skjuta på sladdar. Yeiii!

Ikväll ska jag och min baby ha myskväll, äta tacos, hyra film och bara ha super mysigt. Det har jag verkligen saknat, va över en månad sen sist. Och imorgon tänker jag ta en lång sovmorgon och sen bara göra vad jag vill. Men eftersom jag tycker det är kul att fixa hemma lär det bli en hel del sånt. Jag hoppas jag hittar min klocka i nån kartong också för den har gått sönder för tredje gången. Börjar bli lite irreterad.

Edward

Ikväll då ni tjejer har jag och en drös andra tjejer dejt med EDWARD!




Onsdag = Onsdagsdejt med flickorna!

Yes! Äntligen ska jag få träffa mina flickor♥ Ikväll tänkte jag nämligen ha onsdagsmiddagh och det ska bli så kul. Har verkligen saknat det, att bara få träffas och äta och ha det mysigt. Men den stora frågan är vad ska jag bjuda på? Imorse fick jag pallra mig upp 6.30 för det skulle komma en kille och instalera vår häll. Men det gick inte för det va inte rätt el framdraget. Så nu har jag ringt runt och hittat en elektriker som ska komma hit på fredag och dra el. Fredag kväll blir det fin mat kan jag lova :) Men idag då? Får bli nå enkelt i ugn och kanske nå kallt till.
Hur som så älskar jag vår lägenhet, den är undrbar och kommer bli ännu bättre när allt är klart!


Gud va jag saknar hemlagad mat....!

Klåpare!!

Trött, ledsen och fruktansvärt besviken det är vad jag är. Att det ska vara så svårt för en såkallade hantverkare att göra ett badrum rätt. Visst lite krokiga väggar och dylikt det kan man väl leva med, men att inte ens lyckas göra ett badrum godkänt det är så dåligt. Bakfall i badrum är ingen höjdare, så nu ska det rivas upp och göras om. Kan ju hoppas det görs ordentligt denna gång. Lite lustigt att allt vi gjort själva blivit super bra, och de man lejer bort inte blir lika super.
bara packa väskan igen då, men vart ska man bo?

Rudbecksgatan

Helgen är över och jag lever. Nyinflyttad och mycket nöjd. Inom kort kommer bilder på lägenheten.
Nu tänker jag fortsätta göra ingenting.

RSS 2.0