Baby Blue

Har precis lackat mina naglar i en ny baby blå färg. Älskar Mavalas små flaskor som gör att man kan köpa massa olika färger.


Mavala - Cyclades blue

Ny fiskfavorit & Hökåsenspåret

Känner mig riktigt duktig, när jag kom hem från jobbet snörade jag på mig löparskorna för att ta en powerwalk. Blev så att jag tog mig till spåret vi har här i Hökåsen och tro det eller ej men jag sprang runt, förutom i sista backen. Gissa om jag va nöjd, när jag kom hem hade jag avverkat 4,66km. Avslutade med 100 situps, bra va sis ;) Måste säga att spåret va över förväntan och nu ska jag försöka ta minst en runda där i veckan.

Ikväll vill jag faktiskt tipsa om en ny fisk jag köpte på Maxi i söndags. Findus lättpanerade fiskfilé med smak av havssalt & peppar. Supergod och alldeles lagom panerad. Jag åt den tillsammans med en god sallad och en sås på creme fraich, majonäs, dill & gräslök. Nu måste jag snabba mig in i duschen innan Desperate Housewives. Ha en fin kväll!


Måndagslyx

Ikväll har vi ätit supergod middag bestående av grillad fläskytterfilé, färskpotatis, smörslungade grönsaker och cognaq sås. Mums va gott det var och sjutton va mätt jag är nu. Till det drack vi dagen till ära lite bubbel. Vi firar nämligen att min underbara man numera är stolt delägare av Stockholms Golf & Turf. Ingen är stoltare än jag! Grattis älskling, du är bäst ♥




Mörkt grått

Se så fina våra utemöbler blev med lite nytt mörkt grått tyg på kuddarna, mycket mer praktiskt än det vita och nu går det även att ta av och tvätta. Så skönt! Tack snälla Carita för att du hjälpte oss fixa det. Blev så himla bra!




Syrener & Räkor









Har haft en toppen eftermiddag. Fikade hos mormor & morfar och fick med mig ett fång underbart doftande syrener. Jag älskar syrener och vill verkligen ha det i min trädgård. Vet bara inte vart jag ska ha dom. Funderar på en häck. Vi får se, har ju lite tid på mig innan det ska planteras i trädgården. Efter vi vart hos mormor & morfar åkte vi en sväng till Hälla, köpte lite presenter och handlade massa god mat. Ikväll blev det färska räkor, sallad och ailoi. Hur gott som helst. Nu ska jag hoppa i mysbyxorna och tvätta bort mitt smink. Sedan blir det ett par avsnitt True Blood. Ha en fin kväll vänner!

Mia & Tessa


Fika på stan, underbar pecanpaj


Middag hos Mia, fläskytterfile sallad & sås


Tjejig förfesttrappa


Min bästa Mia ♥

Åh va mysigt det var igår, massa tjejsnack och god mat, dricka och trancedans på Å2. Måste snart göras om igen och betydligt oftare, va väl sisodär ett par år sen sist ;) I sommar blir det ett kärt återbesök på Sjökrogen, det bestämde vi igår inne på Å2s dubbel toalett. Haha, vem sjutton kom på den iden. Nej för en paus i Trule Blood maratonet vi har här hemma. Ska slänga på mig en maxiklänning och åka ut till mormors stuga och fika och fira Morsdag!

Sneak peak

Tänkte bjuda på en liten förhandstitt på våran tvättstuga som vi nu kan göra klart. Imorse studdsade jag upp och satte ditt lådorna och borrade upp handtagen. Nu fattas lite krokar, ett draperi för värmepannan och lite fina burkar och små saker. Såhär ser det ut nu iallafall.


Svarta kökslådor från IKEA, tvättmaskin & torktumlare från Bosch, klinkers från Höganäs.


Närbild på tapeten som jag just nu inte minns märke på.
Tapeten va först tänkt till lilla-toaletten men hamnade tillslut i tvättstugan och det blev jättebra.


Här har vi har vi en bild på hur det såg ut när vi flyttade in.

Middag i Hamnen


Underbara kvistrosor köpte jag till Kjell & Annika


Vi skålade i champagne ute på balkongen


Spelade lite tärning med Izabell


Fin utsikt från matplatsen


Mys på balkongen

Happy Friday!

Trots att regnet smattrar utanför kan ingen vara gladare än mig idag. Kan ni gissa varför? Just nu i skrivande stund har vi en elektriker här hemma som ska fixa el och lampor till oss ute i tvättstugan och förrådet. Så nu är det slut på skarvsladdar genom flera rum och ficklampa för att kunna se när man hänger tvätten på kvällen. Ännu roligare känns det att vi äntligen kan fixa klart det sista i tvättstugan, sätta in alla lådor i skåpen, sätta upp lite stänger och det där sista piffet. Äntligen, efter 7 månader! Ha en fin fredag alla bloggisar, nu ska jag gå till bussen!


En glad Tessa idag!

Lugn

Detta blev en väldigt bra torsdag, huset doftar nystädat och sängen är renbäddad. Finns det något bättre? Älsklingen kom precis hem från jobbet med mat och nu ska vi titta på ett avsnitt av True Blood och bara mysa. En arbetsdag kvar sedan är det helg! Jag har lite plander för helgen, middag hos Kjell & Annika imorgon och på lördag blir det Mia & Tessa dag. Resten lämnas öppet, jag gillar inte att ha för mycket uppbokat. Ha en fin kväll bloggisar!

True Blood & Hamburgare

Hello bloggisar! Hur mår ni? Jag sitter nyduschad i soffan och kollar på Desperate Housewives och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det hamburgare och sallad, utan bröd såklart ;) Är utsvulten efter ännu ett tungt pass på gymmet med bästan PT:n Jessie. Ni ska se va hon kör med mig. Jag garanterar att jag imorgon varken kommer kunna sätta mig eller lyfta armarna. Men jäkligt skönt är det att ta i tills man nästan tror man ska tuppa av. När jag kom hem väntade ett paket från cdon i brevlådan. True Blood säsong 3, yeiiiii! Som jag längtat! I helgen blir det nog True Blood matraton. Nej nu ska jag föna håret medanns det är paus på tvn. Ha en fin kväll!


Sunny sunday

Idag fick jag en ordentlig sovmorgon, ända till klockan 11.30 låg jag i sängen innan jag gick upp och satte på mig bikinin. Sedan har vi spenderat dagen ute på terrassen i solen. Både Anton & Jessica kom hit och hängde med oss. Vi grillade solade och hade det väldigt skönt.


Lunch i solen


Vatten med blåbär, gott & nyttigt


Gräsklipparen ute på sin premiärtur

Grillkväll hos pappa


Pappa fick ett mystiskt paket


En ergonomisk kratta från Fiskars


En motorsåg, polermaskin och lite annat smått och gott


Det bjöds på, grillspett, grönsakspett, kött, potatisgratäng, sallad, såser och vitlökssmör. Underbart gott!


Pappa fick en pavlova tårta med lite för några ljus i ;)


KM mästare!

Igår va vi ju och tittade på Anton som skulle ställa upp i KM i Kickboxning. Det va en ny upplevelse för mig, har aldrig tidigare sett en sån sport live. Anton va riktigt duktig och vann i sin klass.


Smoothie

Sitter i köket med en hallonsmoothie och ska ut på en powerwalk alldeles strax. Tyvärr är vädret än inte så fint ännu, men jag hoppas på en fin dag ändå. På schemat idag står Antons kickboxnings tunering och grillning hemma hos pappa för att fira att han fyllt år. Va ska ni hitta på idag bloggisar?


Perfect Friday

Tänkte ta en powerwalk när jag kom hem från jobbet idag, men solen lysste så härligt på terrassem så jag och min älskling satte oss i solen med varsin drink. Hur underbart som helst! Jag älskar vårat hus och våran baksida, ännu bättre hade det vart om ett par träd i skogen kunde huggas ner ;) Nu har vi precis grillat och ätit, blev lax och sparris för min del och ribs för Danne. Nu ska vi bädda ner oss i sängen med film, godis och glass. det är ju fredag idag och då får jag unna mig lite onyttigheter. Imorgon bitti kör vi en timmes powerwalk. Ha en lovley kväll finingar ♥


Lilla jag ikväll med en drink i handen på terrassen.

Run Keeper

Ville bara titta in och säga hej och höra hur ni mår. Idag har jag träningsvärk från helvetet skulle man kunna säga. Att sätta sig ner är värst, ser ut som att jag är höggravid när jag rör mig. Hursom så tog jag och mamma en joggingtur efter jobbet, tror det kan vara bra för musklerna att bli lite varma. Gick helt ok, va första rundan på ett par månader. Ett tips ladda ner appen Run Keeper, asgrym. Mäter distans, tid, kalorier och du kan sedan spara dina resultat och se hur du utveklas. Det finns även fler funktioner så som intervall träning. Jäkligt smart måste jag säga! Nej nu ska jag stänga datorn och ha myskväll med min fina ♥ Ha en underbar kväll raringar!


Och ett stort grattis till väldens bästa pappa♥ som fyller år idag! Hipp hipp hurra!

HÅR



















Tyvärr hade min kamera inge batteri märkte jag när jag kom på båten så ni får hålla tillgodo med lite suddiga bilder från min iPhone. Massa fina hår fick vi iallafall se, en del helgalet men även massa användbar inspiration.

Blommig



Haha kolla in den här bilen som stod parkerad utanför gymmet. Dax för en biltvätt kanske?

Skivstång

Idag mina vänner va jag med syrran till gymmet, va ett bra tag sedan jag va där. Och jag gissar på att jag inte kommer kunna röra mig smärtfritt imorgon. Vi körde ett pass med skivstång, fria vikter, pilates boll och liten viktboll. Jädrigt kul var det. Kvällens middag blev grillad kyckling och rotfrukter i ugnen. Gott & nyttigt! Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives.


Den där rumpan skulle jag inte tacka nej till.

Hello darlings!

Äntligen hemma igen efter en rolig resa. Men visst finns det inget bättre än att komma hem till sitt igen? Känner mig oförskämt pigg idag och har svårt att komma ihåg att det är måndag. Vilket betyder fyra arbetsdagar innan det blir helg. Den här helgen ska vara festfri och nu i veckan ska jag komma igång med träningen och nyttigare kost. Ska bli skönt! Vi kör hårt fram till semestern tycker jag! Nu ska jag slänga ihop våran favo pastasallad med kyckling, pesto, bacon och halloumi. Pics från resan får ni senare!

Lip Tint



Kom på att nu när mitt envisa munsår x2 är borta att jag skulle testa mitt nya läppstift jag köpte för ett par veckor sedan. Det va riktigt bra och lätt att applicera, som en tuschpenna. Får se under kvällen hur bra det sitter.


ÄNTLIGEN!

Ja jag mennar det verkligen, äntligen efter veckors slit är gräsmattan äntligen sådd och gräsklipparen installerad. Fy tusingen så skönt! Ska bli så skönt att kunna ägna sig åt annat på sin lediga tid än att, skotta jord eller grus, kratta, och allt annat vi gjort. Mest min älskling då som gjort så fint, jag har mer vart en hjälpande hand. Nu ska jag köpa två solsängar och bara ligga på terrassen och njuta av solen när den tittar fram. Och hoppas det kommer lite regn ibland så att gräset växer och blir fint!


Våran nya fina gräsklippare :)


Såhär fint blommar päronträdet på baksidan nu


Äppelträdet på framsidan likaså


De här ljuvliga tulpanerna jag planterade i höstas har kommit upp vid uppfarten

Nej nu ska jag äta lite tonfisksallad jag slängt ihop här hemma och sedan börja se om jag hittar nå kläder jag kan ta med på kryssningen imorgon. Alltid lika svåt att packa tycker jag. Ha en fin kväll!

Busfrö

Igår efter jobbet ba jag och Danne och hälsade på hemma hos Elli, Martin och lille Milian. Dom har flyttat till em jättefin lägenhet på Lillåudden, den va jätteljus och fin. Som vanligt va Milian väldigt underhållande och glad, pratade massor gjorde han också.


Kolla in sötnosen


Milian tar satts


Busfrö


Solsäng

Letar runt som en galning efter det perfekta solsängarna till våran terrass. Eftersom vi ska så gräs kommer vi inte kunna använda gräsmattan i år, vilket betyder mer tid till att ligga och bara ha det bra i solen. Vill gärna ha solsängar i konstrotting då det är så praktiskt men har dock inte 10.000:- att lägga på det. Nån som vet var jag kan hitta solsängar i konstrotting till ett bra pris?




Varför inte en dubbel?

Ljus turkos



har vart väldigt nära att klicka hem den här klänningen från Nelly flera gånger. Skulle vara fin till Theos dop.

Spraymålat

Va förbi bauhaus en sväng efter jobbet med sis. Köpte lite skruvar och sprayfärg som jag nu har sprayat trädgådsslangens slanglåda. Passade även på att måla två ljusstakar. Nu har jag precis ätit korvstroganoff och sitter i soffan och kollar desperate Housewives. Närsomhelst kommer min fina man hem.


Bruna & Tråkiga


Vita & Fräscha


Slanglådan före


Som ny!

Mix


Dagens middag fick bli lite det som fanns i kylen. Köttbullar & Potatisgratäng.

Vita plommonblommor








Sol, Familj, Blommor

Åh hörrni hur härlig har inte denna dagen varit? Unnade mig lite sovmorgon imorse, så skönt och välbehövligt. Har inte riktigt hämtat mig efter allt denna helg inneburit.
Idag har jag vart ute i solen nästan hela dagen, fixat massa i trädgården och tro det eller ej men jorden börjar ta slut och allt grus runt huset är klart! Lovley! Såg att vårat plommonträd blommar helt underbart vackert och det har även tittat upp lite liljekonvaljer i trädgården. Så fint! På eftermiddagen han jag även med en sväng ut till mormor & morfar för att fira morfar. Åh mina kusinbarn, dom är världens sötaste. Milian fick känna hur gräset tjicklade under fötterna, det tyckte han va jättekul! Som ni märker är det inte en lung stund här, förns nu då vi myser i soffan. Ska skära upp lite vattenmelon och mumsa på. Ha en fin kväll!


Kolla in ögonen, kan ju få vemsomhelst att smälta.


Lille Theo tar en powernap i mammas famn



En studsande Milian :)

Grillat & Just go with it

Ikväll har jag haft besök av finaste Lisa, så mysigt. Blev premiär för att äta ute på terrassen, vi grillade och det är ju så gott. Älskar att grilla, det är en av de bästa sakerna med sommaren. Efter ett tag gick vi in och frossade i jordgubbar med vaniljkesella och kollade en film. En väldigt skön lördagskväll. Nu har Lisa precis åkt hem, vi båda blev väldigt trötta när vi tittade på film. Har vart en hård helg, och det är så skönt att det är en dag kvar innan det är dags för jobb igen. Imorgon ska jag försöka unna mig lite sovmorgon. Nu ska jag slötitta lite på tv och hoppas på att min man snart kommer hem. Sov så sött!


Hjärtat ♥


Emelie & Jimmy


Lisa fick ett paket på sin tallrik (&Igge)


Härliga jordgubbar

Karl Milian Quentin

Här kommer lite bilder från Milians fina dop.


En stilig lite kille


Fina lilla familjen


Milian gillade vattnet


En döpt Milian med mamma & pappa & gudföräldrar


Utanför kyrkan


Dom hade gjort jättefint på dopfikat


Dop



Nyss hemmkommen från lilla Milians fina dop. Dags att hoppa ur klänningen och i jobbarbrallorna och ute i trädgården en sväng innan finaste Lisa kommer.

Tryggare kan ingen vara

Idag tog vi farväl. Va så sorligt men ändå så kärleksfullt. Sandra & Annika talade så fint. Allt blev så mycket mera verkligt. Har fortfarande så svårt att förstå. Du berörde så många under din tid här hos oss och det kommer du göra föralltid. Hoppas du fått ro i din själ och har det bra på andra sidan. Vila i frid Maria ♥

Nummer

Okej nu har börjat processen med att komma igång med min iPhone. Jag måste manuellt lägga över alla nummer. Hur kul? Men man får väl passa på att rensa ut i kontaktlistan. Återkommer senare!

Vit iPhone

Denna vita skönhet är numera min. Åh så fin den är.

En lastbil kommer lastad

Med en himlans massa jord. Swerock va nyss här och tippade 15ton jord på uppfarten. Nu hoppas vi att det räcker till att plana ut gräsmattan. Oj va vi kommer få jobba.


Karaktär hallå vart är du?

Fy va dålig jag är, nu har jag ätit upp en hel påse Daim Rocks. Nej hörrni imorgon blir det nya friska hälsosamma tag. Men ett tips, testa dom. Super goda!

Godisråtta

Min fina man är en riktig godisråtta, idag en riktigt stor sådan. Jag valde en påse, daimen. Nu film och massa mys.


Första Maj

Den här dagen blev inte alls som planerat. Tanken va ju att vi skulle på Lisa & Igges grillning på em men vi hann tyvärr inte med det. Känns supertråkigt men så är det ibland. Så istället för att grilla och ha kul har jag stått med en spade i handen och skottat en himlans massa grus. Fy tusan va jobbigt det var, men nu är det klart! Blir hur bra som helst, ett riktigt ansiktslyft för tomten och huset. Imorse kom jag även på att deklarationen ska vara inne imorgon så den fick vi också lägga ner lite tid på. Vart inte så mycket vinst på lägenheten så det va skönt, blir bara nå litet att betala. Nu ska jag lägga mig i soffan med en påse godis och bara ta det lugnt. Kan behövas, va väldigt längesedan!


Lite markduk


Här ska det ligga grus


Finaste fyrhjulingen


Älsklingen skottar


Såhär fint blir det


Åh va jag längtar tills det kommer växa gräs


Sånt här fint grus kommer pryda vår uppfart och ligga runt huset

Valborgsfirande

















RSS 2.0