Älskade Falkenberg

Tänkte bara titta in och säga Hej igentligen. Jag har det helt oförskämt bra, har precis grillat och spelat boule och kubb. Idag har solen strålat hela dagen och jag har tom bränt min lite ;) Jag vill aldrig åka hem, bara vara här i och njuta av livet. För det här är livet!
Mitt nya häldosamma liv håller i sig, håller fortfarande mig borta från ris, pasta & potatis. Och varje dag är jag ute och går. Igår joggade jag 6,3km på 39min. De ni :D

Cake



Den här söta tårtspaden fick vi av min älskade syster i inflyttningspressent!

Regn





Såhär såg det ut när jag & min syster shoppade igår. Hennes korv med mos såg inte alls gott ut ;) Men vågen ger mig jävlarna mycket motivation då den redan dallar. Nu ska jag iväg och powerwalka & sola lite innan jag tar tag i packningen. Tjing!

Lite av min shopping!



Boots från Skopunkten



Stråhatt från Kapphal



Tee från H&M



Aprikos tee & paljett kavaj H&M



Söt klänning från Bik Bok


Kassar i massor

Ohh herregud va med kassar det står i min hall! jag har shoppat och shoppat och även fyndat idag. Men det va jag värd, för jag har jobbat jäkligt hårt, det syns på lönen som nog är den bästa jag fått :D

Fixa fixa fixa

Gudars va jag känner mig duktigt. Vaknade klockan nio idag, pigg som en lärka. Gick upp och gjorde kaffe, satte mig framför datorn och betalade räkningar, ringde till vårt försäkringsbolag för att ändra konto på autogirot. Då vissade det sig att de missat att lägga till flera väldigt viktiga försäkringar. Klantar! Men nu är det ordnat. Ringde MBF & Handels. Sedan gick jag iväg och solade och promenerade efter det runt cityringen. Nu sitter jag här nyduschad och har precis ätit lax & grönsaker. Såfort tvätten är klar ska jag gå ner på stan och handla lite småsaker som behövs. Och senare i eftermiddag ska jag träffa min syster. Fullt upp idag som sagt!

Oslo film

Under dom här dagarna jag vart här i Oslo har vi varje kväll hyrt film, dom här har vi sett.



Surfer Dude - Ingen vidare film enligt mig, va en surfar film helt utan surfing och hel del rökande och halvnakna brudar.



Blown apart - Den här filmen gillade jag, skilldrar hur fort en människas liv kan slås i spillror. Sevärd.



Gran Torino - Mycket bra film med Clintan. Se den!






God Morgon

Sitter fortfarande i sängen och tittar på Oprah och har precis druckit upp min morgon latte. Snart ska jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning för att åka hem. 6 och en halv timme på buss, det ser jag inte fram emot. Hatar det! Igår hade vi en jättemysig kväll, tände  massor av ljus i lägenheten och satt i soffan och mös tille film och åt grönsaksdip. Det är med delat hjärta jag åker hem, saknar min älskling så mycket men hade gärna haft Paua med mig.



Hemmagjord latte



Mys



Paulas underbara lyckta

Mätt

Herregud jag är sååååå mätt. Vi bara äter och äter, men vi är duktiga nästan inga kolhydrater alls.


Biff med ungsrostade grönsaker & sallad

Slappardag

Idag har vi haft en riktig slappardag, vaknade vid 11 gick upp vid halv 2 och lagade lunch. Sedan låg vi i sängen några timmar till, målade naglarna och tittade på skräptv. Nu har vi nyligen kommit in från vår promenad och sitter här och dricker en helt underbar smoothie. Till middag ikväll ska vi laga biff och ugnsbakade grönsaker, nu är det dax för duschen.



Har jag sagt att vi börjat ett hälsosamare liv?



Underbart god smoothie



Crazy people

Kom just hem efter en sväng på stan. Gick först och hälsade på ett par vänner till Paula som satt och drack lite vin på deras innergård. Sen gick vi för att ta en kaffe och ett glas rosé på en mysig uteservering, varför finns inte sånna hemma? Är ju så mysigt! Påväg hem stötte vi på världens utryckning, massa poliser, ambulanser och brandbilar. Vad som hände listate vi dock aldrig ut. Nu blir det film! Natti natt



Ser ni vilket underligt sken det är om mig?



Steff & Paula



Rosé



Utryckning i Oslo



Hang Drum

Nere på stan stötte vi på en kille som spelade något som hette Hang Drum, ballt instrumet som lät otroligt vackert. Paula hittade en jättefin klänning till bröllopet som hon funderar på att köpa. Och jag shoppade faktiskt inget, duttia jag =)
Nu har vi precis ätit kyckling med röd bulgur, rödbetor och sallad. Och just nu sitter vi som tre datanördar i soffan med varsin dator. Hahaha!


KIllen som spelade Hang Drum, ungefär såhär lät det.



Steffen och Paula vid middagen.



Kycklin, röd bulgur, rödbetor & sallad



Här sitter vi som tre nördar =)

Shopping



Nu drar vi ner på stan och ser om vi hittar nå fynd, Paula söker en klänning till Idas bröllop.
Puss

Oslo dag 1

Imorse tog vi en välförtjänt sovmorgon, satan va skönt det är att ha semester! Efter en kopp kaffe gick vi ut och promenerade i 1 timme och handlade med oss en massa grönsaker hem. Nu har vi precis ätit sallad och omelett med massa gott i. Eftersom det är så tråkigt att själv tänka på vad man äter och komma igång gör vi det tillsammans. Mycket roligare!
Dags för duschen!



Godaste Istet jag druckit



Dagens lunch



Gladaste Paula

På bussen

Okej då har man suttit på en buss i ca 5 timmar och det börjar bli liiite tråkigt minst sagt! Jag har läst, ätit godis kollat en film The Reader som för övrigt va väldigt bra. Nu finns det inte så mycket mer att göra. Och jag börjar få on i kroppen. Men en timme, sen är jag framme.

Me myself and I



Här sitter jag, med ansiktsmask och fötterna i ett varmt fotbad. Inte en helt vanlig lördagskväll.

Parkmys

Efter att ha legat inne hela dagen, växelvis soffa och säng för att återgå till det normala gav jag upp och drog med mig min älskling ut i parken för att mysa lite i solen. Va hur underbart som helst trots att det va sen eftermiddag. Sedan åkte vi till mamma och vattnade hennes blommor och handlade lite som behövdes till middagen. Det blev grillad (i grillpanna) fläskfile, rostad färskpotatis och en god sallad. Farligt gott var det, så nu är jag propmätt. Danne har gått ut med sina vänner, jag va bjuden på fest hos Lisa men jag känner att jag orkar verkligen inte. Istället tänker jag ta ett fotbad, fixa naglarna, packa lite och sedan kolla en film. Imorgon em drar jag nämligen till Oslo och då vill jag va pigg, för 61/2 timme i en buss bakis är ingen hit!



Älskling & Jag myser i parken



Vi låg under ett bauta träd



Engelbrektsgatan



Mina sommarfötter



Lördagsmiddag på ballen



Gotte!

Colorful


Gårdagen i bilder


Mina strawberry daiquiris


Lite kökshäng



Grillmästaren Lisa



Lisa bjöd på riktigt god mat



Vackra sommarnatt



Vi flickor på Tabben


Gårdagskvällen var mycket trevlig och väldigt lyckad. Vi började hos Lisa med lite goda drinka, grillat och massor av tjejsnack. Tiden gick såfort så vi landa inte på Tabben förns klockan var kvart i ett. där tog vi en drink och sedan drog jag och Lisa och dansade lite på Pluttan. Va riktigt mycket folk där. När Pluto stängde tyckte vi inte de va dags att sova så jag & Lisa drog hem till henne och gjorde Melon&Kiwi daiquiris. Så en sådär halv fem ramla jag inanför dörren imorse. Idag får man sona för sina synder, huah! Nu ska jag äta lite glass och njuta av att jag har semester. Love ♥

SEMESTER!!!





Okej fattar ni? Jag har semester, tre jäkla veckor av bara massa bus! Börjar med färgglada drinkar och grill hos sötaste Lisa. Puss på er ♥

No Pickninck

Ok skippa de tdär med picknick i parken, det fullkomligt öser ner ute och åskar. Vi kör hemma, Jojo fixar efterätt och jag sallad. Chao!

Picknick

Idag blir det picknick i parken istället för en vanlig onsdagsmiddag. Och snart kära vänner är det semester, väldigt snart. Längtar!!!


Tålamod för guds skull!

Igår färgade jag även mina ögonbryn och fransar. Herregud, de var ju världens projekt. Jag kunde inte sluta skratta, och när jag väl gjorde det kunde Jojo inte låta bli. Skratta medans man färgar fransarna är inte att rekomendera då tårarna gör att färgen åker in i ögonen. Så jag pinade mig igenom 10minuter av brännande ögon. Huah kommer nog bara göra detta 1 gång om året. Här är före och efterbilder iallafall!


Före


Med färgen på, hahaha!


Efter

Golden

Igår fixade vi ordning våra hår inför semestern. Såhär fint blev mitt efter rätt mkt klippning, ny färg i botten och sedan koppriga slingor. Jag är jättenöjd :)




Soffsöndag!

Okel då har nästan hela helgen gått. Igår hade vi våran inflyttningsfest och jädrar va kul jag hade! idag tänker jag ligga i soffan hela dagen och bara mysa. Har redan ätit upp nästan en hel chipspåse, hahaha! Vi sitter och tittar på en svindålig film, Watchmen. Bloggar mera senare, puss på er!

Snart, så snart!

Idag färgade och klippte jag min älskade syster efter jobbet. Passade även på att klippa Danne. Nuså är snart alla fixade innan semestern. Finally! Så när jag kom hem orkade jag inte och hade verkligen ingen lust att ställa mig och laga mat. Så vi svullade lite. Inte alls nyttigt, och inte heller specielt gott. Men jäkligt bekvämt!


Onsdagsdessert & IKEA köp

Idag har jag och sis hunnit med en sväng till IKEA för att köpa lite kompleterande saker till kontoret och en hylla till min lilla clowndel på övervåningen. Fick också med mig en lampa som Danne ville ha och som den snälla flickvän jag är köpte jag den till honom :)



Några av dagens inköp.

Sedan fick jag springa hem till Mia i mina gummistövlar. Där bjöds det på pasta, kyckling & halloumisallad och så självklart lite dessert. Mkt trevligt och mkt gott! Nu har jag precis kommit hem och hängt upp tvätten, så nu tänker jag kasta mig i sängen är sååå trött. God Natt!


Mumms!

Michael Jackson

Sitter och tittar på minnescermonin av Michael Jackson. De är fint, mycket fint och jag blir mer berörd än jag trott att jag skulle.



Uppackad

Yes då var sista kartongen uppackad. Så himla skönt, och så har vi dammsugit, byt sängkläder och tvättat lite. En perfekt start på veckan! Skulle gjort allt i helgen egentligen man jag hann inte göra riktigt allt jag planerat.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och se en film. Fast först ska jag spöa Danne i UFC ;)

Helgen i bilder!

FREDAG



Jojo dricker öl (hon bytte sedan bort den mot vin)



Sjukligt stor husvagn!



Power Big Meat 2009



Mös hos Jojo medans de blixtrade utanför

LÖRDAG



Kalas hos Mormor som fyllt år



Elli tyckte de va för soligt



Shopping på IKEA



Danne monterar vår gigantiska nya maskroslampa



Färdigt!



Äntligen har vi börjat inreda kontoret.



Vår inkräktare

SÖNDAG



Jonte tar kort me sin mobil



Jag kom på att de va för vitt på övervåningen, min snälla syster hjälper mig.
Först tejpas det.



Sedan målas det.



Klart! Bronsfärgade metallicränder blev det.

Power Big Meat





En efterlängtad fredagskväll, nu drar jag ut på stan. Perfekt!

Flowers

Titta så fint det har blivit på vår lilla söta balkong!




Beroende

Okej nu ska jag sova, utan näspray. Har fått näspray förbud av min doktor. Han påstår jag är beroende, inte som alkoholberoende men beroende sa han. Wish me luck!


I Loooove Lipgloss!!


Mormor fyllde på med lite nyheter i mitt badrumskåp när dom nyligen var i Grekland.
Har någon undgått att jag älskar lipgloss och är smått beroende :)



Diorkiss La Collection



Hawaiian Tropic Lip Gloss Spf 25



Hawaiian Tropic Rich tanning oil spf 4 & Coconut body butter




Förbränning

Okej killar och tjejer, imorgon kör vi! Dax för en utrensning och att sätta igång förbränningen!


Inkräktare

Vi bor nästan mitt i stan men vet ni vad? Vi har inkräktare iform av ekorrar och fåglar, dom trippar in i lägenheten och härjar runt på vår balkong. I helgen åt ekorren upp några jordgubbar som jag glömt ute på balokngen, han lämnade stropparna och skutta runt med dom så nu är det två fina röda märken på dynorna. (som är vita) Najs!

Och eftersom vi har våra små inkräktare måste man alltid stänga dörren på natten och när man lämnar rummet.
Igår när vi hade gått och lagt oss hörde jag något som lät. Det prasslade och skrapade, precis som ekorren smitit in, men vi hitta inget. Så antagligen va de utanför! Vi gick och la oss igen och somnade, efter några timmar vaknar vi av att tvn sätts på. Så ja nu spökar det också! Huahh!

RSS 2.0