Förtrollad

Wow va filmen va häftig! Va första gången jag såg en film i 3D men absolut inte den sista. Så häftigt, Kändes som man va mitt i handlingen. Trots att filmen kanske va en anning för lång och jag fick ont i knän och nacke va den förtrollande. Jag vill vara en Na´vi och leva på deras fantastiska planet Pandora. Va så mycket fina vyer i filmen, grymt gjord. Har ni inte sett Avatar och ska se den måste ni se den i 3D. Nu ska jag hoppa i sängen och försöka sova. God natt alla fina!


Tisdagsbio

Nu ska jag strax gå iväg på bio men Maria, Micke & Jojo. Äntligen ska vi få se Avatar, som jag längtat =) Hörs senare!


Fotoregn



Middagsdax hos mig



Polkagrisdröm



Lisa fick fin frisyr



Ombyte till killerheels påväg till krogen



Skål



Tittut



Finaste Lisa







Lisa & Igge

Kalastime



Dax för kalas ute i Hökåsen! Sedan blir det soffan resten av kvällen. Härliga söndag!

For The Love Of House

Yes va jag fick dansa igår, det är ju det absolut bästa som finns. Kvällen slutade på Pluto där det spelades massa bra musik, dansades på nya klackar och intogs en drink eller två. Jag hade som vanligt askul, det har man jämt när man är ute med finaste Lisa. Min söta lilla Lisa ♥  Vi började ju kvällen hemma hos mig jag, Lisa och Emma. Maten gjorde succe även om den såklart inte va klar i tid eftersom jag missade den detaljen att ställa in den i ugnen ;) Men under tiden tog vi en fördrink och babblade om allt som tjejer gör. Helt sjuka samtalsämnen när man tänker efter. Haha! Och gud va fort tiden gick, helt plötsligt va klockan halv elva och vi hade precis ätit upp desserten. Då tog vinet slut ganska fort och det blev en väldans massa piffande av hår och smink. Emma valde att åka hem när jag och Lisa gick ner på stan. Tack för en superkväll flickor! Och för dom underbara tulpanerna. Sötisar!



Mer bilder kommer ikväll!

For The Love Of Life

Då va det dax att hoppa in i duschen. Har precis kommit hem från min morgonpromenad så nu står jag här svettig och dan och dricker min dagliga dos av Berocca. Ska bara fixa mig sedan blir det en sväng på stan med mamma. Måste även inhandla lite dricka och mat tills ikväll. Lisa & Emma kommer hit. Det blir lite middag och god dricka sedan får vi se vart natten bär oss. Jag är sugen på att dansa. Pluto har ju For The Love Of House ikväll, annars brukar det ju blir BMB förr oss. Nej nu måste jag snabba mig lite här. Ha en toppen lördag!


Tvärs Atlanten


Hair & Eyes



Såhär fint blev mitt hår igår när jag fick det färgat. Helt underbart med mörkt igen, I Love it. Och såhär ser även mina glasögon ut som jag beställt från Favoptic. Fast mina är svarta. Gillart eller inte?

Våffeldagen

Två glas vin och ett par våfflor senare är jag nu hemma med min älskling. Hade en väldans trevlig kväll hemma hos Johanna & Viktor. Vi gjorde massa våfflor, testade våfflor med räkor och romröra, drack vin och spelade Pictionary. Att spela va tom gansk kul även om jag va skitdålig på att rita ;)











Första onsdagsmiddagen i HUS!

Jättemysigt har vi haft det hemma hos Maria & Micke ikväll. Jag och Jojo tog bussen ut till Viksäng, och oj va bortskämd man är med att bo i stan och bara ha fem minuters promenad vart man än ska. Jag gillar verkligen inte att åka buss men det gick bara bra. Vi åt middag i deras superfina och mysiga kök. Sedan blev det Grey´s Anatomy på övervåningen i deras vardagsrum. Maria & Micke har köpt en nya soffa som inte kommit än, så Micke hade byggt en egen tillfällig så vi hade något att sitta på. Va himlans mysigt!


Dimonds



Jippie idag efter 1 1/2 månad som förlovad har jag äntligen fått min underbara ring tillbaka! Den är såååå fin ♥

Gult är inte fult

Nu har vi fått lite fina påskblommor på vårt matbord, riktigt vårfräscht! Ställde även fram lite gröna äpplen och citroner. Imorgon ska vi ha en till visning här hemma så jag har plockat och städat iordning lite. Behövdes inte göras så mycket då jag städade i söndags. Nu pipper spisen, maten är klar. Blir kassler i ugn och ris. Enkelt men gott!





Mina favisar förutom Royal Gala, Granny Smith!

Trötta soliga måndag

Oj va jag är trött idag. Eller ikväll rättare sagt, och imorgon ska jag upp super duper tidigt. Och jag saknar min fina syster, jätte mycket. Men en rolig sak med att hon är borta är att jag nästan måste åka och hälsa på henne. Så nu börjar vi planering inför en USAresa i september kanske? Vill ju vara i New York ett par dagar och även åka och kolla hur Jessica bor i Pennsylvania. Har ni några New York tips? Boende specielt. Bra men ej för dyrt. Nej nu ska jag leta efter tandkräm, insåg just att jag glömde köpa ny idag. Fy va äckligt att inte borsta tänderna. Haha!

Hår hår hår


Före Makeover


Efter Makeover


Före




Efter


Före




Efter


Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter


Bruden Före


Bruden Efter







Det här va några av dom modeller vi gjorde iordning igår. Himlans kul och inspirerande, en riktig toppen lördag!

Polkagris



Här hemma är det lugnt och mysigt. Lägenheten är nystädad och luktar fräscht och jag tittar på Gossip Girl och äter polkagrisar. Beroendeframkallande goda är dom!

The Blind Side

Idag såg jag The Blind Side, berättelsen om Michel Oher en fattig svart pojke som blir omhändertagen av en rik vit familj. Sandra Bullock gör en fantastisk prestation i filmen och har vunnit flera priser för rollen bla. en Oscar. En riktigt feelgood fim.


Lunchtime

Min kära sambo har åkt iväg på bandyfinalen i Uppsala i det underbara snövädret. Så jag är själv hela dagen. Nu ska jag äta lite lunch och kolla en film. Va har ni för er denna sköna söndag?



Halloumipasta

Snöfall!

Varför i hela friden snöar det som sjutton ute? Tror inte det bara är jag som är väldigt less på vinter och snö. Så idag kanske jag stannar i soffan med min mysiga filt hela dagen och ser på massa serier och filmer. Nu är det dax för frukost.


Intensiv men skitkul dag!

Ojoj Oj va slut mina fötter är. Kom precis hem från en väldigt intensiv dag på jobbet. Idag har jag, Marie & Anita stylat 15 modeller som skulle gå en modevisning. Och vi gjorde även en make over. Va en superkul dag, men nu ska jag spendera resten av kvällen på soffan. Det är allt jag orkar med. Vi börjar med tacos. Titta in imorgon så kommer bilder från dagen. Ha en mysig kväll!

Fredagsmys


Körkortsfirande

Ikväll firar jag och min älskling att han klarade uppkörningen idag. Vad vi firar med? Jo en stor mumsig kaka. Det är sånt min älskling gillar bäst. Världens bästa!





En fransk Brioche. Mums!

Träningsväska



Idag när jag hade massor av ärenden på stan passade jag på att springa runt och leta efter en träningsväska. Att släppa runt med en påse till gymmet känns sådär. Jag hittade en perfekt på Gina Tricot, lagom stor och snygg. Så den kan även användas till annat. Praktiskt! Och idag inveg jag den när jag skulle till gymmet. Blev bra träning idag. promenerade både dit och hem ca 50 min och gymmade bra. Va dock väldigt klantig och låste in alla mina saker inklusive nyckeln till hänglåset i skåpet. Så jag fick skämmas och gå ut till kassan och be dom klippa upp låset. Jaja så kan det vara! Nu ska jag ta mig upp ur soffan och bege mig hem till Jojo på middag. Ha en fin kväll!

Fikatajm

Nu ska vi ta en liten fika här hemma och titta på förra avsnittet av Gossip Girl. Danne får en stor kanelbulle och jag som nyss kommit hem från gymmet tar en GI macka. Är hungrig efter gymmet. Ikväll ska jag på onsdagsmiddag hos Jojo, vilken lyx på min lediga dag och allt!


Vilka bågar?

Nu får ni hjälpa mig. Vilka bågar ska jag välja, jag tycker alltid det är så svårt att välja. Och vill heslt köpa flera stycken. Har den här gången valt större och lättare metallbågar som enkontrast till mina gamla tjocka plastbågar. Jag använder ju mest glasögon när jag är hemma. Och herre jösses vilken stor skillnad det va på synen från 1 1/2år sedan. Inte konstigt att jag inte såg så bra. Men nu till bågarna. Vilka är era favoriter?



Nr. 1 Robert D


Nr. 2 Beta Titanium


Nr. 3 Pilgrim


Nr 4 Ray Ban

Turkos



Kolla in mitt fantastiska nagelack. Nu ska jag iväg ner på stan, första stoppet barnmorskan sedan till optikerna. Dax för nya glasögon och linser därav glasögon idag. Sedan blir det lunch med älsklingen som också är ledig idag!

Frukostdax



Hur härligt är det inte att vara ledig mitt i veckan?

En vanlig dag på jobbet...





... när Jojo färgar håret!

Kreolräkor med fetaost



Min underbart goda middag. Snabbt & lätt att laga också.

Sweet tuesday

Hur har eran dag vartit?
Min har vart bra, och nu ser jag fram emot en skön och lugn kväll i soffan med massa serier att titta på och bara mysa. Har precis kommit innanför dörren och hängt lite tvätt jag hade tidsinställt så det va klart när jag kom hem. Hu smidigt som helst! Sen har jag tänt lite mysiga ljus och sitter och tittar på House. Daniel är på bankett i Göteborg och kommer hem sent. Så ikväll blir det festmat för mig. Titta in senare så får ni se vad:)

Måndagsbio

Kom nyss hem från bion. Jag och Jojo har vart och sett Remember Me. Jag hade inga som helst förväntningar på denna film när jag gick för att se den. Men måste säga att den var bra tom väldigt bra. Robert Pattinson är faktiskt en riktigt bra skådis även när han inte spelar mystisk vampyr. Så spring och se, men förvänta er ingen Feel Good film.



Filmen får 5 ♥ av 5 möjliga.

Pandora

Titta vilket underbart armband från Pandora pappa hade med sig hem till mig från sin Kinaresa. Jag älskar det. Har faktiskt gått och tittat på dom men inte kännt att jag haft råd. Åhh det är så fint. Mitt nya favoarmband!



Underbara alldeles för korta söndag



Soliga vårvinterdag på Rönnby



Älskling ♥



Dagens nyttiga lunch ;)



Moster fyllde 50år



Underbart god maräng/glasstårta

Husvisningar




Hur mår ni idag alla fina? Här hemma har vi städat hela förmiddagen, vi har visning i eftermiddag. Nu ska vi åka iväg och luncha och sedan gå på tre husvisningar. Ha en fin dag!

Lördagsmys



Såhär har våran lördag sett ut, tacopaj, rosapantern och Mello. Nu är det dax för film och grönsaksdip.

This is my life - Anna Bergendahl



Åh för en gångs skull tycker jag faktiskt det var rätt låt som vann. Hon är grym!

Heminredning & Blommor

Åh va mycket fina saker dom hade ute på Åsby, jag skulle kunna köpt massor. Men det gjorde jag inte, inte en grej faktiskt. Känns rätt onödigt om man eventuellt ska flytta. Sedan va vi äntligen iväg och tvättade Jessicas bil, så nu är den stråland fin! Tror jag aldrig sett den så ren och fin =) Och så va vi ut en sväng till Maria & Mickes mysiga lilla radhus dom precis flyttat in i på Viksäng. Va superfint och där kommer dom nog verkligen trivas! Nu har jag äntligen landat i soffan med en latte och en fin chokladbit. Ska njuta av det och sedan ta tag i lite städning så man inte har så mycket kvar imorgon. Ikväll blir det superlugnt, vi tänkte laga tacopaj och kolla Melodifestivalen. Så Svensson är vi ;)



Jessicas fina lilla bil =)

Våååååååår?

Får man säga så? Det känns verkligen som vår ute iallafall. Hur ljuvligt är det inte att mötas av solsken och värme istället för isande kyla när man kommer utanför dörren. Nu har jag precis ätit en äggfrukost och ska åka iväg till Åsby Hem & Trädgår med finaste Mia. Har tom hunnit med en promenad i solskenet. Ha en underbar dag!


The Twilight Saga Eclipse

Nu är trailern till den tredje Twilight filmen äntligen här. Åh jag längtar så jag dör!!!



Eclipse

Klant!

Åhh ibland blir jag så trött på mig själv. Upptäckte idag att jag gjort en dunder miss. För en och en halv vecka sedan beställde jag en personlig almanacka. Jag betalade in pengarna och väntade på min almanacka. Igår fick jag ett påminnelsemail om att betala almanackan. Jaha det va ju underligt tyckte jag. Så jag mailade en kopia på inbetalningen. Idag fick jag svar, jag hade betalat in det till fel konto. Dom hade bakgiro och jag betalade in till någons postgiro. Suck! Så nu har jag febrillt suttit och googlat fram en mail adress till företaget. Hoppas hoppas dom sätter tillbaka mina pengar. Va förövrigt Italienska kastolska församlingen i Göteborg!

För tidigt!

Idag är jag uppe alldeles för tidigt och ska strax rusa iväg till min naprapat.


Bygglov



Ikväll klockan 20.00 i Fyran kommer min fina syster medverka i Bygglov. Hon är en av målarna som hjälper till att fixa iordning på skolan. Åh va jag saknar min syster! Hon är bäst.

Sof



Stort Grattis till Sötaste Sof som fyller 25år idag. Puss på dig gumman ♥

Städat en måndag

Då har vi städat och fejat igen, gissar att det inte är så många som gör det måndagskvällar. Men vi hade väl inget val, vi ska ju nämligen ha visning på lägenheten imorgon. Jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra och att det finns intresse för vår fina lägenhet. Men är även förberedd på att det inte blir så. Är bara dumt att ha för höga förväntningar. Vi tar det som det kommer helt enkelt.
Kollade på Hollywood fruarna ikväll, man kan väl inte göra annat än att älska dom. Specielt Maria Montazami. Köper en kudde för 550 dollar. Och överkonsumerar läppstift. Nej nu ska jag ta en kopp te och njuta av mitt oglamorösa liv ;)

Dagens bästa

Är Jojo som vart sjukt jävla grym och åkt över halva Vasaloppet idag. Trots envis förkylning. Grymt gjort!


Partylördag

Lördagskvällen blev himlans lyckad. Började med att jag var sjukt sen till Lisa, men som tur va var alla sena :) Lisa bjöd på väldans god mat, lasagne och panacotta. Är det inte helt underbart att va bortbjuden på middag? Vi kollade melodifestivalen och lyssnade på gamla låtar på youtube. Innan vi landade på Blue Moon blev det en sväng på Tabban där vi träffade på söta Sofie och Nicklas. Jag och Lisa dansade sedan resten av kvällen på Blue Moon och min kamera va fylld av toalettkort ;)





















Måste bara tillägga att jag älskar min nya klänning. Lovley!

Bazaar

Kolla in vilken underbar bikini H&M fått in. Kan bli en favorit i sommar.



Precious



Nu är det dax för film och cola i soffan.

Sen som tusan


Partylördag!

Oj va lördagen bara springer förbi. Har vart på husvisning, fikat hos Daniels föräldrar, vart hos mormor och tagit en timmes powerwalk. När jag kom hem från den insåg jag att jag inte ätit lunch ännu. Så de blev lite pyttipanna. Vilket underbart väder det var idag! Helt fantastiskt. Ikväll ska jag hem till sötaste Lisa på lite vin och middag, sedan blir det utgång. Härligt!

Serbian Scars

Hittills har vi haft en riktigt mysig fredagskväll. Ätit kalvfile och karamelliserad mangoparfait, tittat på Let´s Dance och underbara Solsidan. Finns det nå roligare program på tv just nu? Jag skrattar så jag dör varje gång. Nu ska vi titta på film, Serbian Scars. Sedan blir det rätt tidigt i säng. Imorgon tidigt ska vi nämligen på husvisning =)
Hoppas ni får en mysig fredagskväll ♥



Vilken läskig cover

Aventura

Satt och tittade på Let´s Dance och då spelade dom en av mina gamla favoriter Aventura Obsesion. Och genast dök jag på Spotify.



Aventura - All up 2 u feat Akon

dr. brandt

Äntligen har jag en ny ansiktskräm, har använt Daniels det sista. Är inte riktigt anpassad efter min hud. Jag vart ju stormförtjust i Md Formulations men min plånbok kände inte för att lägga ut riktigt så mycket pengar den här månaden så jag testar en från dr. brandt. Har andra produkter ur samma serie och tycker dom är jättebra.



dr. brandt pores no more moisture
Köp den här.

Säljes!

Nu säljer vi vår fantastiska lägenhet och tar nästa steg i livet. Va det blir får ni veta senare :)









Mer bilder och info Rudbecksgatan 6B

Snart är det äntligen helg!

Längtar väldigt mycket till helgen, har vart trött den här veckan. Behöver sova ut ordentligt känner jag. Får se till att göra det i helgen. Idag har vart en lång dag, upp tidigt och iväg till naprapaten, jobba hela dagen och sedan hem och fixa lite. Va ner en sväng på stan efter jobbet byte den beiga tröjan jag köpte i tisdags, min va jättenopprig och ful. Måste vart nån som fastnat på nå kardborre på den. Men jag fick en ny så det va bra. Hann även med att ta en fika med Nadia på Gränden innan hon drog iväg till Stockholm. Mys! Föresten jag fick hem boken jag beställde för ett par veckor sedan. Den va superfin och va jättemycket bra inspiration och tips på inbjudningar, dukningar och andra kort. Kommer komma till stor nytta.



Älskar den vita dukningen, tror vitt är min nya favorit färg!

Onsdagsmiddag med tvist

Idag är det onsdag, vilket betyder onsdagsmiddag. Det va Marias tur men hon är ju mitt i flytten, så jag lånade ut min lägenhet. Tycker det är så mysigt med våra onsdagar, hoppas vi fortsätter med dom länge. Sedan kom Nadia förbi en sväng, vilket va riktigt kul. Va år och dar sedan vi sågs. Saknar henne massor. Min lilla busfia! Det är rätt lustigt med en del vänner, det kan gå hur lång tid som helst mellan gångerna man ses men när man väl ses är allt som förut. Det är väl dom vännerna som är dom man ska hålla hårt i. Jag är ju som person en sån som inte har så många vänner, jag har hellre få och nära vänner än många ytliga. Nu ska jag hoppa i sängen, imorgon ska jag till naprapaten igen. Sov så sött!

Strålande sol

Idag är en mycket bättre dag. Vi pratade igenom allt ordentligt igårkväll. Allt blir ju bra det vet jag, men tar emot nå enormt att lämna vår fantastiska lägenhet i stan. Det finns ju ingen som den, såklart! Men jag har iaf blivit lovad ett gästrum med fjärilstapeten :) Nu ska jag promenera i solskenet till jobbet. Ha en underbar dag!

Farfalla

Jag älskar den här tapenten, helt underbar. När vi flyttar till vår blivande hus, skulle jag vilja tapetsera ett gästrum med den. Svart med massa färgglada fjärilar. Så fin!



Bild: Nina Cambell

Nytt i garderoben



Mörkblå cardigan med svarta detaljer H&M



Beige oversize tröja H&M



Mörkblå jeans H&M



Vit lös t-shirt Gina Tricot



Randig tröja Gina Tricot


Alltid lika kul att få lite nytt i garderoben, ett par nya jeans har jag letat efter länge. Det finns jättemycket fina vårnyheter i butikerna nu. Den beiga oversize tröjan kommer bli en favorit.

Fiskrätter

Jag tycker det är ganska svårt att laga fisk utan recept om det inte är lax. Men idag lyckades jag ganska bra måste jag säga. Tog stora torskfileér hackade schalottenlök och vitlök. Smulade över buljongtärning och kryddade med fryst örtblandning. Hällde sedan på vitt vin och milda laga lätt 4%. Skjuts in i ugnen 200grader 20min. Färdigt!


This is my life

Anna Bergendahl, hon är så bra. Jag bara älskar låten. Lysssa!

Ananas

Ananas jag älskar ananas. Skulle kunna äta en hel varje dag! Så gott!


Städdag

Nu har vi städat och piffat här hemma. Är helt slut och händerna helt uttorkade. Jag tog hand om bla. badrummet vilket inkluderade duschvägarna. Va inte helt lätt, men nu är dom skinande rena. Blir ju så mycket kalkavlagringar. Ikväll tänker jag inte röra mig någe mer. Soffan och tvn som gäller nu.

RSS 2.0