God Morgon Valborgsmässoafton!

Hoppas ni sovit gott finingar! Nu ska jag fixa lite frukost sedan är det dax att fortsätta ute på tomten och hela huset ska städas. Det ser förskräkligt ut, vi har sprungit ut och in när vi vart ute och fixat så en städning är välbehövlig. Ikväll blir det terrasspremiär här hemma med lite grillfest. Massa fina vänner, god mat och vin. Kan inte bli annat än bra. Ska bli riktigt kul. Ha en fin dag!


Hur firar ni valborg, ska ni se någon brasa?

Spetsdröm

Wow vilken vacker brud Kate Middelton var när hon fick sin prins. Helt fantastiskt vacker klänning, slöja, tiara, ja allt.


Ben Stansall/AFP, Getty Images

Lite Påsk

Har inte hunnit med att visa lite hur våran påsk var, så här kommer lite bilder.


Dannes påskägg


En liten påskhäxa


Grillning


Izabell gömmer "djurarna"


Jocke ritar Izabells fot


Party på Bratts


Snyggaste gänget :)


Izabell påväg till stranden


Izabell & Lotta letar snäckor


Terrasshäng i solen

Åh tänk om vi alltid kunde få ha sånt här väder på påsken. Kunde inte ha vart bättre, tack för en mysig påsk i underbara falkenberg!


Svart

Igår började jag måla grunden, fy tusan va bra det blir. En enorm skillnad!






JOHN


Världens finaste lillebror ♥

Påskfint

Gjorde lite påskfint vid entrén i helgen och planterade även lite vårblommor i krukorna på pelarna vid in farten. Blev riktigt fint, fick bli ljusblått och vitt, passar fint ihop med alla scillor på framsidan.








Dagens Köp Ej!


Absolut sämsta mascaran jag någonsin testat!

Pizza


Åh va god den var, bästa på länge! Hemmalagat är så mycket bättre.

Strawberrys

Nu är vi äntligen inne efter en väldigt produktiv dag. Vi fick massor gjort i trädgården och det börjar bli riktigt bra. Nu väntar hemlagad pizza och filmmys i soffan. Ha en fin kväll!


Jordgubbar & Kesella vanilj bjöd vi Paula & Stefen på i förmiddags


Under päronträdet på baksidan har det kommit upp vitsippor

Tidig morgon

Vaknade redan vid åtta idag, anntar att det va fullmånen eller något som spökade för jag sov dåligt hela natten. Så jag har redan hunnit med att tvätta en maskin tvätt  och vika undan tvätt från tvättstugan, vårstäda skorna och plocka undan vinterkläder och nu kom jag precis hem från en löprunda. Fy sjutton va jobbigt det var! Usch är så tråkigt när man kommit igång så bra och sedan blir förkyld och får börja om på noll. Men men det går ju ganska fort att komma igång igen. Nu ska jag fixa lite frukost sedamn blir det ut i trädgården resten av den här dagen. Ha en fin dag!


Dagens jobb, få den här högen så liten som möjligt.

SOL

Vilken underbar dag vi har haft idag! Bjöd min fina mamma & syster på lunch på terrassen, blev ugnsomelett och sallad. Sedan satt vi och njöt av solen en stund, så skönt!



På eftermiddagen åkte jag till Erikslund och möte upp Paula & hennes mamma. Vi va en sväng på Blomsterlandet och köpte lite fina vårblommor som jag planterade när jag kom hem, och såklart blev det en tur till nya IKEA. Det va stort och jag vet inte riktigt va jag tyckte. Många svängar dit lär det bli iallafall och idag fick jag med mig lampan till köket jag väntat på sen vi flyttade in. Äntligen kunde jag ta ner bygglampan.
Eftersom det va så härligt väder idag också så blev det en repris på igår. Vi grillade!




Tog in lite skilla och la i en vas med stenar. Blev ett fint vårigt arrangemang.

Beautiful World



Lite skön lördagsmusik!

Hallon & Blåbär

God morgon solstrålar! Nu kickar vi igång denna dag. Jag börjar med lite hallon och blåbär, och en väääääldigt liten kaffe. Ska detoxa min kropp, framförallt hy, men jag börjar på riktigt imorgon tänkte jag. Ska försöka hinna med en löprunda imorgon också, har ju totalt tappat all kondis under denna förkylning. Får bli en kortis häromkring bara för att komma igång igen.


Grillpremiär

Idag har vi invigt vår fina grill, åh va gott det var! Fläskfile, ungsrostade rotfukter och egen lagad tzatziki. Helt underbart, blev ett glas rosé till. Nu sitter vi i soffan och myser, är så fruktansvärt trött fortfarande. Så det är väldigt skönt att det är helg. Ne nu ska jag tvätta bort sminket sen krypa ner under filten. Trevlig kväll finingar!



Trött

Har vart så trött den här veckan, förstår inte riktigt varför dock. Tycker jag lever som vanligt, men är väl allt runt omkring som gör sitt till. Så därför ska jag betala lite räkningar sedan krypa ner i sängen. Natti natt finisar ♥

Vitt hos H&M

I vanlig torsdagsordning har H&M fått in nyheter i webshoppen. Här är några favoriter.









Åh jag vill såklart ha allt!

Till The Worlds Ends

Lite skön morgonmusik denna gråtrista dag!


Hemnes

IKEAs Hemnes serie har jag alltid gillat, under åren har jag haft både vit & svart säng, svarta sängbord och den stora svart byrån. Nu har dom fått in ett superfit skrivbord jag suktar efter. Den, det fina avlastningsbordet med lite korgar i och en fin vit bokhylla skulle bli perfekt på kontoret. Så fint!




IKEA

Tulips

Härliga röd/oranga tulpaner som min fina man gav mig igår pryder vårt vardagsrummsbord.

Halloj bloggisar! Hur har eran dag varit? Min har vart bra och gått fort, och vilket väder det har varit. När jag åkte hem från jobbet visade termometern +19C. Underbart med lite värme, även om den förmodligen inte varar sålänge. Ikväll är jag gräsänka vilket betyder fisk till middag och att jag får se En unge i minuten utan problem. Men det är väl också det enda possitiva, gillar inte att sova själv. Nej nu ska jag in och fräscha upp badrummet och hänga tvätten innan maten är klar.

Uppgrävd tomt & Ny ytterdörr

Den här helgen blev inte alls som jag tänkt mig. Började inte vidare bra och jag sov väldigt dåligt mellan fredag & lördag. Men klockan nio skulle pappa komma och börja fixa med ytterdörren, det tog längre tid än beräknat men blir väldigt bra. Är så glad och tacksam för all hjälp vi fått och att vi nu har en ny fin dörr och handtag med ett lås man kan låsa som vanligt. Är lite smågrejer och målning kvar sedan ska ni få se hur det blev.

Gamla dörren


Gamla dörren utifrån


Dörr och fönster borta

I lördags fick även Danne ett ryck och kom på den briljanta idén att ta hit en grävmaskin och börja gräva upp tomten. Vi hade ju planerat att göra det i vår så det va bra att det blev gjort nu. Herregud va mycket stora stubbar och stenar det va på tomten. Just nu ser det inte vidare snyggt ut, men nu ska det krattas, fyllas på med massa jord och sedan så en himla massa gräs. En riktigt snygg gräsmatta är det vi siktar på först!


Första stubben bort


Bort med buskar så att stenmurren kommer fram


En gigantisk stubbe


Terrasspremiär

I helgen har vi haft terrasspremiär här hemma, har ju vart underbar vårvärme i helgen. Så sköönt och efterlängtat!


Pappa fikar på terrassen


Söndagfrukost

Scilla


Ljuvlig, vårigt, underbart på framsidan under vårat äppelträd.

Lugnt

Nu har vi precis ätit mat här hemma, va lite seg med att komma igång i köket ikväll. Fastnade i soffan framför datorn. Vi åt mozzarellafyllda färsbiffar och klyftpotatis ikväll, jättegott. Tog receptet härifrån.



Imorse vaknade jag med världens värk i nacken. Blev inte bättre när jag kommit igång heller, min chef va så snäll att hon ringde min napprapat och fixade en tid idag klockan 17. Så jag va där och fick min vanliga TENS-behandling och så masserade han och manipulerade nacken. Jag har en låsning i översta kotan och påbörjan på nackspärr. Kul! Så nu skulle jag hålla mig lugn med armarna nedanför axlarna och vila. Och det ska jag fortsätta med nu ända tills jag ska till jobbet imorgon. Men sen är det helg så det är nog lugnt. Danne tittar på hockey och har gjort det sen vi kom hem, jättetråkigt. Kan den ta slut snart?!  Ska sminka av mig och sedan blir det att hoppa i sängen och titta på Criminal Minds - Suspect behavior.

Persiko

Nu har mina persikokvistar börjat slå ut. Så fina även om dom inte alls är rosa, nästan ännu finare med vita. Jag älskar vitt. Dom pryder både matbordet och hyllan ovanför tvn i sovrummet. Tänk va lite blommor kan göra en glad.




Turkos+Svalor=Älskar




Kolla in denna underbar kavaj/cardigan jag fyndade igår på H&M. Nedsatt till endast 100:- Jag är galet förtjust i den.

Bend Over

Okej när vi ändå snackar smycken, hur snygga är inte dessa ringar. Skulle passa fint på min högerhand tror jag ;)


Efva Attling

Åhhh Vill Ha!!!


Miss Butterfly från Efva Attling

Jag tycker det här halsbandet är så fint, jag blev fullkommligt kär i det första gången jag såg det i en tidning. Från 15 april kan du köpa halsbandet. Efva Attling.

Kökshyllor

Här kommer lite bilder på hur det blev med mina kökshyllor som jag målade och fick upp i helgen. Det är först nu efteråt som jag märker hur tomt det var innan. Visst blev det fint?











Playsuit

Har ganska svårt att tro att jag skulle se ut som något annan än en clown med låååång rumpa i en jumpsuit, men den här tyckte jag va riktigt fin.



French Connection Playsuit

Stockholm-Båstad

Åh hörrni ni ska se va bra mitt pyssel blev, speciellt i köket. Där har det nu kommit upp två vita hyllor, där jag kan ställa kokböcker, glasburkar med diverse torrvaror och lite andra fina saker. Ni ska få se imorgon, det håller just nu på att torkar till. Sedan har vi fått upp en tavellist i vardagsrummet( tjoho första tavlan uppe ;) ) och äntligen en hylla med rätt mått i sovrummet.

Idag hade vi våra småsyskon här på mat, bjöd på renskavsgryta och potatismos. Sååå gott! Nu väntar jag på maten som står i ugnen, fylld lövbiff blir det ikväll. Sedan blir det mys i soffan resten av kvällen. Har vart en skön helg måste jag säga, va precis va jag och min förkylning behövde.


Renskavsgryta & Potatismos

Söndagspyssel

God morgon finingar! Hoppas ni sovit gott, det har jag minnsan gjort. Är inte alls lika täppt idag, Yeiii! Idag blir det lite pyssel här hemma, har börjat några små projekt jag måste slutföra. Är ju så grått ute så det passar ju ganska bra. Men först ska jag sätta på en tvättmaskin och fixa frukost.


Delar av mitt påbörjade pyssel.

Snickerskaka



Ikväll skulle jag ha vart hemma hos Maria & Micke men istället blev det hemmamys med syster. Vi åt tacos, glass, nötter och ett par av Caritas helt underbara Snickerskakor. Så goda, dom måste jag ta recept på och göra själv.


Tekaka

God morgon finingar! Vaknade ganska tidigt idag, blir alltid så när jag är lite småsjuk. Så har hunnit med ett avsnitt Brothers & Sisters och en god frukost med tekaka, det var evigheter sedan jag år det. Äter ju inte bröd ofta men ibland kan det vara riktigt gott. Idag ska jag nog mysa runt hemma och pyssla lite. Är lite orkeslös, skulle pysslat inbjudningar och ätit middag hos Mia ikväll men dom får klara sig utan mig. Vill inte riskera att smitta Stinis. Nu ska jag hoppa ner i soffan ett tag, dom tittar på Johan Falk därute. Hörs senare!


Tekaka med ägg & ost.

Trevlig helg!




Fina persikokvistar får pryda matbordet. Lagom vårigt!

Hoppas ni alla får en bra början på helgen. Här hemma har vi ätit en supergod middag och myser nu i soffan. Anton ska sova här ikväll. Vi tittar på Varning för barn, har ni sett det? Så kul! Sedan blir det film. En alldeles lagom fredag.

RSS 2.0