Söndagsmys

img_0624 (MMS)

Här hemma har vi laddat upp ordentligt inför kvällens mys. Blev hemlagad pizza till middag, så gott! Hur har eran dag varit? Vi började lasera terrassen men tyvärr räckte inte färgen, men det blir så bra! Ska visa er sedan när allt är klart. Nej nu måste jag återgå till vår film.


Summer

Hello sötisar! Vilken härlig dag vi har idag med, underbart! Jag älskar sommaren i Sverige och vill aldrig att den ska ta slut. Idag är vi lite småsega efter två dagar av fest, men nu struntar vi i det och går ut i solen och fixar lite i trädgården. Ha en fin dag så hörs vi senare!


Söndagens Tessan i bikini och solisar från H&M, halsband dopgåva.

Vår Entré

Vår entré har ju fått sig en liten makeover under våren/sommaren. Ny dörr och nu även en ny entrétrapp.


Gammla ytterdörren


Nya dörren & gammla trappen


Tada! Nu fattas bara ett entrétak.

Marias Möhippa

Här kommer lite bilder från Marias möhippa i lördags.


Zumba på Dansverkstan


The Makeover


Lunchhäng i hos Anna


Trance-Dance


Lite lekar


Kvällsmys på terrassen


Johanna & Maria på Pluto



Vardag

img_4066 (MMS)

Känns skönt att vara tillbaka på jobbet och nu är det verkligen dags att ta tag i träningen och alla dåliga kostvanor man skappat under semestern. Dagens lunch, grillad kyckling och grönsaker.


Sköna Långa Söndag

Igår va ju som sagt Marias möhippa som jag, Jojo och Anna har hållt på och fixa med i flera månader. Vart en toppen dag, va uppe halv sex och kom inte i säng förna halv fem imorse. Vi hade hur kul som helst och vår utgång på Pluto vart supelyckad. Galet bra musik och massa folk! Men tänkte vissa lite bilder och berätta lite mer en annan gång, för idag ska jag bara slappa. Danne tittar på golf i vardagsrummet så jag har intagit sängen och ska se Step Up 3, älskar dansfilmer. Någon som sett den?

Stina

img_4581 (MMS)

Hemma hos Maria & Micke och fikar. Finaste Stinis dansar :)


Onsdag i Karlstad

Idag va ju jag och min fina syster i Karlstad och rekade lite. Måste säga att jag verkligen tyckte det var en underbar liten stad. Lagom stor och massor av fina byggnader och lila blommor överallt. När jag kom hem stod min fina man och Jimmy och snickrade trapp. När de va färdiga för dagen blev det god grillad mat och lite vin. Hur trappen blev får ni förhoppningsvis se imorgon, blir superbra kan jag meddela. Precis som jag tänkt mig.



Roadtrip till Karlstad

God morgon vänner! Just nu sitter jag i bilen med syrran på väg till Karlstad för att reka lite. Jessie ska ju ev börja plugga där efter nyår. Så vi hoppas på en dag med massor av sol för bikinin är självklart med. Hemma ska det bygga trapp medanns jag är borta. Så det blir riktigt spännande att komma hem ikväll. Nu fångar vi dagen bloggisar!

Something new

Äntligen står ett nytt matbord på plats, perfekt storlek och jättefint. Och vi båda är riktigt nöjda med vårt kap. För det var det! Nu fattas bara nya stolar. Jag hoppas ju fortfarande på att jag ska få tag i 4 till äppelstolar. Men det är lättare sagt än gjort. Så här ser det ut nu iallafall.





Åh va jag önskar mig en systemkamera, min syster har precis införskaffat sig en och man kan ju ta så mycket finare bilder. Skulle vara perfekt för mig som älskar att ta kort på små detaljer, blommor och så vidare.

Solig semesterdag

Wiiie va glad man blev när man vaknade imorse och steg ut på terrassen och solen strålade och det är hyfsat varmt. Här blir det målas av, Danne jobbar idag igen så jag får måla garageporten själv. Mamma & Jessie kommer ut lite senare idag och hänger med mig. Målade även klart spegeln till vår Walk in, den får duga så länge tills vi hittar en bättre. Rom byggdes ju inte på en dag som dom säger. Och just nu är mycket annat på prioriteringslistan. I veckan ska vi förhoppningsvis få dit listerna i gästtoaletten och bygga en ny trapp till entrén. Så fint det kommer bli, uppfarten har vi lagt ner för iår. Den tar vi i vår. Man måste ju faktiskt hinna njuta av de man har också, inte bara jobba och fixa jämt. Glöm inte det fina vänner! Nej nu blir det en PW va på tok förlängesen den här kroppen rörde på sig och det märks. Semester är ju så skönt med ibland blir det för mycket av allt. Ta vara på dagen finingar!


Igår hade vi fikabesök av Bästa Stinisen med mamma & pappa


Vår Pappelinamatta i köket är en favorit :)

Regning måndagsmorgon

God morgon sötisar! Hoppas ni sovit gott, jag sov skönt och har precis ätit frukost här hemma. Ska strax hoppa in i duschen medanns Danne åker iväg till bilverkstan. När han kommer hem ska vi åka iväg till Erikslund och fixa lite byggmaterial. Sedan blir det hem och fixa. Måla garageporten går ju inte alls idag. Men förhoppningsvis är vädret bättre imorgon. Va har ni för er idag?

LIte pics från semestern i Falkenberg.







Home sweet home

Åh så härligt att få krypa upp i soffan med lite tända ljus och titta på en film och bara vara. Lika skönt som det är att åka iväg på semester är det att sedan komma hem igen. Mitt hem är min fristad och jag trivs otroligt bra här.
Imorgon ska vi fortsätta med garageporten och lite annat småfix. Sedan har vi även hittat ett nytt matbord som vi köpte och fick med oss hem från Falkenberg. Nej nu blir det leverpastejmackor & O´boy framför filmen. Ha en skön kväll finingar så hörs vi mer imorgon!

Kväll i Falkenberg

img_0629 (MMS)

Just nu sitter vi ute på terrassen och har precis grillat. Trots mulet och grått väder idag sken det upp ikväll och vi kan sitta ute. Idag har Kräftfestivalen i Glommen dragit igång och vi bor där alla åker förbi när de ska dit. Rätt kul att kolla på alla som cycklar/går förbi. Idag har vi även vart en tur till Gekås, blev lite småsaker som fick följa med hem. Bl.a. nya handdukar, en fönsterlampa till vardagsrummet och ett brickbord. Även om man inte ska ha något speciellt kommer man alltid därifrån med en hel del. Nej nu ska jag njuta av kvällen. Ha det bäst!


Semester

img_8775 (MMS)

När vi kom fram till Falkenberg stod det en fin flaska vin på bordet och väntade på oss från världens finaste svärföräldrar. Så just nu sitter vi och dricker det till Allsång på Skansen. Strax ska det fixas mat. Tacos blir det ikväll, perfekt efter en vecka med massa pasta. Ha en fin kväll bloggisar!


On the road

Då va vi äntligen påväg till vårt underbara Falkenberg. Eller vårt och vårt Kjell & Annikas är det, men vårt till låns ;) Ska bli riktigt skönt att få komma bort lite och bara ta dagen som den kommer och vara bara vi två. Ta vara på dagen vänner så hörs vi senare!

Malta

Hej på er vänner! Hur har ni haft det denna vecka? Min vecka har bestått av sol, bad, god mat och gott vin. Men som alltid känns det skönt att vara hemma. Har saknat mitt fina hus och kanske min man lite också ;) Imorgon åker vi till underbara Falkenberg för att bara vara vi två ett par dagar innan resten av familjen Lilja med vänner kommer ner. Ska bli skönt och det är något vi behöver.
Dagen att göra:
  • Tvätta
  • Städa
  • IKEA
  • Återbruket
  • Packa
  • Hämta & skicka paket på Posten
  • Systemet
Men först kommer lite bilder från Malta. Som va en väldigt mysig och fin liten ö.


































Love Trance Love





















Trance forever in my herat ♥ Och jag kan inte sluta lyssa på Armin Van Buuren These Silent Hearts. I loooove! Nu ska jag packa det sista sen sova nån timme innan vi far till Malta. Ses om en vecka mina fina vänner!

Happy me-Semester

En happy Tessan är det ni hittar här. Sista dagen innan semestern är gjord och jag sitter nu här hemma med en drink i handen. Stannar hemma ikväll tror jag, har så mycket att fixa innan vi far till Malta på söndagmorgon. Sedan är det skönt med lite egentid och få gå här hemma och pula bäst jag vill utan nån som har åsikter ;) Va gör ni själv ikväll? Många västeråsare befinner sig nog nere på festivalen. Tänkte besöka den imorgon då det spelas min typ av musik på torget. Lovley.

 

By the way, va gillar ni mitt sommarhår? Långt börjar det bli också. Va nog bra att jag klippte av så mycket för ett tag sen, nu är det mycket friskare och finare. Nej nu ska jag ut och plantera sommarblommor i mina krukor på pelarn och utanför entrén.


RSS 2.0