Rödbets- och Chèvregratäng

Hörrni vänner den här gratängen måste ni testa om ni gillar rödbetor. Jättegod till allt kött kan jag tänka mig, vi åt den till helstekt nötytterfile. Superbra tips om man vill undvika, potatis/pasta/ris.


Rödbets- och Chèvregratäng 4portioner
  • 1msk olivolja
  • 6 rödbetor
  • 200g chèvreost
  • 1dl crème fraiche
  • 1/2
  • 1dl grädde
  • 1tsk flytande honung
  • salt och peppar
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ungsform med olivolja. Skala och skiva rödbetorna och lägg dom i formen.
Mosa chèvreosten med en gaffel och blanda med crème fraiche, grädde och honung. Smaka av med salt och peppar och fördela röran över rödbetorna.
Gratinera i ugnen ca 30 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0